Panny Młode 2009 cz.II - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 16:00   #631
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

a moj zespoł nie robil żadnych problemów. jak zadzwonilismy do nich zapytac sie czy mają wolny terami (bo ze graja swietnie to wiedzieleismy) to oni or razu nas zapraszali na bal karnawalowy na którym grali wieczorem. powiedzielie, ze pogadaja z kierowniczką i nas zapraszają. jak bysmy chieli plytke to tez maja. ale my mielismy od znajomych
No i co wazne od poczatku powiedzieli,z e nie pija i aby im nawet wódki na stoli nie stawiac a to bardzo wazne

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 16:28   #632
baja_86
Zakorzenienie

No dziś się nadzwoniliśmy trochę do tych zespołów, które nam się podobały, więc część ma zajęte terminy. Kumpela dała mi namiary na fajny zespól, jestem po rozmowie z facetem, całkiem inny niż ten, o którym pisałam. Pośmialiśmy się,opowiedział trochę o zespole, jest to zespól 5 os. młody skład, sami faceci i jak to on powiedział nie mają problemów z alkoholem Podoba mi się ten zespól bo ma perkusje, a to dodatkowe fajne brzmienie. Facet poszedł mi na rękę i z powodu tego, że mamy wspólną znajomą (tą moją kumpele) wstępnie zarezerwował nam termin i pokaże nam płytę z wesela, na którym grali. Jak obejrzymy to mamy dać znać i jeśli będziemy na tak to omówimy szczegóły. Ogólnie zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. No więc mogę powiedzieć, że mamy zespół

Samba to nic, że jest tylko jeden pan jeśli super śpiewa i prowadzi imprezę to będzie super. Najważniejsze, że wam się podoba
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 16:30   #633
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja tez chyba bede chciała do slubu buty na małym obcasie ze nie ze wzgledu na TZ (bo on am 190cm i 20cm wiecej ode mnie) ale ze względu na wygode

u mnie jest to samo TZ ma 192cm a ja only 160cm ,ale do koscioła będe mieć szpile na 9cm obcasie (kupie takie we Włoszech)a potem do tanczenia troszke niższe dla wygody ,ogólnie bardzo lubie chodzic w butach na wysokim obcasie i TZ tez lubi
Stary 2008-03-11, 16:31   #634
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi mam nadzieje, ze jak welon dojdzie, to wkleisz fotkę jak sie w nim prezentujesz
no jasne mam nadzieje ze jutro juz

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
heheh to już widzę jak bedziesz latać w tym welonie po domku

Biedny ten Twoj Tż, że musi siedzec 24 h w pracy pewnie to bardzo męczące jest, nio ale potem pewnie ma tez jakies dni wolne to macie wiecej czasu dla siebie i na odpoczynek A jak dostal ta lepszą pracę w koncu czy jeszcze nic nie wiadomo?
no wlasnie juz 80% zedostanie ta prace
a welonu to juz nie moge sie doczekac

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Popieram, Strippi czekamy na zdjecia
dobrze

[quote=Ana***;6866283]Z tym welonem to fajna sprawa. Mówiąc o welonie, a tym bardziej go przymierzając, odniosłabym wrażenie, że ślub tuż, tuż To takie "zbliżenie" do tego dnia.

Porównując: gdy jest zima i oglądam fotografie z lata, to wydaje mi się, że lato jest za oknem i na dodatek wtedy jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać gdy ono nastanie. Może głupie porównanie, ale tak jakoś mnie natchęło. No i nie mogę sie doczekać tych pięknych, upalnych, wakacyjnych dni

/quote]

tez tak mam ze ogladam sobie zdjecia z lata i mysle ze juz blisko latoo
ja zawsze sobie mysle tak
marzec swieta maj urodziny mojego tz i nasza 4 rocznica czerwiec moje urodziny i latooo
Stary 2008-03-11, 17:12   #635
iwi_83
Zadomowienie

ja mam niedosc ze mala stope to wiekszosc butow jest na mnie za szeroka :| dzis haruje do 18 ale za to moj luby po mnie przyjedzie wie taki plus, wczoraj rozmawialismy o naszych planach mieszkaniowych ..jak to u was bedzie wygladac?
bo my planujemy sie wprowadzic pod kniec tego roku do mieszkania ktore zostanie po rodzicach TŻta (oni budują sobie domek) a zaraz po slubie ruszamy z budowa, dzialka juz juest
Stary 2008-03-11, 17:14   #636
anuulaa
Wtajemniczenie

Jejku, ale Wy narzucacie tempo:P

Ana***, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że pominęłam Twój wiek.

Mój TŻ jest wyższy ode mnie o głowę, ale chcę mieć buty na niskim obcasie, takim ok 2cm. Tego dnia najważniejsza będzie wygoda. Boję się pomyśleć co by było jakby mnie buty obtarły, masakra:/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 17:38   #637
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
ja mam niedosc ze mala stope to wiekszosc butow jest na mnie za szeroka :| dzis haruje do 18 ale za to moj luby po mnie przyjedzie wie taki plus, wczoraj rozmawialismy o naszych planach mieszkaniowych ..jak to u was bedzie wygladac?
bo my planujemy sie wprowadzic pod kniec tego roku do mieszkania ktore zostanie po rodzicach TŻta (oni budują sobie domek) a zaraz po slubie ruszamy z budowa, dzialka juz juest

my po ślubie zamieszkamy w domu moich rodziców ,ale tylko na jakies pół roku może krócej bo własnie jestesmy w trakcie budowy Naszego domu; na wiosne ruszamy z wykopem fundamentówa całe poprzednie wakacje latałam od urzedu do urzędu i załatwiałam pozwolenia i wszystkie pierdoły masakra ile tego jesta obecnie z Tz mieszkamy razem w sumie odkąd sie poznalismy(w akademiku) od razu zamieszkalismy razem czyli 4 lata
Stary 2008-03-11, 17:46   #638
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
my po ślubie zamieszkamy w domu moich rodziców ,ale tylko na jakies pół roku może krócej bo własnie jestesmy w trakcie budowy Naszego domu; na wiosne ruszamy z wykopem fundamentówa całe poprzednie wakacje latałam od urzedu do urzędu i załatwiałam pozwolenia i wszystkie pierdoły masakra ile tego jesta obecnie z Tz mieszkamy razem w sumie odkąd sie poznalismy(w akademiku) od razu zamieszkalismy razem czyli 4 lata

my po slubie pewnie znajdziemy sobie jakies przyjmne mieszkanko
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 17:49   #639
fanta20
Raczkowanie

My mieszkamy razem od ponad roku w mieszkaniu Tż, po ślubie planujemy budowę domu, projekt i działkę już mamy niedaleko mojego rodzinnego domu. Odrazu po ślubie zamieszkamy zapewne z moimi rodzicami, ale też tylko ok pół roku, żeby miec budowę cały czas na oku i mam nadzieję że szybciutko zamieszkamy w naszym wymarzonym domku obok jeziora prawie w lesie, piękna okolica
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 18:11   #640
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a moj zespoł nie robil żadnych problemów. jak zadzwonilismy do nich zapytac sie czy mają wolny terami (bo ze graja swietnie to wiedzieleismy) to oni or razu nas zapraszali na bal karnawalowy na którym grali wieczorem. powiedzielie, ze pogadaja z kierowniczką i nas zapraszają. jak bysmy chieli plytke to tez maja. ale my mielismy od znajomych
No i co wazne od poczatku powiedzieli,z e nie pija i aby im nawet wódki na stoli nie stawiac a to bardzo wazne
my akurat mieliśmy ten problem, że jak zaczeliśmy się ogladać za zespolem to był już post ;/ więc zespoly nigdzie nie graly i nie chcialy nam zrobic tej łaski żeby chociaż kasetę udostępnić pewnie w sezonie by się można bylo umowic gdzies zeby przyjsc posluchac na weselu, ale po 1 obawialismy sie ze to juz bedzie za pozno, a po drugie Tż wyjezdzal wiec musialabym za tym sama latac

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Samba to nic, że jest tylko jeden pan jeśli super śpiewa i prowadzi imprezę to będzie super. Najważniejsze, że wam się podoba
noo na nas zrobił bardzo dobre wrazenie spiewaniem, a ponadto duzo się o nim dobrych opinii naczytalam na forum slubnym mojego miasta i gral na slubie jednej znajomej, także mysle ze bedzie ok hehe a dodatkowy plus tego jest taki ze jest tani
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 18:24   #641
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak i u Ciebie .. moj zespol rowniez nie robil zadnych problemow ... zadzwonilam do nich podalam jaka data mnie interesuje i naszczescie mieli jeszcze wolny termin jesli chodzi o ich przesluchanie to jest to jak narazie nie mozliwe bo jestesmy z moim TZ za granica ale wybieramy sie w wakacje do PL wiec bedzie okazjia ... a dodam ze ja juz mialam okazje ich sluchac bo grali na weselu mojego kuzynka i bawilam sie do bialego rana ... mam tylko nadzieje ze mojemu TZ tez sie spodobaja
Stary 2008-03-11, 19:12   #642
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jejku, ale Wy narzucacie tempo:P

Ana***, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że pominęłam Twój wiek.

Mój TŻ jest wyższy ode mnie o głowę, ale chcę mieć buty na niskim obcasie, takim ok 2cm. Tego dnia najważniejsza będzie wygoda. Boję się pomyśleć co by było jakby mnie buty obtarły, masakra:/
Oczywiście, że się nie gniewam. Wykluczone. Tak tylko się upomniałam. Mam nadzieję, że nie będę dyskryminowana.

Strippi oby lato nadeszło z prędkością światła.

A co do butów, to rozmiar mam przeciętny: 38

Madzialenka12344321 u nas zespół jest raczej przyzwoity Z tego co słyszałam, to grają na różnych ogromniastych salach, mają super nagłośnienie itd.
Umówiliśmy sie z jednym panem z tego zespołu, nie oglądając ich płyt, opierając się jedynie na opini. Na spotkaniu miał dać nam płytkę i tak też zrobił, ale już tego samego dnia podpisywaliśmy umowę, ponieważ pan ten myślał, że jesteśmy "p.Kowalscy", którzy wstępnie rezerwowali termin. Jak się okazało był w błędzie. No i powiedział, że jak tak sprawa stoi, to kto pierwszy podpisze umowę ten lepszy. Dlatego, też podpisaliśmy już wtedy, obawiając się, że "p.Kowalscy" nas uprzedzą.
Po obejrzeniu płyty, nie żałujemy. Było to nie fer wobec tamtych ludzi, no ale cóż mi poradzić. Błąd techniczny.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 19:23   #643
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
hej my juz mieszkamy razem na razie wynajmujemy mieszkanko ale juz powoli rozgladamy sie za dzialka i dobra firma budowlana takze mysle, ze niedlugo po slubie bedziemy mieszkac we wlasnym cieplutkim milutkim domku
co do daty 08.08.09 nio to faktycznie duzio nas az sie martwie czy bedziemy miec dobry zespol na ten dzien po tym cio u was przeczytalam 3majcie kciuki zeby znalezc dobry buziaki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 19:31   #644
Rybulka
Zakorzenienie

Wy tu coś o rozmiarach, wadze, wzroście...
Więc tak: mam 168 cm wzrostu, ważę 50 kg, noszę rozmiary 34 i 36. Mój TŻ ma 182 cm wzrostu i mogłabym sobie pozwolić na wysoki obcas, ale stawiam na wygodę i raczej w tej kwestii nie będę szaleć. Poza tym i tak mam problem, bo mnie nawet buty, które mam kilka lat potrafią odcisków narobić.
Co do mieszkania po ślubie, to już kiedyś pisałam, że będziemy mieszkać w domu z dziadkami TŻa---> oni na dole, my na górze. Po świętach, czyli za jakieś 3 tygodnie przychodzi ekipa remontowa i będą nam robili łazienkę. Teraz czeka nas bieganina za wszystkim. Jak to pięknie urządzać swoje przyszłe gniazdko.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 19:34   #645
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wy tu coś o rozmiarach, wadze, wzroście...
Więc tak: mam 168 cm wzrostu, ważę 50 kg, noszę rozmiary 34 i 36. Mój TŻ ma 182 cm wzrostu i mogłabym sobie pozwolić na wysoki obcas, ale stawiam na wygodę i raczej w tej kwestii nie będę szaleć. Poza tym i tak mam problem, bo mnie nawet buty, które mam kilka lat potrafią odcisków narobić.
Co do mieszkania po ślubie, to już kiedyś pisałam, że będziemy mieszkać w domu z dziadkami TŻa---> oni na dole, my na górze. Po świętach, czyli za jakieś 3 tygodnie przychodzi ekipa remontowa i będą nam robili łazienkę. Teraz czeka nas bieganina za wszystkim. Jak to pięknie urządzać swoje przyszłe gniazdko.
O bucikach to coś wiem. Każde buty mnie porafią obetrzeć. Trudny zakup.
A z mieszkankiem to fajnie macie, ahh pozazdrościc to jakie kolory łazienki?
Stary 2008-03-11, 19:36   #646
pati86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
Zazdroszczę. Nam też sie marzy budowa domku. Ale kiedy będzie nas na to stać... Choć teraz bardziej opłaca sie wybudować domek niż kupić mieszkanie.
Po ślubie, choć wydaję mi sie ze to nastanie wcześniej zamieszkamy u rodziców Tż w domu. Będziemy mieć dla siebie całe piętro i wspólna kuchnie. Nie ma to jak u siebie ale niestety na razie nie stać nas na kupno mieszkania a nie chcemy rozpoczynać życia z kredytem.

Co do bucików to będę miała niskie bo jestem może z 5cm niższa od Tż. W kościele będę miała na obcasie, na sale zmienię na płaskie lub inne wygodne. Uwielbiam wysokie szpilki jednak nie chodzę w nich na codzien i nie jestem przyzwyczajona. W szpilkach nie dojde nawet do ołtarza. Mam nadzieje ze uda mi sie znaleźć coś ładnego i wygodnego .

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 19:39   #647
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
O bucikach to coś wiem. Każde buty mnie porafią obetrzeć. Trudny zakup.
A z mieszkankiem to fajnie macie, ahh pozazdrościc to jakie kolory łazienki?
Hmmm... Nie wiem jeszcze... Już miałam tyle koncepcji Myślę, że to będzie coś w beżach, jasnym brązie... Stresuję się tym, kurczę...
Stary 2008-03-11, 19:40   #648
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
W szpilkach nie dojde nawet do ołtarza. Mam nadzieje ze uda mi sie znaleźć coś ładnego i wygodnego .
hehe skad ja to znam

p.s

dziewczyny macie może wierszyki z prosbą o zabawki zamiast kwiatów??
Stary 2008-03-11, 19:53   #649
keira24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nam spodobal sie pomysł, by młodsza częsć gości podarowała nam zamiast kwiatów ksiązki, które uwielbiamy z TŻ-tem (szczególnie fantasy ). Starsi goście i tak przyniosa kwiaty, bo tak wypada wg nich . Siostra kolezanki z pracy wraz z narzeczonym poprosili o pomoce szkolne dla dzieci z domu dziecka. Ten dom dziecka jest blisko mnie. Wielu mnie teraz potepi pewnie, ale ja najchętniej zrobiłabym coś dobrego dla jakiegoś schroniska dla zwierząt. Cała ich masa potrzebuje dosłownie wszystkiego. Mój narzeczony zapewne by na to przystał, ale to kwestia jeszcze do rozwazenia.

Wierszyków niestety nie znam takich .
Stary 2008-03-11, 20:01   #650
pati86
Raczkowanie

Cytat:
hehe skad ja to znam

p.s

Ja nie znam ale jeśli ktoś zna to ja proszę o wierszyki z prośbą o karmę dla psów zamiast kwiatów( z tym będzie trudniej)

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Nam spodobal sie pomysł, by młodsza częsć gości podarowała nam zamiast kwiatów ksiązki, które uwielbiamy z TŻ-tem (szczególnie fantasy ). Starsi goście i tak przyniosa kwiaty, bo tak wypada wg nich . Siostra kolezanki z pracy wraz z narzeczonym poprosili o pomoce szkolne dla dzieci z domu dziecka. Ten dom dziecka jest blisko mnie. Wielu mnie teraz potepi pewnie, ale ja najchętniej zrobiłabym coś dobrego dla jakiegoś schroniska dla zwierząt. Cała ich masa potrzebuje dosłownie wszystkiego. Mój narzeczony zapewne by na to przystał, ale to kwestia jeszcze do rozwazenia.

Wierszyków niestety nie znam takich .
No dokładnie! Ja też będę prosić o rzeczy przydatne schronisku dla zwierzaków. Pewnie żadnego wierszyka nie wymyśle więc będę 'upominać' rozdając zaproszenia .

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-11 o 20:56 Powód: post pod postem
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 20:05   #651
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się ten zespól bo ma perkusje, a to dodatkowe fajne brzmienie.
zgadzam się ja np. nigdy bym nie wzieła zespolu co ma tylko same klawisze, bo bądxmy szczere co oni na tym moga zagrac?? u mnie tez jest 5 osoób ale w tym jedna dziewczyna (zawsze glos żenski sie przydaje) a co do instrumentów to mają: klawisze, perkusję, gitarę elektryczną:0 i nawet saksofon wiec jak dla mnie super

Stary 2008-03-11, 20:27   #652
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
hehe skad ja to znam

p.s

Coś znalazłam:

"DRODZY GOŚCIE
dla nas kwiatów nie przynoście,
zamiast ozdób tych nietrwałych
prośbe do was wszystkich mamy
o zabawki dziś prosimy,swoje szczeście podzielimy
w dniu tym dla nas najważniejszym
damy radość również innym i maskotki które chcemy
na dom dziecka przekażemy!"

"Bardzo byśmy chcieli, by w tym dniu uroczym,
były uśmiechnięte czyjeś małe oczy.
A wiec zamiast kwiatów, do życzeń w Kościele
dołaczcie maskotki drodzy przyjaciele.
My do Domów Dziecka z nimi pojedziemy
i w Waszym imieniu malcom przekażemy.
Niech z Naszego szczęscia one tez cos maja
i z misiami w reku usmiechy rozdaja."

"Mili goście nasi
mamy prośbe wielką
zamiast kwiatów, które zwiedną
checią pałamy wielką,
byście nam przynieśli
kredki, farbki, pluszaczki,
a uradujemy wspólnie kochane dzieciaczki.
(Prezenciki przekażemy Dzieciom z Domu Dziecka NR .. w Krakowie)"

"Zamiast kwiatów do wazonu które uschną w naszym domu
Propozycje mamy taką
....byście serca uchylili, konwenanse odrzucili,
dali spokój z kwieciem w dłoni i przynieśli;
kilka słoni, myszki miki
misie, pieski, koraliki
malowanki, kredki, farby,
może wielbłąd być dwugarbny
nakręcany samolocik albo cały stos łakoci
może słodkich krówek worek
może mały być traktorek
cukiereczki czekoladki
Dla dzieciaczków z Dziecka Chatki"

Podobają mi się te pomysły, aby zamiast kwiatów dostać pieniążki na fundację, słodycze, artykuły szkolne lub zabawki Muszę to rozważyć z tż. Rozmawialiśmy narazie o maskotkach i jeżeli się na to zdecydujemy to chcemy pół na pół. Kwiaty też się przydadzą, m.in. do podziękowań
Stary 2008-03-11, 20:38   #653
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... Nie wiem jeszcze... Już miałam tyle koncepcji Myślę, że to będzie coś w beżach, jasnym brązie... Stresuję się tym, kurczę...
Postawiłabym na jakiś bardziej wyraźny kolor np. zieleń, niebieski czy żółty. łazieneczki w takich wesołych kolorach są super, ale oczywiście to moje prywatne zdanie

Cytat:
zgadzam się ja np. nigdy bym nie wzieła zespolu co ma tylko same klawisze, bo bądxmy szczere co oni na tym moga zagrac?? u mnie tez jest 5 osoób ale w tym jedna dziewczyna (zawsze glos żenski sie przydaje) a co do instrumentów to mają: klawisze, perkusję, gitarę elektryczną:0 i nawet saksofon wiec jak dla mnie super
No ten zespół miał mieć właśnie kobietę w składzie, ale po tym jak gość się zaprezentował to już sobie odpuszczę.
Nasz nowy zespół też ma takie instrumenty, jedynie nie wiem czy saksofon mają, facet mi wymieniał dzisiaj, ale nie pamiętam.
Ale i tak jestem przeszczęśliwa, że jednak udało się kogoś sprawdzonego znaleźć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 20:42   #654
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam kolorki ciepłe bardzo podoba mi sie taka brzoskwinka, słodziutki kolorek Albo delikatny róż, który też pięknie wygląda.
Stary 2008-03-11, 21:06   #655
keira24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
Ja nie znam ale jeśli ktoś zna to ja proszę o wierszyki z prośbą o karmę dla psów zamiast kwiatów( z tym będzie trudniej)

No dokładnie! Ja też będę prosić o rzeczy przydatne schronisku dla zwierzaków. Pewnie żadnego wierszyka nie wymyśle więc będę 'upominać' rozdając zaproszenia .
Same coś wymyślimy Pati . Rymowankę aż tak trudno nie jest stworzyć .

Cytat:
Coś znalazłam:

Podobają mi się te pomysły, aby zamiast kwiatów dostać pieniążki na fundację, słodycze, artykuły szkolne lub zabawki Muszę to rozważyć z tż. Rozmawialiśmy narazie o maskotkach i jeżeli się na to zdecydujemy to chcemy pół na pół. Kwiaty też się przydadzą, m.in. do podziękowań
Fajne są te wierszyki .

A co do maskotek, to wiem, że domy dziecka ich nie potrzebują. Maja tego całą masę. ja maskotki nazywam "obrastaczami kurzu" i nie dostaje ich od bliskich i znajomych. Myślę, że więcej radości i pożytku sprawią dzieciom przybory szkolne, ubranka, słodycze, książeczki.
Stary 2008-03-11, 21:23   #656
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Postawiłabym na jakiś bardziej wyraźny kolor np. zieleń, niebieski czy żółty. łazieneczki w takich wesołych kolorach są super, ale oczywiście to moje prywatne zdanie(...)
Hmmm... Zieloną mam łazienkę w rodzinnym domu, niebieską chcemy mieć sypialnię, a żółte łazienki mi się nie podobają...

Cytat:
Ja uwielbiam kolorki ciepłe bardzo podoba mi sie taka brzoskwinka, słodziutki kolorek Albo delikatny róż, który też pięknie wygląda.
Brzoskwinia? Noooo, mogłoby wyjść całkiem nieźle
Stary 2008-03-11, 21:27   #657
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja mam w domku 3 łazienki: rózową, zielona i brzoskiwnia. i.. najbardziej polecam brzoskiwnie (ale taką ciemną). bardzo fajny nastrój mozna zrobic przy wieczornej kapieli przy swiecach

Stary 2008-03-11, 21:31   #658
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w domku 3 łazienki: rózową, zielona i brzoskiwnia. i.. najbardziej polecam brzoskiwnie (ale taką ciemną). bardzo fajny nastrój mozna zrobic przy wieczornej kapieli przy swiecach
No Madzia, już sobie to wyobraziłam
Stary 2008-03-11, 21:41   #659
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mój dom generalnie jest kolorowy a mozna było poszalec bo ma 400m2

co do sypialni to ja mam rózowo-niebieską, mój brat niebiesko-zółta a rodzice tez rózową a w przyszlosci chce miec sypialnie czerwona albo taka ciemną brzoskiwnie9z elementami czerwieni) i duzo luster

Stary 2008-03-11, 21:55   #660
Ana***
Zakorzenienie

keira24 czytałam właśnie, że maskotek nie potrzebują, choć przyjmują wszystko A pluszaczki tak czy siak znajdą właściciela. Ale tak jak mówisz inne rzeczy są bardziej przydatne.
Ja to kocham pluszaki .

Cytat:
Napisane przez Rybulka

Hmmm... Zieloną mam łazienkę w rodzinnym domu, niebieską chcemy mieć sypialnię, a żółte łazienki mi się nie podobają...

Brzoskwinia? Noooo, mogłoby wyjść całkiem nieźle
Brzoskwinia to naprawdę fajny kolor (jeśli chodzi o wystrój domu, naturalnie). Niedawno zmieniłam miejsce zamieszkania, z bloku na domek No i moja mamusia naprawdę uroczo wymyśliła tą brzoskwinkową łazienkę. I tak jak wspomniała Madzialenka12344321 nastrój przy wieczornej kąpieli ze świecami
jest niesamowity. Z tymże moja łazienka jest w odcieniu jasnej brzoskwini.

Cytat:
mój dom generalnie jest kolorowy a mozna było poszalec bo ma 400m2

co do sypialni to ja mam rózowo-niebieską, mój brat niebiesko-zółta a rodzice tez rózową a w przyszlosci chce miec sypialnie czerwona albo taka ciemną brzoskiwnie9z elementami czerwieni) i duzo luster
Lustra? fiu fiu jak to mówi moja babcia " to nie wąsko" .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości