Scent Bar II - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 21:55   #2791
miss natasha
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar II

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
W poniedzialek lub wtorek przyszego tygodnia przenosimy sie do nowych biur, S. zostawia mnie na kilka dni sama, jutro jest ostatni dzien i uczy mnie na szybko tego co potrzebuje na poczatek tygodnia.

A dzis mnie zalatwil - po lunchu siadamy a on pyta 'M. jak sie nazywa to male cos na czym kladziesz pileczke golfowa?'
ja 'podstawka na pileczke?'
on 'nie, hm to ma nazwa, ja zapomnialem...'

Wiec ja wlaze w Wikipedie, czytam o golfie i znajduje terminologie i nazwe podstawki i rzecze
'tee?'

S. z demonicznym smiechem 'yes please'
Sikalam w majty. Z wlasnej glupoty. Herbate zrobilam.

Zreszta jego teksty, dowiedzial sie jaka lubie muze i np dzis
'jaki masz numer telefonu?' (biurowego)
wiec mowie, ze nie mam pojecia na co slysze
pewnie 666 the number of the beast...

pozniej - 'Steve zaraz przyjdzie i musze Run to the hills...'

rzuca tekstami z piosenek a juz najbardziej mnie rozwalil jak mowi 'wybralem sobie juz piosenke jak chce miec na pogrzebie'

i tu uwaga 'Since u've been gone'

Najlepsze jest w nim to, ze on z glupawki w jednej sekundzie potrafi przejsc do powaznych spraw. A mna jeszcze dlugo potem telepie ze smiechu.
aż Ci zazdroszczę tej pracy po prostu!

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Przywlekłam się poskarżyć i wyżalić Bo nie ma na to lepszego miejsca niż Scent Bar
bidulka
jeśli tak sobie postanowiłaś, to dokończ ten lek ale na kontroli koniecznie się poskarż lekarzowi. Jak ja biorę antybiotyk to obowiązkowo również kultury bakterii w kapsułkach - Lacidofil. Polecam i trzymam kciuki za pozytywny rezultat kuracji!

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 21:55   #2792
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
To ja bym ci się nie spodobała
Łaj Madziczko?Naturalny to nie znaczy koniecznie nie farbowany.Miałam na myśli że nie jest to przypadek kiedy brunetka z ciemnymi oczami i oliwkową cerą zrobi się na blondynę(zresztą odwrotny efekt bywa jeszcze bardziej piorunujący-blondynka z czarnymi włosami).Oczywiście wszystko jednak to rzecz gusty i co komu pasuje,nie muszę tego chyba wspominać

Aniołku koniecznie wcinaj jogurty oraz lub/i jakiś preparat z kulturami bakterii.Współczuje wielce bo wiem jak potrafi wycięczyć choróbsko i antybiotyk.Po ostatniej 1,5m-miesięcznej chorobie( a właściwie dwóch) i trzech seriach antybiotyków ciągle jeszcze dochodzę do siebie.
Stary 2008-03-11, 21:58   #2793
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Żartowałam oczywiście To ja mam jakieś szczęście- bałam się blondu, bo mam jasną cerę, ale ciemną oprawę oczu- na szczęście jakimś cudem , ludzie którzy mnie znali w dwóch wcieleniach twierdzą, że i w jednym i w drugim mi dobrze

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 22:00   #2794
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Żartowałam oczywiście To ja mam jakieś szczęście- bałam się blondu, bo mam jasną cerę, ale ciemną oprawę oczu- na szczęście jakimś cudem , ludzie którzy mnie znali w dwóch wcieleniach twierdzą, że i w jednym i w drugim mi dobrze
Bywa i tak.Ja urodziłam sie ze zdecydowanie za jasnymi włosami i moje ciemniejsze wcielenie jest tym zdecydowanie bardziej moim
Stary 2008-03-11, 22:05   #2795
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Właśnie pofarbowałam się się farbą Palette Radiance na czerwono - nie czytałam recenzji, skusiłam się w ciemno. Mam krwisto-czerwone odrosty 2 cm i czarne włosy takie jak były. Okrutne!!! Chyba kogoś wyślę do sklepu po kolejną farbę
Oj. Niedobrze... Ale przynajmniej nie są zielone.

Daj znać, jak efekty poprawki.

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Jak to,przecież Ty jesteś blondynką jasną

Blond mi się podoba ale na kimś,nie na mnie na pewno, i naturalny koniecznie
Burn, statystyki wskazują, że prawie 40 procent kobiet uważa się za naturalne blondynki.
Badania zaś dowodzą, że wśród ludzi białej rasy jest 10 % blondynek i tyle samo brunetek.
Fenomen, nie?

Cytat:
Blond rulezzz...
Pewnie.
Wszystkie rude, szatynki i brunetki to pasztety.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 22:10   #2796
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Burn, statystyki wskazują, że prawie 40 procent kobiet uważa się za naturalne blondynki.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 22:10   #2797
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:

Badania zaś dowodzą, że wśród ludzi białej rasy jest 10 % blondynek i tyle samo brunetek.
Fenomen, nie?
Generalnie wszystko można podciągnąć pod ciemny blond-nawet czerń W moim otoczeniu wydaje mi sie,ze więcej niż 10% jest tych jasnowłosych zawsze jakoś ich dużo było.
Czy pozostałe 80% to szatynki?Czuję się taka pospolita w takim razie: (choć generalnie jak już wspominałam od ponad roku zaliczam się do brunetek )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-11, 22:10   #2798
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A ja mam takie powiedzenie: Co na głowie to w głowie
Ja na głowie mam coś co kiedyś było fryzurą, ale po drodze wiatr wysmagał i piorun strzelił. Ojej
Cytat:
Pewnie.
Byle nie zajęcze
Mój tż lubi o mnie lubić mój ty paszteciku. Odpłacam mu małpą niemytą. No jak my się kochamy, to aż tom miłościom po oczach je... bije.

Uch, migrenę mam.
Chyba przejdę się na spacer, jak dobrze pójdzie to i pod rękę się ktoś nawinie.
Dzisiaj wybitnie ciężką rękę.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 22:20   #2799
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Daj znać, jak efekty poprawki.
Nieźle, ale mam taką mocną farbę, że zdarłam czoło szorując do czysta
Cytat:
Fenomen, nie?
A szatynek?
Cytat:
Yyyyyyyyyyyyyyyy
Ja nigdy nie przepadałam za blondem Zresztą jakoś tak się składa, że blondynki, które znam na żywo są takie jak "legenda" o nich głosi Jakiśtam wyjątek się kiedyś zdarzył, ale...

Hi
hi hi
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 22:33   #2800
your Angel
czyli Endżi

Hecate, doczytałam o pracy Fajnie chyba mieć takiego wyluzowanego szefa ?

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
bidulka
jeśli tak sobie postanowiłaś, to dokończ ten lek ale na kontroli koniecznie się poskarż lekarzowi. Jak ja biorę antybiotyk to obowiązkowo również kultury bakterii w kapsułkach - Lacidofil. Polecam i trzymam kciuki za pozytywny rezultat kuracji!
Będzie dobrze Co nie zmienia faktu, że mam doooość...

Cytat:
Aniołku koniecznie wcinaj jogurty oraz lub/i jakiś preparat z kulturami bakterii.Współczuje wielce bo wiem jak potrafi wycięczyć choróbsko i antybiotyk.Po ostatniej 1,5m-miesięcznej chorobie( a właściwie dwóch) i trzech seriach antybiotyków ciągle jeszcze dochodzę do siebie.
Ojej A co Ci było? Jakaś uparta grypa z przyległościami?

Antybiotyki wdg mnie to chyba już naprawdę ostateczność - cholernie mocne i inwazyjne to badziewie. Faszerować człowieka trzema dawkami antybiotyku pod rząd to przesada! Pomogło chociaż?

Cytat:
Bywa i tak.Ja urodziłam sie ze zdecydowanie za jasnymi włosami i moje ciemniejsze wcielenie jest tym zdecydowanie bardziej moim
Piękne masz włosy Takie błyszczące i dłuuugie...
Stary 2008-03-11, 22:57   #2801
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Ja w ogólę nie znoszę blondu Także nie mam problemu. A ostatnio ciągle coś z sobą robię i to nie jest niczym spowodowane (tzn jest - chęcią zmiany, a nie jakimiś problemami). Także nie do wszystkich pasuje to, że zmieniają się podczas problemów (czy po). Każdy czasem potrzebuje zmiany.
Mam już czarne włosy, czerwień poszła w niepamięć
Fernis - czerwień ?
ja kiedyś miałam czerwień Colorado z 8 lat temu chyba.

Jestem naturalną szatynka i mi z tym dobrze ....
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-11, 23:08   #2802
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Generalnie wszystko można podciągnąć pod ciemny blond-nawet czerń W moim otoczeniu wydaje mi sie,ze więcej niż 10% jest tych jasnowłosych zawsze jakoś ich dużo było.
Czy pozostałe 80% to szatynki?Czuję się taka pospolita w takim razie: (choć generalnie jak już wspominałam od ponad roku zaliczam się do brunetek )
Ja przez całe życie myślałam, że jestem szatynką, a tymczasem pani fryzjerka uświadomiła mnie, że jestem brunetką... I nic z tego nie wynikło. Tak jak podobał mi się mój kolor włosów, tak podoba mi się nadal.

A Ty Burn nijak nie możesz być pospolita. Sorry, no way.

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Mój tż lubi o mnie lubić mój ty paszteciku. Odpłacam mu małpą niemytą. No jak my się kochamy, to aż tom miłościom po oczach je... bije.
Mój z Tych, co to tylko "kochanie". Słodziutki taki...

Cytat:
Nieźle, ale mam taką mocną farbę, że zdarłam czoło szorując do czysta
I jaki masz w końcu kolor?

Cytat:
A szatynek?
Reszta. Poza siwymi i łysymi.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 23:21   #2803
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
statystyki wskazują, że prawie 40 procent kobiet uważa się za naturalne blondynki.
Fenomen, nie?
A bo jest blond i blond.

Jak popatrzeć na te tabele z próbkami farb do włosów (te rzędy kolorowych kosmyków) to "średni blond" to takie, jakie ja mam prawdziwe. Odrobinę ciemniejsze od Sałacich - dla tych, którzy widzieli Sałatę live. Ja bym tego w życiu średnim blondem nie nazwała, ale producent farbów wie swoje.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 00:58   #2804
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Tulip, miałam ten sam problem.
Zakopałam się głębiej w pościeli i obudził mnie dopiero sms od Strachulca.
Ja wstałam, wykąpałam się, zjadłam śniadanie, wyprasowałam ciuchy, po czym... uznałam, że nie wyrobię się i poszłam spać

Wróciłam z pracy, wykończona, coraz bardziej zrezygnowana. Zaczyna mnie przybijać monotonia, nic się nie dzieje nowego, kierownictwo wpada na dziwne pomysły, brakuje jednak takiego... poczucia, że się dba o pracownika. Może to i lepiej, kiedyś się trzeba stamdąd zwolnić, tak będzie łatwiej
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 05:51   #2805
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Fernis - czerwień ?
ja kiedyś miałam czerwień Colorado z 8 lat temu chyba.

Jestem naturalną szatynka i mi z tym dobrze ....
Mi też było, ale ta czerń kusi. No i zostałam czarnulką kilka lat temu
Cytat:
Ja przez całe życie myślałam, że jestem szatynką, a tymczasem pani fryzjerka uświadomiła mnie, że jestem brunetką... I nic z tego nie wynikło. Tak jak podobał mi się mój kolor włosów, tak podoba mi się nadal.
Ja jestem napewno szatynką. Średni brąz (w stronę ciemnego) z połyskiem miedzi w słońcu, całkiem całkiem
Cytat:
I jaki masz w końcu kolor?
Czarny.
Cytat:
To kijowo strasznie. Teraz farbowany blond wydaje mi się być bardziej pospolity niż brąz.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 05:53   #2806
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Deszczowo dzisiaj, szaro i ponuro. Wczoraj na pół dnia humor poprawiła mi impreza, która odbędzie się w... lipcu Za to zagra na niej mój absolutnie ulubiony Dave Clarke , więc z pewnością warto będzie tyle czekać. W każdym razie chodziłam wczoraj uszczęśliwiona jak głupia, gdy tylko znalazłam w necie informację, że zawita on znów w Polsce
Dzisiaj już nic tak pozytywnego nie wyczytałam, więc i humor taki sobie. Nie jakiś najgorszy, ale też nie tryskam radością... Jakiś ciężki czas nastał ostatnio, myslałam, że wraz z pierwszymi podrygami wiosny będzie lepiej,a tu wręcz przeciwnie
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 06:43   #2807
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Fenomen, nie?
Eee, to ja jestem w drugą stronę: myślałam, że jestem szatynką, ale kilka już osób usiłowało mi wmówić, że blondynką. Niech im będzie.

Cytat:
No jak to, a rude? Jakiś tam procent też jest.

Przypomniała mi się sytuacja ze studiów. Miałam tam koleżankę, która od samego początku była jasną, ale naprawdę jasną blondynką. Wszyscy chyba myśleli, że to naturalne, bo wyjątkowo pasowało jej do cery, oprawy oczu no i nigdy nikt nie widział u niej odrostów Aż pewnego dnia przyszła na zajęcia w olorze "czysta marchewka". Wyglądała równie zjawiskowo, pięknie wszystko grało. Dziewczyny ją podziwiały, aż w końcu któraś zapytała jaki to kolor farby. Okazało się wtedy, że nasza koleżanka blondynka po prostu wróciła do swojego naturalnego koloru włosów Śliczny był ten kolor.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 06:52   #2808
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Dziasiaj przyjeżdża moja kochana Siotrzyczka ze "słonecznej" Italii
Nie widziałyśmy się od Bozego Narodzenia .... ależ się cieszę, cała noc przed nami

Fernis, kusi, ja wiem - mnie czasami kusi czekowaldowy brąż - chciałabym pogłebić i ożywić kolor - ale jak pomyślę o odrostach to mi raz dwa przechodzi
Stary 2008-03-12, 06:53   #2809
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Ago, Strachulcu, Contax, Margot, Myszko, Agnieszko dziękuje

Ja to z tych co leczę się polopiryną, witaminą C i ziołami szwedzkimi

Ostatni raz antybiotyk brałam będąc dzieckiem Na Twoim miejscu Angel odstawiłabym to swiństwo po którym żle się czujesz Bardzo mnie wkurza, że lekarze przepisują antybiotyki nie rozpoznając choroby do końca A żle dobrany antybiotyk może tylko zaszkodzić.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 07:00   #2810
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Ago, Strachulcu, Contax, Margot, Myszko, Agnieszko dziękuje

Ja to z tych co leczę się polopiryną, witaminą C i ziołami szwedzkimi

Ostatni raz antybiotyk brałam będąc dzieckiem Na Twoim miejscu Angel odstawiłabym to swiństwo po którym żle się czujesz Bardzo mnie wkurza, że lekarze przepisują antybiotyki nie rozpoznając choroby do końca A żle dobrany antybiotyk może tylko zaszkodzić.
Tymeno - jeśli mogę swoje trzy grosze - nie ma nic lepszego niż mleko, z masłem, miodem i ząbkiem miażdżonego czasnku
Stary 2008-03-12, 07:19   #2811
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Ojej A co Ci było? Jakaś uparta grypa z przyległościami?

Antybiotyki wdg mnie to chyba już naprawdę ostateczność - cholernie mocne i inwazyjne to badziewie. Faszerować człowieka trzema dawkami antybiotyku pod rząd to przesada! Pomogło chociaż?

Piękne masz włosy Takie błyszczące i dłuuugie...
Najpierw zapalenie oskrzeli(w ogóle z podejrzeniem zapalenia płuc bo miałam szmery),potem zapalenie tchawicy i krtani,które przeszłam bardzo kiepsko(gorączka 39 a to u mnie naprawdę coś strasznego,miewam ją jakoś raz na 5 lat,zazwyczaj mam stan podgorączkowy nawet przy cięższych chorobach)i po tym ponad 6 tygodniowym chorowaniu miałam już serdecznie dość.Nadal jestem wymęczona.

Co do włosów to dziękuję.Zawsze miałam z nimi pod górkę.Jak byłam mała to strasznie mi przeszkadzało że tyle ich jest ale teraz,teraz nawet się cieszę z tego.Omija mi kupowanie produktów typu Volume + .Niestety suche są te moje kudełki jak wiór, przez co się puszą, i łamliwe.Na szczęście nie wyglądają na tak biedne jak są
Cytat:
A Ty Burn nijak nie możesz być pospolita. Sorry, no way.
Stary 2008-03-12, 07:44   #2812
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Przywlekłam się poskarżyć i wyżalić Bo nie ma na to lepszego miejsca niż Scent Bar

Ta cefalosporyna to pomiot szatana, mam jej dosyć i odliczam już tabletki, które mi zostały żeby je pożreć w wyznaczonym czasie i żeby to wszystko się skończyło

Czuję się bez-na-dziej-nie. Wczoraj ledwo się zwlekłam z łóżka i już podczas ubierania wiedziełam, że to bez sensu i że nie dam rady jechać do Tricity na zajęcia Wróciłam do łóżka i prawie cały dzień spałam Boli mnie głowa, brzuch, jest mi niedobrze, jestem taka jakaś rozbita, opuchnięta i mam wrażenie jakbym miała gorączkę (ale wszyscy mnie obmacują i mówią, że gorączki niet) i wydaje mi się, że węzły chłonne są jakieś dziwne Ale może już mam paranoję. Poczytałam w necie o tym leku i dochodzę do wniosku, że skutki uboczne i objawy reakcji uczuleniowych są iście imponujące

Dzisiaj koleżanka mnie nastraszyła, że powinnam odstawić to cudo, bo koleżanka jej siostry tak się załatwiła jakimś antybiotykiem, że wylądowała w szpitalu Ale ja na bank nie jestem uczolona i wkurza mnie, że nie wiem co się dzieje Poza tym chyba dochodzą do tego jeszcze inne atrakcje Biorę to coś na infekcję bakteryjną (choć nie ma pewności, że ją w ogóle mam) i wszystko wskazuje, że po drodze nabawiłam się innej infekcji - kto jest choć trochę zorientowany to wie jakimi infekcjami może grozić zażywanie antybiotyków Tragedia...

Polazłabym do lekarza, bo nie jestem cierpiętnicą, ale nawet nie mam przy sobie książeczki zdrowia - a u nas w PL niestety służba zdrowia wygląda jak wygląda No i zostało mi raptem 7 tabletek - czyli jedna dziś i po dwie przez następne 3 dni Więc teraz rzucanie ich w kąt chyba nie ma sensu
Bez-na-dzie-ja.
Cefalosporyny mogą wywoływać coś na kształt reakcji uczuleniowej, objawiającej się gorączką. Ale raczej nie pod koniec stosowania.
Jeśli nic a nic lepiej się nie czujesz, dobrze by było zajść do lekarza po inny antybiotyk. Jak sądzę (bo nie znalazłam nic o tym, albo przeoczyłam) załapałaś wirusa i antybiotyk dostałaś zapobiegawczo. Przy dzisiejszej grypie nie dziwcie się temu, daje ona naprawdę poważne powikłania. To co kiedyś było rzadkością, jak np. zapalenie płuc u osób starszych czy u dzieci, dziś spotyka co trzecią osobą chorującą na grypę.
W lutym grypa zmogła 6 osób u mnie w biurze, z czego 2 miały zapalenie płuc, a 2 inne zapalenie oskrzeli. Nie ma żartów!

Bierz aniołku coś łagodzącego dolegliwości układu pokarmowego, Trilac polecam, jogurty są niezłe, radzę odstawić czekoladki (drożdże kochają cukier!), a jeśli to poantybiotykowe cudo przeniosło się poza jamę ustną, czym prędzej do lekarza po jakieś tabsy, np. Nystatynę.

I zdrowiej szybko.

Cytat:
A u mnie odwrotnie. Uważano mnie za brunetkę, a oświecono mnie żem szatynka.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 08:08   #2813
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Tymenko, mam ogrooomne zaufanie do tego profesora - widzę jak rewelacyjnie wyleczył 3 bliskie mi dziewczyny i specjalistą jest naprawdę genialnym Chyba tego nie pisałam, ale to dermatolog
Ale tego z tym antybiotykiem to rzeczywiście nie do końca łapię. Powiedział, że z jego praktyki lekarskiej wynika, że w podobnych przypadkach jak mój pojawia się infekcja i że skutki mogą być tragiczne. Nie miał pewności czy ją na pewno mam A lek zapisał mimo wszystko Pozostałe leki sprawują się na medal - też mnie boli, ale widzę poprawę - ale kiedy widzę te tableteczki to mnie skręca

Na pewno zapytam profesora o co chodziło z tym lekiem Oczywiście nie jestem w ciemię bita i przy wypisywaniu recepty pytałam na co to i po co to i w ogóle Ale nie podejrzewałam, że w tym jest haczyk

Tymenko, a jak u Ciebie z tym choróbskiem? Odpuszcza trochę A jak pozostali?

Cytat:
Najpierw zapalenie oskrzeli(w ogóle z podejrzeniem zapalenia płuc bo miałam szmery),potem zapalenie tchawicy i krtani,które przeszłam bardzo kiepsko(gorączka 39 a to u mnie naprawdę coś strasznego,miewam ją jakoś raz na 5 lat,zazwyczaj mam stan podgorączkowy nawet przy cięższych chorobach)i po tym ponad 6 tygodniowym chorowaniu miałam już serdecznie dość.Nadal jestem wymęczona.
O rany Zapalenie dróg oddechowych jest okropne - i to jeszcze takie rozwlekłe! Szok. Jak to dobrze, że jest już po najgorszym

Cytat:
Co do włosów to dziękuję.Zawsze miałam z nimi pod górkę.Jak byłam mała to strasznie mi przeszkadzało że tyle ich jest ale teraz,teraz nawet się cieszę z tego.Omija mi kupowanie produktów typu Volume + .Niestety suche sąte moje kudełki jak wiór, przez co się puszą, i łamliwe.Na szczęście nie wyglądają na tak biedne jak są
Ooooch, wiem co masz na myśli Mnie moje gęste włosy też zawsze dobijały Było ich taaaak dużo i były cholernie nieposłusznymi indywidualnościami Teraz już wiem jak się z nimi dogadać

Twoje włosy mogą być suche z natury - taki typ Moje też są Ale wiesz co masz wyjątkowo ekstra ? Twoje włosy są ciemne (bez znaczenia czy dzięki farbie) i przez to rewelacyjnie błyszczą W ciemnych włosach jest więcej płytek z pigmentem i są one ciaśniej zbite a przez to dobrze odbijają światło Mam hopla na punkcie błyszczących włosów Wyglądają tak zdrowo i sexyyyyyy

Pamiętam w szczególnosci jedno Twoje foto ze zlotu - siedzisz półbokiem i masz dłuuuuugie, ciemne i wyprostowane włosy Po-ez-ja!
Coś mi się kojarzy, że ponadto Twoje włosy mają tendencję do kręcenia się >? Kiedy masz ochotę (no dobra, albo kiedy w dużym stopniu Twoje włosy mają ochotę ) to są kręcone a innym razem falowane czy proste - czy istnieje lepsza opcja!?

Kropeczko, nie pochwaliłam się z jakiej okazji dostałam to cudo z cefalosporyną Przepisał mi je dermatolog jako uzupełnienie kuracji.

Uczulenia nie są w moim stylu Może po prostu jakaś słabosilna jestem i wszystko jakoś tak za ostro na mnie reaguje.

Z układem pokarmowym ok Gorzej jakoś tak ogólnie

Dziękuję Ci bardzo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 08:12   #2814
Katty_p13
Piers do przodu

Aniołku, czy ty dostałaś moje PW ... no i czy ja też już mam czekać na paczkonosza?
Stary 2008-03-12, 08:18   #2815
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
O rany Zapalenie dróg oddechowych jest okropne - i to jeszcze takie rozwlekłe! Szok. Jak to dobrze, że jest już po najgorszym

Ooooch, wiem co masz na myśli Mnie moje gęste włosy też zawsze dobijały Było ich taaaak dużo i były cholernie nieposłusznymi indywidualnościami Teraz już wiem jak się z nimi dogadać

Twoje włosy mogą być suche z natury - taki typ Moje też są Ale wiesz co masz wyjątkowo ekstra ? Twoje włosy są ciemne (bez znaczenia czy dzięki farbie) i przez to rewelacyjnie błyszczą W ciemnych włosach jest więcej płytek z pigmentem i są one ciaśniej zbite a przez to dobrze odbijają światło Mam hopla na punkcie błyszczących włosów Wyglądają tak zdrowo i sexyyyyyy

Pamiętam w szczególnosci jedno Twoje foto ze zlotu - siedzisz półbokiem i masz dłuuuuugie, ciemne i wyprostowane włosy Po-ez-ja!
Coś mi się kojarzy, że ponadto Twoje włosy mają tendencję do kręcenia się >? Kiedy masz ochotę (no dobra, albo kiedy w dużym stopniu Twoje włosy mają ochotę ) to są kręcone a innym razem falowane czy proste - czy istnieje lepsza opcja!?
Ale mnie porozmieszczałaś tymi komplementami.

Moje włosy suche są z natury,to chyba kwestia tego,że się kręcą(bardzo dobrze zapamiętałaś).Mogę nałożyć na nie tonę odżywek,masek i kremów bez spłukiwania a one nadal suchutkie.
Z połyskiem rzeczywiście jest dobrze,szczególnie odkąd używam tego szampony koloryzującego-mają piękne refleksy.
Stary 2008-03-12, 08:32   #2816
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Tymeno - jeśli mogę swoje trzy grosze - nie ma nic lepszego niż mleko, z masłem, miodem i ząbkiem miażdżonego czasnku
Nie cierpię mleka ale wiem, że taka mikstura dobrze działa

Cytat:
Tymenko, mam ogrooomne zaufanie do tego profesora - widzę jak rewelacyjnie wyleczył 3 bliskie mi dziewczyny i specjalistą jest naprawdę genialnym Chyba tego nie pisałam, ale to dermatolog
Ale tego z tym antybiotykiem to rzeczywiście nie do końca łapię. Powiedział, że z jego praktyki lekarskiej wynika, że w podobnych przypadkach jak mój pojawia się infekcja i że skutki mogą być tragiczne. Nie miał pewności czy ją na pewno mam A lek zapisał mimo wszystko Pozostałe leki sprawują się na medal - też mnie boli, ale widzę poprawę - ale kiedy widzę te tableteczki to mnie skręca

Na pewno zapytam profesora o co chodziło z tym lekiem Oczywiście nie jestem w ciemię bita i przy wypisywaniu recepty pytałam na co to i po co to i w ogóle Ale nie podejrzewałam, że w tym jest haczyk

Tymenko, a jak u Ciebie z tym choróbskiem? Odpuszcza trochę A jak pozostali?
Idź koniecznie do profesora jeszcze raz

A ja już w robocie chociaż nie wiem czy to dobry pomysł Zregenerowałam się przez noc i mój syn też Mama, tata, teściowa i babcia załapali ostrego wirusa
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 08:33   #2817
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Aniołku, czy ty dostałaś moje PW ... no i czy ja też już mam czekać na paczkonosza?
Przepraszam, że zapomniałam odpisać Beznadziejna jestem ostatnio

Wczoraj kupiłam atomizerki w Sephorze i już przygotowałam Ci Angela Ale nie wiem czy pamiętasz - pisałam też, że pokończyły mi się fiolki Przesyłka z nimi powinna przyjść dzisiaj albo jutro - obiecuję, że wyślę najwcześniej jak dam radę

Cytat:
Ale mnie porozmieszczałaś tymi komplementami.
To było konstruktywne i prawdziwe Nie akceptuję cukrowania i manipulowania

Cytat:
Moje włosy suche są z natury,to chyba kwestia tego,że się kręcą(bardzo dobrze zapamiętałaś).Mogę nałożyć na nie tonę odżywek,masek i kremów bez spłukiwania a one nadal suchutkie.
Z połyskiem rzeczywiście jest dobrze,szczególnie odkąd używam tego szampony koloryzującego-mają piękne refleksy.
Wiesz, zauważyłam że mięciutkie robią się po Pantene ProV - do niedawna namiętnie używałam - po Dove i po linii Garniera Odbudowa i Blask Lepsze od wszelkich Kerastase, Tigi i L'oreal Proffesiona Jeśli masz ochotę to przetestuj.

Tymenko, chyba przydałoby się jeszcze trochę poleżeć i odczekać No trudno, ale skoro już poszłaś na ten kaskaderski wyczyn to bądź dzielna

O kurde! Zarazili się czy to znowu coś z powietrza ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 08:36   #2818
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

Kropeczko, nie pochwaliłam się z jakiej okazji dostałam to cudo z cefalosporyną Przepisał mi je dermatolog jako uzupełnienie kuracji.

Uczulenia nie są w moim stylu Może po prostu jakaś słabosilna jestem i wszystko jakoś tak za ostro na mnie reaguje.

Z układem pokarmowym ok Gorzej jakoś tak ogólnie

Dziękuję Ci bardzo
Jak ogólnie to ma prawo. Antybiotyki osłabiają, zwłaszcza długie ich stosowanie.
Po anginie sprzed dwóch lat, gdzie brałam 3 serie różnych antybiotyków, autentycznie chodziłam po ścianach. Jakby ktoś na mnie dmuchnął, wyrżnęłabym orła.

Widać mocne to Twoje cudo. Trzymam za zdrowie. Wiosna idzie, zdrowym i pięknym trza być.

Cytat:
Wiesz, zauważyłam że mięciutkie robią się po Pantene ProV - do niedawna namiętnie używałam - po Dove i po linii Garniera Odbudowa i Blask Lepsze od wszelkich Kerastase, Tigi i L'oreal Proffesiona Jeśli masz ochotę to przetestuj.
Moje też miękną po Pantene, ale za to się rozczapierzają.

Najlepiej na miękkość i gładkość moich włosów działa Matrix Sleek Look. Najlepszy szampon jaki miałam.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 09:01   #2819
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Nie cierpię mleka ale wiem, że taka mikstura dobrze działa
To zupełnie jak ja kiedyś mnie czymś takim na siłe napoili
z wiadomym skutkiem

Cytat:
A ja już w robocie chociaż nie wiem czy to dobry pomysł Zregenerowałam się przez noc i mój syn też Mama, tata, teściowa i babcia załapali ostrego wirusa

Tymeno to chyba niezbyt dobry pomysł powinnaś jeszcze poleżeć w cieple, a najlepiej z młodym męskim ciałem
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 09:03   #2820
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Ja potwierdzam za Contax - szybko i niezawodnie działa tylko okład z ciepłej męskiej piersi ukrytej w piernatach

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości