![]() |
#2791 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli tak sobie postanowiłaś, to dokończ ten lek ale na kontroli koniecznie się poskarż lekarzowi. Jak ja biorę antybiotyk to obowiązkowo również kultury bakterii w kapsułkach - Lacidofil. Polecam i trzymam kciuki za pozytywny rezultat kuracji! ![]()
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Łaj Madziczko
![]() ![]() ![]() ![]() Aniołku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Żartowałam oczywiście
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Daj znać, jak efekty poprawki. ![]() Cytat:
![]() Badania zaś dowodzą, że wśród ludzi białej rasy jest 10 % blondynek i tyle samo brunetek. Fenomen, nie? ![]() Pewnie. Wszystkie rude, szatynki i brunetki to pasztety. ![]()
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy pozostałe 80% to szatynki?Czuję się taka pospolita w takim razie: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
Ja na głowie mam coś co kiedyś było fryzurą, ale po drodze wiatr wysmagał i piorun strzelił. Ojej
![]() ![]() Mój tż lubi o mnie lubić mój ty paszteciku. Odpłacam mu małpą niemytą. No jak my się kochamy, to aż tom miłościom po oczach je... bije. Uch, migrenę mam. Chyba przejdę się na spacer, jak dobrze pójdzie to i pod rękę się ktoś nawinie. Dzisiaj wybitnie ciężką rękę.
#2799 | |
Czekam na Ragnarok
|
Nieźle, ale mam taką mocną farbę, że zdarłam czoło szorując do czysta
![]() Cytat:
Yyyyyyyyyyyyyyyy Ja nigdy nie przepadałam za blondem ![]() ![]() ![]() Hi hi hi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |||
czyli Endżi
|
Hecate, doczytałam o pracy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Antybiotyki wdg mnie to chyba już naprawdę ostateczność - cholernie mocne i inwazyjne to badziewie. Faszerować człowieka trzema dawkami antybiotyku pod rząd to przesada! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś miałam czerwień Colorado ![]() Jestem naturalną szatynka i mi z tym dobrze .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
A Ty Burn nijak nie możesz być pospolita. Sorry, no way. ![]() Cytat:
![]() I jaki masz w końcu kolor? Reszta. Poza siwymi i łysymi. ![]()
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak popatrzeć na te tabele z próbkami farb do włosów (te rzędy kolorowych kosmyków) to "średni blond" to takie, jakie ja mam prawdziwe. Odrobinę ciemniejsze od Sałacich - dla tych, którzy widzieli Sałatę live. ![]() ![]()
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z pracy, wykończona, coraz bardziej zrezygnowana. Zaczyna mnie przybijać monotonia, nic się nie dzieje nowego, kierownictwo wpada na dziwne pomysły, brakuje jednak takiego... poczucia, że się dba o pracownika. Może to i lepiej, kiedyś się trzeba stamdąd zwolnić, tak będzie łatwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czarny. To kijowo strasznie. Teraz farbowany blond wydaje mi się być bardziej pospolity niż brąz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Deszczowo dzisiaj, szaro i ponuro. Wczoraj na pół dnia humor poprawiła mi impreza, która odbędzie się w... lipcu
![]() ![]() ![]() Dzisiaj już nic tak pozytywnego nie wyczytałam, więc i humor taki sobie. Nie jakiś najgorszy, ale też nie tryskam radością... Jakiś ciężki czas nastał ostatnio, myslałam, że wraz z pierwszymi podrygami wiosny będzie lepiej,a tu wręcz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak to, a rude? ![]() Przypomniała mi się sytuacja ze studiów. Miałam tam koleżankę, która od samego początku była jasną, ale naprawdę jasną blondynką. Wszyscy chyba myśleli, że to naturalne, bo wyjątkowo pasowało jej do cery, oprawy oczu no i nigdy nikt nie widział u niej odrostów ![]() ![]()
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
Dziasiaj przyjeżdża moja kochana Siotrzyczka ze "słonecznej" Italii
![]() Nie widziałyśmy się od Bozego Narodzenia .... ależ się cieszę, cała noc przed nami ![]() Fernis, kusi, ja wiem - mnie czasami kusi czekowaldowy brąż - chciałabym pogłebić i ożywić kolor - ale jak pomyślę o odrostach to mi raz dwa przechodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
Ago, Strachulcu, Contax, Margot, Myszko, Agnieszko dziękuje
![]() Ja to z tych co leczę się polopiryną, witaminą C i ziołami szwedzkimi ![]() Ostatni raz antybiotyk brałam będąc dzieckiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do włosów to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nic a nic lepiej się nie czujesz, dobrze by było zajść do lekarza po inny antybiotyk. Jak sądzę (bo nie znalazłam nic o tym, albo przeoczyłam) załapałaś wirusa i antybiotyk dostałaś zapobiegawczo. Przy dzisiejszej grypie nie dziwcie się temu, daje ona naprawdę poważne powikłania. To co kiedyś było rzadkością, jak np. zapalenie płuc u osób starszych czy u dzieci, dziś spotyka co trzecią osobą chorującą na grypę. W lutym grypa zmogła 6 osób u mnie w biurze, z czego 2 miały zapalenie płuc, a 2 inne zapalenie oskrzeli. Nie ma żartów! Bierz aniołku coś łagodzącego dolegliwości układu pokarmowego, Trilac polecam, jogurty są niezłe, radzę odstawić czekoladki (drożdże kochają cukier!), a jeśli to poantybiotykowe cudo przeniosło się poza jamę ustną, czym prędzej do lekarza po jakieś tabsy, np. Nystatynę. I zdrowiej szybko. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tego z tym antybiotykiem to rzeczywiście nie do końca łapię. Powiedział, że z jego praktyki lekarskiej wynika, że w podobnych przypadkach jak mój pojawia się infekcja i że skutki mogą być tragiczne. Nie miał pewności czy ją na pewno mam ![]() ![]() ![]() Na pewno zapytam profesora o co chodziło z tym lekiem ![]() ![]() ![]() Tymenko, a jak u Ciebie z tym choróbskiem? Odpuszcza trochę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Twoje włosy mogą być suche z natury - taki typ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam w szczególnosci jedno Twoje foto ze zlotu - siedzisz półbokiem i masz dłuuuuugie, ciemne i wyprostowane włosy ![]() ![]() ![]() Coś mi się kojarzy, że ponadto Twoje włosy mają tendencję do kręcenia się >? Kiedy masz ochotę (no dobra, albo kiedy w dużym stopniu Twoje włosy mają ochotę ![]() ![]() Kropeczko, nie pochwaliłam się z jakiej okazji dostałam to cudo z cefalosporyną ![]() Uczulenia nie są w moim stylu ![]() Z układem pokarmowym ok ![]() ![]() Dziękuję Ci bardzo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 |
Piers do przodu
|
Aniołku, czy ty dostałaś moje PW
![]()
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje włosy suche są z natury,to chyba kwestia tego,że się kręcą(bardzo dobrze zapamiętałaś ![]() Z połyskiem rzeczywiście jest dobrze,szczególnie odkąd używam tego szampony koloryzującego-mają piękne refleksy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już w robocie chociaż nie wiem czy to dobry pomysł ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj kupiłam atomizerki w Sephorze i już przygotowałam Ci Angela ![]() ![]() ![]() To było konstruktywne i prawdziwe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tymenko, chyba przydałoby się jeszcze trochę poleżeć i odczekać ![]() ![]() O kurde! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po anginie sprzed dwóch lat, gdzie brałam 3 serie różnych antybiotyków, autentycznie chodziłam po ścianach. Jakby ktoś na mnie dmuchnął, wyrżnęłabym orła. ![]() Widać mocne to Twoje cudo. Trzymam za zdrowie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Najlepiej na miękkość i gładkość moich włosów działa Matrix Sleek Look. Najlepszy szampon jaki miałam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Zakorzenienie
|
To zupełnie jak ja
![]() ![]() z wiadomym skutkiem ![]() Cytat:
Tymeno to chyba niezbyt dobry pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.