![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() GRUDZIEŃ: Bobbi Brown, Burberry, ZOEVA, Sephora, L4L, StriVectin
nieaktualny - zapraszam do nowego
Kosmetyki zadbane, czyste, oryginalne. Kupuję tylko w Sephorze, Douglasie i MintiShopie. Wystawiam je także na allegro na sprzedaż więc mogą znikać. Nie będę zainteresowana kosmetykami drogeryjnymi. Będą dokładki. Na życzenie zrobię fotki. Będą dokładki. Zapraszam do wymiany ![]() Wish: Effaclar Duo+ lub K, uwielbiam kosmetyki Caudalie, Origins, Nuxe, Alpha-h, Klorane i wiele aptecznych. wymiana: perfumy: Laura Biagotti Roma, nowy, jeden psik Laura Biagotti Roma - żel z zestawu, nowy make-up: Burberry Lip Cover - Delicate Rose 22 (pełnowymiarowa, z magnetyczna zatyczka) użyta 3 razy - leci do Farmaceutki77 Burberry Kisses, Nude Pink 05 (miniatura w kartoniku) użyta 1 raz taka - leci do Farmaceutki77 Burberry Effortles Contouring Pen, No.1 Medium, użyty kilka razy, oddam tylko za coś równie fajnego taki - leci do Farmaceutki77 bareMinerals korektor mineralny 2g Bisque 1B, jest 80% Bobbi Brown Eye Shadow 'BONE' (nr 2) poj. cień, niewielkie zużycie, taki Bobbi Brown Eye Shadow 'GREY' (nr 6) poj. cień, niewielkie zużycie, ulubieniec taki Pixie Cosmetics Reviving Under Eye Concealer - korektor kremowy, niewielkie zużycie Sephora Touche Lumiere Smoothing & Brightening Concealer, 02 Clair Light - Rozświetlona Wanilia, użyty 4 razy, taki - leci do Farmaceutki77 ZOEVA Teardrop Cover Brush /116, pędzel zdezynfekowany - leci do Marta981 ZOEVA Second Chance pomadka w kredce, zostało 60% Shiseido biała kredka do oka, jest 80% Sephora Teint Infusion - podkład nawilżający z pipetką, kolor 14 Delikatny Beż, 50%, za wish lub za nr 12 Vichy Liftactiv Flexiteint, podkład Opal (najjaśniejszy), słoiczek 10ml (tester) Maybelline tusz Lash Sensational Luscious, black, użyty 1 raz pielęgnacja twarzy: VICHY Slow Age, 50ml, ubytek max 10 psiknięć, dostałam jako prezent od męża bo go ciągle chciałam - ale używam sporo kremów na trądzik i nie mam kiedy dokładać kolejnej warstwy kremu :P. Taki. Sephora Peeling w pudrze Métamorphose, kilka razy użyte, dla mnie za mocny, chętnie wymienię na jakiś delikatniejszy z AhA lub kwasem glikolowym (Caudalie, Origins, eko z wyższej półki) taki Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel 250ml wyjściowo, została już mniejsza połowa (ma naklejkę z hologramem oryg.), tylko za pielęgnację. StriVectin Silver Peel Off, pojedyncze saszetki po 7ml, oddam dwie. Srebro koloidalne. Nowe La Roche Posay Cicaplast, mniejsza połowa Pat&Rub 30+ Day, jest ok 70% (uwaga ma duszący zapach chleba :P) Long4Lashes odżywka do wzrostu rzęs, użyta kilka razy Cetaphil EM Emulsja micelarna, ok. połowa pielęgnacja ciała: Elancyl Slim Design, ok. połowa lakiery: (wszystkie mają znikomy ubytek lub nowe). Sephora 'Green Revolution' (zieleń) Sephora 'Shark Attack' (niebieski) zostało 80% Sally Hansen Maximum Strength lakier Sally Hansen Mega Shine lakier Inglot pistacjowy Rimmel 60 seconds '330 coralicious' nowy Selene mini - koralowy zostało 80% Wibo kremowy róż do frencha, zostało 60% świece, olejki eteryczne do kominków: drzewo sandałowe, piżmo
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1258541 Edytowane przez AgnesB24 Czas edycji: 2017-04-23 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ: Bobbi Brown, Burberry, ZOEVA, Sephora, L4L, StriVectin
niestety nic, dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej, interesują mnie:
Burberry Lip Cover - Delicate Rose 22 (pełnowymiarowa, z magnetyczna zatyczka) użyta 3 razy ZOEVA Teardrop Cover Brush /116, pędzel zdezynfekowany Vichy Liftactiv Flexiteint, podkład Opal (najjaśniejszy), słoiczek 10ml (tester) Znajdziesz coś u mnie? Wymienię 11/16 Wymienię Marc Jacobs, Lipstick Queen, MAC, Zoeva, Nabla... - Forum Wizaz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale niestety nic mi się nie przyda. Daj znać, jeśli masz coś z mojej listy wish pod ladą. Chętnie przygarnę jakiś dobry puder.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
bareMinerals Blemish Remedy, 02 Clearly Pearl, podkład minimum połowa taki bareMinerals korektor mineralny 2g Bisque 1B, jest 80% Pixie Cosmetics Reviving Under Eye Concealer - korektor kremowy, niewielkie zużycie Elancyl Slim Design, ok. połowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ze l4l nie jest nowe, bo poza tym nic mi się nie przyda a używanej odżywki nie chce niestety
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę oddać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:58 ---------- https://m.douglas.pl/douglas/Makija%...eRef=oY-7o059z Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
La Roche Posay Cicaplast, połowa
Pat&Rub 30+ Day, jest ok 70% (uwaga ma duszący zapach chleba :P) używam, tylko za coś fajnego Long4Lashes odżywka do wzrostu rzęs, użyta kilka razy Cetaphil EM Emulsja micelarna, jest ponad połowa Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
wymieniłabym Effaclara za pędzel Zoevy (w jakim stanie jest?) albo Vichy Slow Age (kiedy otwarty?). Na Vichy zależy mi troszę bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
nowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem maniaczką konturówek do ust i nie uważam tego za niepotrzebną fanaberię, to taki szczegół, który zmienia wszystko, więc polecam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
rozumiem
a ten jasny, który już negocjuję? Pasował by Ci? korektor też odpada, tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podoba mi się u Ciebie pomadka i pen do konturowania Burberry i korektor/rozświetlacz z Sephory. Poza wątkiem mam nowy Effaclar z Twojej wish ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
jeśli chodzi o korektor, to użyłam go kilka/kilkanaście razy pod oczy. Z pewnością ubytek nie jest duży; ale - jak napisałam wcześniej - opakowanie jest tego rodzaju, że nie da się jednoznacznie stwierdzić dokładnego stopnia zuzycia. Po prostu nie da się podejrzeć ile % zeszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za micel Bioderma i Cetaphil?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już wiele, ale może znalazłabyś coś u mnie za podkład Bare Minerals, Cetaphil i Biodermę? Poza wątkiem powinnam mieć peeling glikolowy (bodajże Le Maadr) jeśli byłabyś zainteresowana
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ok, przekonałaś mnie
![]() Ale masek Nuxe ani Caudalie nie mam niestety, mogę Ci dołożyć nowość od Vichy maski mineralne w saszetkach, fajne są ![]() Zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A nie chcesz Clarins Golden Glow Booster? Widziałam, że interesował Cię w innym wątku, a ja też go mam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Torebka jest duża, mieści spokojnie a4, później poszukam więcej zdjęć bo miałam ale nie wiem czy jeszcze są jeśli nie znajdę to będę miała możliwość zrobienia nowych po 02.01
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() niestety maska ren sprzedała sie na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam że dopiero teraz odpisuję,niestety nic dla siebie nie znalazłam,
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Up up!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.