|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1922 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Brat interesuje się włosami?! Zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
I strasznie podoba mi się Twoja grzywka na ostatnim zdjęciu Tak zawsze mówi mój wychowawca ![]() A moje wywody na temat "Romea i Julii" będą w następnym poście, bo mi w tym emotek zabraknie.
|
|
|
#1924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze tych usmiechnietych i zakochanych...
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Olu, jak to uczulenia? Po czym?
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Tak więc...
Cały spektakl podobał mi się bardzo. Byliśmy w Buffo, teatr jak teatr, Józefowicz mógłby się trochę bardziej postarać i nie zdzierać pieniędzy za głupie rzeczy(kumpela kupiła sobie "Grześka" za, uwaga, 4 zł ), ale uznaliśmy(dokładniej, to moja mała grupka), że za coś musi kupować ubrania dla Nataszki Świetna gra aktorów, bardzo realistyczna(chociaż Romeo mógłby się trochę postarać ). Pięknie śpiewali. Sceny w deszczu- Jednak troszkę minusów się dopatrzyłam. Akcja ze ślubem Romea i Julii jakoś za szybko się rozegrała(bo przecież wcześniej była ta Rozalina, czy jak jej tam), w scenie finałowej Julia podcięła sobie żyły, zamiast wbić sobie w brzuch nóż(jakoś nie uwierzyłam jej, że naprawdę umarła ).Jednak gdybym miała się wybrać jeszcze raz, to bez zastanowienia zrobiłabym to Ogólnie- 10/10(muszę dać maksymalną ocenę za tych panów w spódnicach Swoją drogą, tak się rozochociłyśmy z koleżanką, że planujemy wybrać się na "Metro" ![]() Kupiłaś sobie żel do mycia twarzy Dax'a, różowy, "Bacteria Killer", tak? Ja miałam po nim takie czerwone placki na twarzy.
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż nie uważam aby moje włosy nadawały się na publiczne prezentowanie, to myślę, że jestem je Wam winna
Na pierwszym zdjęciu spodobał mi się efekt rozświetlenia przez słońce, padające przez okno , dlatego je wklejam.A drugie zdjęcie jest już bardziej naturalne, aczkolwiek trochę za ciemne ![]() Niestety nie udało się uchwycić, lekkiego błysku jakie jest po maseczce ![]() Może kiedyś przy innym świetle sie uda ![]() Ale mniej więcej będziecie miały wyobrażenie o moich włosach
|
|
#1928 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja chromole................. ..
baty dla tej pani!! po pierwsze za zwloke z tymi oszalamiajacymi zdjeciami a po drugie za grzeszne wypowiedzi na temat swoich wlosow!
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeno
![]() Masz bardzo ładne, zadbane, nawilżone, długie włosy
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypowiedzi nie grzeszne, a prawdziwe ![]() Ale lubię to Twoje "chromole" Cytat:
Narzekałam i narzekam nadal ![]() Niestety mam im wiele do zarzucenia, ale jeśli tak dobrze je odbieracie, to pozostaje mi się bardzo cieszyć
|
|
|
#1931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezłe hairy. Jakie długaśne- ktoś tu ostatnio mówił, że ma krótsze i gdzie te odrosty bo Jolie nie widzieć![]() A tak w ogóle to niesamowita różnica w kolorze - to słońce to musi u Ciebie nieźle dzisiaj grzać. I w ogóle chciałam powiedzieć, że są bardzo ale to bardzo ładne .
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ Cię wziął ślinotok
![]() Dziękuję Cytat:
![]() A odrosty, na drugim zdjęciu troszkę widać (aczkolwiek za ciemne), a ich mała widoczność to zasługa rumianku ![]() Słońce nie grzeje tak mocno, ale jakoś tak się skupiło na moich włosach i spodobał mi sie ten efekt ![]() A do ładności to na prawdę im daleko, uwierzcie... I bardzo, bardzo Ci dziękuję
|
|
|
#1934 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że mu kokos podpasował
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do końca życia to będziesz nimi chodniki zamiatała ![]() I z ręką na sercu mówię, że to nie jest skromność, tylko moja szczera opinia o moich włosach
|
|
|
#1937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cale zycie mialas takie dlugasne czy zapuszczasz od ktoregos momentu?
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do zarzucenia mam IM, że np.: - są cienkie - wypadają - są za rzadkie (wynik dwóch powyższych) - mają brzydki kolor naturalny - są proste i przylizane (wolałabym mieć kręcone )Długo by wymieniać, no ale ważne, że jeszcze są , pocieszam się, że mogą być jeszcze gorsze, i nie ukrywam, że są dni, że jestem z nich w miarę zadowolona
|
|
|
#1939 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1940 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do tej grzywki,ech to jest wynik tego jak jakieś dwa tygodnie temu fryzjerka obcięła mi ja na prosto mniej więcej na wysokości górnej oprawy okularów. w sumie, teraz sie bardzo ładnie układa,ale początek to był koszmar.ale i tak po tym,co przeszłam chyba jej tak szybko nie obetnę, tylko sama będę podcinać. i żeby nie było tak kolorowo to powiem,ze są niesamowicie sztywne i jak sie chce je jakoś porządnie ułożyć, zalokować, to trzeba namęczyć się z tona lakierów , pianek itp. A ,ze jak używam czegoś takiego to później cały dzień chodzę i tylko czekam,żeby to zmyć, bo boje sie ,ze mi sie od razu ( tak, tak ) włosy zniszczą, to najczęściej żyją własnym życiem ;DNarek, cieszę sie ,że się podobało. Mi najbardziej zapadła w pamięć scena , na której Julia się budzi, dokładnie ułamek sekundy po tym jak Romeo umiera ![]() Cytat:
Uwielbiam facetów w długich włosach, chociaż najczęściej po ich obcięciu robie się jacyś tacy nagle przystojni ... ![]() virka, jakie dłuuugie ! pięęękne!
||||||||
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pierwszy?? No nieźle, nie dość, że kamera, to jeszcze łóżkiem zerwała... Dziękuję ślicznie To zależy jakie problemy masz na myśli Jeśli chodzi o mycie i czesanie, to nie mam żadnych problemów Ale inne problemy (głównie wypadanie), niestety tak.
|
|
|
#1942 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Aha, w miałam napisać wrażenia po wyschnięciu włosów z mojej dzisiejszej maseczki więc piszę:Wrażenia ostateczne: Włosy są bardzo miękkie, puszyste, takie miłe w dotyku i dość błyszczące (nie jest to mega efekt, bo to w końcu pierwsze użycie, ale na pewno z każdym następnym użyciem będzie coraz lepiej), jak z przetłuszczaniem to się okaże. Ale jestem jak najbardziej na tak, na pewno odżywka ta jest świetną bombą witaminową dla włosów ![]() Tyle wrażeń jeśli chodzi o pierwszy raz
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-03-12 o 17:14 |
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze na solarkę nie chodzę ![]() Poszukam jakieś i postaram się wkleić
|
|
|
#1945 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Masz śliczne włoski, jak w ogóle mogłaś je przed nami ukrywać ![]() A co do litanii zarzutów, z którą nota bene się absolutnie nie zgadzam, to jest jedna rada - zmień punkt widzenia, powtarzaj jak mantrę "mam piękne włosy i już!!!", nie przejmuj się i noś je z dumą, bo są one niewątpliwie do niej powodem. Nie myśl o wadach, patrz na zalety, a mają ich one naprawdę wiele... |
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemyślę co napisałaś, bo bardzo ładnie to ujęłaś
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w tym jest
kiedyś oglądałam jakiś film o tym, ze pozytywne myślenie sprawia, że dzieje się to czego chcemy, zaś ciągłe narzekanie sprowadza na nas coś nieprzyjemnego. Może tak jest, kto wie....Wedle życzenia Ago, oto mój brat, myślę, że nie będzie miał nic przeciwko, jednak na wszelki wypadek trochę go zakamuflowałam
|
|
#1948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1949 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Nooo... a teraz nadrabiam zaległości z "wczoraja"
Cytat:
Cytat:
![]() A może... Co masz zrobić dzisiaj zrób... pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Natomiast straszliwie spodobała mi się aranżacja "Czarnego Śniegu" w wykonaniu mojej weselnej orkiestry. Do dzis oboje z Tż twierdzimy, że jest lepsza od oryginału. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego jestem zwolenniczką patrzenia w drugą stronę i staram się pogodzić ze zjawiskami, na które nie mam wpływu - taka kolej rzeczy i już. Np. przestałam się już przejmować końcówkami [rozdwajają się, cóż, trudno, dbam ile mogę, a jak nie chcą się słuchać, to kij im w oko - zamiast tego mówię sobie "ach jak się pięknie błyszczą" I prawda taka, chociażby z psychologicznego puinktu widzenia, że jeśli roztaczamy wokól siebie pozytywną aureolę, to inni postrzegają nas znacznie, znacznie lepiej. Zatem nie mówmy : cienkie, w złym kolorze a w dodatku się nie kręcą... one są delikatne , z intrygującym refleksem, gładkie i lśniące
|
|||||||
|
|
|
|
#1950 |
|
Wtajemniczenie
|
'estelle'. jaki piekny bialy plaszczyk
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

normalnie się stresuję.

.
. Ale bardzo mi służy 

) olej kokosowy i wczoraj przez pół godziny prawił mi peany na jego cześć. Stwierdził, że włosy są lepiej nawilżone, odżywione no i ze nie musi już używać odżywki. Teraz ma się porozglądać za innymi specyfikami i skonsultowac co warto nabyć a co nie. Jaby tak jeszcze coś dla swojej wspaniałej sis nabył to bym nie miała nic przeciwko
Brat interesuje się włosami?! Zazdroszczę

).