Włosomaniaczki :D - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-12, 18:18   #1951
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Blond balejaż, 5 stron wcześniej jest zdjęcie balejażu i moich naturalnych, oraz z metamorfoza na ciemne.
aha fakt wydaje mi się, ze fajnie będzie ci w ciemnych
Cytat:
Tak więc...
Cały spektakl podobał mi się bardzo. Byliśmy w Buffo, teatr jak teatr, Józefowicz mógłby się trochę bardziej postarać i nie zdzierać pieniędzy za głupie rzeczy(kumpela kupiła sobie "Grześka" za, uwaga, 4 zł ), ale uznaliśmy(dokładniej, to moja mała grupka), że za coś musi kupować ubrania dla Nataszki
Świetna gra aktorów, bardzo realistyczna(chociaż Romeo mógłby się trochę postarać ). Pięknie śpiewali. Sceny w deszczu- Jednak najbardziej podobało mi się, jak świta Romea miała jakiś tam trening, i jak Ci faceci w tych długich, szerokich, czarnych spódnicach walczyli ze sobą i robili gwiazdy
Jednak troszkę minusów się dopatrzyłam. Akcja ze ślubem Romea i Julii jakoś za szybko się rozegrała(bo przecież wcześniej była ta Rozalina, czy jak jej tam), w scenie finałowej Julia podcięła sobie żyły, zamiast wbić sobie w brzuch nóż(jakoś nie uwierzyłam jej, że naprawdę umarła ).
Jednak gdybym miała się wybrać jeszcze raz, to bez zastanowienia zrobiłabym to
Ogólnie- 10/10(muszę dać maksymalną ocenę za tych panów w spódnicach )

Swoją drogą, tak się rozochociłyśmy z koleżanką, że planujemy wybrać się na "Metro"
tym bardziej ci zazdroszcze

Cytat:
Chociaż nie uważam aby moje włosy nadawały się na publiczne prezentowanie, to myślę, że jestem je Wam winna

Na pierwszym zdjęciu spodobał mi się efekt rozświetlenia przez słońce, padające przez okno , dlatego je wklejam.
A drugie zdjęcie jest już bardziej naturalne, aczkolwiek trochę za ciemne
Niestety nie udało się uchwycić, lekkiego błysku jakie jest po maseczce
Może kiedyś przy innym świetle sie uda

Ale mniej więcej będziecie miały wyobrażenie o moich włosach
jak ty nie uwazasz ze twoje włosy nie nadają sie do publicznego prezentowania, to ja juz moich nie zamieszcze
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 18:20   #1952
Narek
Zakorzenienie

Brrr, straszne.
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Wedle życzenia Ago, oto mój brat, myślę, że nie będzie miał nic przeciwko, jednak na wszelki wypadek trochę go zakamuflowałam
O mój Boże. U Was to rodzinne są te włosy Przekaż bratu, że strasznie podobają mi się jego włosy
Btw. zajęty jest?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 18:30   #1953
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Zatem nie mówmy : cienkie, w złym kolorze a w dodatku się nie kręcą... one są delikatne , z intrygującym refleksem, gładkie i lśniące
i tego się będziemy trzymać

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

O mój Boże. U Was to rodzinne są te włosy Przekaż bratu, że strasznie podobają mi się jego włosy
Btw. zajęty jest?
Dzięki w imieniu mlodego
Chyba zajęty, chociaż ja już się pogubiłam w tych jego sprawach sercowych (ehhh ta młodość).
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 18:38   #1954
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Chyba Będziecie karane... za zbyt dużą ilość postów..a wystarczy na zajęcia iść

A tak w ogóle dobry wieczór..
Właśnie zauważyłam że od dłużeszego czasu (godzina) mam wypieki(czerwone placki) na twarz , jak po % i to od momentu ...znowu użycia tego żelu garniera
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
nivea mnie uczula jak cholera! garnier wysusza, tez jak cholera
a wiecie co? nie moglam sie powstrzymac, zamowilam z tej stronki gulivere 3kremy... ja sie nigdy nie oducze
z jakiej stronki ????
Mnie garnier też wysusza(żel)..a co do nivei to mam krem nawilżający na dzień i chyba..zapycha

Cytat:
mam jeden krem avene, uczula mnie obrzydliwie... punktowo go tylko nakladam, na krostki.
jaki to krem?

Ja używam czasem HIPP Pielęgnacyjny krem do twarzy i ciasła bez oleju mineralnego,substancji zapachowych,barwników i emulgatorów PEG
Może zostane przy nim na dłużej ....znowu coś na mnie zaczyna źle działać

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
J Za 4 kremy 40 zł? Normalny krem drogeryjny to koło 20 zł i w górę
no to muszę się jeszcze bardziej zainteresować!

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Sweet_Jelly dodam tylko, że w mniejszych miejscowościach kawitacja jest dużo tańsza (u mnie w rodzinnej 40 zł) i nadaje się nawet do bardzo wrażliwej cery.

Może spróbuj żelu oliwkowego ziaja - teraz w narturze w promocji kosztuje 5 zł Mój ukochany
u mnie nigdzie go nie ma
Miałam krem oliwkowy-lekka formuła i był super... czy trn żeik nie zapycha porów?

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
kochana

to daję. Na pierwszym zdjęciu zaznaczyłam obecną długość , na drugim i trzecim (tak tak wiem, idealnie trafiłam ,ale to był mój pierwszy raz z kijem bilardowym,a kolega mi nie powiedział,ze jedna rękę warto byłoby trzymać na stole ) pokazuje kolor, bo tamten aparat oszukuje kolory
kolorek prawie jak u mnie
Fajniutkie to zdjęcie (2)

Cytat:
Hm... na pewno NIE "Windą do nieba" ja swojej orkiestrze kategorycznie zakazałam. I w ogóle nie rozumiem, co ludzie widza w tej piosence, przecież jeśli wsłuchać się w tekst, to ona jest straszna... Nie wiem, jak można grać to młodym
o nie -tej też nie chce!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 18:40   #1955
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Wedle życzenia Ago, oto mój brat, myślę, że nie będzie miał nic przeciwko, jednak na wszelki wypadek trochę go zakamuflowałam
o matuuulo, mdleję!
Cytat:
jak ty nie uwazasz ze twoje włosy nie nadają sie do publicznego prezentowania, to ja juz moich nie zamieszcze
zamieścisz, oj zamieścisz

a co do filmoe , to widziałam, juz kiedys i tylko mnie to utwierdziło tym,ze nie pojde tam .
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 18:47   #1956
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A tak w ogóle dobry wieczór..
Właśnie zauważyłam że od dłużeszego czasu (godzina) mam wypieki(czerwone placki) na twarz , jak po % i to od momentu ...znowu użycia tego żelu garniera

z jakiej stronki ????
Mnie garnier też wysusza(żel)..a co do nivei to mam krem nawilżający na dzień i chyba..zapycha

jaki to krem?
odstaw ty ten zel, bo podraznisz skore jeszcze bardziej! i nivee lepiej tez tymbardziej, ze oni testuja na zwierzatkach!
www.gulivere-polska.pl o to nam chodzi
a ten krem o ktorym mowilam to avene cicalfate. on pomaga w gojeniu, ale tylko miejscowo mnie podraznia...
Stary 2008-03-12, 18:49   #1957
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
'estelle'. jaki piekny bialy plaszczyk skad go wytrzasnelas?
Są na e-bay
http://cgi.ebay.pl/Cosplay-Design-Go...QQcmdZViewItem
Niestety kosztuje 130 euro z wysyłką, dlatego już zaczynam terapię, żeby do zimy się z niego wyleczyć
No, chyba, że po sezonie będą tańsze
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 18:56   #1958
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
odstaw ty ten zel, bo podraznisz skore jeszcze bardziej! i nivee lepiej tez tymbardziej, ze oni testuja na zwierzatkach!
www.gulivere-polska.pl o to nam chodzi
a ten krem o ktorym mowilam to avene cicalfate. on pomaga w gojeniu, ale tylko miejscowo mnie podraznia...
o matko!! To oni testują na zwierzakach??
No jak mogą....

Chyba tak zrobie i odstawie (choć żal bo zostało pół butelki)

na tej stronce nie ma pokazanej ich pełnej oferty a ja nie wiem jakie kremy mają !!

Stary 2008-03-12, 19:10   #1959
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Są na e-bay
http://cgi.ebay.pl/Cosplay-Design-Go...QQcmdZViewItem
Niestety kosztuje 130 euro z wysyłką, dlatego już zaczynam terapię, żeby do zimy się z niego wyleczyć
No, chyba, że po sezonie będą tańsze
lomatko... to ja sie nawet nie zakochuje
Cytat:
o matko!! To oni testują na zwierzakach??
No jak mogą....

Chyba tak zrobie i odstawie (choć żal bo zostało pół butelki)

na tej stronce nie ma pokazanej ich pełnej oferty a ja nie wiem jakie kremy mają !!
kochana, sa... musisz chwile poczekac jak klikniesz w oferte, tam sie najpierw sloiczek kremu pokaze a potem caaaaaala dlugasna lista

edit:a swoja droga podoba mi sie, jak sie w tym gulivere zachowali. napisalam wczoraj w nocy do nich maila co chce, na jaki adres itp. oni odpisali mi dzis rano, ze za 3kremy z przesylka zaplace 39,5zl i ze wysla mi za pobraniem pod wskazany adres na poczatku przyszlego tygodnia. szybko, latwo, bez zbednych formalnosci i komentarzy. no lux
Stary 2008-03-12, 19:37   #1960
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
lomatko... to ja sie nawet nie zakochuje

kochana, sa... musisz chwile poczekac jak klikniesz w oferte, tam sie najpierw sloiczek kremu pokaze a potem caaaaaala dlugasna lista

edit:a swoja droga podoba mi sie, jak sie w tym gulivere zachowali. napisalam wczoraj w nocy do nich maila co chce, na jaki adres itp. oni odpisali mi dzis rano, ze za 3kremy z przesylka zaplace 39,5zl i ze wysla mi za pobraniem pod wskazany adres na poczatku przyszlego tygodnia. szybko, latwo, bez zbednych formalnosci i komentarzy. no lux
no to "smaka" mi narobiłaś na te kremiki :p

Stary 2008-03-12, 19:45   #1961
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

edit: nie wiem czy dobrze zrobilam, ale sie rzeklo. zamowilam jasna helene z jasnym wlosiem. a co! i tak od dluzszego czasu potrzebowalam szczotki... [moge to sobie tak tlumaczyc...?]
jasne

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Moja dzisiejsza maseczka jajeczno - drożdżowa przedstawia się w sposób następujący :

Skład:
1/4 szklanka mleka (bez konserwantów )
3/4 kostki drożdży
3 żółtka
sok z całej cytryny
5 kropli olejku eterycznego rozmarynowego
5 kropli olejku eterycznego tymiankowego
2 łyżki stołowe odżywki Jantar

Nie miałam żadnego olejku ani rycynowego, ani kokosowego, ale gdybym miała to bym dała
Więcej grzechów nie pamiętam

Wrażenia:

Pierwsze wrażenia, po rozmieszaniu mleka z drożdżami i jajkami to uderzający po nosie smrodek drożdży...Myślę sobie, no nic, trzeba być twardym
Poszłam do pokoju po olejki i odżywkę i wróciłam do kuchni, to myślałam, że odór mnie zabije Ale dałam radę, jak przystało na prawdziwą czarownicę, żaden smrodek mi nie straszny Wycisnęłam cytrynę, dolewałam olejki eteryczne i odżywkę jantar i smrodek zniknął. W całej kuchni rozprzestrzeniał się zapach olejków eterycznych Drożdży już nie było czuć nic a nic Byłam dumna z moich "czarowniczych" umiejętności
Przy nakładaniu wanna była bardzo interesująca, w żółte ciapki ale ilość mam odpowiednią na całej długości włosów, nakładanie na skórę połączone z delikatnym masażem

Cóż więcej, teraz siedzę z tym ustrojstwem na głowie, które niekiedy skutecznie wykapuje mi spod czepka i ręcznika Za pół godziny idę zmyć, wtedy wrażeń nastąpi ciąg dalszy

Przepraszam, że tak długo opisałam, ale chciałam wiernie oddać moje bełtanie
Gratuluję kto dobrnął do końca
Ty to potrafisz kusić
Możesz mi zdradzić, gdzie kupujesz olejki w Krakowie? Czyżby na Szewskiej?

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość

Daje fotki, ale jak się będziecie śmiać to
ale się natrudziłam robiąc zdjęcia włoskom od tyłu i udało mi się zrobic tylko kawałek
a to zdjęcie drugie to takie oo, zrobione na szybko więc ciii
Ale gęste

Cytat:

"Nie jesteś sama!"
Ja to ciągle o czymś zapominam, straszny roztrzepaniec jestem.ale to chyba po mamie, bo moja mama potrafi wyjść z domu i jechać na zakupy w dwóch innych butach, o innych kolorach
Mi 2 razy zdarzyło się wyjść na spacer z psem..... bez psa. Wzięłam smycz a o psie zapomniałam

Cytat:

to daję. Na pierwszym zdjęciu zaznaczyłam obecną długość , na drugim i trzecim (tak tak wiem, idealnie trafiłam ,ale to był mój pierwszy raz z kijem bilardowym,a kolega mi nie powiedział,ze jedna rękę warto byłoby trzymać na stole ) pokazuje kolor, bo tamten aparat oszukuje kolory
Śliczne włosy
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 19:45   #1962
Mirelkaaa
Zakorzenienie

jutro musze mykac do szkoły
len się ze mnie zrobil
i znowu waracam do rzeczywistosci i pewnie troche was zaniedbam
Stary 2008-03-12, 19:46   #1963
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Tak więc...
Cały spektakl podobał mi się bardzo. Byliśmy w Buffo, teatr jak teatr, Józefowicz mógłby się trochę bardziej postarać i nie zdzierać pieniędzy za głupie rzeczy(kumpela kupiła sobie "Grześka" za, uwaga, 4 zł ), ale uznaliśmy(dokładniej, to moja mała grupka), że za coś musi kupować ubrania dla Nataszki
Świetna gra aktorów, bardzo realistyczna(chociaż Romeo mógłby się trochę postarać ). Pięknie śpiewali. Sceny w deszczu- Jednak najbardziej podobało mi się, jak świta Romea miała jakiś tam trening, i jak Ci faceci w tych długich, szerokich, czarnych spódnicach walczyli ze sobą i robili gwiazdy
Jednak troszkę minusów się dopatrzyłam. Akcja ze ślubem Romea i Julii jakoś za szybko się rozegrała(bo przecież wcześniej była ta Rozalina, czy jak jej tam), w scenie finałowej Julia podcięła sobie żyły, zamiast wbić sobie w brzuch nóż(jakoś nie uwierzyłam jej, że naprawdę umarła ).
Jednak gdybym miała się wybrać jeszcze raz, to bez zastanowienia zrobiłabym to
Ogólnie- 10/10(muszę dać maksymalną ocenę za tych panów w spódnicach )

Swoją drogą, tak się rozochociłyśmy z koleżanką, że planujemy wybrać się na "Metro"

Kusisz tą recenzją Jak będę miała okazję, to się wybiorę

Cytat:
Chociaż nie uważam aby moje włosy nadawały się na publiczne prezentowanie, to myślę, że jestem je Wam winna

Na pierwszym zdjęciu spodobał mi się efekt rozświetlenia przez słońce, padające przez okno , dlatego je wklejam.

Śliczne I jakie długaśne

Cytat:
W zasadzie krótkich włosów nie miałam nigdy. Zawsze długie, na różnych poziomach

A do zarzucenia mam IM, że np.:
- są cienkie
- wypadają
- są za rzadkie (wynik dwóch powyższych)
- mają brzydki kolor naturalny
- są proste i przylizane (wolałabym mieć kręcone )
Długo by wymieniać, no ale ważne, że jeszcze są , pocieszam się, że mogą być jeszcze gorsze, i nie ukrywam, że są dni, że jestem z nich w miarę zadowolona
Za takie narzekanie Na ich miejscu bym się obraziła Chociaż jak ktoś by tak o mnie dbał to sama już nie wiem..
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 19:57   #1964
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne!!! Ja też miałam takie długie - jak byłam mała Teraz mam takie za ramiona i chcę aby były za łopatki. To ile litrów tych pzreróżnych mikstur szykujesz żeby starczyło na te dłuuugaśne włoski?

Dopołudnia któraś - przepraszam ale już nie pamiętam kto - wspominała o olejku kokosowym. Jakie on ma działanie na włosy, jak się go stosuje i gdzie go mozna kupić?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 20:04   #1965
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Piękne!!! Ja też miałam takie długie - jak byłam mała Teraz mam takie za ramiona i chcę aby były za łopatki. To ile litrów tych pzreróżnych mikstur szykujesz żeby starczyło na te dłuuugaśne włoski?

Dopołudnia któraś - przepraszam ale już nie pamiętam kto - wspominała o olejku kokosowym. Jakie on ma działanie na włosy, jak się go stosuje i gdzie go mozna kupić?
niewiem dokładnie jakie ma działanie, ale nawilża, regeneruje, odbudowuje, kupuje się w sklepie zielarskim albo np na allegro, a stosuje się jak się chce, np na całą długość włosów i zostawia na jakis czasa potem splukuje, albo np na same koncówki
Stary 2008-03-12, 20:05   #1966
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ja kiedyś przeżyłam szok, jak zobaczyłam przez okno, że z domu moich sąsiadów wyciągają kogoś w kajdankach a teren jest otoczony ludźmi z pistoletami
Oczywiście nie okazało się, że mój sąsiad jest znanym bandytą, tylko kręcili tam W11
Nieźle - pewnie musiałaś być rozczarowana kiedy dowiedziałaś się, że to nie prawdziwa akcja, a tylko jakiś serial kręcą

Cytat:
Leć, leć, jak będziesz sławna zamawiam pierwszy autograf
Niestety się nie załapałam Ale się nie martwie - w końcu prawdziwy talent to oni sami odnajdą

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
To ja namieszałam
Jako, że się przyznałaś wybaczam

Cytat:
Pierwsze wrażenia, po rozmieszaniu mleka z drożdżami i jajkami to uderzający po nosie smrodek drożdży...

A ja kocham zapach drożdży I ogólnie bardzo lubie zjadać surowe drożdże Jak byłam dzieckiem to czasami mamie z lodówki podbierałam i potem była afera, że nie ma do ciasta Już teraz wiem dlaczego tak wyrosłam

Maseczka ciekawa - wypróbuje jak nabęde składniki

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Mirela, odłóż już prostownicę, bo włoski przesuszasz. A w ogóle to nie widzę tu żadnej tragedii. Trochę przesuszone włosy są i brak połysku, ale oleje sobie z tym poradzą. Głowa do góry, będzie dobrze
Zgadzam się z Magdą Troszkę przesuszone, ale za to jakie gęste. Odwyk od prostownicy + maseczki = ładne i nawilżone włoski

Agusia jaki blask Ładne włosy.

Cytat:
Miałam krem oliwkowy-lekka formuła i był super... czy trn żeik nie zapycha porów?
Mam nadzieje, że mamy na myśli ten sam żel oliwkowy - do mycia twarzy. Mnie nie zapycha

Virko jakie długaśne - zupełnie inaczej je sobie wyobrażałam Bardzo ładne, nie masz się czego wstydzić Rozumiem Twoje zarzuty co do nich, zwłaszcza jak kiedyś były dużo gęstsze to człowiek ma ciągle w pamięci te włosy sprzed lat i mimo, że obecnie są całkiem w porządku to jednak zawsze brakuje tego czegoś Jesteś moją następną motywacją (obok włosów Estelle) żeby zapuszczać dalej moje włosy, mimo wielu pokus - koleżanka ostatnio chciała namówić na fryzjera

Estelle płaszczyk ładny, ale ta sukienka mnie wprost zachwyciła Gdyby jakieś wesele się szykowało to może sama bym się na nią pokusiła Cudny avatarek - taki romantyczny

Jolie jakie Twój brat ma ładne włosy - jakie loki Nie jedna dziewczyna by takie chciała mieć
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 20:07   #1967
byliczka
Zakorzenienie

Po cichutku dołączę Bo po 1 jestem fanką włosów Virusi A po 2 mam fioła na punkcie włosów. Mam lekko przed ramiona włosy, kolor czekolada z takim rudawym połyskiem, ale teraz planuje je rozjaśnić. Marzy mi się taki karmelowy kolor Mam nadzieję że mnie przyjmiecie
Stary 2008-03-12, 20:07   #1968
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
niewiem dokładnie jakie ma działanie, ale nawilża, regeneruje, odbudowuje, kupuje się w sklepie zielarskim albo np na allegro, a stosuje się jak się chce, np na całą długość włosów i zostawia na jakis czasa potem splukuje, albo np na same koncówki
Dziękuję bardzo za informację tego też jeszcze nie przerabiałam - biedne te moje włosy...
Stary 2008-03-12, 20:13   #1969
Mirelkaaa
Zakorzenienie

zamówiłam odzywke z kallosa, zamówie szczotke, uzywam olejku kokosowego, odstawiłam prostownice. jakie znacie sobre maseczki? bo nie chce mi sie szukac po wątkach uwazacie ze moje włosy sa gęste? nigdy nie zwróciłam uwagi
Stary 2008-03-12, 20:18   #1970
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Kusisz tą recenzją Jak będę miała okazję, to się wybiorę
Naprawdę warto wybrać się i obejrzeć tę sztukę.
Ja do dzisiaj jestem pod wpływem Panów w Spódnicach i tańcu w deszczu

Cytat:
To na pewno Jolie coś pisała. Co do informacji o oleju kokosowym- w "Walce...", ileś tam stron wcześniej jest cała epopeja na ten temat(swoją drogą, autorstwa Jolie i kilku innych Wizażanek )

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Po cichutku dołączę Bo po 1 jestem fanką włosów Virusi A po 2 mam fioła na punkcie włosów. Mam lekko przed ramiona włosy, kolor czekolada z takim rudawym połyskiem, ale teraz planuje je rozjaśnić. Marzy mi się taki karmelowy kolor Mam nadzieję że mnie przyjmiecie
Zapraszamy Podaj imię, pochodzenie nicka, zwierzątka(o ile takowe masz), zainteresowania i najlepiej, żeby fotka włosów się pokazała

Edit.
Zapomniałam napisać, że od kilku dni testuję Latte(końcówka od siostry) i powiem, że moje włosy inaczej wyglądają niż po takich sklepowych odżywkach. Są bardziej miękkie, lekko wygładzone(moja zmora- odstające włoski), tylko na czubku głowy kilka antenek stoi niesfornie(ale to zasługa pokrzywy ).
Mama ma mi jutro kupić całe opakowanie i wtedy dopiero będę szaleć

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-12, 20:18   #1971
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
no to się doczekałaś

Daje fotki, ale jak się będziecie śmiać to
ale się natrudziłam robiąc zdjęcia włoskom od tyłu i udało mi się zrobic tylko kawałek
a to zdjęcie drugie to takie oo, zrobione na szybko więc ciii
Masz gęste włosy ,tylko jak pisały dziewczyny nawilżanie to podstawa fajny kolor

Cytat:
kochana

aaaa! nie to zdjecie!
no, teraz się zgadza
No niech jeszcze jedna da dzisiaj swoje zdjęcia to się załamie
albo pojade do tej fryzierki która spaliła mi włosy i ją

Cytat:

i to za durnowate gadanie o swoich włoskach

Bardzo mi się podobają

Cytat:
o ja chromole................. ..
baty dla tej pani!! po pierwsze za zwloke z tymi oszalamiajacymi zdjeciami
a po drugie za grzeszne wypowiedzi na temat swoich wlosow!
Brawa dla TEJ PANI za słowa prawdy
Wódki jej dać dobrze gada

Cytat:

Wrażenia ostateczne:
[/B]Włosy są bardzo miękkie, puszyste, takie miłe w dotyku i dość błyszczące (nie jest to mega efekt, bo to w końcu pierwsze użycie, ale na pewno z każdym następnym użyciem będzie coraz lepiej), jak z przetłuszczaniem to się okaże. Ale jestem jak najbardziej na tak, na pewno odżywka ta jest świetną bombą witaminową dla włosów i zagości wśród moich mazidłowych samoróbek na stałe
Tyle wrażeń jeśli chodzi o pierwszy raz
Choć troszke inaczej miksturke zrobiłyśmy to efekt miałam taki sam

Robiłam już swoją dwa razy i robić bede -a co
Tylko jak jakieś włosy mi na głowie zostaną po jutrzejszej wizycie u fryziera
Zdecydowałam ,że oddam się całkowicie w jej ręce i niech tnie te popalone kłaki.
Choć trochę mi smutno
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 20:19   #1972
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Witaj I napisz coś więcej o sobie Jak na rozmowie kwalfikacyjnej - imie, wiek, kierunek studiów, zainteresowania... Może masz zdjęcie włosów
Stary 2008-03-12, 20:24   #1973
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Może masz zdjęcie włosów
Prawdziwa Włosomaniaczka

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-12, 20:28   #1974
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Prawdziwa Włosomaniaczka

No chyba nie całkiem, bo od zdjęcia uwłosienia powinnam zacząć
Stary 2008-03-12, 20:30   #1975
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

No chyba nie całkiem, bo od zdjęcia uwłosienia powinnam zacząć
Ach, rzeczywiście, masz rację

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-12, 20:30   #1976
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj!

Cytat:

To na pewno Jolie coś pisała. Co do informacji o oleju kokosowym- w "Walce...", ileś tam stron wcześniej jest cała epopeja na ten temat(swoją drogą, autorstwa Jolie i kilku innych Wizażanek )

Edit.
Zapomniałam napisać, że od kilku dni testuję Latte(końcówka od siostry) i powiem, że moje włosy inaczej wyglądają niż po takich sklepowych odżywkach. Są bardziej miękkie, lekko wygładzone(moja zmora- odstające włoski), tylko na czubku głowy kilka antenek stoi niesfornie(ale to zasługa pokrzywy ).
Mama ma mi jutro kupić całe opakowanie i wtedy dopiero będę szaleć
Dziękuję zaraz poszukam Co to za Latte?

Wy mnie kiedyś wywalicie stąd za to ciągłe zadawanie pytań
Stary 2008-03-12, 20:33   #1977
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję zaraz poszukam Co to za Latte?
Kallos Creme Latte- odżywka mleczna Kallosa, którą zachwala Jolie(swoją drogą, ona wszystkim co używa kusi ). W "Walce..." też jest trochę o niej

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-12, 20:47   #1978
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Kallos Creme Latte- odżywka mleczna Kallosa, którą zachwala Jolie(swoją drogą, ona wszystkim co używa kusi ). W "Walce..." też jest trochę o niej
Dziękuję następny wątek, który muszę przeczytać "od deski do deski" przez Was urlop spędzam przy komputerze
Stary 2008-03-12, 20:50   #1979
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Naprawdę warto wybrać się i obejrzeć tę sztukę.
Ja do dzisiaj jestem pod wpływem Panów w Spódnicach i tańcu w deszczu
mowilam, ze te sceny w deszczu najlepsze
Stary 2008-03-12, 20:51   #1980
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
No to pewnie byłam ja
Cytat:
dodam jeszcze, że bardzo fajne jest połączenie z rycyną i olejem ze słodkich migdałów. Można dorzucać co się chce (jajko, cytrynę, olejki eteryczne- do wyboru do koloru). Ja jestem zachwycona (i jak się okazało mój brat też- on stosuje kokos solo). Polecam stosowac go jako serum na końce (juz po myciu, bez spłukiwania)
Cytat:
Jolie jakie Twój brat ma ładne włosy - jakie loki Nie jedna dziewczyna by takie chciała mieć
Mnie takie loki też się marzą- pech chciał, że to jemu się dostały z genami
Cytat:
Ja jestem na TAK
Cytat:
Taki już mój wredny charakter ale należy się małe sprostowanie- nie wszystkim co używam, tylko tym co się dobrze sprawdza jak coś jest takie ło to nie ma się co silić na komentowanie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości