Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 21:11   #151
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

jak mnie bolą nerki .. zaraz się pozwijam..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 21:27   #152
marta6704
Zakorzenienie

Hej
Ooo ambitne baby z was.
Ja mam nadzieje,ze nie bede miala problemu z dostaniem sie na dzienne studia.

Oddalu moj wynik z historii rozszerzonej 58% ( nie jestem zadowolona)

Ogólnie nie ucze sie nic przez ostatnie dni.Jakoś nie wiem co sie ze mną dzieje,przesilenie wiosenne chyba

No i bylam u fryzjera i mam głupią grzywke( na szczescie wlosy rosną mi szybko)
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 21:29   #153
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
jak mnie bolą nerki .. zaraz się pozwijam..

Od czego? co ci jest?
Stary 2008-03-12, 10:37   #154
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Hej
Ooo ambitne baby z was.

Ogólnie nie ucze sie nic przez ostatnie dni.Jakoś nie wiem co sie ze mną dzieje,przesilenie wiosenne chyba

pokaż grzywkę

mnie też dopadło przesilenie wiosenne, zupełnie nic mi się nie chce, ale zmuszam się jakoś do nauki.. jak na rozszerzoną histę to nie jest tak źle ja nie mam jeszcze wyników.
Cytat:

Od czego? co ci jest?
no właśnie nie wiem od czego.. bo nie latam z gołymi nerkami na wierzchu ani nic takiego..

no i dziś rano obudziłam się z gorączką, potornym katarem i duszącym kaszlem. zostałam w domu i uczę się na jutrzejszy sprawdzian z PP i fizyki.. bleh.
Stary 2008-03-12, 12:33   #155
marta6704
Zakorzenienie

Fuksja: To lecz się koniecznie.Jakaś grypa nam jeszcze Cię złapie

Grzywki nie pokaże bo nie mam aparatu,a ten w telefonie jest taki sobie.

Mam wynik z wosu.
52% mało
Stary 2008-03-12, 12:45   #156
fuksjaa

Cytat:
Fuksja: To lecz się koniecznie.Jakaś grypa nam jeszcze Cię złapie

Grzywki nie pokaże bo nie mam aparatu,a ten w telefonie jest taki sobie.

Mam wynik z wosu.
52% mało
łapie, łapie. ale nie dam się

zrobiłam sobie przerwę w nauce teraz

blaque, czytałam, że kupiłaś podkład Maybelline Affinitone, jak go już poużywasz trochę to koniecznie daj znać jaki on jest, bo mam mega wielką ochotę na niego
Stary 2008-03-12, 12:48   #157
Nija_
Zakorzenienie

fuksjaa kuruj się

marta6704 ale sama mówiłaś i przecież z Twoich postów wynikało, że do tej pory zajmowałaś się głównie historią, a wos jakby zostawiłaś na później; a z WOSu nie jest zbyt dużo tego materiału, to do maja będziesz i histę i wos umieć na 99%
Stary 2008-03-12, 12:50   #158
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
fuksjaa kuruj się
dzięki kochana
Stary 2008-03-12, 12:52   #159
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
łapie, łapie. ale nie dam się

zrobiłam sobie przerwę w nauce teraz

blaque, czytałam, że kupiłaś podkład Maybelline Affinitone, jak go już poużywasz trochę to koniecznie daj znać jaki on jest, bo mam mega wielką ochotę na niego

A ja jeszcze nie zaczęłam nauki

Kupiłam podkład Maybelline Fresh matte, oczywiście najjaśniejszy odcień , w tej drogerii, którą mi polecałaś , olałam Rimmel Recover, nie chce mi się zamawiać w jakiejś internetowej drogerii i tyle płacić za wysyłkę, a ten fresh matte to był taki niespodziewany zakup, zgodziłam się, żeby babka mi pokazała inne jak najjaśniejsze podkłady, a ten fresh matte idealnie stopił się z moim odcieniem skóry najpierw na nadgarstku, potem wypróbowałam go jeszcze na szyi i twarzy () i było idealnie, więc kupiłam na KWC ma kiepskie recenzje, ale mi się podoba (na razie)
Stary 2008-03-12, 13:02   #160
blaque
Zakorzenienie

IW-
Facetów w ogóle się nie da zrozumieć...

marta- nie wiem czy to pocieszenie ale to 'dopiero' próbna była, i co prawda już coraz mniej czasu zostało do matury poduczysz się na pewno

fuksjaa- lecz się, wiesz
Qrcze mnie też coś łapie- gardło boli od wczoraj, katar mam okropny
Nie cierpię takiej pogody, bo zawsze coś mnie złapie.

Kochana nie chcę zapeszać bo to dopiero dzisiaj mój pierwszy raz z 'Affinim' ale powiem Ci, że jest wspaniały

Samo nakładanie jest wspaniałe Nie wałkuje się na Biodermine, wspaniale się wchłania, jak nakładasz masz wrażenie, jakbyś nakładała Matt Mousse.

Wspaniale stapia się ze skórą. A z tym akurat zawsze mam problem bo nigdy, nawet jak wybierałam kilka odcieni żaden idealnie nie trafiał w mój kolor cery
Co mnie zdziwiło, to to, że nakładałam go ok 7:00 a do tej pory nie musiałam się przypudrować Trzyma się świetnie na twarzy chociaż powoli się ściera, cera jest matowa, bez błyszczenia.

Bierz go, bierz bo jest rewelacyjny (tfu, tfu-żebym nie zapeszyła i mnie nie zapchał)
Stary 2008-03-12, 13:09   #161
fuksjaa

Cytat:
Kupiłam podkład Maybelline Fresh matte, oczywiście najjaśniejszy odcień , w tej drogerii, którą mi polecałaś , olałam Rimmel Recover, nie chce mi się zamawiać w jakiejś internetowej drogerii i tyle płacić za wysyłkę, a ten fresh matte to był taki niespodziewany zakup, zgodziłam się, żeby babka mi pokazała inne jak najjaśniejsze podkłady, a ten fresh matte idealnie stopił się z moim odcieniem skóry najpierw na nadgarstku, potem wypróbowałam go jeszcze na szyi i twarzy () i było idealnie, więc kupiłam na KWC ma kiepskie recenzje, ale mi się podoba (na razie)
i bardzo dobrze, że testowałaś też na twarzy i szyi bo tylko wtedy tak naprawdę dobierze się dobry odcień mam nadzieję, że podkład będzie Ci służył.
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
fuksjaa- lecz się, wiesz
Qrcze mnie też coś łapie- gardło boli od wczoraj, katar mam okropny
Nie cierpię takiej pogody, bo zawsze coś mnie złapie.

Kochana nie chcę zapeszać bo to dopiero dzisiaj mój pierwszy raz z 'Affinim' ale powiem Ci, że jest wspaniały

Samo nakładanie jest wspaniałe Nie wałkuje się na Biodermine, wspaniale się wchłania, jak nakładasz masz wrażenie, jakbyś nakładała Matt Mousse.

Wspaniale stapia się ze skórą. A z tym akurat zawsze mam problem bo nigdy, nawet jak wybierałam kilka odcieni żaden idealnie nie trafiał w mój kolor cery
Co mnie zdziwiło, to to, że nakładałam go ok 7:00 a do tej pory nie musiałam się przypudrować Trzyma się świetnie na twarzy chociaż powoli się ściera, cera jest matowa, bez błyszczenia.

Bierz go, bierz bo jest rewelacyjny (tfu, tfu-żebym nie zapeszyła i mnie nie zapchał)
cudownie!

czytałam też inne opinie i były bardzo zbliżone do Twojej, więc chyba się skuszę. poczekam na promocję i kupię mam wprawdzie jeszcze gdzieś połowę Satin Look Vipery, ale od przybytku głowa nie boli zużyłam dwa kremy tonujące, więc coś mi się należy

przeglądam właśnie KWC i już nakręciłam się na kilka nowych rzeczy
Stary 2008-03-12, 13:16   #162
blaque
Zakorzenienie

fuksjaa pisz, pisz co wypatrzyłaś! Bo zauważyłam, że mamy podobne cery i nam służą niektóre rzeczy..

Co to za kremy?

To jeszcze nie ma u Ciebie promocji? U mnie w Naturze jest bodajże od 6.03, w Rossmanie chyba też, chociaż nie wiem
Stary 2008-03-12, 13:34   #163
fuksjaa

Cytat:
fuksjaa pisz, pisz co wypatrzyłaś! Bo zauważyłam, że mamy podobne cery i nam służą niektóre rzeczy..

Co to za kremy?

To jeszcze nie ma u Ciebie promocji? U mnie w Naturze jest bodajże od 6.03, w Rossmanie chyba też, chociaż nie wiem
wiem, że w Rossmanie był za 19,99zł ale chyba ta promocja już nie obowiązuje? więc poczekam na kolejną

miałam krem tonujący Nuno Ziaji i Daxa

a wypatrzyłam kilka fajnych tuszy i zastanawiam się czy nie wrócić do mojego idealnego podkładu - Deborah Colour Copy do cery wrażliwej- świetnie nawilżał, krył, ujednolicał cerę i był mega trwały, ale cena około 50zł.. teraz szukam tańszego zamiennika i pomyślałam właśnie o Affinitone no nic, przemyślę to jeszcze.
Stary 2008-03-12, 16:11   #164
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Blaque, ale mi zrobiłaś chętkę na ten Affinitone!
Poczytałam o nim i stwierdzam- muszę go mieć !
Mój Silky Superstay (też Maybelline) średnio sie sprawdza- jest dla mnie za ciężki na co dzień i poskreśla suche skórki, wiec przydało by sie coś bardziej praktycznego

W ogóle, wiosna nadchodzi i chyba budzi sie we mnie kobieta, bo mam moja wish lista robi się coraz dłuższa(a ja do zakupoholiczek nie należę)

Marta, na historie to jest dobry wynik A do maja spokojnie podskoczysz o te kilka, kilkanaście procent
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 16:14   #165
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
W ogóle, wiosna nadchodzi i chyba budzi sie we mnie kobieta, bo mam moja wish lista robi się coraz dłuższa(a ja do zakupoholiczek nie należę)
pochwal się, co masz na swojej wish liście?
Stary 2008-03-12, 17:58   #166
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
marta6704 ale sama mówiłaś i przecież z Twoich postów wynikało, że do tej pory zajmowałaś się głównie historią, a wos jakby zostawiłaś na później; a z WOSu nie jest zbyt dużo tego materiału, to do maja będziesz i histę i wos umieć na 99%
ojj oby.Jak narazie ten wos idzie mi jak po grudzie. Po kilku stronach mam dość czytania i wole już historie...
Cytat:
marta- nie wiem czy to pocieszenie ale to 'dopiero' próbna była, i co prawda już coraz mniej czasu zostało do matury poduczysz się na pewno

No do matury coraz bliżej więc co ja tu robie po tak kiepskim wyniku

Ale mi narobiłaś ochoty na ten podkład tym bardziej,że tż sie bulwersuje,że od mojego jestem pomarańczowa
No ja już sama nie wiem jakim cudem on widzi pomarancz na mojej twarzy niezależnie od podkładu.
A od kilku dni nie używam tylko korektora pod oczy i sypkiego pudru

(a ile zapłaciłas za te cudeńko? )
Kupie jak skończe Maybelline Pure Make-up, Dream Matte Muss i jakiś Lirene
Stary 2008-03-12, 18:13   #167
blaque
Zakorzenienie

Krówka, marta- bierzcie, bierzcie
Hehe czyżbym stała się wątkową kusicielką?
Zapłaciłam 21 zł(?) +/- z groszami

Krówka moja lista jest ogromna a pieniędzy brak, brak..
A Ty pochwal się co masz do kupienia

Boże ja w ogóle, prawie nic się nie uczę.. No weźcie coś zróbcie mi....
Stary 2008-03-12, 19:08   #168
201707171556
Konto usunięte

Ja też ucze się bardzo malo ale co dziwnedzis rpzez 10 minut nauczylam się większej iloscislowek z angielskiego niz wczoraj przez 1,5 godziny....
I dacie wiare ze wychodzi mi na koniec 1 z polskiego? a to dlatego zemamy tylko 1 stopień z tego semestru a koniec roku za wlasciwie 3 tygodnie....ehhh...co za zycie, co za niesprawiedliwosć.......t eraz bedziemy mieli ciagle sprawdziany zeby nadrobic stracony czas...ehh...jakby nie mogli po prostu przepisać stopnic pierwszego semestru na koniec roku i juz nas nie meczyc przed amturą i dyplomem.....
Moja matura z historii sztuki nadal się nie znalazła....ale juz koniec narzekan na szkole

Na mojej wish liscie tez jest juz troche rzeczy ale czesc z nich juz mam w domku - skórzaną kurtke z bershki (karmelowa ), czarny krótki trencz z Vero Mody, zakolanniki z H&M i kilka nowych par majtek ...jednak ja chce ciagle wiecej...przydałyby się spodnie, bluzki jakies, sweterki bo ich praktycznie nie mam i jakaś sukienka No i kolorówka - rózowy i fioletowy lakier do paznokci, nowy puder w kamieniu, tusz do rzes....sporo tego jak n amoje teraźniejsze możliwosci finansowe
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 20:28   #169
fuksjaa

wróciłam z korków dziś tak mi wychodziły parafrazy i słowotwórstwo, że jestem z siebie dumna ha!

jestem tak intelektualnie wymęczona, że padam..
Stary 2008-03-12, 21:03   #170
uhahana
Zakorzenienie

Durga a to naturalna skóra czy eko? Bo z tego co wiem, to i takie i takie są w Bershce.

O swojej wishliście wolę nie wspominać, bo za dużo zajmie

Stwierdziłam, że bardziej, niż iść jutro do szkoły, kalkuluje mi się zostać w domu i się uczyć. Nie ma co, 2 arkusze z maty na piątek, 2 na poniedziałek, jeden z fizy na wtorek, jeden z angielskiego... nie mówiąc o bieżących sprawach ;|
Mogli zrobić jednak normalnie te próbne matury, a nie kurde żebyśmy w domu mieli tyle...

Rozpisali nam ustne. Polski mam 12 maja, a angielski 19.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 21:14   #171
201707171556
Konto usunięte

Uhahana prawdziwa skora jest super, taka mięciutka i przyjemna ale nie weim jak ją pielęgnowac - prac itd

Ja mam ustne - angielski albo 17 albo 19 9nie pamietam hehehe) a polski 26 maja dpiero.
Stary 2008-03-12, 21:16   #172
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Rozpisali nam ustne. Polski mam 12 maja, a angielski 19.
Ja też już mam.
Angielski 14, a polski 20 maja.
Więc prezentacje mogę sobie w maju robić

Cytat:
wróciłam z korków dziś tak mi wychodziły parafrazy i słowotwórstwo, że jestem z siebie dumna ha!
Korki z polskiego do matury?

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Na mojej wish liscie tez jest juz troche rzeczy ale czesc z nich juz mam w domku - skórzaną kurtke z bershki (karmelowa ), czarny krótki trencz z Vero Mody, zakolanniki z H&M i kilka nowych par majtek ...jednak ja chce ciagle wiecej...przydałyby się spodnie, bluzki jakies, sweterki bo ich praktycznie nie mam i jakaś sukienka No i kolorówka - rózowy i fioletowy lakier do paznokci, nowy puder w kamieniu, tusz do rzes....sporo tego jak n amoje teraźniejsze możliwosci finansowe
Tylko nie wklejaj zdjęcia bo znowu się zakocham

Ja potrzebuje czarnych spodni, jakieś inne też by się przydały, spódnicy, sweterków, pudru w kulkach, kolczyków, korali i pomarzyć sobie mogę Nie no, niebawem urodziny, może rodzinka kasą sypnie
Żeby tylko u mnie było gdzie to kupić

A ja uczę sie teraz, na mój ostatni w życiu sprawdzian z historii
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 21:21   #173
fuksjaa

Krówko, do matury, ale z angielskiego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 21:25   #174
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Uhahana prawdziwa skora jest super, taka mięciutka i przyjemna ale nie weim jak ją pielęgnowac - prac itd
Chwal się chwal, haha Dzięki
Sama sobie chcę kupić, ale czarną.
Ile płaciłaś?

A co do pielęgnowania, to są niby jakieś specjalne pasty, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Pewnie takie delikatne zabrudzenia można spokojnie wilgotną szmatką, a jak bardziej, to w pralniach albo zakładach kuśnierskich czyszczą skórę.

Zazdroszczę

Cytat:
Korki z polskiego do matury?

Tylko nie wklejaj zdjęcia bo znowu się zakocham

A ja uczę sie teraz, na mój ostatni w życiu sprawdzian z historii
Korki z angielskiego raczej, przynajmniej ja tak zinterpretowałam

Ja chcę zdjęcie ;P

Ostatni spr. z historii Kurde, ja jutro też mam sprawdzian [czy tam kartk.]. Prawdopodobnie też ostatnią.
I co? Olałam
Historia zawsze była dla mnie BARDZO ważna haha

Fajnie tak nie przejmować się jutrzejszym dniem

A siostra mi uświadomiła dzisiaj, co stanie się po maturze. A mianowicie, że będę miała WAKACJE! Już zapomniałam, jak to jest
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 22:05   #175
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Chwal się chwal, haha Dzięki
Sama sobie chcę kupić, ale czarną.
Ile płaciłaś?

A co do pielęgnowania, to są niby jakieś specjalne pasty, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Pewnie takie delikatne zabrudzenia można spokojnie wilgotną szmatką, a jak bardziej, to w pralniach albo zakładach kuśnierskich czyszczą skórę.

Zazdroszczę

Ja chcę zdjęcie ;P
Wkleję zdjęcie na Anies (myslę z esie nie obrazi bo zamieszczajac zdjecia na wizazu trzeba sie liczyc z tymze ktos moze je zapisac na swoim komputerze a potem dowolnie nimi obracać )
Tak wiec Krówka nie patrz!

Kosztowała 299zł (niby niedużo jak na skóre ale jak dla mnie sporo tyle ze to rodzice mi ją w wiekszosci zafundowali bo dali m ina nią 200 zl a ja musialam tylko stówe dołożyć) Były tez czarne i ciemno brązowe
Tato tez mi mowil ze wlasnie w specjalnych zakladach sie czysci. Wlasciwie to ten kolor mysle ze szybko sie zmieni na taki hmmm - stary, ale moim zdnaiem ma to swój urok i i tak bede ją nosic

Nagle zapragnęłam zmiany zdjecia w avatarze....hmm...musze przeszukac komputer :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka1.jpg (95,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kurtka2.jpg (97,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kurtka3.jpg (104,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kurtka4.jpg (78,6 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-03-12, 22:43   #176
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Ja potrzebuje czarnych spodni, jakieś inne też by się przydały, spódnicy, sweterków, pudru w kulkach, kolczyków, korali i pomarzyć sobie mogę Nie no, niebawem urodziny, może rodzinka kasą sypnie
Żeby tylko u mnie było gdzie to kupić
U mnie lista potrzebnych rzeczy rośnie, a pieniędzy jak nie było tak nie ma

Durga - bardzo ładna kurteczka.
Masz śliczną buzię

A ja się dalej dobijam. Jest lepiej niż pierwszego dnia, ale nadal nie umiem pozbyć się tych wszystkich myśli...

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:21   #177

Cytat:
a polski 26 maja
26 maja będę świętować swoje imieniny w górach. Ta świadomość, że będzie już po maturze... ach
I cieszę się, że zaplanowałam sobie wyjazd po maturze. Gdy ktoś mówi mi, że do matury kilka tygodni, myślę sobie o tym, że za kilka tygodni wakacje.
To takie przykrywanie słonika kołderką, wiem, że nie minie mnie ta matura, ale wolę myśleć o czymś bardziej przyjemnym.

Doszłam do wniosku, że muszę zagrać w toto-lotka (czy jak to się pisze), żeby zdobyć pieniądze. A nuż widelec się uda
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:32   #178
blaque
Zakorzenienie

Durga jest śliczna
Sama bym taką chciała ale jak dla mnie za droga Zresztą i tak bym wolała wydać pieniądze na więcej innych rzeczy niż na jedną. Tym bardziej, że kurtkę już mam.

uhahana a wiesz co, ja mam mieszane uczucia do tych wakacji.. Bo niby tyle wolnego ale jak dla mnie wszystko będzie zależało od matury czy będą to wakacje na lajcie czy też nie..
Stary 2008-03-13, 14:38   #179
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
a polski 26 maja dpiero.
No to możemy sobie przybić. Dziewczyny, ja mam ustne 21 i 26 maja. A tak liczyłam na to, że pisemny francuski 20-tego to będzie mój ostatni egzamin.

Stary 2008-03-13, 15:51   #180
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Ooo ambitne baby z was.

ja bym się cieszyła z 58 przy moim obecnym pesymistycznym nastawieniu będę skakać z radości jeśli uzyskam +50 z historii na maturze..

Cytat:

wiesz co, spadaj
teraz też chcę go mieć, a nie mam za co

Cytat:
Wkleję zdjęcie na Anies (myslę z esie nie obrazi bo zamieszczajac zdjecia na wizazu trzeba sie liczyc z tymze ktos moze je zapisac na swoim komputerze a potem dowolnie nimi obracać )
Tak wiec Krówka nie patrz!

Kosztowała 299zł (niby niedużo jak na skóre ale jak dla mnie sporo tyle ze to rodzice mi ją w wiekszosci zafundowali bo dali m ina nią 200 zl a ja musialam tylko stówe dołożyć) Były tez czarne i ciemno brązowe
Tato tez mi mowil ze wlasnie w specjalnych zakladach sie czysci. Wlasciwie to ten kolor mysle ze szybko sie zmieni na taki hmmm - stary, ale moim zdnaiem ma to swój urok i i tak bede ją nosic
fajna
sama dziwnie się czuję w skórach, na kimś mi się podobają..

źle mi uczę się po 3-4 godziny dziennie, a potem próbując powtórzyć jakiś temat większości faktów zupełnie nie pamiętam i w panice czytam od początku poza tym już po 10 zasypiam nad książkami, a nauka po 23 w ogóle nie ma sensu w moim przypadku. brałam nawet jakieś tabletki Memotropil (nie działały), teraz mam Sesję która działa tak o. i jeszcze spieprzyłam kartkówkę na którą uczyłam się od piątku, pieknie..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości