![]() |
#2611 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
To fajnie, że Wy też jesteście nastawione na chodzenie na solarium... w końcu (bynajmniej ja) nie korzysta się z takich usług ciągle. Zresztą ja mam taką cerę że od razu opalam się na brązowo... ![]() Dziękuję za rady co do zabiegów kosmetycznych - cerę na buzi mam ładną bez żadnych trądzików itp... miałam trochę tego na plecach, ale właśnie od opalania mi już prawie znikły ![]() Jeśli chodzi o moje samopoczucie, to muszę przyznać, że ciągle śni mi się mój ślub (a już chyba nie muszę mówić, że w ciągu dnia ciągle o tym myślę...). Mam nawet rozpisany szczegółowy plan tego dnia - krok po kroku - dosłownie!!!! w Wordzie zajął mi ponad 7 stron. Mają go również przeczytać nasi świadkowie, aby wiedzieli co, jak, gdzie, kiedy... A denerwować - to jeszcze się nie denerwuje - na razie jestem podekscytowana... i nie mogę się doczekać 1wszej przymiarki sukni - która będzie w następnym tygodniu... ![]()
![]() |
#2612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mikodermabrazja to właśnie dogłębne oczyszczanie skóry, nie musisz wykonywać mechanicznego oczyszczania,a później mikrodermabrazji, zabieg ten właśnie zastępuje "wyciskanie" wszystkich zaskórników.Polecam, ja wykonuję go co 3 miesiące i jestem bardzo zadowolona, a potem nakładam algii..świetnie odpręża ![]()
![]() |
#2613 |
Raczkowanie
|
Ooo... to dobrze wiedzieć!!!! Chyba się skuszę na taki zabieg... A ile dni (tygodni?) przed ślubem powinnam go zrobić??
#2614 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Raczkowanie
|
Puchatek M - Wracając jeszcze do tematu bukietu ślubnego to może coś takiego (niestety nie mam w lepszej jakości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem m-c przed slubem to najlepszy moment na mikrodermabraze, bo jesli nigdy nie robilas tego zabiegu, to nie wiesz jak zareaguje Twoja skóra, ewentualnie idz do swojej kosmetyczki i zapytaj, bo kazda cera reaguje inaczej. ja słyszałam ze zaraz po wykonaniu zabiegu mikrodermabrazji solarium i słonce nie jest zalecane , tak wiec to tez powinnas miec na uwadze
#2617 |
Zakorzenienie
|
Ja bym z rożnymi zabiegami uważała, rożnie skora może zareagować, ja raz zrobiłam sobie oczyszczanie twarzy i przez parę tygodni chodziłam czerwona jak burak
Ja bym zrobiła jakieś maseczki oczyszczające, rozświetlające Najlepiej idź do jakiejś dobrej kosmetyczki, powiedz jaka jest sprawa i ona na pewno coś Ci doradzi
#2618 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Mam pytanie, szukam fotografa, który robi fotoreportaże na płycie DVD (zdjęcia do wywołania na płycie + pokaz zdjęć z podkładem muzycznym). Będę wdzięczna za wszelką pomoc. P.S. Nie orientujecie się ile to może kosztować? |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyznam, ze chciałam walca wiedeńskiego, ale do tej piosenki co chcieliśmy byłby w bardzo szybkim tempie, mogłabym paść. Co do solarium zamierzam chodzic, ale nie jestem zwolenniczką zwęglonych ciał, wiec raczej z umiarem, pzoa tym będę się wspomagać balsamem Dove Summer Glow który uważam, ze jest rewelacyjny. Do kosmetyczki tez chcę się wybrać, póki co zastanawiam się nad zabiegami, na pewno jakieś oczyszczanie (tylko nie kwasy, nie o tej porze roku). A tak na marginesie wybieracie się np. na depilację woskiem pach - bo ja się zastanawiam nad tym. Chodzimy na indywidualne lekcje za godzinę płacimy 60zł. (cena dlatego jest taka, ze zajęcia odbywają się w sali nietanecznej - czyt. bez luster), ale nam to nie przeszkadza Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-14 o 18:24 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Raczkowanie
|
A w kielcach można gdzieś odbyć przyspieszony kurs tańca indywidualnie ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Według mnie najlepszy czas to jakiś miesiąc, szczególnie jeśli chodzisz na solarium-przez kilka dni po mikrodermabrazji nie wolno się opalać i trzeba pić dużo wody.Poza tym zniszczył by twoją opaleniznę jeśli wykonałabyś go w krótkim czasie przed weselem.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My zdecydowaliśmy się na coś ambitniejszego ![]()
![]() |
#2623 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie ta pora czyli poczatek wiosny i jesien to najlepsza pora na kwasy, bo nie jest juz mrozno i slonce bardzo nie pali wiec to jak najlepiej dla kwasow Cytat:
czy ja tez moge zobaczyc ten taniec? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, wszystkie zabiegi wykonywane przez nieprzeszkolone do tego osoby mogą powodować jakieś skutki uboczne.Tak jak na przykład oczyszczanie twarzy metodą mechaniczna przez osobę nie znającą się na tym wywoła schodzenie skóry z buzi przez następne kilka dni (niestety miałam kiedyś tak niemiłe doświadczenie).Dlatego chodzę do jednej kosmetyczki o której umiejętnościach już się przekonałam.
#2625 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja z zupełnie innej beczki co sądzicie o takiej ofercie:
2. STANDARD | fotografowanie przygotowań, uroczystości ślubnych,imprezy weselnej do oczepin, plener w dowolnie wybranym dniu po weselu | zestaw obejmuje 120 fotografii w 2 stylowych albumach, 2 DVD a na nich 300 dodatkowych fotografii JPG, plus zdjęcia albumowe w tiff , 10 fotografii plenerowych w formacie 15x21 oprawionych w Passe-partout | CENA: 1000 ZŁ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Raczkowanie
|
karothka a możesz napisac co to za kosmetyczka?
#2627 |
Raczkowanie
|
lady.anna - poszło na priv.
#2628 |
Zadomowienie
|
Joasiatko czy i ja mogłabym zobaczyć ten taniec???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Przyczajenie
|
CZESC DZIEWCZYNY!
Czytam wasze forum od dluzszego czasu ale wreszcie zarejestrowalam sie.Ja mam slub w sierpniu jestem z Jedrzejowa sale juz zarezerwowalam Restauracja Gracja bylam tam kiedys na weselu i bardzo mi sie spodobalo.Super miejsce na uboczu ladna sala super jedzonko i niedrogo 90zl od osoby.Ale mam do was wielka prosbe prosze o pomoc w wyborze wizazystki i ryzjera.Umowilam sie na probny makijaz do wizazystki Anety Wasinskiej slyszal ktos cos o niej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz przejzec sobie strony tam wszystko pisze ja od siebie polecam Fryzjer- Awangarda na Wesołej Wizażystka http://www.vita.kielce.org/ Pani Marta Co do Pani Anety Wasinskiej o niej tez była mowa parę postów wcześniej
![]() |
#2631 |
Przyczajenie
|
Kielce
Bardzo dawno nie pisałam nic na tym forum, choć śledzę regularnie
![]() Salę – BOHEMA. Jak na razie słyszę raczej same pochlebne opinie. Martwię się jedynie, że będzie trochę ciasno (będziemy mieć ok. 110 osób). Niewątpliwym plusem jest to, że w cenie zawiera się wszystko –ciasta, napoje, owoce i nawet tort. Jedyne, co musimy dokupić to alkohol. DJ – DJ Janusz. Na początku tego wątku był bardzo polecany, ale teraz nikt o nim nic nie pisze i bardzo mnie to martwi ![]() Suknię – po naprawdę długich poszukiwaniach zarówno Kielcach jak i w Warszawie wreszcie kupiona w stolicy w C.H. Blue City (śliczna ![]() Obrączki – kupione w Kielcach na Sienkiewicza (taki jubiler z czerwonym szyldem), jedne z pierwszych, jakie zobaczyliśmy i mimo wielu późniejszych poszukiwań nic ładniejszego nie znaleźliśmy. Żółte złoto z niewielkim dodatkiem białego, moja ma dodatkowo na około 12 brylancików. Czekaliśmy ok. miesiąc, ale już są gotowe - jak będziemy na święta w CK to odbierzemy. Mamy też zrobiony kurs przedmałżeński i chodzimy do poradni (wszystko w Warszawie) Aktualnie szukamy garnituru – co nie jest wcale takie proste jakby się wydawało. Może jakieś rady gdzie wasi TŻ kupowali? No i próbuje wybrać wreszcie jakiegoś fryzjera, wizażystkę, osobę od manicure i kwiaciarnię. Przejrzałam wątek, zrobiłam małe zestawienie i jak na razie zastanawiam się nad: Fryzjer – p. Sylwia z salonu Awangarda lub p. Kinga z salonu Sallambier, (hotel Łysogóry) lub p. Agnieszka z salonu Matrix na ulicy Jagiellońskiej. Makijaż – p. Marta, gabinet w salonie odnowy biologicznej na ul. Jagiellońskiej, obok stacji BP lub P. Aneta Wasińska lub Monika Rok salon na Grenadierów, na Telegrafie) lub Marta Frańczyk http://www.wizaz3.republika.pl/ Paznokcie – tu wybór prosty p. Marta, gabinet w salonie odnowy biologicznej na ul. Jagiellońskiej, obok stacji BP (choć ja nie chce tipsów, ale frencza na naturalnych paznokciach – myślę, że coś takiego również wykonuje?) Kwiaciarnie – żadnych typów ![]() Może coś doradzicie? Aha no i oczywiście mamy jeszcze Kościół, fotografa – Studio Styczeń. Są naprawdę super! Bardzo miła para no i zdjęcia piękne! A kamerzysty nie będzie bo nie chcemy ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-03-16 o 16:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Raczkowanie
|
łoś - ja również wybrałam Bohemę i będziemy mieć podobnie jak Ty jakieś 110-120 osób.Myślę, że nie powinno być problemu z pomieszczeniem takiej liczby osób.
#2633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie na JAgielonskiej jest ten salon? moge numer czy to jest Jagielonskiej 5? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jakie są obecnie ceny garniturów, bo kompletnie się nie orientuję
![]()
#2635 |
Przyczajenie
|
My zakup garnituru mamy już za sobą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Raczkowanie
|
my garnitur kupilismy za 1000zl. troche drogo ale coz podobal nam sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Nam garnitur udało się kupić wczoraj, a wcale nie było to takie proste bo TŻ jest niewysoki i gajerków na taki wzrost nie ma za dużo. Zwłaszcza że chcieliśmy ciemnopopielaty i bez prążków. Ale udało się nam znaleźć dokładnie taki, w Tęczy a kosztował 800 zł. No i nie ma problemu z przeróbkami, dziewczyna obsługująca nas skróci nawet nieco marynarkę z długości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny możecie mi poradzić gdzie najlepiej iść na spowiedź przedślubną (pierwszą). Chodzi mi o to, gdzie księża są w miare "małoproblemowi". Musimy spowiedź "załatwić" w tym tygodniu jeszcze więc będę wdzięczna za radę.
bardzo ładnie prosze ![]()
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-19 o 00:17 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No własnie i tu się mylisz, bo na płytkach z nauką tańca to rzeczywiście się nic nie dzieje, na kursie tańca też tylko kilka podstwowych kroków uczą. Ok ale tu nie chodzi o przekonywanie. Co do twojego tańca napsiałam na prv tutaj mogę dodać, ze generalnie muzyka fajna, ale ten taniec był tak ułożony bo ten pan Młody to chyba nie bardzo czuje taniec i stad takie kroki, trochę chodzone jeśli chdozi o garnitury to wszystko zalezy nowa kolekcja Wólczanka, Vistula ok 1300zł. za te z przeszyciami np. na klapie, generalnie bywa różnie w Sunset suits ok. 800-1000zł., ale można i kupić koło 600zł. w zalezności od rozmiaru (czasem mają kilka sztuk różne rozmiary, wiec mozna coś trafić). Widziałam i takie gdzie ksoztują 350zł. 9choć jak dla mnie na ślub średnio się nadają),ale to kwestia gustu Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-19 o 00:18 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zadomowienie
|
dziewczyny co myślicie o tych obraczkach????
nie załadowało sie zdjęcie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-19 o 00:20 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.