|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Dziękuję bardzo za odpowiedź;-)
|
|
|
|
#1412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
Wyslałam mail do Avonu zeby usuneli mi torebke Eleanor z zamowienia...
Szan zapytałam tezk iedy powinny byc, oto odpowiedz: Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani pytanie informujemy, iż torebka Eleanor jest w tym momencie niedostępna. Przewidujemy jej dostępność 21 marca. Powodem zaistniałej sytuacji jest znaczny wzrost popytu na ten produkt. Za zaistniała sytuację przepraszamy. Zgodnie z Pani prośbą usunęliśmy torbę z Pani konta. Z pozdrowieniami, Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#1415 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Wamper no jak to skąd? Przeciez już jest dostępna polska 7 od początku tego tygodnia
|
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe czy jest możliwość że dostanę ją w zamówieniu które ma przyjść dla mnie w 2 terminie - mianowicie 21marca. Jak myślicie, czy jest to prawdopodobne?
li_lia jak to? dlaczego ja jeszcze nie posiadam tego katalogu? :P gdzie zatem mogę go dorwać ?
|
|
|
|
#1417 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Zaraz wkleję zdjęcia katalogu pod warunkiem, ze mi internet nie padnie.
NiweNie masz katalogu 7/2008 bo nie jesteś z okręgu prognozującego
|
|
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
aaaaa no to jestem w domu
teraz wszystko jasne. zatem 3mam kciuki za neta i czekam na zdjęcia... ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny koniecznie potrzebuje waszej pomocy! Potrzebuje braki z k04! nie mam nawet 150 zł zamówienia wtym katalogu...
Baaardzo kiepsko...
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
] jak również naszyjnik Solutions...edit: dodam jeszcze że co dotorebki to sprawa jest nie do końca rozstrzygnięta, bo nie wiadomo czy będzie dosłana a może już jej nie będzie w ogóle, a z resztą zawsze można zadzwonić i ją odmówić jak co
|
|
|
|
|
#1421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* nie pogrubia * wydłuuuża ![]() * nie robi grudek * Mi się podoba ![]() * fajnie się zmywa preparatem do demakijażu (tym bialym) ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6885370]jest w dziale katalogi. ![]() pur blanca blush, nie zniewalajaca, pachnie tak troszke mydlano jak oryginał ,ale jak starsza pani bardziej. ![]() [/quote] nie zgadazam się z tym że jest jak starsza pani, jest jak najbardziej dla nastolatek i wyżej Boska i jak długo trzyma POLECAMCytat:
- znajomi sióstr/braci ![]() - teściowa ma zarąbiste wtyki ![]() - znajomi z pracy taty/mamy/chłopaka/męża ![]() To są najlepsze metody, rozdawać katalogi gdzie się da Cytat:
z jakiej dzielnicy?Cytat:
- torebka Eleanor - opóźniona |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
to bardzo źle że produkcja naszyjnika jest zakończona, bardzo zależało klientce, a paczka dopiero w pon. będzie i znowu te tłumaczenie... Na szczęście mam nadzieję, że braki w torebkach niebawem uzupełnią
|
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
ja nie wiem jaka eleanor ma status u mnie, faktura internetowa jest i nie ma jej na liscie
znaczy sie zera. ciekawe jak to bedzie, mam nadzieje ze nie przyjdzie mi z kolejnym zamowieniem do coku, bo dzisiaj jedno do coku duze zrobilam ,a teraz jeszcze zrobilam jedno zamowienie do coku, na okolo 100 zl, chyba przez kilka godzin nie zmieni sie sytuacja i nie bedzie jej? :P
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Moje wrażenia po pierwszym użyciu tuszu Super Shock:
1. Jaka monstrualna szczota!!! 2. Okazało się,że nie jest wcale aż tak trudno operować tą szczotą... 3. Efekt narzęsny :* zero grudek, * całkiem niezłe pogrubienie, * wyraźne wydłuzenie, * włoski sa miękkie i elastyczne. 4. Póki co jestem bardzo zadowolona. Potestuję go przez parę dni i zdam relację, czy rozmazuje się lub osypuje/wpada do oczu (jak Uplifting )
|
#1425 |
|
Konto usunięte
|
no uplifting to jak dla mnie tragedyja.slyszalam ze ten pogrubiajacy ma te wlokna, ale niewielkie
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta... powiedzcie mi- proszę- jaki jest nr krzyżówki w Nowa Ty dołączonej do zamówienia z K-3 ???
Tzn. tej gdzie hasłem jest "WISH OF PEACE" |
|
|
|
#1429 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6893649]no to najwazniejsze, ciekawe czy przebije moja the best pelnie
[/quote]jak dla mnie przebił
|
|
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny poszukuje kat 5 w pdf, mogłaby któras podac gzie moge znaleźc, bo an wyslij to, tam gdzie był to juz go nie ma....
|
|
|
|
#1431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na marginesie, to na fakturze wystawionej wczoraj mam brak tego naszyjnika, więc tu już raczej niespodzianek nie będzie
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie w pdf ale online
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj masz i w pdf i online
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
witam
wczoraj dostałam paczkę, ale dopiero dziś wrażenia i tak tusz SuperShock... no cóż, szczoteczka-gigant, ale pomalowałam się już 2 razy i jestem zadowolona. JŁadnie wyłuża, nie pogrubia, a jeśli już to minimalnie (ja bardzo lubię takie tusze), rozdziela rzęsy i ich nie skleja, nie robi grudek. Ogólnie bardzo na plus.mgiełka do włosów Jabłko Owies. zapach bardzo ładny, tylko krótko się utrzymuje. cienie Perfect Wear Crushed Lilac - co prawda mamy, ale przetestowałam. Po nałożeniu wydają się jakby były mokre, ale szybko wysychają i ładnie na oku wyglądają. postanowiłyśmy zamówić teraz kolor Pearl ![]() poza tym zamawiałam jeszcze scrub Re-Charge i galaretke Czereśniwą, ale o tym to chyba nie ma sensu pisać. Z k05 zamawiam nowe Planet Spa z demo: maseczkę parafinową do dłoni i stóp oraz tą rozgrzewającą do twarzy
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
A mnie jak na razie rozczarowuja opinie o tuszu SuperShock, ze nie pogrubia
Myslalam, ze jesli i super, i shock, no to bedzie mega wydluzenie i pogrubienie.
|
|
|
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
ja zamowilam supershocka dla mamy, jest zadowolona, szczoteczka do opanowania, na razie zauwazyla efekt wydluzenia, pogrubienia mniej
|
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie znać czy ten Super shock ma te włoski i czy wpadają do oka. Bo w uplifting jak wpadnie to się łzawi pół dnia i niczym tego nie można wyjąć bo nie widać prawie tych włosków!
|
|
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Kachaaa
.bardzo kusicie dziewczyny tym nowym tuszem , wprawdzie mam jeszcze połowę uplifting ale widzę że warto się w niego zaopatrzyć. Zauważyłam ,że tusze są dobre te z pierwszych dostaw.Mam klientki , które zamówiły pełnie rzęs gdy tylko wprowadzili do sprzedaży i były bardzo nim zachwycone , zamówiły ponownie i uważają ,że ich jakość jest gorsza, tz. szybko zgęstniały i robią grudki.Podobnie miałam z tuszem uplifting - pierwsza wersja ok a już teraz jest produkują gorszy bo ma rzadsza konsystencję(porównałam zamówiony tusz klientki z moim z 1 wersji) - jest gorszy ,no chyba że trafiła na felerny egzemplarz. Najbardziej w tuszach nie lubię gdy szybko wysychają bo wtedy nie mogę zużyć do końca a supershock to duży tusz więc szkoda by było wyrzucić gdyby się pod tym względem nie sprawdził . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

)

.