Włosomaniaczki :D - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-14, 17:49   #2281
Luna83
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Dżizas....przestańcie z tymi czerwonymi płaszczykami

Ja własnie takiego szukam, ale z zakupem muszę się wstrzymać parę tygodni, bo finasowo nie wyrabiam.

Nie kuście kobiety, nie kuście, niedobre...

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 17:53   #2282
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Jasne A nawet 4 czy............ ile Ty ich już wybrałaś?
jak narazie 2 na 100%, ale jeszcze szaleje
Stary 2008-03-14, 18:05   #2283
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Pochwal się koniecznie, jak już dokonasz ostatecznych wyborów
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 18:21   #2284
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Może nie będą tłuste. Ale jeśli chodzi o kokos to jego dosłownie tyle co brudu za paznokciami
No może tłuste nie są ale takie jakieś nieświeze mi się wydają... Ale za to pięknie się błyszczą... Następnym tarez muszę jeszcze mniej tego olejku użyć. jak bedę go uzywać w takich ilościach to nie wiem czy go skończę przed sierpniem - dotąd jest data ważności

Znowu przywlekłam do domu następną pierdołe do włosów Kupiłam osławioną maseczke gloria polleny malwy. A to że mam w domu prawie dwa pojemniczki z maseczkami to nie ważne... Będę kombinować

A muszę Wam napisać ze moje włosy jakieś dziwne są ostatnio. Chyba są zaskoczone moja nagłą i tak ogromną troską jaką wykazuję od niedawna Chyba same nie wiedzą jak sie maja do tego nadmiaru dobroci ustosunkować Ale w przyszłą sobotę zamierzam sprowadzić je do rzeczywistości - kupiłam dzis farbę i bedę je farbować. Do fryzjera nie idę bo mi znowu obetnie włosy na krótko. Kiedyś farbowałam sobie włosy sama i było ok. Tylko wtedy nie miałam balejażu tylko jednolity kolor włosów nie licząc odrostów... Sama jestem więc ciekawa co mi z tego wyjdzie i jak to będzie wyglądać...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 18:40   #2285
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
lawenda ladniej pachnie, rozmaryn bardziej ziolowo. ale ty nie wpadaj na pomysl wcierania tego bez rozcienczenia w glowe...
kupilam i lawende i rmzaryn
a jak to się stsosuje?

śliczne:
szczegolnie ta druga sukienka, tylko ciekawe czy w realu tez jest taka boska, no i ta pomaranczowa tez sliczna, sama bym takąż chciała
ale i tak nic nie pobije tej z 2 linku
oj ty nasza maniaczko

Cytat:
Napisane przez blonndee
a bierzesz tą z 2 linku?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 19:05   #2286
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a jak to się stsosuje?
Olejki eteryczne stosuje się z olejem bazowym, moze to być kokos, rycyna, oliwa i inne. Możesz też dodawać kilka kropel do mikstur z jajka, drodźy etc. Tu masz duże pole do popisu. Ja dodaje rozmaryn do wcierki z wodą pokrzywową i skórką jabłka
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 19:07   #2287
tigresska
Zakorzenienie

Jolie - mam do Ciebie taką prośbę - moglabyś przeanalizować skład pewnej maski do włosów? Mam takie dwie a nabyłam je zanim zajżałam na wizaż. Teraz wiem ze jest "be" bo ma w składzie alkohol i chyba duzo chemii ale włosy są po niej ładne. Dobij mnie Jolie, proszę! Chyba jestem masochistką

Yves Rocher, Phytum Actif Nutrition, Nutri-Masque (Maska do włosów odżywiająco - wygładzająca)

Sklad: aqua, cetyl alkohol, steareth-2, ppg-3 myristyl ether, behentrimonium chloride, stearamidopropyl dimethylamine, parfum, citric acid, methylparaben, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, arginine, lactic acid, amodimethicone, polyquaternium - 16, propylparaben, linalool, benzyl salicylate, coumarin, amyl cinnamal, trideceth – 12, simmonosia chinensis, cetrimonium chloride, phospholipios, propylene glycol, triedhandlamine, chondrus crispus, carbomer, cl 19140, cl 14700.

Mam nadzieję ze nic nie pomyliłam, mniejszych liter juz nie mogli użyć do napisania tego składu...

Stary 2008-03-14, 19:23   #2288
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Sklad: aqua, cetyl alkohol, steareth-2, ppg-3 myristyl ether, behentrimonium chloride, stearamidopropyl dimethylamine, parfum, citric acid, methylparaben, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, arginine, lactic acid, amodimethicone, polyquaternium - 16, propylparaben, linalool, benzyl salicylate, coumarin, amyl cinnamal, trideceth – 12, simmonosia chinensis, cetrimonium chloride, phospholipios, propylene glycol, triedhandlamine, chondrus crispus, carbomer, cl 19140, cl 14700.
Skład nie jest wcale taki zły, tylko kolejność mi się nie podoba. Ten alkohol o którym mówisz (zanzaczony na czerowno) to emolient- dobrze nawilza i nie musisz się go obawiać. Odżywka ma proteiny, argininę i cynamon (co wrażliwszych może podrażniać)
To co mi się nie podoba (pogrubiuone) to stanowczo za wysoko zapach i parabeny (jedno i drugie może podrażniać- powinny być na szarym końcu)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-14, 19:33   #2289
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Olejki eteryczne stosuje się z olejem bazowym, moze to być kokos, rycyna, oliwa i inne. Możesz też dodawać kilka kropel do mikstur z jajka, drodźy etc. Tu masz duże pole do popisu. Ja dodaje rozmaryn do wcierki z wodą pokrzywową i skórką jabłka
dzieki niezawodna Jolie
a tego to kilka kropelek tak? i moge mieszac rozmaryn z lawendą?
Stary 2008-03-14, 19:34   #2290
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Skład nie jest wcale taki zły, tylko kolejność mi się nie podoba. Ten alkohol o którym mówisz (zanzaczony na czerowno) to emolient- dobrze nawilza i nie musisz się go obawiać. Odżywka ma proteiny, argininę i cynamon (co wrażliwszych może podrażniać)
To co mi się nie podoba (pogrubiuone) to stanowczo za wysoko zapach i parabeny (jedno i drugie może podrażniać- powinny być na szarym końcu)
Dziękuję bardzo troszkę mnie uspokoiłaś - myślałam, ze jest gorzej maska ładnie nawilża, nie narzekam na nią jak narazie. Wystraszył mnie jednak troszkę ten cynamon - stosowałam kiedyś olejek eteryczny cynamonowy - po kilka kropelek dodawałam do balsamu - dobrze działał na skorę ale mnie uczulił i miałam potem troszkę problemów ze skórą. Niezbyt miło to wspominam, zwłaszcza, że było to latem dlatego teraz troszkę sie zaniepokoiłam że jest on w składzie... Ale narazie wszystko jest w porządku.
Jeszcze raz dziękuję
Stary 2008-03-14, 19:45   #2291
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki niezawodna Jolie
a tego to kilka kropelek tak? i moge mieszac rozmaryn z lawendą?
Tak jest kilka kropelek do oleju bazowego bądź też do jakiegoś mixa. Możesz też mieszać rozmaryn z lawendą.

Tigresska- nie ma za co
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-14, 20:06   #2292
Mirelkaaa
Zakorzenienie

a wogóle to pokazywałyście wasze zwierzaczki to i ja zaprezentuje moje kochane prosiaczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0178.jpg (74,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0179.jpg (113,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0180.jpg (91,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0183.jpg (120,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0187.jpg (101,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0181.jpg (113,1 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-03-14, 20:15   #2293
Jolie2601
Zakorzenienie

Śliczne te Twoje świniaczki- ten rozczochrany wygląda wybitnie słodko
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-14, 20:38   #2294
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
atsenka, mooge zapytac, czemu nie używasz juz?
Wiesz jakoś mi specjalnie nie służy, nawet mu niepochlebną recenzje w KWC wystawiłam Zero efektów, a włosy po nim takie tłuste i porozdzielane mimo że używam naprawdę neiwielka ilośc na same końcówki... No ale jak widać nie każdemu służy.

blondee ---> śliczne te sukieneczki... Ehh jakbym tylko miała $ to odrazu bym kupowała W ogóle to muszę Wam powiedzieć że Allegro tak wciąga... Jak tylko mam pieniądzę to nie mocnych, zawsze muszę coś zamówić hihi

Mirelkaaa --> śliczne maleństwa

A tak w ogóle to muszę Wam powiedzieć że tak zmokłam (straaasznie u mnie leje) że włosy to mam do tej pory całe mokre mimo że w domu jestem już dosyć długo. A kysz zła pogodo!

Jutro robię imprezę, muszę dziś iść wcześniej spać (po 23 jakoś) żeby być piękna i wyspana Zaplanowałam tyle rytuałów pielęgnacyjnych di ciała no i oczywiście włosów że czasu mi chyba nie starczy, ale korzystam z tego zę nie musze jutro ani sprzątać ani iść na zakupy- cały dzień mam dla siebie mmmm

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 21:08   #2295
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Wiesz jakoś mi specjalnie nie służy, nawet mu niepochlebną recenzje w KWC wystawiłam Zero efektów, a włosy po nim takie tłuste i porozdzielane mimo że używam naprawdę neiwielka ilośc na same końcówki... No ale jak widać nie każdemu służy.

blondee ---> śliczne te sukieneczki... Ehh jakbym tylko miała $ to odrazu bym kupowała W ogóle to muszę Wam powiedzieć że Allegro tak wciąga... Jak tylko mam pieniądzę to nie mocnych, zawsze muszę coś zamówić hihi

Mirelkaaa --> śliczne maleństwa

A tak w ogóle to muszę Wam powiedzieć że tak zmokłam (straaasznie u mnie leje) że włosy to mam do tej pory całe mokre mimo że w domu jestem już dosyć długo. A kysz zła pogodo!

Jutro robię imprezę, muszę dziś iść wcześniej spać (po 23 jakoś) żeby być piękna i wyspana Zaplanowałam tyle rytuałów pielęgnacyjnych di ciała no i oczywiście włosów że czasu mi chyba nie starczy, ale korzystam z tego zę nie musze jutro ani sprzątać ani iść na zakupy- cały dzień mam dla siebie mmmm
Moj kramik znajdziesz przez profil, wez cos poszukaj

Ja cos zły dzien, niby wróciłam wczesniej z uczleni ale chodze rozdrazniona cały dzien, chce mi sie czekolady TZta i orzechow brazylijskich
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 21:08   #2296
Mirelkaaa
Zakorzenienie

ten rozczochrany to Gwiazduś, a gładkowłosy Kukuś, masz racje rozczochrany jest potulny i spokojny, a gładkowłosy straszny urwis który po nocach spać mi nie daje

a chłopaki was pozdrawiają, troche nie chcieli zeby dawac ich fotki do Włosomaniaczek bo bali się krytyki futerka, ale ich przekonałam
Stary 2008-03-14, 21:17   #2297
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
a wogóle to pokazywałyście wasze zwierzaczki to i ja zaprezentuje moje kochane prosiaczki
Jaaaakie śliczne Możesz mi powiedzieć, ile mniej więcej wynosi miesięczny koszt utrzymania takich zwierzątek?

Cytat:
Ua, dzień piękności Chciałabym coś takiego Niestety, u mnie jutro pewnie będę musiała zrobić świąteczne porządki i z "dnia-dla-siebie" zrobi się "krótka-i-niezbyt-ciepła-kąpiel-z-gromadą-ludzi-dobijających-się-do-drzwi"

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 21:21   #2298
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Jaaaakie śliczne Możesz mi powiedzieć, ile mniej więcej wynosi miesięczny koszt utrzymania takich zwierzątek?

Ua, dzień piękności Chciałabym coś takiego Niestety, u mnie jutro pewnie będę musiała zrobić świąteczne porządki i z "dnia-dla-siebie" zrobi się "krótka-i-niezbyt-ciepła-kąpiel-z-gromadą-ludzi-dobijających-się-do-drzwi"
dwóch świnek koszt z jedzeniem wynosi mnie 40-50 zł
no i na początku musiałam kupic wszystkie akcesoria co wyniosło mnie 200 zł
ale nie żałuje i za nic bym ich nikomu nie oddała bo to cudowne zwierzaczki
Stary 2008-03-14, 22:00   #2299
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Fajne kudłaczki, słodziutkie takie

Cytat:

Ja tak miałam jakieś trzy lata temu... całymi dniami, w domu, w pracy, wyszukiwałam okazje, byłam pochłonięta na milion procent... Ale na szczęście mi przeszło... Po jakimś roku Ale wciąga straszliwie...

Cytat:
U mnie podobnie, ale ze spania do 11 nie zrezygnuję chociaż tyle... A potem wyjazd na zakupy, robię "mały" remodeling w sypialni i muszę poszukać kilku drobiazgów
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 22:24   #2300
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
a jak to się stsosuje?
śliczne:
szczegolnie ta druga sukienka, tylko ciekawe czy w realu tez jest taka boska, no i ta pomaranczowa tez sliczna, sama bym takąż chciała
ale i tak nic nie pobije tej z 2 linku
oj ty nasza maniaczko

a bierzesz tą z 2 linku?
dodajesz kilka kropel do roznych mikstur z rzepy czy jajek.
hmmm, pomaranczowa biore na bank. [o ile mnie nie przelicytuja bo chyba wiecej niz 80zl nie dam] jeszcze taka etno/hippie wybralam, za 3dychy: [http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326802205 ]
i teraz mam dylemat. chcialabym ten boski plaszczyk, ale boje sie tej czerwieni, moze mi byc zle ale przespie sie z pomyslem i rano zadecyduje
a sukienki pewnie nie wezme poki co, boje sie, ze na moj biust to kiepski kroj... ale tez jeszcze przemysle.
a, jeszcze poluje na tamte buty eko co wam kiedys pokazywalam no i na jakies szaliczki i torbe ale to tez jutro.
Cytat:
oj taaak... jak ja jutro zaszaleje to nie ma mocnych narazie pilnuje tych dwoch sukienek, jutro moze plaszczyk, jakas torba i szaliczki a juz zakupilam kallosa i ksiazke
Cytat:
dwóch świnek koszt z jedzeniem wynosi mnie 40-50 zł
no i na początku musiałam kupic wszystkie akcesoria co wyniosło mnie 200 zł
ale nie żałuje i za nic bym ich nikomu nie oddała bo to cudowne zwierzaczki
wooow. to ja boje sie wyliczac ile kosztuje utrzymanie moich 2 szynszyli, 3 kotow [ktore jedza po 2 saszetki dziennie NA LEPEK] i 2 psow

dobra kochane, ja mykam, bo tz na weekend przyjechal z olsztyna. buziole i dobranocnik
Stary 2008-03-14, 22:44   #2301
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dodajesz kilka kropel do roznych mikstur z rzepy czy jajek.
hmmm, pomaranczowa biore na bank. [o ile mnie nie przelicytuja bo chyba wiecej niz 80zl nie dam] jeszcze taka etno/hippie wybralam, za 3dychy: [http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326802205 ]
i teraz mam dylemat. chcialabym ten boski plaszczyk, ale boje sie tej czerwieni, moze mi byc zle ale przespie sie z pomyslem i rano zadecyduje
a sukienki pewnie nie wezme poki co, boje sie, ze na moj biust to kiepski kroj... ale tez jeszcze przemysle.
a, jeszcze poluje na tamte buty eko co wam kiedys pokazywalam no i na jakies szaliczki i torbe ale to tez jutro.

oj taaak... jak ja jutro zaszaleje to nie ma mocnych narazie pilnuje tych dwoch sukienek, jutro moze plaszczyk, jakas torba i szaliczki a juz zakupilam kallosa i ksiazke

wooow. to ja boje sie wyliczac ile kosztuje utrzymanie moich 2 szynszyli, 3 kotow [ktore jedza po 2 saszetki dziennie NA LEPEK] i 2 psow

dobra kochane, ja mykam, bo tz na weekend przyjechal z olsztyna. buziole i dobranocnik
to masz naserio duuzo zwierząt
to ja wstawie jeszcze fotki mojego psa ani on mnie nie lubi ani ja jego a utrzymują go rodzice, a ja czasami wychodze na spacer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0190.jpg (66,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0196.jpg (82,5 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-03-14, 22:54   #2302
Jolie2601
Zakorzenienie

Słodki psiak. To pekińczyk? BTW: straszne żarłoki z tych świnek. Utrzymanie moich 2 szyszaków jest dużo tańszea kota pewnie porównywalne

Oki ja też uciekam spać Już mi się ekran rozmazuje- ale jestem happy bo napisałam kolejny rodział do pracy
Dobrej nocki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-14, 22:55   #2303
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Narek chyba za wcześnie wypowiedziałam te słowa, przecież robię impreze w domu a w moim pokoju jak zwykle bałagan na maxa! Więc jego trzeba sprzątnąć a to będzie naprawdę sporo roboty! W każdym razie wiem jak to jest, jak coś zaplanuje a potem się każdy dobija do drzwi albo dzwoni telefonem- ehh nie dadza człowiekowi spokoju

Na Allegro to ostatnio zamawiam większość kosmetyków, a ciuchy kupuję będąc w UK- można upolować naprawdę fajne i tanie firmówki Jak byłam w wakacje to upolowalam prześliczne buty mmm. Czasami otwieram szafę żeby sobie na nie popatrzeć tylko A zapłaciłam za nie jakieś 25 funtów bodajże- ale są naprawdę świetne! Może zrobię fotkę i wam wrzucę

virtual_reality odpisałam u Ciebie w wątku

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 23:12   #2304
tigresska
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2008-03-15, 06:21   #2305
Dori1981
Raczkowanie

Witam KOCHANE
Pogoda jak narazie nie ciekawa,zinmo i pochmurno (lokalizacjia dolnyślask dokładnie 46 od wrocławia- Madziu jestem blisko )

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja też już uciekam
Załączam zdjęcia włosów. Nie krytykujcie za dużo
Pierwsze to z dzisiaj - kolor chyba przekłamany troszkę, bo ciemno i robiłam z lampą.
Drugie to z przed paru miesięcy (prostowania mi się zachciało) przepraszam za piżamkę
Dobranoc wszystkim i standardowo pięknych włosów
MAsz śliczne loki już dziewczyny pisały nie prostować bo

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
A virtual ma nowa zachcianke
Obciąć 10cm i zafarbować henną na złoto (ewentualnie pomieszać zoto z miedzią)
Co myślicie?
Myślimy jak widzę wszystkie tak myślą nie ścinać.To chyba nadchodząca wiosna i chęć na zmiany

Cytat:
Co za płaszczyk-cudo Nornalnie sie zakochałam ale muszę sobie go zgłowy wybić

Cytat:
Ojej PIĘKNA,
Już sobie powtarzam: nie mam kasy nie mam kasy to tak zeby zakupy nie korciły

Miłego dnia pozdrawiam i do usłyszenia .Wy chyba jeszcze śpicie?
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-15, 08:34   #2306
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Słodkie są

Cytat:

Ja też mam manię kupowania szali i szaliczków

Cytat:

Na Allegro to ostatnio zamawiam większość kosmetyków, a ciuchy kupuję będąc w UK- można upolować naprawdę fajne i tanie firmówki Jak byłam w wakacje to upolowalam prześliczne buty mmm. Czasami otwieram szafę żeby sobie na nie popatrzeć tylko A zapłaciłam za nie jakieś 25 funtów bodajże- ale są naprawdę świetne! Może zrobię fotkę i wam wrzucę
Wrzuć, wrzuć

Dori - synek daje Ci czasem pospać, czy zawsze w weekendy wstajesz o 7?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-15, 08:38   #2307
atsenka
Zadomowienie

Ja nie śpię, ja nie śpię! Wiecie co w ogóle... O 4 nad ranem obudził mnie telefon mojej mamy... I co sie okazało? Że nikt nie dzwonił tylko jej inteligentna poczta nas pobudziła ehh a miałam być dziś piękna i wyspana brrr No nic uciekam do babci zobaczyć jak się czuje.
Miłego dnia dziewczynki

Instagram
Stary 2008-03-15, 08:48   #2308
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
o matulo jakie slodkie buzie;-)

Ua, dzień piękności Chciałabym coś takiego Niestety, u mnie jutro pewnie będę musiała zrobić świąteczne porządki i z "dnia-dla-siebie" zrobi się "krótka-i-niezbyt-ciepła-kąpiel-z-gromadą-ludzi-dobijających-się-do-drzwi" [/quote]

oj mnie by też się przydał dzień piękności , niestety nie mam czasu;(

Cytat:
to masz naserio duuzo zwierząt
to ja wstawie jeszcze fotki mojego psa ani on mnie nie lubi ani ja jego a utrzymują go rodzice, a ja czasami wychodze na spacer
cudna mordeczka , uwielbiam takie pieski

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-15, 09:15   #2309
Jolie2601
Zakorzenienie

Dzień Dobry Maniaczki
Alez ja się nie wyspałam- Zuzia dalej mi akcje robi- pół nocy się darła w niebogłosy. Masakra...

Dzień piękności- oj dawno nie miałam- a przydał by się
Dzisiaj pisania pracy cd. niestety.
Miłego dnia
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-15, 09:23   #2310
tigresska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja sie za to wyspałam za wszystkie czasy chyba Ale już grzecznie siedzę z rzepą na głowie a pokrzywka się parzy A potem muszę ogarnąć troche mieszkanie i zabrać sie za wypełnienie PITa - zupełnie o nim zapomniałam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości