|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Dżizas....przestańcie z tymi czerwonymi płaszczykami
Ja własnie takiego szukam, ale z zakupem muszę się wstrzymać parę tygodni, bo finasowo nie wyrabiam. Nie kuście kobiety, nie kuście, niedobre...
|
|
#2282 |
|
Wtajemniczenie
|
jak narazie 2 na 100%, ale jeszcze szaleje
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym tarez muszę jeszcze mniej tego olejku użyć. jak bedę go uzywać w takich ilościach to nie wiem czy go skończę przed sierpniem - dotąd jest data ważności ![]() Znowu przywlekłam do domu następną pierdołe do włosów Kupiłam osławioną maseczke gloria polleny malwy. A to że mam w domu prawie dwa pojemniczki z maseczkami to nie ważne... Będę kombinować ![]() A muszę Wam napisać ze moje włosy jakieś dziwne są ostatnio. Chyba są zaskoczone moja nagłą i tak ogromną troską jaką wykazuję od niedawna Chyba same nie wiedzą jak sie maja do tego nadmiaru dobroci ustosunkować Ale w przyszłą sobotę zamierzam sprowadzić je do rzeczywistości - kupiłam dzis farbę i bedę je farbować. Do fryzjera nie idę bo mi znowu obetnie włosy na krótko. Kiedyś farbowałam sobie włosy sama i było ok. Tylko wtedy nie miałam balejażu tylko jednolity kolor włosów nie licząc odrostów... Sama jestem więc ciekawa co mi z tego wyjdzie i jak to będzie wyglądać...
|
|
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak to się stsosuje? ![]() Cytat:
śliczne: ![]() szczegolnie ta druga sukienka, tylko ciekawe czy w realu tez jest taka boska, no i ta pomaranczowa tez sliczna, sama bym takąż chciała ![]() ale i tak nic nie pobije tej z 2 linku oj ty nasza maniaczko ![]() a bierzesz tą z 2 linku? |
||
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Olejki eteryczne stosuje się z olejem bazowym, moze to być kokos, rycyna, oliwa i inne. Możesz też dodawać kilka kropel do mikstur z jajka, drodźy etc. Tu masz duże pole do popisu. Ja dodaje rozmaryn do wcierki z wodą pokrzywową i skórką jabłka
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie - mam do Ciebie taką prośbę - moglabyś przeanalizować skład pewnej maski do włosów? Mam takie dwie a nabyłam je zanim zajżałam na wizaż. Teraz wiem ze jest "be" bo ma w składzie alkohol i chyba duzo chemii ale włosy są po niej ładne. Dobij mnie Jolie, proszę! Chyba jestem masochistką
![]() Yves Rocher, Phytum Actif Nutrition, Nutri-Masque (Maska do włosów odżywiająco - wygładzająca) Sklad: aqua, cetyl alkohol, steareth-2, ppg-3 myristyl ether, behentrimonium chloride, stearamidopropyl dimethylamine, parfum, citric acid, methylparaben, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, arginine, lactic acid, amodimethicone, polyquaternium - 16, propylparaben, linalool, benzyl salicylate, coumarin, amyl cinnamal, trideceth – 12, simmonosia chinensis, cetrimonium chloride, phospholipios, propylene glycol, triedhandlamine, chondrus crispus, carbomer, cl 19140, cl 14700. Mam nadzieję ze nic nie pomyliłam, mniejszych liter juz nie mogli użyć do napisania tego składu... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co mi się nie podoba (pogrubiuone) to stanowczo za wysoko zapach i parabeny (jedno i drugie może podrażniać- powinny być na szarym końcu)
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tego to kilka kropelek tak? i moge mieszac rozmaryn z lawendą?
|
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maska ładnie nawilża, nie narzekam na nią jak narazie. Wystraszył mnie jednak troszkę ten cynamon - stosowałam kiedyś olejek eteryczny cynamonowy - po kilka kropelek dodawałam do balsamu - dobrze działał na skorę ale mnie uczulił i miałam potem troszkę problemów ze skórą. Niezbyt miło to wspominam, zwłaszcza, że było to latem dlatego teraz troszkę sie zaniepokoiłam że jest on w składzie... Ale narazie wszystko jest w porządku.Jeszcze raz dziękuję |
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tigresska- nie ma za co
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
a wogóle to pokazywałyście wasze zwierzaczki to i ja zaprezentuje moje kochane prosiaczki
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne te Twoje świniaczki- ten rozczochrany wygląda wybitnie słodko
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz jakoś mi specjalnie nie służy, nawet mu niepochlebną recenzje w KWC wystawiłam
Zero efektów, a włosy po nim takie tłuste i porozdzielane mimo że używam naprawdę neiwielka ilośc na same końcówki... No ale jak widać nie każdemu służy. blondee ---> śliczne te sukieneczki... Ehh jakbym tylko miała $ to odrazu bym kupowała W ogóle to muszę Wam powiedzieć że Allegro tak wciąga... Jak tylko mam pieniądzę to nie mocnych, zawsze muszę coś zamówić hihiMirelkaaa --> śliczne maleństwa ![]() A tak w ogóle to muszę Wam powiedzieć że tak zmokłam (straaasznie u mnie leje) że włosy to mam do tej pory całe mokre mimo że w domu jestem już dosyć długo. A kysz zła pogodo! Jutro robię imprezę, muszę dziś iść wcześniej spać (po 23 jakoś) żeby być piękna i wyspana Zaplanowałam tyle rytuałów pielęgnacyjnych di ciała no i oczywiście włosów że czasu mi chyba nie starczy, ale korzystam z tego zę nie musze jutro ani sprzątać ani iść na zakupy- cały dzień mam dla siebie mmmm
|
|
#2295 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Ja cos zły dzien, niby wróciłam wczesniej z uczleni ale chodze rozdrazniona cały dzien, chce mi sie czekolady
|
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
ten rozczochrany to Gwiazduś, a gładkowłosy Kukuś, masz racje rozczochrany jest potulny i spokojny, a gładkowłosy straszny urwis który po nocach spać mi nie daje
![]() ![]() a chłopaki was pozdrawiają, troche nie chcieli zeby dawac ich fotki do Włosomaniaczek bo bali się krytyki futerka, ale ich przekonałam |
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz mi powiedzieć, ile mniej więcej wynosi miesięczny koszt utrzymania takich zwierzątek?Cytat:
Chciałabym coś takiego Niestety, u mnie jutro pewnie będę musiała zrobić świąteczne porządki i z "dnia-dla-siebie" zrobi się "krótka-i-niezbyt-ciepła-kąpiel-z-gromadą-ludzi-dobijających-się-do-drzwi"
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i na początku musiałam kupic wszystkie akcesoria co wyniosło mnie 200 zł ale nie żałuje i za nic bym ich nikomu nie oddała bo to cudowne zwierzaczki |
|
|
|
|
|
#2299 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tak miałam jakieś trzy lata temu... całymi dniami, w domu, w pracy, wyszukiwałam okazje, byłam pochłonięta na milion procent... ![]() ![]() Ale na szczęście mi przeszło... Po jakimś roku Ale wciąga straszliwie...Cytat:
![]() ![]() chociaż tyle... A potem wyjazd na zakupy, robię "mały" remodeling w sypialni i muszę poszukać kilku drobiazgów |
|||
|
|
|
|
#2300 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm, pomaranczowa biore na bank. [o ile mnie nie przelicytuja bo chyba wiecej niz 80zl nie dam ] jeszcze taka etno/hippie wybralam, za 3dychy : [http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326802205 ]i teraz mam dylemat. chcialabym ten boski plaszczyk, ale boje sie tej czerwieni, moze mi byc zle ale przespie sie z pomyslem i rano zadecyduje![]() a sukienki pewnie nie wezme poki co, boje sie, ze na moj biust to kiepski kroj... ale tez jeszcze przemysle.a, jeszcze poluje na tamte buty eko co wam kiedys pokazywalam no i na jakies szaliczki i torbe ale to tez jutro.Cytat:
narazie pilnuje tych dwoch sukienek, jutro moze plaszczyk, jakas torba i szaliczkiCytat:
![]() dobra kochane, ja mykam, bo tz na weekend przyjechal z olsztyna. buziole i dobranocnik
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja wstawie jeszcze fotki mojego psa ani on mnie nie lubi ani ja jego a utrzymują go rodzice, a ja czasami wychodze na spacer
|
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Słodki psiak. To pekińczyk? BTW: straszne żarłoki z tych świnek. Utrzymanie moich 2 szyszaków jest dużo tańsze
a kota pewnie porównywalne![]() Oki ja też uciekam spać Już mi się ekran rozmazuje- ale jestem happy bo napisałam kolejny rodział do pracyDobrej nocki
|
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na Allegro to ostatnio zamawiam większość kosmetyków, a ciuchy kupuję będąc w UK- można upolować naprawdę fajne i tanie firmówki Jak byłam w wakacje to upolowalam prześliczne buty mmm. Czasami otwieram szafę żeby sobie na nie popatrzeć tylko A zapłaciłam za nie jakieś 25 funtów bodajże- ale są naprawdę świetne! Może zrobię fotkę i wam wrzucę![]() virtual_reality odpisałam u Ciebie w wątku
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
|
#2305 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam KOCHANE
Pogoda jak narazie nie ciekawa,zinmo i pochmurno (lokalizacjia dolnyślask dokładnie 46 od wrocławia- Madziu jestem blisko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Już sobie powtarzam: nie mam kasy nie mam kasy to tak zeby zakupy nie korciły Miłego dnia pozdrawiam i do usłyszenia .Wy chyba jeszcze śpicie? |
||||
|
|
|
|
#2306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dori - synek daje Ci czasem pospać, czy zawsze w weekendy wstajesz o 7?
|
|||
|
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie śpię, ja nie śpię! Wiecie co w ogóle... O 4 nad ranem obudził mnie telefon mojej mamy... I co sie okazało? Że nikt nie dzwonił tylko jej inteligentna poczta nas pobudziła ehh a miałam być dziś piękna i wyspana brrr No nic uciekam do babci zobaczyć jak się czuje.
Miłego dnia dziewczynki
|
|
#2308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ua, dzień piękności Chciałabym coś takiego Niestety, u mnie jutro pewnie będę musiała zrobić świąteczne porządki i z "dnia-dla-siebie" zrobi się "krótka-i-niezbyt-ciepła-kąpiel-z-gromadą-ludzi-dobijających-się-do-drzwi" oj mnie by też się przydał dzień piękności , niestety nie mam czasu;( Cytat:
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Maniaczki
![]() Alez ja się nie wyspałam- Zuzia dalej mi akcje robi- pół nocy się darła w niebogłosy. Masakra... ![]() Dzień piękności- oj dawno nie miałam- a przydał by się ![]() Dzisiaj pisania pracy cd. niestety. Miłego dnia
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja sie za to wyspałam za wszystkie czasy chyba Ale już grzecznie siedzę z rzepą na głowie a pokrzywka się parzy A potem muszę ogarnąć troche mieszkanie i zabrać sie za wypełnienie PITa - zupełnie o nim zapomniałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

A nawet 4 czy............ ile Ty ich już wybrałaś?

] jeszcze taka etno/hippie wybralam, za 3dychy
ale przespie sie z pomyslem i rano zadecyduje
Maniaaa wizazowaniaaa