DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-03, 12:25   #1321
Chanelka86
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
Lublin

Czy była któraś z was u dr Ireny Czajkowskiej lub Jolanty Osińskiej - Stępień? Jeśli tak, to proszę o opinie. Panie przyjmują w Luxmedzie, a wie ktoś może w którym? na Radziwiłowskiej czy na Królewskiej?
Wlasnie sie wybieram do dr Osińskiej- Stępień i tez prosze o opinie
Chanelka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 17:26   #1322
nianiag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Chanelka86 Pokaż wiadomość
Wlasnie sie wybieram do dr Osińskiej- Stępień i tez prosze o opinie
Ja nie polecam, byłam u niej i na pierwszej wizycie stwierdziła zapalenie przydatków dostałam leki, które niewle pomogły a gdy poszłam ponownie, zbadała jakby od niechcenia i powiedziała, że to węzły chłonne. Udałam się do innego lekarza (Marek Miturski), który stwierdził, że mam stan zapalny w pochwie.
nianiag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 20:46   #1323
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Lublin/Radom

Witam
Mogę polecić prof. Tomasza Rechbergera, który jest kierownikiem II Kliniki AM w Lublinie, jest ginekologiem-onkologiem. Niestety nie wiem gdzie przyjmuje w Lublinie ale mam adres gabinetu prywatnego w Pionkach k. Radomia, ul. Radomska 3 zapisy trzeba robić pod numerem tel. 48-6121599 (jest to telefon Apteki, która mieści się na tyłach gabinetu). Mnie profesor bardzo pomógł, dzięki niemu mam moją maleńką córeczkę, wykrył u mnie zespół antyfosfolipidowy. Przy tym nie jest nastawiony na zysk, wizyta kosztuje 100 zł a od pacjentek w ciąży pobiera opłatę 50 zł.
Stary 2008-03-08, 12:16   #1324
agrafiena
Raczkowanie

SZCZECIN
pani dr Oźminkowska - Wilk [nie wiem czy już ktoś podawał, wątek jest za długi żeby sprawdzać] przyjmuje na ul Marynarzy Polskich, to zaraz przy Castoramie w zasadzie naprzeciwko, można dojechać ósemką na pętlę i kawałek dojść.
przemiła pani, wyjątkowo spokojna, taka 'mamusia' którą można o wszystko zapytać co do leczenia i badań też nie mam żadnych zastrzeżeń, pilnuje żeby badać krew przy braniu tabletek itp [a wiem że nie każdy lekarz zwraca na to uwagę!]
agrafiena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 14:07   #1325
chilligirl
Rozeznanie

Lux Med

Mam pytanko...
Czy któraś z was miala moze stycznosc z jakim ginekologiem w klinice LUX MED (Na Milionowej) w lodzi? prosze o odpowiedz..

"Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever"
chilligirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 17:33   #1326
Nelllcia
Raczkowanie

Dot.: Lux Med

Owszem miałam, ale nie było to miłe doświadczenie... Ale klinika jest ogólnie fajna, taka duża i rzeczywiście luksusowa, choć przez drwi do gabinetu wszystko było słychać mhh..myślę, że raczej pracują tam dobrzy lekarze (wyjątki trafiają sie wszędzie) - polecam panią ginekolog Lipecką-Kidawską (słyszałam o niej wiele dobrego), z tego co wiem to robi tam usg transvaginalne, ale czy też przyjmuje, tego nie jestem pewna....
Stary 2008-03-08, 21:25   #1327
martha330
Zakorzenienie

ooo ciekawa jestem a wizyty platne? ile?? wie ktos??

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 21:54   #1328
serenada
Przyczajenie

Nie sposob przeczytac wszystkich podstron więc zapytam, a Olsztyn i Szczytno, ktos zna ginekologów w tych miastach, dobrych, najlepszych?
serenada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 22:56   #1329
aneczka8
Zadomowienie

Dlaczego nie można przeczytać tylu stron?? Nie musisz ich czytać wszystkich tylko je przejrzeć dziewczyny piszą na początku miasto z którego lekarza polecają. Zresztą jest opcja przeszukaj ten wątek gdzie możesz wpisać miasto które Cię interesuje i samo się znajdzie. Trochę mniej lenistwa. Nie po to jest ten wątek żeby powtarzać wszystko w kółko. http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=7660102
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 10:10   #1330
serenada
Przyczajenie

...

Edytowane przez serenada
Czas edycji: 2012-03-25 o 21:26
serenada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 11:40   #1331
chilligirl
Rozeznanie

no z racji tego ze klinika jest prywatna to pewnie cos tam zawsze trzeba uiscic...

Czyli Nelciu Ty ogolnie jestes zadowolona? zapisze sobie nazwisko i sie dopytam czy przyjmuje...nie jestem pewna czy nie widnial tam na tablicy po gab. gin. jakis facet...no ale i tak jestem przekonana ze w lodzi sa lepsi lekarze niz tu gdzie mieszkam...

Stary 2008-03-09, 11:48   #1332
Nelllcia
Raczkowanie

Zadowolona to byłam dopóki nie weszłam do gabinetu i nie usłyszałam co mi "dolega". Ale nie będę do tego wracać, opisałam to w wątku 'zły ginekolog'...
Co do ceny wizyty, to raczej trzeba wydać sporo kasy Ja np za wizyte zapłaciłam 90 zł...
Faceci tez przyjmują. Nawet miałam usg transvag u pewnego pana doktora i był całkiem miły
Stary 2008-03-09, 12:00   #1333
chilligirl
Rozeznanie

no ja mam z pracy pakiet wykupiony w tej klinice i dlatego wlasnie pytam bo musze isc..a powiedz mi czy orientujesz sie moze czy badania hormonalne to oni tez robia i czy mozna sie u nich umowic na wizyte ok18? bo ja tam nie doczytalam wszystkiego jak bylam...

przeczytalam Twoj post w zlych ginekologach...oj masakra po prostu...to jest tak jak sie ma za duzo specjalnosci i nie wie sie co sie ma z nimi zrobic...i wymysla sie pozniej niestworzone choroby...niestety wiekszosc ginekologow trzeba dobierac jak niektore tabletki bez badan - tj. metoda prob i błędow...i skutki czasem sa oplakane dla naszego zdrowia...
oby tylko jak najmniej takowych ludzi..

Stary 2008-03-10, 06:10   #1334
MariZ
Raczkowanie

BYTOM
Dziewczyny czy zna ktoras dr Wojciecha Tarnowskiego, ktory przyjmuje w poradni na ul. Pilsudskiego?
Wlasnie musze sie wybrac do ginekologa a nie wiem jaki on jest.
Albo mozecie polecic jakiegos dobrego gina ktory przyjmuje w poradni (NIE prywatnie)
MariZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:53   #1335
Hania55
Przyczajenie

dot.DOBRY GINEKOLOG- Irosław SZYMAŃSKI
----------------------------------------------------
LUBLIN

Dziewczyny ,ten lekarz to anioł.
Jestem po operacji .
PSK 4 w Lublinie ,tam jest na prawde opieka i atmosfera jakia jest potrzebna chorej.Lekarze są uprzejmi usmiechnieci i troskliwi od 7 rano juz słychac jak biegają po salach przy pacjętkach .Pielęgniarki tez są miłe.
A wszystko to wykonuja za dziękuję.
polecam
Hania55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 10:45   #1336
kasia_777
Przyczajenie

KRAKÓW

Cytat:
Napisane przez Modelka Pokaż wiadomość
Kraków- Dr Kisielewska. Zdecydowanie się zgadzam z tą opinią. Pani doktor przyjmuje w prywatnym gabinecie na ul. Urzędniczej. Podstawowe badanie kosztuje 60zł, z cytologia i usd 110zł.

Ja również się zgadzam z tą opinią.
Przejrzałam tysiące wątków w poszukiwaniu dobrej pani ginekolog i sprobowalam tutaj. Zdecydowałam się na ten gabinet. Strasznie się bałam ale same czekanie w bardzo przyjemnej poczekalni, z muzyczką i super ściany z moziką - rozluźniają. Atmosfera przyjazna, bardzo czysto. Sama pani dr Kisielewska to profesjonalistka, widać że do swojej pracy wkłada serce i to lubi. Nie ocenia ludzi (a tego też się bałam, bo bardzo długo zwlekałam z wizyta i myślałam że mnie opierniczy). Bardzo delikatna i wszystko tłumaczy.
Jestem bardzo zadowolona i polecam właśnie ten gabinet. U p. dr w gabinecie jest kilkadziesiąt zdjęć w ramkach malutkich dzieci, pewnie dzięki niej się mogły urodzić ))

Pozdrawiam
Kasia
kasia_777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 16:06   #1337
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ja polecam dr.Krawca w Tarnowskich Górach przyjmuje na ulicy Bytomskiej. Jego syn rowniez jest ginekologiem ale nie bylam u niego. Pozdrawiam
Stary 2008-03-12, 16:08   #1338
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

MariZ wybierz sie na tarnowskie Góry do dr. Krawca , nie jest prywatnie i mily facet polecam go. a daleko nie masz. sorki ze post pod postem...
Stary 2008-03-12, 16:16   #1339
anika_s
Wtajemniczenie

ja szukam dobrego gina w Kielcach. Możecie kogoś polecić?
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 11:19   #1340
karina1122
Przyczajenie

dr Woźniak na ul. Jana Sawy

Hej! Czy możecie powiedzieć mi coś na temat dr Woźniaka? Jak wygląda wizyta, ile kosztuje? czy jest On miły, gdzie wysyła na badania? z góry wielkie dzięki
karina1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 06:47   #1341
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Czy może mi ktoś podać namiary na dr. AGNIESZKĘ HOFFMAN
Gdzie teraz przyjmuje, ile kosztuje wizyta i pod jakim nr telefonu można się do niej zapisać. Byłabym bardzo wdzięczna
Przeczytałam na wizażu wiele ciepłych słów na jej temat, w biorąc pod uwagę, że wizytu u ginekologa nie uniknę, to mój wybór padł właśnie na nią

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 08:57   #1342
aneczka8
Zadomowienie

Wpisz w przeszukaj ten wątek hoffman i się wszystkiego dowiesz albo przejrzyj ostatnie ok 20 ston i znajdziesz wszystkie namiary łącznie z telefonem komórkowym po informacje jak dojechać. Ceny tez były podawane niedawno.

Edytowane przez aneczka8
Czas edycji: 2008-03-14 o 09:24
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 10:56   #1343
p_misiowa
Zadomowienie

LUBLIN

ja bardzo polecam dr Marka Miturskiego przyjmuje na ul. niepodległości 9 a rejestracje pod nr tel. 81-7472258

bardzo sympatyczny i miły odpowie na wszystkie pytania
wizyty:
pn,sr,pt 9-15
wt 14-19
czw 13:30-20
oczywiscie przyjmuje tez w innych godzinach ale są to już płatne prywatne wizyty.
USG 20 zl, cytologia za darmo
jak trzeba przepisać tabletki to wysyła na badanie układu krzepnięcia za darmo
obecnie lecze u niego nadżerkę i jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku
pozdrawiam!

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 14:03   #1344
fidosinka
Przyczajenie

GG do fidosinka Send a message via Skype™ to fidosinka

WARSZAWA

ja proponuje C.M. LIM (na Domaniewskiej lub w Mariotte) w szczegolnosci dr n. med. Piotra Sobiczewskiego...
ufam mu jak zadnemu innemu lekarzowi

P.S. wizyty sa dosyc drogie, bo kosztuja 150zl, ale w skali rocznej nie wychodzi to az tak duzo i mozna odzalowac :P
fidosinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 14:14   #1345
Gosia_Szymonek
Rozeznanie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

CZĘSTOCHOWA

Pytałam Was ostatnio dziewczyny o dobrego ginekologa z Częstochowy. Jestem już po wizycie. Wybrałam ostatecznie Pana Marka Korna. Poczytałam na gazecie conieco i poradziłam się dwóch Pań z mojego otoczenia.

GORĄCO POLECAM! Miły, profesjonalny, wszystko wytłumaczy, o wszystko zapyta. Ja byłam prywatnie. Wizyta 80 zł., cytologia 20 zł. W gabinecie ma USG, którego na dodatek używa Także czuję się dogłębnie zbadana i spokojna, że wszystko u mnie OK.
Przyjmuje w podwórku za KFC w alejach a pracuje w szpitalu na Parkitce.

Pozdrawiam.
Gosia_Szymonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 16:56   #1346
Mirindacola
Raczkowanie

Drogie Wizazynki!!

Czy tak czesto tutaj polecana przez Was dr. Hoffman kieruje na badania pzred zapisaniem tabletek a także w trakcie ich przyjmowania?? Pytam bo mam sto tysiecy nie miłych doświadczen z ginekologami) Za wszystkie odp bardzo dziekuje
Mirindacola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 17:53   #1347
anka_85
Zakorzenienie

musze napisac o moim gienku z JASTRZĘBIA
gin Maciejowski jest dla mnie najlepszym lekarzem.
mam do niego pełnbe zaufanie i tylko do niego chodzę.
nie powiem zlego słowa zawsze jest delikatny,miły,zawsze udziela szczegółowych info i wogóle

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 11:05   #1348
1evitka
Przyczajenie

Ja czystym sumienie polecam dr Artura Fijałkowskiego. Jest on z Bydgoszczy - przyjmuje chyba w Szpitalu Wojskowym (ale nie jestem pewna) natomiast ja chodzę do niego w Inowrocławiu przy ul. Świętokrzyskiej (pan dr przyjmuje w Inowrocławiu 2 razy w tygodniu).
Gdyby nie Pan doktor już nigdy nie uwierzyłabym w istnienie naprawde dobrego ginekologa (a miałam wcześniej do czynienia z dwoma okropnymi!!) Jest bardzo miły, wszystko wytłumaczy i bardzo delikatnie wykonuje badania (bardzo ważne - u innych to była katastrofa - silne krwawienia po badaniach i inne historie - brrrr)
Naprawde polecam bardzo gorąco!!!
1evitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 11:13   #1349
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1evitka Pokaż wiadomość
Ja czystym sumienie polecam dr Artura Fijałkowskiego. Jest on z Bydgoszczy - przyjmuje chyba w Szpitalu Wojskowym (ale nie jestem pewna) natomiast ja chodzę do niego w Inowrocławiu przy ul. Świętokrzyskiej (pan dr przyjmuje w Inowrocławiu 2 razy w tygodniu).
Gdyby nie Pan doktor już nigdy nie uwierzyłabym w istnienie naprawde dobrego ginekologa (a miałam wcześniej do czynienia z dwoma okropnymi!!) Jest bardzo miły, wszystko wytłumaczy i bardzo delikatnie wykonuje badania (bardzo ważne - u innych to była katastrofa - silne krwawienia po badaniach i inne historie - brrrr)
Naprawde polecam bardzo gorąco!!!
Jesli to gin z wojskowego w B to serdecznie go nie polecam. Nie wiem jaki jest w prywatnym gabinecie, ale w szpitalu - koszmar. Pacjentki uciekają spod drzwi wysłane z oddziału na konsultację.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 10:09   #1350
1evitka
Przyczajenie

O Boże!!!! Pierwszy raz słyszę taką opinię o tym ginekologu!!! Nie mam pojęcia ilu lekarzy ginekologów jest w wojskowym w Bydzi ale poprzednia wypowiedź ma się nijak do osoby pana doktora!! w Inowrocławiu pacjentki wręcz zabijają się o wizytę u niego - na wizytę prywatną trzeba zapisywać się z miesięcznym wyprzedzeniem, a na Kasę Chorych z dwumiesięcznym wyprzedzeniem!!! Hmmm sama sobie tego nie wymyśliłam Nie polecałabym tego lekarza gdybym nie była z niego naprawdę zadowolona))
Pozdrawiam!!!!
1evitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości