![]() |
#1321 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Tobie też kolorowych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na pewno będą dla was łaskawi w tym ostatnim dniu, trzymam kciuki żeby jakiejś masakry nie było ![]() Postanowione, jutro nigdzie nie idę ![]() ![]() Daję sobie 3dni na regenerację by w nowy tydzień wkroczyć z siłą i energią ![]() Póki co czuję się strasznie leniwa i równie z tego powodu szczęśliwa ![]() ![]() Sumując zatem - chyba nieźle ![]() Na wszelki wypadek mówię Wam dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
dobranoc Dziewuszki ;*
wybaczcie że nie skomentuję co pisałyście ale Siss mi już śpi a moja klawiatura się tłucze niemiłosiernie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja tez troszke poprosze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wlasnie wrocilam z babskiej imprezki urodzinowej. fajnie bylo ale jestem padnieta, drapie mnie w gardle, a poza tym za duzo ![]() ![]() branoc ![]()
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taaak, to już dziś ! Dziś jest piątek ![]() Do szkoły lece na 8.55, także mam jeszcze troche czasu, na wejściu mam fizyke i będe odpowiadała, uczyłam się, a poza tym sama się zgłaszam więc licze, że jakoś dam rade ![]() ![]() Buziaki Słonka i Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Tamuś:
![]() ![]() ![]() gujana: Nie ładnie ![]() ![]() agolek: Super post naprawde ![]() ![]() ![]() madame_apple: Ja sie podpisuje. Jestem len smierdzacy ![]() ![]() ![]() Ja dzis na 11 mam na rekolekcje... ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry sloneczka
![]() piatek nadszedl ![]() ![]() ![]() jade juz do pracy i mam nadzieje,ze uda mi sie rozwiazac wszystko i zaczne weekend bez psychicznego obciazenia.. milego poranka!
#1327 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nie pada i oby tak pozostało bo muszę odbębnić ulotkowe rozdawnictwo na dziś ![]() Jakby koś chciał mojej energii trochę to ja służę, mam dużo o dziwno ![]() ![]() Tamo ![]() udanego piątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Zwolnienie lekarskie do końca tygodnia
![]()
#1329 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do nieobecności - uważam, że to baaardzo dobra metoda na poźniejszą motywację, takie opuszczanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz trzeba widocznie jeszcze trochę poleniuchować żeby zebrać się w sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ech, ależ ten czas zasuwa, dopiero co jechałaś na Boże Narodzenie, a tu już mamy 3 miechy do przodu... ![]() Cytat:
![]() ![]() I miłego dnia dla Was wszystkich ![]() Ja zaraz idę na dłuuuuuugi spacer, się dotlenić trochę ![]() Buzi ![]() ps. nefre, w sensie, ze do konca tego tygodnia? ![]() ![]() ale pewnie chodzi o nastepny - czyli co, wiecej wolnego? ![]()
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
![]()
Koniec - dziś zaczynam oficjalnie święta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Wtajemniczenie
|
kuruj sie Nefruś!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() kaca nie miewam, nawet jak wypije naprawde sporo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak czy siak - fajnie bylo ![]() ![]()
![]() |
#1332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() piekne slonko, piekny dzien a ja mam dalej stresy! jasna dupa! ![]() ![]() tymczasem uciekam, mileog popoludnia robalki ![]()
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
agolek: Udanych zakupów w takim razie
![]() gujana: A Ty lepiej nie biegaj ![]() ![]() ![]() ![]() Milka19: Ale Ci dobrze ![]() ![]() madame_apple: Chetnie wybrałabym sie z Tobą na ten spacer... ![]() nefre: Kuruj sie kuruj ![]() No i wrocilam z rekolekcji z lepszym humorkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A do domku odprowadzil mnie...hm... ,, Chad" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Weekend
![]() Nareszcie wolne ![]() ![]() Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa,jesteście naprawdę kochane ![]() Co do tych ocen,to stwierdziłam,że nie będę się załamywać,bo jak będę do tego tak pesymistycznie podchodzić,to na pewno mi się nie uda poprawić ![]() ![]() A co do koleżanki,to ja ją mimo wszystko bardzo lubię,z tym,że nie znoszę kiedy ktoś ma w każdym momencie coś do powiedzenia,po prostu wkurza mnie to,jak ktoś coś gada,żeby tylko coś powiedzieć ![]() ![]() Ale i tak trzymam się tej redukcji,choć już mam dosyć odchudzania ![]() Agolku - Udanych zakupów ![]() Milko - Zazdroszczę wolnego ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
Przeżyłam ulotki, nie zamarzłam, nie odpadły mi nogi, jest dobrze
![]() Sylwuś - zdrowiej nam ![]() Gujanko - oby następna imprezka była równie udana ![]() ![]() Agolku - fajnie tak sobie na Wielkanoc też prezenty sprawiać... u mnie nie ma takiej tradycji ![]() Agnes - to dobrze że się szkołą nie przejmujesz już ![]() Milkuś - zazdroszczę ferii ![]() ![]() regeneruję siły i może jeszcze gdzieś wyskoczę dziś ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale pisz do nas z domku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do kaca, ja też z reguły nie miewam - no chyba że już bardzo namieszam ![]() Cytat:
Udanych zakupów ![]() następnym razem zapraszm^^ ja poki spacerowalam czulam, ze mam wiecj energii, ale jak wrocilam - od razu padłam spać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() btw. widze, ze znajomosc sie rozwija, fajnie fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego wieczorku i podwieczorku ![]()
![]() |
#1337 |
Zadomowienie
|
Też ponoć mam rekolekcje,acz wolę sobie dłużej pospać niż dreptać gdziekolwiek B)
Wreszcie się 'zmobilizowałam'i mimo notorycznej senności ruszyłam wykonywanie reszty prezentacji maturalnej na PowerPoincie,2 testy z Polaka i pseudo-powtórka z ang. ![]() Oficjalnie ogłaszam wieczór słodkiego (z nazwy i nie tylko ![]() Jutro pędzę na miasto ,w celu zrobienia fot na świadectwo, może zahaczę o seans Mgły w kinie i tak zleci kolejny weekend ^^ Żeby tylko się ociepliło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ciesze sie, ze dobrze idzie Ci z ulotkami ![]() my tez robimy sobie na Wielkanoc prezenty, takie drobiazgi raczej, ale to mile. ja najbardziej lubie jaja dekorowac/malowac. wtedy czuje tradycje i "swieta". tyle ze to jeszcze przed swietami jest... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wlasnie wrocilismy z zakupow. Kupilam Mamie serum na zmarszczki a dla sistera i Taty jutro cos poszukam bo nie mialam weny dzis. dziewczyny udalo mi sie w pracy zalatwic 2 najgorsze payrolle!! ![]() ![]() dzwonili nawet z USA do mnie! az sie przez chwile poczulam wazna ![]() teraz popijam drinka owocowego (mrozone owoce,mleko sojowe i czerwone winko i slodzik ![]() ![]() ![]() ![]() takze mam faaajny humorek ![]() buziaki ![]()
![]() |
#1340 |
Wtajemniczenie
|
ostatnia wczoraj i pierwsza dzis
![]() dzien dobry, leze sobie i w lozku i popijam kawusie pyszna. Za godzinke planuje sie zebrac i pojechac do miasta. TZ w pracy wiec sama sie poszwedam troche ![]() ![]() zapowiada sie fajny dzien,szkoda ze pogoda nie dopisala. a jak u was? cos tu cichutko dzis, wszystkie spia? ![]()
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem zabiorę się za naukę, aby jutro mieć dzień wolny, a nie tak jak tydzień temu, od rana do wieczora w książkach ![]() No i przede wszystkim como vai ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | ||
Zakorzenienie
|
![]() stwierdziłam że nie można siedzieć w domu póki się jest młodym ![]() pośmigałam wczoraj to tu to tam, ale bez imprezowania ![]() amen ![]() też mam takie odczucie... włąciwie to mnie Wielkanoc męczy bardziej nawet niż Boże Narodzenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a drink owszem zaskakujący, ale chyba aż sie kiedyś skuszę na takiego ![]() Ather - owocnej nauki ![]() Sobota a ja już od godziny na nogach ![]() ![]() jem śniadanie i sie zbieram do rodziców, okna muszę myć ![]() ![]() a wcześniej na pocztę jeszcze śmigam bo czeka na mnie paczka ![]() ![]() udanej soboty Dziewczynki ![]() i oby pogoda sie poprawiła bo (przynajmniej u mnie) jak an razie szaro i ponuro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słoneczka
![]() U mnie jak na razie szaro, buro i ponuro ;( Chora dalej ejstem, chcę już być zdrowa ![]() Jabłuszko - zwolnienie do końca przyszłego tygodnia ![]() Jeszcze 5 dni i widze się z TŻ , jaaak ja się cieszę ![]() ![]() Lecę jakieś śniadanie machnąć ![]() Miłego dnia ![]()
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Cytat:
![]() Po drugie to wczoraj myślałam, że się wściekne, bo od powrotu do domu nie miałam internetu ! Dopiero dziś od rana zadzwoniłam do nich i o dziwo dość szybko mi go włączyli ![]() ![]() No, a teraz zrobie szybkie streszczenie wczorajszego dnia, którego tak się bałam... No więc na wstępie miałam fizyke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przede mną 10 dni wolnego ![]() ![]() Życzę Miłego dnia Słonka ![]() Btw. Mam nadzieje, że już dziś netu mi nie odłączą... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tamuś gratuluje ocenek - zdolniacha z Ciebie
![]() Nefruś zdrówka ![]() ![]() Ewuś pochwal sie co to za kosmetyki ![]() Mam ochote na zakupy ![]() ![]() Ale pogoda beznadziejna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
tamonita: Ojoj to gratuluje ocenek
![]() ![]() ![]() ![]() nefre: że tak spytam to Twoj Tzet mieszka daleko od Ciebie ze sie tak czesto nie widujecie? ![]() Ewusia_marchew: Pochwal no sie co zamówiłas ![]() Kurcze widze ze nie tylko u mnie pogoda do bani ![]() ![]() ![]() Miłego , ,,słonecznego " dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widac nie poszlam do miasta i ciagle leze lozku ![]() ![]() udanego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#1349 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja narazie nadrabiam wszelkie zaległosci internetowe ![]() A potem jade z tata 'na spozywczak', czyli spozywcze zakupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() Niedawno z miasta wróciłam,a zaraz jadę do TŻ-ta,więc zabiegany dzień ![]() Tamo - Gratuluję ocenek i udanych zakupów ![]() ![]() Ewusia - Pochwal się kosmetykami ![]() ![]() Zajrzę do Was wieczorkiem,miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.