|
|
#3841 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LX
Mursz
Nisza niszą ale zbyt musi być a niech se marznie
|
#3842 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Niech mnie ktoś do roboty pogoni, może o bólu zapomnę ![]() Zapisz
|
|
#3843 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 2. Pokażcie torby!! ![]() Ad. pielęgnacji - co się mogło stać, że ostatnimi czasy (ok. 2 tyg.) skóra z mieszanej zrobiła mi się pergaminowa? Napięte toto, niezależnie co tłustego położę wieczorem na twarz, rano budzę się z suchą, łuszczy się niezależnie od peelingów, wrażliwe jeszcze bardziej niż zwykle. Jak się z tym obchodzić? Wilgotność w domu niezła: 45-50%. TŻ mnie dziś rano zastrzelił obserwacją, że mam zmarszczki na policzku (!) Zapisz
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No jak to so, to so u mnie - ogrzewanie. Mnie to cieszy, bo wolę się nawilżać - leci do mnie vianek niebieski, niż byc takim przetłuszczem jak przez większość roku jestem. Ale uczucie odessania wody faktycznie kijowe, taki ściągnięty pergamin. Jeszcze możesz do diety włączyć jakieś omega, nie pamiętam które, ale oprócz wisiołków chyba po prostu awokado, oleje, rybki. |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ooo, wczoraj jęczałam Parabelce, że mi się sypie skóra pod oczami i na brzudach, a to faktycznie sezon grzewczy! Póki smarowałam gliceryną (Juvitem) było dobrze. |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak worków nie lubię, bo za miękkie i mi zawartość ucieka, nie umiem nic znaleźć, to ten wygląda na taki sztywniejszy i wygodny w obsłudze. I moja ulubiona faktura skóry!
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jaką ją zobaczyłam ![]() Gryx napisałam dziś do Ves, że tęsknisz, lepiej późno niż wcale nie? Zapomłam wcześniej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3849 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3850 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
w pielęgnacji minimalizm to zuoooo Cytat:
![]() 2.pod tłuste nałóż obficie nawilżacz - hialurona jakiegoś w żelu albo krem nawilżający . I nawilżacze na kaloryfery Cytat:
Cytat:
2.jęczałaś nie że skóra się sypie tylko tapeta odpada ad sinupret mam kryzys wyglądowy na tle starczym - uznałam, że jestem starym pudłem i powinnam się schować do trumny i nakryć wiekiem zamiast ludzi straszyć i jeszcze się w jakieś cudactwa kosmetyczne bawić jak młódka wór pokutny na łeb, popiołem posypać i łopatą się własnoręcznie na grządce zakopać ![]() ![]() Zapisz
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby ktoś tęsknił za ciocią ves?
|
#3852 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo pęka czy cuś. Ale skóra się trzyma na miejscu.2. o masz, zaraziłam? No so Ty gadasz! Poza tym warto się balsamować!
|
|
|
|
|
#3853 |
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzien powrotow :-D Kurde nie wszystko mi sie cytlo :-/ Nie Gryxiu nie jestem prokto, wole przyjemniejsze widoki :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tęskniłam pierwsza!! Ja!
Już dawno temu i zawsze. ![]() I w ogóle co noc płakam nad brakiem Twego stópnego kremu, wywaliłam miliony monet na wszelakie inne i ŻADEN mych zapuszczonych stóp nie zmiękcza Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-29 o 21:23 |
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z braku czasu na kręcenie zaczęłam używać kupnego. Jest tak skuteczny, że zrobiłam sobie dziś piętą dziurę w kolejnych skarpetkach
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2016-12-29 o 21:55 |
||
|
|
|
#3857 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ziaja Pro to podobno cudny zdzierak, sam nie wiem...Cytat:
A kto Ty jesteś? Chyba Ci się wątki pomyliły były ![]() To ja byłem, jaaaaa!!! Pani androlog jak bum cyk-cyk! |
||
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tablet uznał wizaż za stronę potencjalnie niebezpieczną, zawierającą treści 18+ i fogle zabierz mnie stąd :-( więc se ściągnęłam aplikację...i byłoby doskonale jakbym umiała jej używać ![]() Bo na razie nawet cytować nie umiem :-/ Ziaję pro miałam tą mocniejszą, zdzierała spoko, ale zostawiała tępą twarz (mam nadzieję, że nie również w wyrazie... chociaż zrobiłam sobie wczoraj test ze znajomości trudnych słów i tępy wyraz twarzy byłby bardzo na miejscu )W związku z tym, że zapomniałam do czego jeszcze chciałam się odnieść, to pomacham tylko znad kawy Aha, ten lekarz od pięknych widoków to pewnie chirurg plastyczny, albo psychiatra 😍
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2016-12-30 o 06:20 |
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3860 |
|
Piers do przodu
|
|
#3861 | |
|
|
Cytat:
![]() Zimno mi, telepie mnie i zębami szczękam, całą noc tak miałam, zupełnie bez powodu, bo przecież wcale nie jest zimniej, nić bywało ostatnimi czasy... Zapisz
|
|
#3862 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Wiecie co?? Zakochałam się w sushi ostatnio zamówiłam z knajpki z dowozem i było tak pyszne, że chcę zakupić akcesoria i sama kręcić rolki
|
|
#3863 | |
|
|
Cytat:
O, sushi nie moja bajka... Za to przypomniałaś mi, że mam jeszcze 4 kg pielmieni w lodówce ![]() Zapisz
|
|
#3864 |
|
Piers do przodu
|
Ja wczoraj miałam pielmieni z czerwonym barszczykiem na ostro
świetnie smakowały
|
#3865 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Gdzie byłaś i co robiłaś? Cytat:
|
||
|
|
|
#3866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Vesenkaaaaaa!
Oczywiście! Wszyscy! Mua też! ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
No so Ty, Parabel jesteś super kobieta! I Twoje porady kosmetyczne są genialne! (też tak miewam, ale potem, zamiast się pielęgnować, olewam )---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Aileen hialuron z olejkiem, na to jakiś krem? Też mam przesusz na policzkach. I NAGLE zauważyłam zmarchy od nosa do ust, ciekawe jak długo już tam są ![]() Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!
|
|
|
#3867 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Dorwać taki, tylko ze skóry i nie za miliony monet Cytat:
Ad.2. Właśnie! Hialuron! A kaloryferów nie mam, jeno gustowny piec kaflowy na szczęście przerobiony na prąd ![]() Ad.3. Pogięło Cię? Torba pokutna to za takie androny się należy ![]() Szyscy Cytat:
Zapisz
|
|||
|
|
|
#3868 | |
|
|
Cytat:
alkoholu mi jeszcze jakiś czas nie wolno ![]() Otóż zadzwonił nietoperz, ze stwierdzeniem "no ale to przecież te konie, to ze zdjęć rysujesz!!" No choroba, owszem, nie trzymam konia w mieszkaniu 40 metrowym... Zapisz
|
|
#3869 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
--- Idę trzeć ziemniaki na placki ![]() Tzn. nie ja, ino robot trący
|
||
|
|
|
#3870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Tu i tam i to i tamto A tak poważnie to brakuje mi równowagi między ilością pracy, a ilością wolnego czasu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

a niech se marznie 

do mnie po trzech dniach dochodzi , to nie tak długo 

to wolę se strzelić GoldWasser - przynajmniej widze w butelce co jest 

No so Ty gadasz!
Poza tym warto się balsamować!

świetnie smakowały 

na szczęście przerobiony na prąd