Czerwcowe mamusie 2017 cz.II - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-02, 12:10   #4531
vanessa1781
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość
Ale sobie spacer zrobiłam :/ nie pomyślałam że dzisiaj może być wszystko pozamykane bo inwentaryzacje robią :/

Kupiłam jedną tunikę w lumpie i tyle.

I w biedrze nakupilam plastikowych koszyczków bo za 2 zł były. Zastanawiam się powoli nad organizacją rzeczy dziecka tak żeby mój mąż mógł bez problemu pójść do szafy i znaleźć to co potrzebne. Wymyśliłam ze opiszę koszyczki np. bodziaki po domu, bodziaki na wyjście, spiochy, koszulki itp i tak je posegreguje.

Kupiłam tez w jednym sklepie z ☠☠☠☠☠☠☠ami drewniane gwiazdki, bo planuje w tą stronę pójść z dekoracją pokoiku

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Serio pierdoł ami to przekleństwo? Oj wizaż wizaż...

Mojw dziecko ma już prawie 20 miesięcy i od tychztychże 20 miesiecy ciuchy poukładane ma w tym samym miejscu, w szufladach, oddzielenie body na krótki, na dług u, bluzki na krótki, na dług u, getry, spodnie, itd itd. Wczoraj mówię mężowi przynies te geterki ż sercami na kolanach, oczywiście pytanie a gdzie są. Mówię że tam gdzie getry są od zawsze. A ten z oburzeniem a skad ja mam wiedzieć gdzie Ty wkładasz getry no ręce opadają.
Tak ze nie łudz się...
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 12:17   #4532
marikaxp
Rozeznanie

U nas córka ma oddzielnie bieliznę - w komdzie a w szafie resztę ubrań. I kiedyś odbieram ją z przedszkola a ona ubrana była w legginsy i bluzkę od piżamki. I pytam się jak to jest możliwe, że jej założyłeś piżamkę przecież ubrania są w szafie a piżamy w komodzie a on , że tylko ta bluzka mu pasowała do legginsów , które wyjeła Melka(estata ha ha&#128514 . To nic , że na tej bluzce była myszka Minnie, która była ubrana w piżamkę i napis good night .

marikaxp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 12:26   #4533
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to SzczerbataZuzia

Cytat:
Napisane przez tuska88 Pokaż wiadomość
Hej z rana Która dziś ze mną do pracy jeszcze chodzi? Ja mam dużego stresa bo w piątek miałam wolne i przez ten jeden dzień moja prywatna ciąża stała się już publiczną. Wiedziałam, że mam w pracy za długie jęzory, ale nie myślałam, że ktoś pomimo próśb o uszanowanie mojej prywatności mnie po prostu wyda ja jestem dziki człowiek i nie lubię, kiedy się o mnie plotkuje. A tego że zaufana osoba mnie wydała nie spodziewalam się
Mam postanowienie, że nie będę odpowiadała na żadne pytania o ciążę a ma zwolnienie pójdę jednak wczesniej. Dziewczyny nie mogę pojąć jak ludzie mogą być tak wścibscy. Czy oni mają aż tak nudne swoje życie osobiste że muszą o innych rozprawiać? A poszanowanie prywatności, dotrzymanie tajemnicy, dyskrecja?

Cześć dziewczyny. Nie miałam weny was czytać od 2 dni, bo w dzień spałam, a w nocy walczyliśmy z ząbkami i np dzisiaj tak od 2,00-6,30 tańcowaliśmy.

Vanessa i HANIA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Vanessa moze Twój mąż wziąłby Maćka na przyuczenie.

Paula piękne pazurki <3

Caat gratuluję

Tuska. Jakoś z 3 tyg temu napisałam dobrej koleżance która mieszczą w Niemczech, że jestem w ciąży. Wyobraź sobie, że na drugi dzień dzwoniła do mnie 2 koleżanki i pytała czy to prawda.
Dziewczyny nie są znajomymi tej koleżanki z Niemiec.

Ona zadzwoniła do swojej kuzynki tez z niemieć której osobiście nie znam i tak łańcuszek dotarł do Pl.

MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE
KACPEREK 20.10.2015 godz. 13.42, 3290g, 53cm

Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017

SzczerbataZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 12:30   #4534
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Mojw dziecko ma już prawie 20 miesięcy i od tychztychże 20 miesiecy ciuchy poukładane ma w tym samym miejscu, w szufladach, oddzielenie body na krótki, na dług u, bluzki na krótki, na dług u, getry, spodnie, itd itd. Wczoraj mówię mężowi przynies te geterki ż sercami na kolanach, oczywiście pytanie a gdzie są. Mówię że tam gdzie getry są od zawsze. A ten z oburzeniem a skad ja mam wiedzieć gdzie Ty wkładasz getry no ręce opadają.
Tak ze nie łudz się...
nie gaś mojej nadziei od razu :p przynajmniej mi nie powie, że jest bałagan i przeze mnie nie może znaleźć
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 12:33   #4535
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzczerbataZuzia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Nie miałam weny was czytać od 2 dni, bo w dzień spałam, a w nocy walczyliśmy z ząbkami i np dzisiaj tak od 2,00-6,30 tańcowaliśmy.

Vanessa i HANIA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Vanessa moze Twój mąż wziąłby Maćka na przyuczenie.

Paula piękne pazurki <3

Caat gratuluję

Tuska. Jakoś z 3 tyg temu napisałam dobrej koleżance która mieszczą w Niemczech, że jestem w ciąży. Wyobraź sobie, że na drugi dzień dzwoniła do mnie 2 koleżanki i pytała czy to prawda.
Dziewczyny nie są znajomymi tej koleżanki z Niemiec.

Ona zadzwoniła do swojej kuzynki tez z niemieć której osobiście nie znam i tak łańcuszek dotarł do Pl.

Dziękuję
Dawaj tego Maćka, wyszkoli się chłopak że ho ho

Ale tak szczerze to mój maz taki zrobił się od jakiegoś czasu, na początku taki nie był, ani romantyczny ani domyślny. Ja zaczęłam organizować różne niespodzianki no i tak nauczył się ode mnie. Ale fakt, teraz mnie tak czasem zaskoczy, że nawet się nie spodziewam.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
nie gaś mojej nadziei od razu :p przynajmniej mi nie powie, że jest bałagan i przeze mnie nie może znaleźć
Jak ci dziecko zacznie ulewac co chwilę i będziesz musiała co chwilę zmieniac body to i tak będzie bałagan

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Zbieram się mojego Skarba. Ależ się za nią stęskniłem. Jednak jak jestem w pracy to nie mam czasu aż tak myśleć o niej bo głowa zaprzatnieta czym innym.
Stary 2017-01-02, 12:45   #4536
tuska88
Raczkowanie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6917590 1]Ja właśnie po pysznym kakauku. [/QUOTE]

Kakao to znaczy uzupełnianie żelaza
tuska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 12:51   #4537
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6916920 1]Nie ma w pracy dobrych miłych ludzi. Nigdy takich nie spotkałam. Zawsze była zawiść i kopanie dołków.[/QUOTE]
Nie zgodzę się. Ja swoich przyjaciół poznałam w byłej pracy.

Stary 2017-01-02, 12:52   #4538
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

marikaxp - zalogowałam się na istagramie - ale nie mam tam opcji dodaj zdjęcia z przeglądarki. Jak ty je dodajesz?
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 12:52   #4539
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kalina198 Pokaż wiadomość
To moze ja trafilam na takich, ale zawsze potrafilam sie z ludzmi dogadac i miec bliskie, nawet przyjacielskie relacje i dobrze mi z tym. Ale sama jestem pozytywna i raczej szukam w ludziach dobroci niz czegos zlego i ich wad.
Mysle, ze sa tu tez dziewczyny co i w pracy spotkaly "dobrych" ludzi.

Masz rację, że wszystko zależy od naszego podejścia do innych. Jak się jest serdecznym i miłe nastawionym do ludzi, to to wraca

Stary 2017-01-02, 12:53   #4540
ewelinka2311
Wtajemniczenie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6918080 1]marikaxp - zalogowałam się na istagramie - ale nie mam tam opcji dodaj zdjęcia z przeglądarki. Jak ty je dodajesz?[/QUOTE]
A ściągnij sobie aplikacje instagram

Stary 2017-01-02, 12:55   #4541
marikaxp
Rozeznanie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6918080 1]marikaxp - zalogowałam się na istagramie - ale nie mam tam opcji dodaj zdjęcia z przeglądarki. Jak ty je dodajesz?[/QUOTE]
Już pisałam ja nie używam przeglądarki tylko aplikacje i jak tam się zalogujesz to na dole jest pasek - domek, lupka, plusik ITd. Wybirasz plusik i dodajesz zdjęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-02, 12:55   #4542
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję
Dawaj tego Maćka, wyszkoli się chłopak że ho ho

Ale tak szczerze to mój maz taki zrobił się od jakiegoś czasu, na początku taki nie był, ani romantyczny ani domyślny. Ja zaczęłam organizować różne niespodzianki no i tak nauczył się ode mnie. Ale fakt, teraz mnie tak czasem zaskoczy, że nawet się nie spodziewam.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Jak ci dziecko zacznie ulewac co chwilę i będziesz musiała co chwilę zmieniac body to i tak będzie bałagan

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Zbieram się mojego Skarba. Ależ się za nią stęskniłem. Jednak jak jestem w pracy to nie mam czasu aż tak myśleć o niej bo głowa zaprzatnieta czym innym.
No weźja mam zamiar być mamą idealną z zawsze idealnym makijażem, fryzurą i paznokciami. Na obiad dwu dniowy obiad plus deser, oczywiscie wszystko fit i trendi w domu czysciutko i wszystko na swoim miejscutaka Lewandowska czy inna celebrytka to mi będzie mogła buty czyścić

Stary 2017-01-02, 12:59   #4543
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6916986 6]W pracy nikt mi nigdy niczego nie gratulował. Nigdy. Jest to dla mnie dziwne, nieznane zjawisko, że szef może cieszyć się z ciąży pracownika. Może kiedyś trafię na dobrych ludzi, choć słabo w to wierzę, po takich akcjach, jakie miałam przez te kilka ładnych lat. Jedyną opcją było odejście z tych prac. Zazdroszczę ludziom, którzy trafili od razu w fajne miejsca.[/QUOTE]
Mój były szef mi gratulowal ciąży z Kacprem, choć już rok tam nie pracowałam. O tej ciąży tez wie, bo nieraz chodzę ich odwiedzić i Wiesia nie omijam. Wiesio ma 2 firmy i w obu budynkach pracowałam, wiec jak idę to w oba miejsca. A jak tylko widzi Kacperka, to tylko patrzy wziąć go ma ręce i zwiedza z nim firmę.

Stary 2017-01-02, 13:01   #4544
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałaś bardzo źle trafić. Ja miałam wspaniałych ludzi w pracy, współpracownicy i dyrekcja poprostu super. Tak mi było szkoda odchodzić ze nawet nie wiecie. I wiem ze ludziom pracującym ze mną tez, łącznie z dyrekcją. Nawet dzwoniła mi pogratulować jak się o ciąży dowiedziała

U mnie podobnie. Szefowa się super ucieszyła. Cały czas podkreśla, że zazdrości bo to piękny okres. I powiedziała, że jestem mądra że spełniłam swój obywatelski obowiązek :P Jeszcze przed ciążą czułam wsparcie, że mogę spokojnie w ciąże zachodzić. I oczywiście powrót do pracy już obgadany.
Generlnie miałam głównie dobrych pracodawców i miejsca pracy. Nawet jak pracowałam w sklepie z ciuchami to na prawdę nie mogłam narzekać na warunki pracy i atmosferę.
W poprzedniej pracy podejście firmy do pracownika było średnie ale atmosfera w moim oddziale była super i ciągle utrzymujemy kontakty. I teraz też nie mogę narzekać, ale to pewnie w dużej mierze dzięki temu, że mam najlepszych szefów w firmie

Ale uważam, że dobry charakter przyciąga dobre charaktery. Każdą pracę dostawałam głównie ze względu na osobowość I dzięki temu się później fajnie pracuje.

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
😶 nie bierzcie tego do siebie, ale zawsze mnie zastanawiało, nawet przed ciążą, dlaczego tak wcześnie przestaje się pracować, bo to mega popularne zjawisko. No ale tak jak mówię, wszystko zależy, jak się pracuje i dla kogo się pracuje, bo gwarantuje, że gdybyście pracowały dla siebie, to chyba "koleżanki" byłyby najmniejszym problemem 😊
Powody są różne. Często dziewczyny mówią, że to jedyna okazja żeby być na L4 100% płatnym. I żeby odpocząć przed trudnym okresem.

Ja mam duże poczucie obowiązku i najpierw muszę skończyć to co muszę skończyć. I tak mi wypada, że ostatnie 3 miesiące jak dobrze pójdzie będę na L4.
Czytałam, że to jakie hormony wydzielamy w tym ostatnim okresie ciaży może mieć duży wpływ na to jakie hormony będą dominować u naszego dziecka i jak sobie będzie radzić z falami tych "negatywnych" i ze stresem. I dlatego chciałabym pod koniec już się zrelaksować i się nie stresować.

Cytat:
Napisane przez marikaxp Pokaż wiadomość
Ja na FB nie wrzuciałabym zdjęcia testu ciążowego lub usg, ale jeśli miałabym ładne zdjęcie z brzuszkiem to pewnie bym wrzuciła ale i tak wole IG i głównie tam wrzucam zdjęcia

Trzymam kciuki za wizyty

Ja własnie się przyzwyczaiłam, że IG jest od wrzucania zdjęć i tam mogę wrzucać dużo bez posądzenia że coś ze mną nie tak A na FB to rzadko wrzucam przez to zdjęcia.
A od męża mam kategoryczny zakaz wrzucania jakichkolwiek zdjęć z dzieckiem. I śmieję się, że będę wycinać.

Cytat:
Napisane przez tuska88 Pokaż wiadomość
Chciałam pracować do 5-6 miesiąca (zależy jak czułabym się).
Szef wezwał mnie z rana na rozmowę. I WYTŁUMACZYŁ mi, że ciąży nie da rady ukryć i że trzeba się cieszyć (jakbym nie wiedziała ). Pytam go więc kto się jeszcze dowiedział, a on machnął ręką i stwierdził, że WSZYSCY
Dobre tyle, że chyba z humorem zareagowal :P

Cytat:
Ja wrzucam przez aplikacje - instagram. Przez przeglądarkę też nie umiem wrzucić zdjęć.

Przez stronę to się chyba nie da. Za to w telefonie to jest Easy as Pie

Cytat:

Ja będę chyba okropną matką :P Bo się zastawiam już po cholere to dziecko co chwila przebierać, jak się uleje. Skoro za chwilę się znowu uleje. Jak będzie bardzo mokre to wiadomo, ale jak tylko trochę brudne to przecież w jego poczucie estetyki to nie uderzy

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 13:03   #4545
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Kalina dokladnie. Ja w pracy sie przyjaznie ze wszystkimi a z kierownikiem nawet spedzilam sylwestra..
Ale pospalam..dzis wizyta !!

Trzymamy kciuki czarownico chuda

Stary 2017-01-02, 13:06   #4546
marikaxp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
U mnie podobnie. Szefowa się super ucieszyła. Cały czas podkreśla, że zazdrości bo to piękny okres. I powiedziała, że jestem mądra że spełniłam swój obywatelski obowiązekJeszcze przed ciążą czułam wsparcie, że mogę spokojnie w ciąże zachodzić. I oczywiście powrót do pracy już obgadany.
Generlnie miałam głównie dobrych pracodawców i miejsca pracy. Nawet jak pracowałam w sklepie z ciuchami to na prawdę nie mogłam narzekać na warunki pracy i atmosferę.
W poprzedniej pracy podejście firmy do pracownika było średnie ale atmosfera w moim oddziale była super i ciągle utrzymujemy kontakty. I teraz też nie mogę narzekać, ale to pewnie w dużej mierze dzięki temu, że mam najlepszych szefów w firmie

Ale uważam, że dobry charakter przyciąga dobre charaktery. Każdą pracę dostawałam głównie ze względu na osobowość I dzięki temu się później fajnie pracuje.

Powody są różne. Często dziewczyny mówią, że to jedyna okazja żeby być na L4 100% płatnym. I żeby odpocząć przed trudnym okresem.

Ja mam duże poczucie obowiązku i najpierw muszę skończyć to co muszę skończyć. I tak mi wypada, że ostatnie 3 miesiące jak dobrze pójdzie będę na L4.
Czytałam, że to jakie hormony wydzielamy w tym ostatnim okresie ciaży może mieć duży wpływ na to jakie hormony będą dominować u naszego dziecka i jak sobie będzie radzić z falami tych "negatywnych" i ze stresem. I dlatego chciałabym pod koniec już się zrelaksować i się nie stresować.

Ja własnie się przyzwyczaiłam, że IG jest od wrzucania zdjęć i tam mogę wrzucać dużo bez posądzenia że coś ze mną nie tak A na FB to rzadko wrzucam przez to zdjęcia.
A od męża mam kategoryczny zakaz wrzucania jakichkolwiek zdjęć z dzieckiem. I śmieję się, że będę wycinać.

Dobre tyle, że chyba z humorem zareagowal

Ja będę chyba okropną matkąBo się zastawiam już po cholere to dziecko co chwila przebierać, jak się uleje. Skoro za chwilę się znowu uleje. Jak będzie bardzo mokre to wiadomo, ale jak tylko trochę brudne to przecież w jego poczucie estetyki to nie uderzy
No wiesz jak ci dziecko będzie zalatywało wymiocinami to przebierzesz je ze względów nie tyle estetycznych co węchowych😂😁

.. I właśnie mi się przypomniał zapach wymiocin niemowlęcych .. Fujjj 😖😅😆

Stary 2017-01-02, 13:07   #4547
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
No weźja mam zamiar być mamą idealną z zawsze idealnym makijażem, fryzurą i paznokciami. Na obiad dwu dniowy obiad plus deser, oczywiscie wszystko fit i trendi w domu czysciutko i wszystko na swoim miejscutaka Lewandowska czy inna celebrytka to mi będzie mogła buty czyścić

Nikt w to nie wątpi

Ja mam bardzo prorodzinne szefostwo. Autentycznie ucieszyli się z mojej ciąży. Pracują u nas same babeczki, więc naturalne jest, że co jakiś czas któraś znika na macierzyński. Przy wszystkich okazjach podczas składania życzeń zawsze było życzenie kolejnych dzieci. Wiem, że mam gdzie wracać, chociaż będę jednak szukać innej pracy. Niestety, ale kaska też jest ważna
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 13:12   #4548
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
Ja pracuje w firmie rodzinnej, wiec wszystko jest inaczej niż u kogoś "obcego". Mam dobre koleżanki i kolegów i wszyscy świetnie się dogadujemy 😊 ale praca w takiej firmie to co innego, tu raczej nie pójdziesz na zwolnienie, bo koleżanki są wscibskie, albo dlatego ze mi się nie chce 😐 prawda jest taka, że pracujesz dla siebie i inaczej patrzysz na pewne sprawy 😏 w poprzedniej ciąży, kiedy termin miałam na 01.10, skonczylam pracowac po 20. wrzesnia 😶 czasami było ciężko, ale ogólnie nie miałam sytuacji, że lekarz kazał leżeć, czy ciąża była zagrożona. Zwykle ciążowe dolegliwości, które jednak pod koniec mocno dają popalić 😒 no ale trzeba było pracować, dlatego dla mnie to trochę abstrakcja, żeby kończyć prace z powodu koleżanek lub dlatego, że mi się nie chce 😶 nie bierzcie tego do siebie, ale zawsze mnie zastanawiało, nawet przed ciążą, dlaczego tak wcześnie przestaje się pracować, bo to mega popularne zjawisko. No ale tak jak mówię, wszystko zależy, jak się pracuje i dla kogo się pracuje, bo gwarantuje, że gdybyście pracowały dla siebie, to chyba "koleżanki" byłyby najmniejszym problemem 😊

A ja właśnie dziś uświadomiłam sobie, że przed nami długi weekend i zapragnelam gdzieś sobie pojechać, a jako że w Krakowie do tej pory nie mieliśmy śniegu, to właśnie o śnieg mi chodzi 😉 polecacie coś fajnego w górach - hotel, pensjonat (najlepiej z basenem &#128521? Kurcze, my zawsze do Zakopanego jeździmy i juz mi zbrzydl 😑 a chętnie bym gdzieś pojechala. Najgorsze, bo mało czasu zostało i krucho z miejscami, a jak już się jakieś znajdą to w okropnych cenach 🙄 wiec ponawiam pytanie: polecacie coś na wyjazd z małym dzieckiem?

Do Karpaczaaez daleko. Myśmy akurat nie byli w tym hotelu, bo dopiero zobaczyłam go ma miejscu. Leśny dwór jest dla dzieci, a na basen zawsze możecie podjechać do golębiewskiego. Nie wiem jak cenowo wygląda leśny dwór.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Przypomniał mi się teraz mój sen. Śniło mi się że poszłam do mojego lekarza rodzinnego a tam mi mówią że juz nie pracuje no wyleciał za molestowanie pacjentek. Wpadłam w rozpacz bo nie wiedziałam do kogo teraz mam pójść
I kto Cię teraz będzie molestował

Stary 2017-01-02, 13:17   #4549
Konto usunięte

Cytat:
Masz rację, że wszystko zależy od naszego podejścia do innych. Jak się jest serdecznym i miłe nastawionym do ludzi, to to wraca

Nie zgodzę się z tym. Ja zawsze pomagam ludziom, często bezinteresownie i co dostaję w zamian? - obrobienie tyłka i same złośliwości. Kiedyś ktoś mi powiedział że dobro wraca - może kiedyś wróci i do mnie, bo jak na razie to tylko po pupie dostaje za swoją serdeczność. Nawet mąż mi mówi bym przestała być miła dla ludzi bo potem tylko cierpię bo mi źle życzą. Wszystko zależy na jakich trafisz ludzi.
Stary 2017-01-02, 13:21   #4550
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak ze nie łudz się...
U mnie to samo. a jak Maciek mnie pyta gdzie dana rzecz jest, to mu odpowiadam:

Zadzwoń do swojej mamy i zapytaj

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
U nas córka ma oddzielnie bieliznę - w komdzie a w szafie resztę ubrań. I kiedyś odbieram ją z przedszkola a ona ubrana była w legginsy i bluzkę od piżamki. I pytam się jak to jest możliwe, że jej założyłeś piżamkę przecież ubrania są w szafie a piżamy w komodzie a on , że tylko ta bluzka mu pasowała do legginsów , które wyjeła Melka(estata ha ha&#128514 . To nic , że na tej bluzce była myszka Minnie, która była ubrana w piżamkę i napis good night .

Hehe

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:

Hehe padniesz po tygodniu i odechce się Tobie wszystkiego.

Stary 2017-01-02, 13:25   #4551
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Hehe

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Hehe padniesz po tygodniu i odechce się Tobie wszystkiego.

Jaja sobie robięnigdy taka nie byłam to pewnie nie będę, są leniwa jestemw sylwestra z koleżanką się smialysmy z tych wszystkich ideałów, jakie to są wspaniałe a żadna się nie przyzna ze ma nianię, gosposię i sztab innych ludzi do pomocy. Sorry ale nie uwierzę w to co gadają te wszytkie Korzuchowskie, sykut-Jeżyny i cala reszta ze one to wszystko same robią, ciekawe kiedy

Stary 2017-01-02, 13:25   #4552
Konto usunięte

U nas od kiedy zrobiłam porządek w szafie, mąż ma swoje szufladki i nie mam problemu z porozrzucanymi ciuchami po domu. No i nawet zaczął sam sobie ubrania składać więc nie wiem czy to sprawa większej ilości szufladek czy to że wreszcie mąż się zrobił bardziej porządnicki.

Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Czas edycji: 2017-01-02 o 13:32
Stary 2017-01-02, 13:36   #4553
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
U mnie podobnie. Szefowa się super ucieszyła. Cały czas podkreśla, że zazdrości bo to piękny okres. I powiedziała, że jestem mądra że spełniłam swój obywatelski obowiązek :P Jeszcze przed ciążą czułam wsparcie, że mogę spokojnie w ciąże zachodzić. I oczywiście powrót do pracy już obgadany.

Dobre tyle, że chyba z humorem zareagowal :P

Ja będę chyba okropną matką :P Bo się zastawiam już po cholere to dziecko co chwila przebierać, jak się uleje. Skoro za chwilę się znowu uleje. Jak będzie bardzo mokre to wiadomo, ale jak tylko trochę brudne to przecież w jego poczucie estetyki to nie uderzy

Mogą sie prosić odparzenia i krosty jak nie bedziesz przebierać szkoda czasu potem na pediatrę i maści

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6918255 6]U nas od kiedy zrobiłam porządek w szafie, mąż ma swoje szufladki i nie mam problemu z porozrzucanymi ciuchami po domu. No i nawet zaczął sam sobie ubrania składać więc nie wiem czy to sprawa większej ilości szufladek czy to że wreszcie mąż się zrobił bardziej porządnicki.[/QUOTE]

U nas wszystko było opisane co i gdzie jest, maz wiedział i dawał rade tylko bal sie przebierać takze tylko mi przynosił i podawał

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 13:38   #4554
Konto usunięte

Easy as Pie a to jest również na androida?
Stary 2017-01-02, 14:00   #4555
pannaanna_87
Zakorzenienie

Ale mi nie dobrze. .chyba po szakszuce rano.. I mam takie humor ze mi sie płakać chce

No i poszedl .. Belt :/

Edytowane przez pannaanna_87
Czas edycji: 2017-01-02 o 14:10
pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-02, 14:30   #4556
paula.cw
Zakorzenienie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6918304 1]Easy as Pie a to jest również na androida?[/QUOTE]

To takie powiedzonko po angielsku Że łatwizna. A aplikacja nazywa się oczywiście Instagram

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
Stary 2017-01-02, 14:41   #4557
Konto usunięte

Dzięki za wyjaśnienia. Nie wiedziałam że to powiedzonko. Cóż, będę musiała zapamiętać.
Stary 2017-01-02, 14:44   #4558
paula.cw
Zakorzenienie

Człowiek się całe życie uczy :P

Ale zabawnie wyszło

Stary 2017-01-02, 14:53   #4559
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:

Alez nikt w to nie wątpi. Jeszcze do nas do pomocy będziesz przyjeżdżać bo będziesz taką czasowa

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:

[/COLOR]
I kto Cię teraz będzie molestował

Muszę znalexc nowego, równie przystojnego

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:

To ja mojemu mówię "u sąsiada" a jeśli już mnie wkurza to po prostu "w d...ie" a najbardziej mnie wkurza jak nawet pyta "gdzie jest" o swoje rzeczy których ja czasem na oczy nie widzę, typu śrubokręt itp.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Ale mi nie dobrze. .chyba po szakszuce rano.. I mam takie humor ze mi sie płakać chce

No i poszedl .. Belt :/
Byłaś jyz na tej wizycie????
Stary 2017-01-02, 14:56   #4560
Mango08
Rozeznanie

paula i zielony migotek, nieźle mnie rozbawiłyście

pannaanna i jak się czujesz? o której wizyta?

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości