![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem szczerze, że ja rozmawiam z ludźmi krótko. Mam pierwszeństwo to mam i nie ma takiej opcji, żeby ktoś mi próbował się wciskać w kolejkę. Jak jest ze mną mąż, to nawet nikt nie próbuje dyskutować, bo mój mąż - mimo że to złoty człowiek - to wygląda mało sympatycznie, także nikt nie próbuje skakać. Jak jestem sama, to się to zdarza, ale ja sobie nie daję wchodzić na głowę, taki ze mnie typ. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Margolcia - ostatnio w kinie dostaliśmy kupony i nie popatrzyłam nawet co tam na nich jest. Dobrze, że mówisz 😀 napewno skorzystam, już się doczekać środy nie mogę i mcflurry ♡
Kasiunialusia - witamy w gronie leniuchujących na l4 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-01-02 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Jestem w swoim łóżku
![]() ![]() Zwolnienie dostałam na 7 dni... Nie było nawet z kim rozmawiać po obchodzie. Wszyscy lekarze gdzies sie zmyli i nawet juz myślałam, że nawet wypisu nie dostane ale przyniosła sekretarka po 3h upominania się... W środę idę do mojej doktor, zobaczę co ona powie i szczerze nie chciałabym być w skórze tej lekarki z ip bo jak moja ją dorwie to biedna będzie. W wypisie ze szpitala nie ma słowa o szyjce macicy, jedynie że zgłaszałam bóle w podbrzuszu... A to jest nie prawda bo jechałam tam ze skierowaniem i zdjęciem usg od mojej lekarki. Mam jakieś dziwne przeczucie że mogę wrócić do szpitala... Moja doktor naprawdę była przerażona jak mnie zbadała, a ta na ip olała totalnie temat. Na szczęście przy wypisie dostałam luteine 100 dwa razy dziennie więc jakoś bezpieczniej się czuje z tym. Jutro nie wstaje z łóżka, w środę rano wizyta więc staram się być dobrej myśli. Jak coś będzie się działo to najwyżej wracam na ip, trudno. Miałam ochotę iść do ordynatora jak zobaczyłam wypis i nawet zaczęłam go szukać żeby mu powiedzieć że tu nie ma żadnej informacji o problemie z który zostałam skierowana do,szpitala ale mąż powiedział, że może lepiej żebym do tej wizyty jeden dzień wytrzymała a moja ginka na pewno zrobi z tym porządek a ordynator tez mógłby mi powiedzieć że próbuje podważyć kompetencję lekarza i mieć w ![]() ![]() Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
03.10.2015 żonka ![]() 26.04.2017 mamusia ❤ 02.08.2018 mamusia ❤ Edytowane przez ania9o Czas edycji: 2017-01-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
lez i wypoczywaj jak najwiecej, nie stresuj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Podczytuje cały dzien, ale nie miałam siły odpisać
![]() ![]() W życiu nie miałam tak niskiej temperatury, trochę pozniej 35.1, a potem sie juz unormowalo po śniadanku. Generalnie dzis jestem osłabiona strasznie, boli mnie głowa - rozdziera mi głowę, nie mówiąc o gardle. Ale miło sie Was czyta i mam wszystko na uwadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
Co do szpitala, to jakaś masakra, ja w ogóle nie wiem,.który wybrać. Myślałam o sw.rodziny w Warszawie, mimo że mam tam 100km, ale Chazan wraca na stanowisko dyrektora, więc chyba zrezygnuje. U mnie w mieście to w ogóle porażka...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Aniu a który to szpital???
Margolcia a ty skąd jesteś?
#313 |
Rozeznanie
|
Esor dużo zdrowia i siły.
Vikunia trzymam kciuki żeby się twoja męczarnia w pracy skończyła. Depilator taaa pamietam te powrastane włoski i krostki. Ból był znośny. Zrobiłam laser, pach już całkiem łyse a łydki zaczęłam w zeszłym roku, wzięłam tylko 4 zabiegi i efekt jest fajny. Wyrastają pojedyncze włoski także radzę sobie maszynka a jak juz urodzę to dokończę łydki i zrobię chyba bikini ![]() A maszynki do golenia mi mąż zaczął porządne kupować bo jak zobaczył czym się gole to się za głowę łapał ;? Mnie było wszystko jedno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, ale fajnie! Ja się właśnie wybieram po porodzie na nogi, pachy i bikini. Mam ciemne włosy z natury, więc laser powinien szybko sobie z nimi poradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Black - nieźle pocisnęłaś
![]() Ja to jestem pic*** grochowa i niestety nie umiem za bardzo walczyć o swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Decorail, no cóż, zdenerwowała mnie, bo od razu z mordą się rzuciła, a po mnie widać, że jestem w ciąży, mój brzuch jest naprawdę sporych rozmiarów.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Ania szok, że też oni się nie obawiają jakichś konsekwencji?
Moja koleżanka też jest po laserowym usuwaniu i ma spokój, zazdroszczę jej :P gdybym miała ciemne włosy też bym sobie usunęła ![]() W ogóle to jakiś błąd ewolucyjny te włosy na nogach, pod pachami i w innych miejscach ![]() decorail ja też nie umiem, do czasu :P wolę zwykle przemilczeć ale jak mnie ktoś mocno sprowokuje to wtedy potrafię być wredna. Ale to rzadko się zdarza i potem mam wyrzuty sumienia, wolałabym być po prostu asertywna ![]() mileena rzeczywiście niska mocno była, nigdy takiej nie miałam. zdrowiej ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
no na takim etapie to chyba każda z nas ma już brzuszek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Bambi - o to, to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
To sprzed około 2 tygodni.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
Sypialnia Warszawy, miasto możliwości... już wiesz?
![]() ![]() Ja też mam ogromny brzuch, mimo że przytyłam ledwo ponad 2kg od początku.
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Radomski Szpital Specjalistyczny - nie polecam ![]()
#326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
Masz na myśli ten tak jakby w centrum? Są dwa i żaden nie robi szału
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#329 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaram sie Twoim brzuszkiem ![]() U mnie tez juz dość spory mam problemy juz z butami i skarpetkami no i ze wstawaniem z lozka a o przekładaniu sie w nocy nie wspomnę hahah :p Byłam z tz w sklepie po cos na chleb i niestety zrobiło mi sie tak słabo zimne poty mroczki przed oczami i nici z zakupów :/ W domu tz zrobił na obiad żeberka i zdrzemnęłam sie troche ![]() Ania nie moge uwierzyć jak nasza służba zdrowia moze byc tak nieodpowiedzialna :// Jutro wracam do pracy i obawiam sie czy dam radę bo na prawdę juz co raz ciężej mi stac tyle czasu na nogach ![]() No i czeka mnie jutro rozmowa z moim ukochanym przełożonym na temat mojego urlopu który chce zacząć od marca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Alesypnelo śniegiem w Krakowie :O nie cierpię zimy, myślałam ze w tym roku nas ominie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.