Włosomaniaczki :D - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-16, 17:03   #2401
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Atsenko, a mogłabyś cyknąć zdjęcie swoim rzęsom pomalowanym tym tuszem?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 17:09   #2402
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Mirelkaaa ale się uśmiałam Ale ty to jeszcze nic. Ja pamiętam jak kiedyś owinięta folią spozywczą, na to ręcznik, na głowie folia i ręcznik (Wax) a na twarzy maseczka ktoś puka do drzwi, a jako że czekałam na siostrę która wyszła do sklepu to odrazu otworzyłam i umarłam Bo zamiast siostry w drzwiach stał mój przystojny sąsiad który mieszkął piętro wyżej No i taki zmieszany pyta czy mojego tate zastał bo chciał śrubokręt czy coś Myślałam że umrę, ale później oboje wybuchnęliśmy śmiechem i on jeszcze zaczął żartować że pewnie przed randką się tak szykuje dla faceta i że napewno się ucieszy jak zobaczy mnie taką piękną

Aha zapomniałam dodać najważniejszego...Zakocha łam się w Masterpiece Max Co prawda dziś użyłam go poraz peirwszy ale... nigdy w życiu nie miałam tak idealnie rozdzielonych rzęs (nawet po Hypnose czy tuszu Clinique) i tak długich w kącikach oczu... Jest boski! Skoro wyczarowałam taki efekt praktycznie 1 warstwą to na samą myśl o tym że jutro przetestuję mocniejszy makijaż aż sama się uśmiecham Kolejny trafny wybór dzięki wizażowi.
omg ja przynajmniej nic na twarzy nie miałam
choc wtedy byłam chora i wyglądałąm okropnie te wory pod oczami, biedna listonoszka

hmm moze się skusze na ten tusz, a ile za niego płaciłas?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 17:20   #2403
kolmanka
Wtajemniczenie

Witam Was w niedzielny wieczór.
Ja niestety cały dzień zakuwam i nie mam czasu dosłownie na nic. ;-(
Pokrzywkę już wypiłam , nawet mi pare listków przez pomyłkę do buzi wleciało;-)
Kupiłam sobie śliczny czerwony płaszczyk tzn mama mi zrobiła niespodziankę i kupiła mi , takii długiii z dużymi guzikami , zawiązywaną w pasie. Zrobię fotkę jak tylko mi go przywiezie do Łodzi ;-)
Miłego wieczorku kochane

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 17:31   #2404
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie śliczny czerwony płaszczyk tzn mama mi zrobiła niespodziankę i kupiła mi , takii długiii z dużymi guzikami , zawiązywaną w pasie. Zrobię fotkę jak tylko mi go przywiezie do Łodzi ;-)
Miłego wieczorku kochane
tez bym chciała czerwony płaszyk
ja sobie wczoraj kupiłam śliczną zielona tunike
czarne sztruksowe rurrki i czarna sztruksową kurteczke na wiosne
zakupy potrafia poprawic chumor
Stary 2008-03-16, 17:41   #2405
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Ja chce czarny już mam sztruksową kurtkę (czarną) i czarną a'la wojskowa, jeszcze mi czegoś bardziej babskiego brakuje
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 17:53   #2406
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Ja chce czarny już mam sztruksową kurtkę (czarną) i czarną a'la wojskowa, jeszcze mi czegoś bardziej babskiego brakuje
a moja kurtka jest babska
ale czerwony płaszczyk z takimi slicznymi duzymi guziczkami , przed kolano, wiązany w pasei... marzenie
Stary 2008-03-16, 18:22   #2407
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pamiętam jak kiedyś owinięta folią spozywczą, na to ręcznik, na głowie folia i ręcznik (Wax) a na twarzy maseczka ktoś puka do drzwi, a jako że czekałam na siostrę która wyszła do sklepu to odrazu otworzyłam i umarłam Bo zamiast siostry w drzwiach stał mój przystojny sąsiad który mieszkął piętro wyżej No i taki zmieszany pyta czy mojego tate zastał bo chciał śrubokręt czy coś Myślałam że umrę, ale później oboje wybuchnęliśmy śmiechem i on jeszcze zaczął żartować że pewnie przed randką się tak szykuje dla faceta i że napewno się ucieszy jak zobaczy mnie taką piękną

Aha zapomniałam dodać najważniejszego...Zakocha łam się w Masterpiece Max Co prawda dziś użyłam go poraz peirwszy ale... nigdy w życiu nie miałam tak idealnie rozdzielonych rzęs (nawet po Hypnose czy tuszu Clinique) i tak długich w kącikach oczu... Jest boski! Skoro wyczarowałam taki efekt praktycznie 1 warstwą to na samą myśl o tym że jutro przetestuję mocniejszy makijaż aż sama się uśmiecham Kolejny trafny wybór dzięki wizażowi.

A jak jest z trwałością tego tuszu?

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Atsenko, a mogłabyś cyknąć zdjęcie swoim rzęsom pomalowanym tym tuszem?
Też bym chętnie obejrzała

Cytat:
Miłego wieczorku kochane
A czego Ty się tak ciągle uczysz?
Czekamy na zdjęcia płaszczyka

Cytat:
ja sobie wczoraj kupiłam śliczną zielona tunike
czarne sztruksowe rurrki i czarna sztruksową kurteczke na wiosne
zakupy potrafia poprawic chumor
Pochwal się zakupami
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 18:49   #2408
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam ten tusz niedawno siostrze na urodziny . Jest baaardzo zadowolona i ja też, patrząc na jej rzęsy,myślę, że to był dobry wybór. Ślicznie rozdziela, wydłuża, pogrubia-ale tak ładnie, estetycznie.

Ja jakiś czas temu kupiłam sobie jedną z najgorszych maskar (MASAKR ) w życiu Bourjois Volume Clubbing. Mam długie rzęsy, lubię gdy są mocno pomalowane, jestem trochę pod tym względem perfekcjonistką. Pogrubione, wydłużone, podwinięte- ale nie posklejane,, osypujące się, nieestetyczne. W sumie powinnam już wiedzieć, że tusze z WIELKĄ SZCZOTĄ nie są dla mnie - osławiony Diorshow (100% oryginalny, z Włoch) był dla mnie gorszy niż jakiś maybelline. Ale Volume Clubbing miał takie dobre recenzje... trzeba mu przyznać, że jest super trwały. Ale co z tego jeśli przez te trwałość cholernie ciężko go zmyć z oka ( i choć robię to najdelikatniej jak umiem, to mam wrażenie, że bardzo niszczę rzęsy). SZCZOTA-nie dość, że wielka i nieporęczna (zawsze sie coś ubrudzi) to ma tylko po dwóch stronach włoski - nabiera się OGROMNA ilość tuszu, którą trzeba wycierać - więc o wydajności nie będę mówić. Konsystencja- gęsta, lepka smoła. Nie wydłuża. Żeby jako taka pomalować rzęsy trzeba dużo czasu (bawimy sie w wycieranie szczoty, rozczesujemy innym grzebyczkiem, wycieramy pobrudzoną powiekę). Za każdym razem jak używam tego tuszu mam ochotę go cisnąć do kosza. 49 zł Zaciskam zęby i za te mękę obiecuję sobie wynagrodzenie w postaci Wpnder Volume Clarinsa.... (dla mnie tusz- Ideał)

Rozpisałam się o tych rzęsach i tuszach, ale w końcu rzęsy to też włoski

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 18:59   #2409
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
No to ja załączam zdjęcia moich bucików
Ładne

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
To ja pochwalę się moimi zwierzakami - pies Pestka i chomik dżungalski któremu ciężko zrobic zdjęcie bo skubany bardzo szybki jest
Fajny duecik

Cytat:
pamiętacje , że dzisiaj na Tv-enie leci " Sposób na teściową";-) hehe
Chciałam obejrzeć, ale u mnie w mieszkaniu obecnie panuje totalny monopol jeśli chodzi o TV

Cytat:
Moja prababcia to ma po prostu taki wewnętrzny dopalacz- prowadzi małe gospodarstwo, sama bierze wodę ze studni(taaak, nie ma wodociągu ). Ale wiek robi swoje, trzeba jej pomagać.
Ja mam tylko babcie. Obecnie mieszka u moich rodziców (i niestety musi tu już zostać) i wiem, że czuje się strasznie samotna i ostatnio się nawet żaliła mojej mamie, że jest nikomu niepotrzebna i czuje się tutaj strasznie

Cytat:
A to moja Wiki
OMG Nawet nie myślałam o tym, że szynszyle mogą być aż tak słodkie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Ja szczerze doradzam LOTION SUBRINY. Jeszcze nie zużyłam całej butelki, a widzę baaaardzo dużą różnicę. Przedtem używałam różnych wcieranych specyfików, ale naprawdę pomógł ten.
I jeszcze odżywka Jantar (tonik do wcierania), ale ona wspomogła bardzo porost włosków
Widze, że następne wydatki się szykują

Cytat:
Wy też spędzacie całe święta(Bożego Narodzenia i Wielkanocne) poza domem?
Ja zazwyczaj spędzam w domu z rodziną i nawet jeśli rodzina zamierza gdzieś wyjechać (z reguły drugi dzień świąt) to ja zostaje w domu ( w końcu ktoś musi psów pilnować)

Cytat:
Wrócił dziś mój tata i przywiózł prezenty hihi
U nas nigdy nie było prezentów na Wielkanoc Spotkałam się z tym zwyczajem kilka lat temu i nadal jestem w dużym szoku

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
to ja pokażę moją palmę i wielkanocną rodzinę kurczaków

No poprostu miodzio

Cytat:
Ten na ząbkach? 1000zł, ale ubolewam bo w ogóle po jednej stronie się zęby nie wyprostowały
Ja dałam 2 razy tyle

Cytat:
o tak, zakupy potrafią poprawić chumor
a mi się przypomniało, jak niedawno siedziałam z olejkiem kokosowym na głowie i w turbanie i ktos zapukał do drzwi, ja myślałam ze to moja mama wiec otworzyłam, potem patrze a to listonoszka zamknęłam jej drzwi przed nosem i powiedziałam ze nikogo nie ma a ona na to czy jest Mirela ... a ja ze to ja, ona mi powiedziała ze nikogo więcej nie potrzebuje, a ja głupia nie chciałam wyjsć bo wyglądałam okropnie
Mnie z reguły ludzie nachodzą jak sobie dzień dla urody zrobie. Ostatnio wyskakiwałam z wanny z maseczką na twarzy i włosach, bo ktoś pukał do drzwi. Myślałam, że to listonosz, niestety to tylko jakiś facet, który sprawdzał piecyki gazowe Ale u mnie w bloku to taka swobodna atmosfera panuje - sąsiedzi czasem do mnie pukają w szlafrokach i z wałkami na włosach

Cytat:
Aha zapomniałam dodać najważniejszego...Zakocha łam się w Masterpiece Max
Ja mam Max Factor 2000 Calorie i też sobie go bardzo chwale Bardzo lubie tusze tej firmy.

Cytat:
Oby Ci ta cała wiedza szybko do głowy wchodziła

A dziś prawie cały dzień szukałam z bratem wiosny

Edit: Mirelko może tak fotki zakupów
Porcelainnn będę unikać tej maskary jak ognia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 19:06   #2410
kolmanka
Wtajemniczenie

[quote=xyoko;6921097]

A czego Ty się tak ciągle uczysz?

fizJologii;( mam mega kolokwium z krwi, hormonów , czynności rozrodczej i i fizjologii nerek.. masakkkraaaaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Oby Ci ta cała wiedza szybko do głowy wchodziła

A dziś prawie cały dzień szukałam z bratem wiosny

oj dziękuje*: powoli wchodzi ale bardzo powoli , na szczęscie mam przed sobą całą noc i cały jutrzejszy dzień ale nie wiem czy to wystarczy...obyy;-)
Ehh wiosna to u mnie była tydzień temu we wtorek , ahh aż kurtkę zrzuciłam na mieście
Moja nowa dieta: picie dwóch butli Nałęczowianki dziennie, niestety co 5 minut muszę biegać z moim pęcherzem do ubikacji.....

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2008-03-16, 19:07   #2411
Mirelkaaa
Zakorzenienie

ok to ja zaprezentuje moje zakupy
zdjęcia nie oddaja całego uroku, szczególnie tuniki

jezzu zaraz bana dostane jak mnie do szału doprowadza dziewczyna z forum świnkowego w dodatku pisze po 5 postów jeden pod drugim;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0304.jpg (95,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0305.jpg (80,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0306.jpg (92,3 KB, 9 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-16, 19:11   #2412
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:

jezzu zaraz bana dostane jak mnie do szału doprowadza dziewczyna z forum świnkowego w dodatku pisze po 5 postów jeden pod drugim;/
piękne zakupy , w szczególności podoba mi się bluzeczka , śliczna jest

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2008-03-16, 19:13   #2413
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego wieczorku kochane
Czekam niecierpliwie na zdjęcia

A ja się muszę pochwalić Wywaliłam dzisiaj mnóstwo niepotrzebnych mi rzeczy, które tylko zajmowały mi szafę i szafki(wręcz się z nich wysypywało ) Nareszcie mogę swobodnie otworzyć drzwiczki mebli bez obawy, że zginę pod nawałem ubrań

A tymczasem znikam na CSI i "Kości"

Edit. Mirelko, gdzie kupiłaś te spodnie? Wyglądają bardzo ciekawie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 19:16   #2414
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:

Moja nowa dieta: picie dwóch butli Nałęczowianki dziennie, niestety co 5 minut muszę biegać z moim pęcherzem do ubikacji.....
Mam nadzieje, że to nie jest jedyna rzecz jaką na tej diecie spożywasz

Cytat:

Tunika i spodenki bardzo fajne Kurteczka już mi się mniej podoba.

Zwróć jej uprzejmie uwage, że nie pisze się post pod postem i nie angażuj się aż tak, szkoda nerwów (od tego włosy lecą)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 19:19   #2415
blonndee
Wtajemniczenie

nie chce byc niemila, ale twoja ostatnia wypowiedz na tamtym forum jest okropna. rodzice mojego tz byli narkomanami, ojciec juz nie zyje [zacpal sie], gdzie jest matka- niewiadomo. i nienawidze jak ktos z tego tematu robi sobie zarty i pojazdy. a moj tz jest super czlowiekiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-16, 19:21   #2416
kolmanka
Wtajemniczenie

[quote=Narek;6921807]Czekam niecierpliwie na zdjęcia

A ja się muszę pochwalić Wywaliłam dzisiaj mnóstwo niepotrzebnych mi rzeczy, które tylko zajmowały mi szafę i szafki(wręcz się z nich wysypywało ) Nareszcie mogę swobodnie otworzyć drzwiczki mebli bez obawy, że zginę pod nawałem ubrań

A tymczasem znikam na CSI i "Kości"

załaczę fotki na pewno , pewnie nastąpi to po świętach dopiero.
OO też swego czasu szalałam za CSI , do tej pory lubię ale jakoś przełączyłam się na "Ranczo"

[quote=Milka19;6921849]Mam nadzieje, że to nie jest jedyna rzecz jaką na tej diecie spożywasz

heheh no pewnie , że nie tylko tym zyję. Ogólnie to jem normalnie tylko wzbogaciłam dietę o wode , miętę , rumianek , pokrzywę i owoce;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2008-03-16, 19:23   #2417
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Spodnie rewelacja co to za materiał? Nosi mnie ostatnio na jakieś czarne spodnie, ale jakoś niczego fajnego na razie nie znalazłam.
Widze, że Cię na czerń nabiera- słusznie- mój ukochany kolorek Bluzeczka i kurteczka już nie mój styl, ale też oki.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-16, 19:25   #2418
kolmanka
Wtajemniczenie

faktycznie na wątku świnkowym niezła zadyma

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2008-03-16, 19:26   #2419
Mirelkaaa
Zakorzenienie

spodnie są ze sztruksu i kupiłam w housie, uwaga za 30 zł

pisałam jej dziesięc razy! wiem moja odpowiedz jest okropna, ale jak ona wyzywa mnie do smieci to sorry, nie chciałąm obrazic twojego TZta
napisałam to w złosci;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-16, 19:27   #2420
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
faktycznie na wątku świnkowym niezła zadyma
te teksty tam sa okropne i naprawde na bardzo niskim poziomie az mnie cos scisnelo...
edit: zlosc zloscia, ale fason trzeba trzymac. a g.. sie nie tyka bo smierdzi. tyle.
Stary 2008-03-16, 19:31   #2421
kolmanka
Wtajemniczenie

[quote=Mirelkaaa;6922017]spodnie są ze sztruksu i kupiłam w housie, uwaga za 30 zł

ooo taniutko. ja juz spodni nie kupowałam dobre 4 lata , jakoś tak nie ścierają mi się ani nie drą . Ale powinnam się w końcu wybrać po nową parę.....

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2008-03-16, 19:33   #2422
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
te teksty tam sa okropne i naprawde na bardzo niskim poziomie az mnie cos scisnelo...
edit: zlosc zloscia, ale fason trzeba trzymac. a g.. sie nie tyka bo smierdzi. tyle.
nom masz racje, ale nie moge czytac tych bzdur które ona powypisywała i szkoda mi tych swinek, chcialam jej przemówic do rozumu;/
Stary 2008-03-16, 19:34   #2423
Sz.
Rozeznanie

Co to jest wątek świnkowy?
Sz. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2008-03-16, 19:35   #2424
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
nom masz racje, ale nie moge czytac tych bzdur które ona powypisywała i szkoda mi tych swinek, chcialam jej przemówic do rozumu;/
ale mozna grzeczniej.
Stary 2008-03-16, 19:37   #2425
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
spodnie są ze sztruksu i kupiłam w housie, uwaga za 30 zł

pisałam jej dziesięc razy! wiem moja odpowiedz jest okropna, ale jak ona wyzywa mnie do smieci to sorry, nie chciałąm obrazic twojego TZta
napisałam to w złosci;/
Moja droga, w życiu często trafia się na ludzi, którzy chcieli by Cię zakrzyczeć na smierć swoimi pseudo racjami. Tylko Ty wcale nie musisz się zniżać się do ich poziomu. Na Twoim miejscu nie wdawała bym się w polemikę z kimś takim. Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale muszę stwierdzić, ze swoimi ostatnimi postami (pełnymi wyzwisk) nie tylko skazujesz sie na bana ale i na to, że forumowiczki nie bedą Cię traktować jako wartościowego dyskutanta ale zwykła krzykaczkę, która nie ma nic sobą do zaprezentowania. Wybacz moją szczerość, ale tak to już jest.
A jeśli chodzi o takie laski jak ta Paulinka, to wierz mi, bardziej wkurzy ją to, że ją olejesz niż to ze będziesz ją usiłowała przekrzyczeć. Wystarczy napisać "sory ale nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu. Wizaż przyzwyczaił mnie do dysput na wyższym poziomie zarówno intelektuyalnym jak i kulturalnym" EOT
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-16, 19:38   #2426
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ale mozna grzeczniej.
jak napisałam grzecznie to zostałąm nazwana śmieciem;/

Cytat:
ooo taniutko. ja juz spodni nie kupowałam dobre 4 lata , jakoś tak nie ścierają mi się ani nie drą . Ale powinnam się w końcu wybrać po nową parę.....
wow 4 lata? no wiem, ze taniutko i dlatego kupiłam, przecena a kosztowały 130
Stary 2008-03-16, 19:38   #2427
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sz. Pokaż wiadomość
Co to jest wątek świnkowy?
to wątek dotyczący świnek morskich

Mirelka chyba poprosze zajączka o nowe spodenki, chociaż juz sama nie wiem jaki mam rozmiar spodni, czasem mieszczę się w 36 czasem w 38. także już sama nie wiem , ale chyba mi się przytyło przez te 4 lata więc zaryzykuje z tym 38

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki

Edytowane przez kolmanka
Czas edycji: 2008-03-16 o 19:43 Powód: dopisek

REKLAMA
Stary 2008-03-16, 19:43   #2428
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja droga, w życiu często trafia się na ludzi, którzy chcieli by Cię zakrzyczeć na smierć swoimi pseudo racjami. Tylko Ty wcale nie musisz się zniżać się do ich poziomu. Na Twoim miejscu nie wdawała bym się w polemikę z kimś takim. Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale muszę stwierdzić, ze swoimi ostatnimi postami (pełnymi wyzwisk) nie tylko skazujesz sie na bana ale i na to, że forumowiczki nie bedą Cię traktować jako wartościowego dyskutanta ale zwykła krzykaczkę, która nie ma nic sobą do zaprezentowania. Wybacz moją szczerość, ale tak to już jest.
A jeśli chodzi o takie laski jak ta Paulinka, to wierz mi, bardziej wkurzy ją to, że ją olejesz niż to ze będziesz ją usiłowała przekrzyczeć. Wystarczy napisać "sory ale nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu. Wizaż przyzwyczaił mnie do dysput na wyższym poziomie zarówno intelektuyalnym jak i kulturalnym" EOT
ale ja nie moge zniesc tego co ona tam napisała;/ wolałabym o tym nie wiedziec, a jak juz wiem to poprostu nie moge
Stary 2008-03-16, 19:47   #2429
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
jak napisałam grzecznie to zostałąm nazwana śmieciem;/
tak? ja juz nie chce sie na ten temat wypowiadac, ale ze nie lubie niesprawiedliwosci to to powiem na zakonczenie. przejzalam, przeczytalam i to ty wybuchlas pierwsza. co do reszty to ja sie podpisuje pod Kasia.
a ktos, kto klocac sie uzywa takich zwrotow nie wzbudza sympatii. przynajmniej nie mojej.
Stary 2008-03-16, 19:48   #2430
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie moge zniesc tego co ona tam napisała;/ wolałabym o tym nie wiedziec, a jak juz wiem to poprostu nie moge
Ja to doskonale rozumiem, ale powiedz mi co to zmieniło? Jak widać nic. Ty się tylko zdenerwowałaś, znizyłaś do jej poziomy, zwyzywałaś a efekt jaki? ŻADEN. No może poza takim o którym pisałam wcześniej, wizażanki zaczna Cię traktować jako krzykaczkę i wulgarną dziewuchę. No i zapomniałam o najważniejszym. Jak tam mod wpadnie to będzie pomarańczowa rewolucja. No i po co to wszystko skoro to i tak niczego nie zmieni? Trzeba było wyjaśnić swoje stanowisko i na tym dyskusję uciąć.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości