![]() |
#4921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Ale świetny tygrys i jaki groźny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Ja z Tesciowa niestety tylko potwierdzam wasza regule ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro jadę na badanie USG piersi - proszę trzymać kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej a co sie dzieje z piersiami? Oczywiście sa kciuki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Wtajemniczenie
|
A to dobrze, bo juz sie przestraszyłam, ze cos nie gra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Rozeznanie
|
Vanessa super, że wszystko ok na wizycie. Córeczka przeurocza! My z Filipem zaczęliśmy chodzić na basen jak miał 7-8 miesięcy i z różną częstotliwością kontynuujemy
![]() pannaanna masz zupełną rację, rajstopki latem to jakieś zupełne nieporozumienie, nawet nie umiem sobie tego wyobrazić! Czekam na zdjęcia zakupów. Vela super conversy. My również jesteśmy miłośnikami i mamy co roku. Kiedy Filip miał rok i 3 miesiące na ślub mojej siostry założył surdut i do tego conversy, wyglądał czadowo, powiem nieskromnie :P Daga próbuje się dodzwonić, ale niestety to nie prosta sprawa. Kciuki za wizytę. Wiola ciii, wstrzymaj się z gratulacjami :P mam jeszcze nadzieję, że to może jakaś okazała łechtaczka :P Kalina superowy Tygrysek! Do tygrysków mam słabość, bo z tym motywem kupiliśmy pierwsze bodziaki, zaraz po usg połówkowym na którym dowiedzieliśmy się jaka płeć. I później przez jakiś czas był naszym tygryskiem ![]() Cat kciuki za wizytę zaciśknięte! Nadążanie za Wami to ciężka praca :P Do tego pocytowałam, rozpisałam się i przez pomyłkę cofnęłam stronę i wszystko skasowałam! Jednak byłam twarda i starałam się odtworzyć to co było w pierwszym poście :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Rozeznanie
|
IMG_1483527116.957908.jpg
Mój elegancik ![]() Zdjęcie kiepskiej jakości, bo to print screen w domu mam dysk ze zdjęciami z sesji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Rozeznanie
|
Tak, wtedy był mega blondasem <3 Teraz włoski ciemnieją, choć latem powraca blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie Maciek tez liczy na dziewczynke, bo siurka było widać tylko przez chwilę i lekarz powiedzial, że to na 65-70% chłopak. Ostatnio mnie tak z tym zdrażnił, że muvpowiedzialam, że w takim razie jak urodzi się chłopiec to oddam go do domu dziecka. Zrobił wielkie oczy i nie wiedział co powiedzieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, mnie tez boli glowa, pije kawke i nadrabiam..ogolnie od kilku dni spie do 10-11 ..
Kciuki za wizyty!!!!! Mango gratuluje chlopczyka, piona ![]() Viola sliczne te skarpetki, bedzie strojnisia z tej Blanki Sliczny Tygrysek hehe to jak masz fajny brzuszek to pokaz go a juz ![]() Co do tesciow .. moi w ogole sie nie wtracali, jedynie co jak moj maz zmienial zawod, chociaz probowal juz zanim sie poznalismy, ale dostal sie przed naszym slubem, bylo juz wiadomo co i jak, to nagle, ze to nasza decyzja ale ze niebezpiecznie itp, ze ona by tam go nie puscila ale to zalezy ode mnie i sie wkurzalam, ze przeciez ja go do Policji nie pchalam, sam chcial, juz zanim sie poznalismy to probowal, a jak doszlo do skutki to wielkie ale, ale nie pomysleli o tym, ze bedzie mial w miare stala prace, ze mamy sie budowac, chcemy miec dzieci, a to byla znaczna poprawa finansowa mimo, iz tam niema kokosow.. w konc odpuscili, ale cala rodzina sie bala jak sobie poradzi, biedny Lukaszek on to powinien do biura, tak na niego dmuchali i ciuciali ze powiedzialam, ze sobie poradzi, ze on nie jest taki za jakiego oni go uwazaja, moze wyglada jak chlopczyk ale ma 31 lat, jest meski, potrafi postawic na swoim, jest fakt bardzo dobrym czlowiekiem i czulym, ale powiedzialam, policjanci tacy sa przeciez to nie zbuje i nie musi wygladac jak zbuj .. praca mu sie podoba, ma super kolegow, jest zadowolony .. a oni odpuscili chociaz ciagle pytaja i dzpwnia jak tam bylo na sluzbie ![]() ![]() w sprawie domu to tylko tesciu pow ze za nowoczensy a on by wybral klasyczny ale ze to nasza decyzja i spoko, to jestem w stanie zaakceptowac ![]() Naszczescie tesciu tez sprzata, myje okna, wiesza pranie takze mial dobry przyklad. sie wyzalilam ![]() maaangoo sliczny blondasek a jaka styloooooowaaa .. my tez mamy isc na wesele jak maly bedzie mial rok i 2 miesiace, juz mysle w co go wcisne, zeby byl malym przystojniaczkiem ![]() Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2017-01-04 o 11:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Mangoo rzeczywiście elegancik. I jaki przystojniak
![]() Mój mąż nie znosi sesji zdjęciowych wiec pewnie będzie walka jak będe chciała jakąś ![]() Ja mam ostatnio schizy dt. piersi bo mnie często kłują dość mocno. A przed ciążą pierwszy raz mi jakieś torbiele wyszły. Ale to po roku chyba najwcześniej się i tak powtarza.
#4937 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Moj maz od pierwszych dni naszej corki wstawać razem ze mną, miała kolke przez 4.5 miesiąca więc praktycznie wieczór w wieczór był płacz i noszenie na rękach do 23-24 i głównie to on robił. Jak się później w nocy budziła na karmienie to i on się budził. Jak szły zęby i czasem spaliśmy przez całą noc godzinę też ze mną czuwał. Nieraz kazałam mu iść do drugiego pokoju bo mówiłam ze ja w dzień jakoś przewegetuje a on musi wstać do pracy i jakoś tam funkcjonować, a pracę na odpowiedzialną, to raptem 2 razy poszedł. Jak wróciłam do pracy mała jeszcze 3 dni siedziała z nim w domu zanim poszła do żłobka, wtedy wyraził słowa uznania dla mnie, że zajmowanie się cały dzuendzień dzieckiem i domem to męcząca praca ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
1483529754680.jpg
Body crocodillo 56 zapinane po calosci (strasznie ciezko takie znalezc)przecenione z 42 na 14, wzielam dwa ostatnie tak zapinane i tak male sklad bawelna.elastan i wiskoza?moze byc? Kaftanik smyk 56 cena 12 zl z 24 slodkie dinozaury i oczo☠☠☠.. Zolte gwiazdki ![]() Pajac z czapka smyk z 60 na 34zl roz 62 (wybral maz) będzie mysle tak na 3 miesiace? Na chlodniejsze dni albo do spania?? Pajac pepco 100%bawelna z 15 na 8 zl rozm 56 mysle taki do spania w misie. Mialam kupic jedna rzecz eh ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |||
Rozeznanie
|
dzięki
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Wiola ja nie jestem jakoś załamana, ale jak za pierwszym razem chciałam chłopca tak teraz chyba wewnętrznie dziewczynkę. Niby mówiłam, że obojętne bo zdrowie najważniejsze i nadal się z tym zgadzam, ale jednak wydaje mi się, że fajnie mieć parkę. Cytat:
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz czulam, że będzie dziewczynka, a tu prawdopodobnie chłopiec. Szczerze na usg się nie ucieszyłam, ale juz w domu zaczęłam się cieszyć z chłopca i wiem, że to się nie zmieni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
kaftanik mi sie ten akurat bardoz spodobal, pomyslalam ze na krotkie body ubiore jakby chlodniej sie zorbilo np na spacerku
![]() ![]() ewelinka to byly ostatnie, jeszcze byly szare w duszki ale maz chcial nietoperka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego tutaj staram się nie wchodzić w ciągu dnia, rozpisałam się a praca czeka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pytałam na fb, ale tutaj też skopiuję ![]() Kupowała ktoras z Was ubranka w textil markecie? Wpadłam dzisiaj po kilka pierdół i zajrzałam na dział dziecięcy. Jakie są ładne rzeczy, takie w neutralnych kolorach i delikatnych wzorach. Bawełna 100%, w dotyku milutkie, rozciągają się na rączki i nóżki, od 5.99 za bodziaki najmniejsze, polspiochy 9.99 (podobały mi się najbardziej), koszulki, kaftaniki i body na rozmiar 64 po 9.99. Gdyby nie to, że mam tyle dostać to bym coś kupiła :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a to jeszcze coś :P Wizualnie bardzo fajny kaftanik. Najczęściej u nas właśnie był zestaw bodziak (z krótkim lub długim) plus gołe nóżki/spodnie/półśpiochy. Pajacyki i rampersy też się zdarzały w ciągu dnia. Na wyjścia były jeansy :P takie prawdziwe, nie dziecięce z gumką, przez co wielokrotnie widziałam przewracanie oczami i delikatne uwagi :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam te wasze zakupy i też bym coś kupiła. Tylko dla panny wszystko mam, a czy to chłopiec mnie smyra też jeszcze nie wiem. Chyba poogladam pieluszki bambusowe, bo tych nigdy za wiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.