![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
o jej jaka szkoda że ona odpadła
![]() A propos Beaty Tyszkiewicz to już od pierwszej edycji mnie denerwowała. Zachowuje sie jakby była nie wiadomo jaka wielką damą wręcz jakąs hrabiną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Oj szkoda ze Kasia odpadła
![]() ![]() A po Madzi S se wiecej spodziewałam. Ładna dziewczyna i wogole ,ale chyba sie stresuje... Ania Bosak tez moim zdaniem sie nie sprawdza w tym programie. Szkoda mi Janowskiego bo jest niezly. Lepiej by mu sie tanczylo z Soszynska. ![]() Pudzian był zabawny-nie zaprzecze ![]() A Madzia i Czarekto cud , miod i orzeszki ![]() ![]() I Tamara Arciuch tez mi sie podoba ![]() No i Blanka z Wojtkiem tez wymiataja ![]() Teraz jak na moj gust powinna odpasc Ania z Łukaszem i Kajak z partnerem . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Pudzianowi na prawdę wczoraj należało się to przejście dalej, bo nie trudno jest tańczyć jak się ma predyspozycje. Prawdziwe wyzwanie to zatańczyć tak fajnie jak on z taką masa ciała
![]() Najbardziej podobała mi się znowu śliczna Magda Walach (o ile nie przekręcam imienia i nazwiska). Tamara Arciuch też rewelacja i wyglądała olśniewająco. Strasznie było mi jej żal jak w kulisach programu widziałam jej straszny żal, że nie zdawała sobie sprawy że ludzie jej nie lubią (stała jako zagrożona tydzień wcześniej). Szkoda mi też Janowskiego, bo Ania Bosak może i ładnie tańczy, ale chyba nauczycielem dobrym nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Bravo dla Kasi Figury, nie przepadam za nią szczególnie, ale podobało mi się jak na końcu, kiedy odpadła powiedziała, że bardzo jej przykro. Nie było tych wszystkich ochów co zwykle jak to im wszystkim świetnie, że mogli wziąć udział w programie i jaka to była świetna zabawa. Kasia powiedziała to co czuła i co czuje każdy, kto odpada. Że jej przykro. Szacun jak mówią chłopaki ")
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj najbardziej podobali mi się Magda Walach, Wojtek Łozowski, Marek Kaliszuk. Panie mnie trochę rozczarowały, myślałam, że Tamara i Małgosia Socha lepiej sobie poradzą. Generalnie panowie wymiatają. W ogóle jak dla mnie jest trochę za dużo par i gubię się, kto z kim, do czego i jakie noty ![]() W kolejnym odcinku bez żalu rozstałabym się z Małgosią Sochą czy Pudzianem. Ale pewnie poleci Ania Głogowska z Łukaszem. Przykre było, że Gąs cieszył się ze słabych ocen dla tej pary. Wiem, że to żart, ale nie na miejscu... A co powiecie o strojach? Skrzynka wyglądała okropnie! Kasia Figura też miała źle dobrany dół stroju. Za to podobała mi się Małgosia Socha.
![]() |
![]() |
#187 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przykre jest to, że jeśli aktor gra pozytywną rolę to sympatia przenosi się na jego osobę i niestety - gdy gra kogoś niesympatycznego to za takiego uważają go widzowie. Wydaje mi się, że właśnie dlatego Tamara nie budzi zbyt pozytywnych emocji (wydaje się wyniosła) czy Małgosia Socha, która gra zazwyczaj niesympatyczne dziewczyny. Tak samo z Janowskim - kto kojarzy go z Jaka to Melodia, to ma o nim dobre zdanie. Kto z ról serialowych - już niestety nie. Nie oglądam MTV i mi sie podoba Łozowski, ale jak czytam komentarze na innych forach, to niektórzy mają go dość. Ale i tak mam nadzieję, że taniec wygra ![]() Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
a co powiecie o Marinie??
![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
![]()
nie ukrywam troche jestem zła że odpadła Figura bo wg mnie zatańczyli lepiej niż np.Socha i Kochanek<= na nich stawiałam że odpadną no ale cóż...w sumie moze Pani Kasia odpadła dlatego ze "media sie rozpisywały ze jej"cyc" przeszkadza w tańcu
![]() ![]() bardzo mi sie podobali Magda Walach, Wojtek Łozowski, Marek Kaliszuk.<czyli podobnie jak Abubie> ![]() poza tym bardzo mile mnie zaskoczył Pudzian rzeczywiście "wymiatał" tymi nożkami hehe bardzo fajnie co docenili nawet jurorzy ![]() a zauważyłyście ze w tej <ale i w poprzedniej edycji > Wodecki już nie stawia takich dobrych ocen??przewaznie daje 2 punkty wiecej niż Mamba.. czyżby stawał się ekspertem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MOim zdaniem Tamara jest fajna i ładna. A do tego wrażliwa, widać że przejęła się tym, co ludzie o niej myślą i przeżywała to, no i się do tego przyznała. A przyznając się naraziła na ocenę, bo teraz wszyscy mają zobaczyć że jest fajną dziewczyną a przecież nie wszyscy muszą to dostrzec. Za to popularność i sympatia dla Guzik, która gra Żanetkę w serialu była dla mnie zaskoczeniem. Wydawało mi się że to taka wiocha, że nikt nie zwróci na nią uwagi a tu proszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Ja się zastanawiam tylko nad jedną rzeczą: dlaczego NIKT na razie nie skomentował (nie zauważył?!) kretyńskiego komentarza Piotra Galińskiego o "stawianiu". Przecież po takim tekście ten czlowiek powinien być natychmiast zdjęty z wizji.
Zresztą nie pierwszy raz Pan Piotr popisał się brakiem kultury i taktu. Jak slyszę jego "kochanie" do prawie każdej uczestniczki programu... Zupełnie nie na miejscu. Rozumiem: coś się musi dziać, no ale bez przesady! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
co do Wodeckiego, to mam wrażenie, że jemu już się po prostu nie chce. Wcześniej chodziły słuchy, że już nie chce być członkiem jury, że przestał mu odpowiadać ta rola i widzę, że się nie wysila. Miga się od wypowiedzi... Cytat:
Potem pamiętam jeszcze Tamarę z reklamy jakiegoś banku - gdzie seksownie się wdzięczyła w kusej czerwonej sukience i na koniec pytała, czy coś zapamiętaliście państwo (albo coś w ten deseń) Cytat:
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
ja słyszałam wypowiedź galińskiego. Przegiął pałe po prostu.
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
przesadzają ze swoim gwiazdorstwem i chca być dowcipni.nie kazdy moze być komikiem-on ma być jurorem ,który zna się na tańcu i tak powinno zostać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
a było było o "stawianiu" ..ramy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podobały mi się wczoraj Magda Walach (jest rewelacyjna) i Tamara Arciuch. Magda jest moją kandydatką do finału.
![]() (Czy partner Magdy, Czarek, nie jest przypadkiem bratem Marcina Olszewskiego z poprzednich edycji? Bo taki podobny ![]() Natomiast u Tamary nie podobała mi się... sukienka, a właściwie ta kokarda na zadku -> jak dla mnie koszmar. Myśle że ta suknia 100 razy lepiej wyglądałaby bez tego koszmarka. Kasia odpadła -> ![]() Panowie: Tomek Schimscheiner, Wojtek Łozowski i Robert Janowski podobali mi się najbardziej ![]() Pudzian: no nieźle, nieźle... niegłupi był ten jive, widać że Mariusz opanował kroki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Mi się nie podobała sukienka Mariny - wydaje mi się, że optycznie zmniejszała jej biuścik
![]() natomiast fajnie wyglądała Socha i Magda Soszyńska w tej zielonej sukience ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
mimo podziwu dla katarzyny figury śmieszą mnie jej miny.ma taki wyraz twarzy,jakby cały czas kusiła i dostawała orgazmu.wiem,że ma taki styl,ale czasami przesadza i ten głosik HALLOO TU 0700...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Wizażystki szukam zdjecia sukienki Mariny z 1 odcinka (tej żółtej) Musze sobie taka odszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy o to chodzi...
tumasz wideo http://tanieczgwiazdami.onet.pl/384,...icy_detal.html przy opisie pary jest też jej fotka w sukience
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Na zdjeciu jest dluższa, no i niestety słabo ja widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że się spóźniłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Co do jednego z komentazry Beaty tyszkiweicz jesli chodzi o łzy Iwonki.. to dla mnie posuneła sie za daleko..bo??? bo skomentowała nie tylko łzy w programie Taniec z gwiazdami, ale takze jej udział w rozmowach w toku.. gdzie opowiadała o rozstaniu z mezem po 20latach. Wskazuja na to słowwa, ze IWonka płacze teraz w kazdym programie w TVN/czy jakos tak/- przegiecie i nie dziwie sie reakcji Iwony...
KAsia Figura, niby oceniona dobrze, dla mnie jednak nie wymiatała tak,jak powinna ![]() Najlepszy jest Wojtek... i Magda. Reszta jakos tak... marniutko.
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizażanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gafy Gąsa, Skrzynki czy Galińskiego też tu przywołujemy. Nikt nie jest szczególnie wyróżniony ani w tę ani w drugą stronę ![]() A co do Justyny Steczkowskiej (czytałam już dawno wywiad z nią w Gali lub Vivie) - sama jest świadoma tego, że przez lata kształtowała wizerunek zimnej, nieprzystępnej osoby - choć była to tylko jej osobowość sceniczna. Teraz trudno tak nagle zmienić sposób, w jaki odbierają ją inni (m.in. temu miała służyć zmiana image czy udział w TzG) - osobiście nic do niej nie mam, dobrze jej życzę, ale tak to już jest z tzw. opinią publiczną - najczęściej jest wroga i nieobliczalna - ciężko przechylić sympatię na swoją stronę.
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
I co z tego, ze szlachcianka./..??? nie usprawiedliwia to tak chamskiego zachowania...
![]() |
#208 | ||
Wtajemniczenie
|
jak myślicie, kto "leci" w dzisiejszym odcinku?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Tomek odpadl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
ten z 'na wspolnej' ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.