TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-16, 23:35   #181
sylwiusia89
Raczkowanie

Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!

Cytat:
Napisane przez diamondy Pokaż wiadomość
Żegnamy Katarzynę Figurę.
o jej jaka szkoda że ona odpadła Bardzo lubie tą babke.

A propos Beaty Tyszkiewicz to już od pierwszej edycji mnie denerwowała. Zachowuje sie jakby była nie wiadomo jaka wielką damą wręcz jakąs hrabiną Wkurza mnie jej bujanie w obłokach jak ocenia jakąś parę i to że ona moze sobie żartowac np z Iwony a Iwona z niej to juz nie
sylwiusia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-16, 23:39   #182
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiusia89 Pokaż wiadomość
o Zachowuje sie jakby była nie wiadomo jaka wielką damą wręcz jakąs hrabiną
no do tego ma podstawy i owszem ,wszak jest z rodu Tyszkiewiczów
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 06:50   #183
Baby14
Zakorzenienie

Oj szkoda ze Kasia odpadła Niby jej nie lubie i wogole ale tango wyszlo jej całkiem ładnie i na moj gust lepsza byla gra aktorska w tym tancu niz Sochy... Bardzo ladnie pozegnali sie publicznoscia

A po Madzi S se wiecej spodziewałam. Ładna dziewczyna i wogole ,ale chyba sie stresuje...

Ania Bosak tez moim zdaniem sie nie sprawdza w tym programie. Szkoda mi Janowskiego bo jest niezly. Lepiej by mu sie tanczylo z Soszynska.

Pudzian był zabawny-nie zaprzecze

A Madzia i Czarekto cud , miod i orzeszki ślicznie

I Tamara Arciuch tez mi sie podoba

No i Blanka z Wojtkiem tez wymiataja

Teraz jak na moj gust powinna odpasc Ania z Łukaszem i Kajak z partnerem .
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 08:25   #184
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Pudzianowi na prawdę wczoraj należało się to przejście dalej, bo nie trudno jest tańczyć jak się ma predyspozycje. Prawdziwe wyzwanie to zatańczyć tak fajnie jak on z taką masa ciała

Najbardziej podobała mi się znowu śliczna Magda Walach (o ile nie przekręcam imienia i nazwiska). Tamara Arciuch też rewelacja i wyglądała olśniewająco. Strasznie było mi jej żal jak w kulisach programu widziałam jej straszny żal, że nie zdawała sobie sprawy że ludzie jej nie lubią (stała jako zagrożona tydzień wcześniej).
Szkoda mi też Janowskiego, bo Ania Bosak może i ładnie tańczy, ale chyba nauczycielem dobrym nie jest.
Stary 2008-03-17, 08:27   #185
musicman
Zadomowienie

Bravo dla Kasi Figury, nie przepadam za nią szczególnie, ale podobało mi się jak na końcu, kiedy odpadła powiedziała, że bardzo jej przykro. Nie było tych wszystkich ochów co zwykle jak to im wszystkim świetnie, że mogli wziąć udział w programie i jaka to była świetna zabawa. Kasia powiedziała to co czuła i co czuje każdy, kto odpada. Że jej przykro. Szacun jak mówią chłopaki ")
musicman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 08:34   #186
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwiusia89 Pokaż wiadomość
A propos Beaty Tyszkiewicz to już od pierwszej edycji mnie denerwowała. Zachowuje sie jakby była nie wiadomo jaka wielką damą wręcz jakąs hrabiną
hihihi w końcu jest córką hrabiego Krzysztofa Tyszkiewicza

Wczoraj najbardziej podobali mi się Magda Walach, Wojtek Łozowski, Marek Kaliszuk.
Panie mnie trochę rozczarowały, myślałam, że Tamara i Małgosia Socha lepiej sobie poradzą. Generalnie panowie wymiatają.

W ogóle jak dla mnie jest trochę za dużo par i gubię się, kto z kim, do czego i jakie noty

W kolejnym odcinku bez żalu rozstałabym się z Małgosią Sochą czy Pudzianem. Ale pewnie poleci Ania Głogowska z Łukaszem.
Przykre było, że Gąs cieszył się ze słabych ocen dla tej pary. Wiem, że to żart, ale nie na miejscu...

A co powiecie o strojach? Skrzynka wyglądała okropnie! Kasia Figura też miała źle dobrany dół stroju.
Za to podobała mi się Małgosia Socha.

Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 08:49   #187
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Pudzianowi na prawdę wczoraj należało się to przejście dalej, bo nie trudno jest tańczyć jak się ma predyspozycje. Prawdziwe wyzwanie to zatańczyć tak fajnie jak on z taką masa ciała
To prawda! I fajnie się cieszył, widać, że jakoś się przełamał!

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Tamara Arciuch też rewelacja i wyglądała olśniewająco. Strasznie było mi jej żal jak w kulisach programu widziałam jej straszny żal, że nie zdawała sobie sprawy że ludzie jej nie lubią (stała jako zagrożona tydzień wcześniej).
Tamara rzeczywiście ma wygląd i klasę, ale czegoś mi wczoraj brakowało. Może ogólnie te wczorajsze tanga nie miały tak ciekawej choreografii jak w poprzedniej edycji.
Przykre jest to, że jeśli aktor gra pozytywną rolę to sympatia przenosi się na jego osobę i niestety - gdy gra kogoś niesympatycznego to za takiego uważają go widzowie.
Wydaje mi się, że właśnie dlatego Tamara nie budzi zbyt pozytywnych emocji (wydaje się wyniosła) czy Małgosia Socha, która gra zazwyczaj niesympatyczne dziewczyny. Tak samo z Janowskim - kto kojarzy go z Jaka to Melodia, to ma o nim dobre zdanie. Kto z ról serialowych - już niestety nie.
Nie oglądam MTV i mi sie podoba Łozowski, ale jak czytam komentarze na innych forach, to niektórzy mają go dość.

Ale i tak mam nadzieję, że taniec wygra

Cytat:
Napisane przez musicman Pokaż wiadomość
Bravo dla Kasi Figury, nie przepadam za nią szczególnie, ale podobało mi się jak na końcu, kiedy odpadła powiedziała, że bardzo jej przykro. Nie było tych wszystkich ochów co zwykle jak to im wszystkim świetnie, że mogli wziąć udział w programie i jaka to była świetna zabawa. Kasia powiedziała to co czuła i co czuje każdy, kto odpada. Że jej przykro. Szacun jak mówią chłopaki ")
Święte słowa Musicman.

Stary 2008-03-17, 09:51   #188
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

a co powiecie o Marinie?? czy to już tabu na tym wątku?? ale jej wczoraj mina zrzędła po komentarzu mamby...
Stary 2008-03-17, 10:08   #189
GOśka T.
Zakorzenienie

Smile Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!

nie ukrywam troche jestem zła że odpadła Figura bo wg mnie zatańczyli lepiej niż np.Socha i Kochanek<= na nich stawiałam że odpadną no ale cóż...w sumie moze Pani Kasia odpadła dlatego ze "media sie rozpisywały ze jej"cyc" przeszkadza w tańcu to i już nie będzie przeszkadzał ale przynajmniej nie ukrywała swojego rozczarowania "jest mi przykro" szczerze przynajmniej..

bardzo mi sie podobali Magda Walach, Wojtek Łozowski, Marek Kaliszuk.<czyli podobnie jak Abubie>
poza tym bardzo mile mnie zaskoczył Pudzian rzeczywiście "wymiatał" tymi nożkami hehe bardzo fajnie co docenili nawet jurorzy
a zauważyłyście ze w tej <ale i w poprzedniej edycji > Wodecki już nie stawia takich dobrych ocen??przewaznie daje 2 punkty wiecej niż Mamba.. czyżby stawał się ekspertem czy tylko tak mu się wybiera..bo pamietam dawniej razem z P.Tyszkiewicz dawał pzreważnie wyysokie oceny
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 10:12   #190
musicman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość

Tamara rzeczywiście ma wygląd i klasę, ale czegoś mi wczoraj brakowało. Może ogólnie te wczorajsze tanga nie miały tak ciekawej choreografii jak w poprzedniej edycji.
Przykre jest to, że jeśli aktor gra pozytywną rolę to sympatia przenosi się na jego osobę i niestety - gdy gra kogoś niesympatycznego to za takiego uważają go widzowie.
Wydaje mi się, że właśnie dlatego Tamara nie budzi zbyt pozytywnych emocji (wydaje się wyniosła) czy Małgosia Socha, która gra zazwyczaj niesympatyczne dziewczyny. Tak samo z Janowskim - kto kojarzy go z Jaka to Melodia, to ma o nim dobre zdanie. Kto z ról serialowych - już niestety nie..
no właśnie, Tamara Arciuch grała nie tylko wredną postać w niani ale też w takim serialu, dawno temu Adam i Ewa czy jakoś tak.
MOim zdaniem Tamara jest fajna i ładna. A do tego wrażliwa, widać że przejęła się tym, co ludzie o niej myślą i przeżywała to, no i się do tego przyznała. A przyznając się naraziła na ocenę, bo teraz wszyscy mają zobaczyć że jest fajną dziewczyną a przecież nie wszyscy muszą to dostrzec.

Za to popularność i sympatia dla Guzik, która gra Żanetkę w serialu była dla mnie zaskoczeniem. Wydawało mi się że to taka wiocha, że nikt nie zwróci na nią uwagi a tu proszę.
musicman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 10:24   #191
natalka26
Raczkowanie

Ja się zastanawiam tylko nad jedną rzeczą: dlaczego NIKT na razie nie skomentował (nie zauważył?!) kretyńskiego komentarza Piotra Galińskiego o "stawianiu". Przecież po takim tekście ten czlowiek powinien być natychmiast zdjęty z wizji.
Zresztą nie pierwszy raz Pan Piotr popisał się brakiem kultury i taktu.
Jak slyszę jego "kochanie" do prawie każdej uczestniczki programu... Zupełnie nie na miejscu.
Rozumiem: coś się musi dziać, no ale bez przesady!
natalka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-17, 10:57   #192
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
a zauważyłyście ze w tej <ale i w poprzedniej edycji > Wodecki już nie stawia takich dobrych ocen??przewaznie daje 2 punkty wiecej niż Mamba.. czyżby stawał się ekspertem czy tylko tak mu się wybiera..bo pamietam dawniej razem z P.Tyszkiewicz dawał pzreważnie wyysokie oceny
Gośka, mogę mieć prośbę o większą czcionkę? Łatwiej by się czytało (a swoją drogą, to wiem, że powinnam nosić okulary...)

co do Wodeckiego, to mam wrażenie, że jemu już się po prostu nie chce. Wcześniej chodziły słuchy, że już nie chce być członkiem jury, że przestał mu odpowiadać ta rola i widzę, że się nie wysila. Miga się od wypowiedzi...

Cytat:
Napisane przez musicman Pokaż wiadomość
no właśnie, Tamara Arciuch grała nie tylko wredną postać w niani ale też w takim serialu, dawno temu Adam i Ewa czy jakoś tak.
Pamiętam ten serial - miał świetną fabułę, ale widać było, że film powstaje niskim kosztem. Tamara grała tam bardzo niesympatyczną postać. Oprócz niej pamiętam, że grał tam śp. Waldemar Goszcz (grał fatalnie) a Darek Kordek grał księdza. Najfajniejsza była piosenka "Ona i On" Budki Suflera.
Potem pamiętam jeszcze Tamarę z reklamy jakiegoś banku - gdzie seksownie się wdzięczyła w kusej czerwonej sukience i na koniec pytała, czy coś zapamiętaliście państwo (albo coś w ten deseń)

Cytat:
Napisane przez natalka26 Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam tylko nad jedną rzeczą: dlaczego NIKT na razie nie skomentował (nie zauważył?!) kretyńskiego komentarza Piotra Galińskiego o "stawianiu". Przecież po takim tekście ten czlowiek powinien być natychmiast zdjęty z wizji.
Zresztą nie pierwszy raz Pan Piotr popisał się brakiem kultury i taktu.
Jak slyszę jego "kochanie" do prawie każdej uczestniczki programu... Zupełnie nie na miejscu.
Rozumiem: coś się musi dziać, no ale bez przesady!
Natalka, nic nie zauważyłam. A w którym to było momencie?

Stary 2008-03-17, 10:57   #193
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

ja słyszałam wypowiedź galińskiego. Przegiął pałe po prostu.
Stary 2008-03-17, 11:12   #194
TmargoT
Zakorzenienie

przesadzają ze swoim gwiazdorstwem i chca być dowcipni.nie kazdy moze być komikiem-on ma być jurorem ,który zna się na tańcu i tak powinno zostać
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 12:11   #195
GOśka T.
Zakorzenienie

a było było o "stawianiu" ..ramy no co poniektórzy załapali ale z duzym opóźnieniem
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 13:16   #196
Kattie7
Wtajemniczenie

Bardzo podobały mi się wczoraj Magda Walach (jest rewelacyjna) i Tamara Arciuch. Magda jest moją kandydatką do finału.
(Czy partner Magdy, Czarek, nie jest przypadkiem bratem Marcina Olszewskiego z poprzednich edycji? Bo taki podobny )

Natomiast u Tamary nie podobała mi się... sukienka, a właściwie ta kokarda na zadku -> jak dla mnie koszmar. Myśle że ta suknia 100 razy lepiej wyglądałaby bez tego koszmarka.

Kasia odpadła -> szczerze myślałam ze jeszcze kilka odcinków potańczy, no trudno, szkoda...

Panowie: Tomek Schimscheiner, Wojtek Łozowski i Robert Janowski podobali mi się najbardziej

Pudzian: no nieźle, nieźle... niegłupi był ten jive, widać że Mariusz opanował kroki choć i tak wywoływał uśmiech na mojej twarzy, bo jednak jego gabaryty nie nadają się do tańca towarzyskiego... i ta jego wystająca pupcia
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 13:51   #197
natalka2
Zakorzenienie

Mi się nie podobała sukienka Mariny - wydaje mi się, że optycznie zmniejszała jej biuścik

natomiast fajnie wyglądała Socha i Magda Soszyńska w tej zielonej sukience

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 14:05   #198
TmargoT
Zakorzenienie

mimo podziwu dla katarzyny figury śmieszą mnie jej miny.ma taki wyraz twarzy,jakby cały czas kusiła i dostawała orgazmu.wiem,że ma taki styl,ale czasami przesadza i ten głosik HALLOO TU 0700...
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 14:28   #199
eve_malutka
Zadomowienie

GG do eve_malutka

Wizażystki szukam zdjecia sukienki Mariny z 1 odcinka (tej żółtej) Musze sobie taka odszyć ))
eve_malutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-17, 14:36   #200
Chii1986
Zakorzenienie

nie wiem czy o to chodzi...
tumasz wideo http://tanieczgwiazdami.onet.pl/384,...icy_detal.html przy opisie pary jest też jej fotka w sukience
Stary 2008-03-17, 14:47   #201
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eve_malutka Pokaż wiadomość
Wizażystki szukam zdjecia sukienki Mariny z 1 odcinka (tej żółtej) Musze sobie taka odszyć ))
http://tanieczgwiazdami.onet.pl/878,...foto_duze.html
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 14:47   #202
eve_malutka
Zadomowienie

GG do eve_malutka

Na zdjeciu jest dluższa, no i niestety słabo ja widać Spróbuje zrobic screena z filmiku
eve_malutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 14:48   #203
patusia22
Zakorzenienie

widzę, że się spóźniłam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 18:52   #204
ONCIA86
Zadomowienie

Co do jednego z komentazry Beaty tyszkiweicz jesli chodzi o łzy Iwonki.. to dla mnie posuneła sie za daleko..bo??? bo skomentowała nie tylko łzy w programie Taniec z gwiazdami, ale takze jej udział w rozmowach w toku.. gdzie opowiadała o rozstaniu z mezem po 20latach. Wskazuja na to słowwa, ze IWonka płacze teraz w kazdym programie w TVN/czy jakos tak/- przegiecie i nie dziwie sie reakcji Iwony...
KAsia Figura, niby oceniona dobrze, dla mnie jednak nie wymiatała tak,jak powinna
Najlepszy jest Wojtek... i Magda. Reszta jakos tak... marniutko.
Stary 2008-03-17, 19:11   #205
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez eve_malutka Pokaż wiadomość
ja ci dam wizażystki :P

wizażanki
Stary 2008-03-18, 16:08   #206
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laluna1986 Pokaż wiadomość
Tak się składa że Beata Tyszkiewicz ma pochodzenie szlacheckie. To prawdziwa szlachcianka i to co dokonała w życiu i kim jest daje jej prawo do takiego zachowania. To że ma specyficzny sposób bycia o niczym nie świadczy.
Laluna, ja też nie lubię oceniania po pozorach, ale przecież krytykujemy p.Tyszkiewicz nie za całokształt, tylko za konkretne wypowiedzi, którym brak klasy. To, że ma szlacheckie korzenie moim zdaniem jej nie usprawiedliwia - wręcz odwrotnie - stawia poprzeczkę wyżej.

Gafy Gąsa, Skrzynki czy Galińskiego też tu przywołujemy. Nikt nie jest szczególnie wyróżniony ani w tę ani w drugą stronę .

A co do Justyny Steczkowskiej (czytałam już dawno wywiad z nią w Gali lub Vivie) - sama jest świadoma tego, że przez lata kształtowała wizerunek zimnej, nieprzystępnej osoby - choć była to tylko jej osobowość sceniczna. Teraz trudno tak nagle zmienić sposób, w jaki odbierają ją inni (m.in. temu miała służyć zmiana image czy udział w TzG) - osobiście nic do niej nie mam, dobrze jej życzę, ale tak to już jest z tzw. opinią publiczną - najczęściej jest wroga i nieobliczalna - ciężko przechylić sympatię na swoją stronę.

Stary 2008-03-18, 19:35   #207
ONCIA86
Zadomowienie

I co z tego, ze szlachcianka./..??? nie usprawiedliwia to tak chamskiego zachowania...
Stary 2008-03-23, 20:37   #208
diamondy
Wtajemniczenie

jak myślicie, kto "leci" w dzisiejszym odcinku?

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-23, 20:59   #209
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Tomek odpadl
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-23, 21:01   #210
Agatka_90
Rozeznanie

ten z 'na wspolnej' ?
Agatka_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości