|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Seks w dziwnych miejscach
w lesie
na działce w altance na drodze leśnej w łazience w pokoju przy jego śpiącej siostrze w czasie burzy na pokrzywach (droga na działki przez lasek) krzaki samochód klatka schodowa komórka podłoga w kuchni u kolegi na imprezie w drugim pokoju ![]()
27.08.2009 dumna mama i żona ![]() *zapuszczam włoski <27cm-30cm jest > , 55m będzie (na razie sztuczne) *solarium *wybielam ząbki *odwyk od zakupów ![]() oby się udało ![]() waga : 48kg wzrost : 174cm |
|
|
|
|
#362 |
|
Przyczajenie
|
- samochód w różnych konfiguracjach zaparkowany i podczas jazdy
- las - łąka - park w środku miasta przed południem - boczna uliczka w dzielnicy willowej w sobotę o 6 rano - kino podczas seansu filmowego -pomijam pomniejsze wypadki Najbardziej w pamięci utkwiła mi potrójna próba jednego wieczora na plaży nad morzem. Podczas pierwszego podejścia całe mnóstwo spacerowiczów i związany z tym brak miejsca. Za drugim razem podmyła nas fala i poszliśmy zmienić ubrania do domku. Trzecia próba : Już pozbywamy się części garderoby, gdy nagle w odległości kilkunastu metrów od nas rozbiła się na plaży grupa harcerzy z głośną fałszowaną i nieśmiertelną pieśnią na ustach: " storotka rooosłaaa poooollllnaaa aaaaa naaaadniąąąąą szuuuumiiiiiaaaaałłłłłłł gaj, ZIELONY GAJ !!! " itd. Ręce i nie tylko nam opadły i krztusząc się ze śmiechu udaliśmy się do domku |
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przypomniały mi się harcerskie czasy
|
|
|
#364 |
|
Przyczajenie
|
a więc tak:
- toaleta publiczna - las na ławeczce - na mostku na rzece w nocy w czasie gdy niedaleko była impreza urodzinowa przy ognisku - samochod - w pokoju wiele razy gdy rodzice sa w pokoju obok - w pokoju gdzie łozko obok lezy nasza kolezanka i czyta książke ![]() - na fotelu na impreze przy gościu o ktorego byciu zorientowalismy sie juz dosyć długo w trakcie stosunku siedział gapil sie i skubany sie nie odezwał
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
tak a pozniej znalezc filmik z soba w roli glownej w sieci :-D
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Pole
Kuchnia Nad Odrą Dreszczyk emocji
|
|
#367 |
|
Przyczajenie
|
no moje drogie
gdzie, w jakich dziwnych lub ekstremalnych miejscach uprawialyscie seks? mam nadzieje ze nie jestem jakas zacofana:P moje najdziwniejsze to chyba stol do ping pongaa Wasze? czekam z niecierpliwoscia na Wasze doswiadczenie ![]() |
|
|
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dziwne miejsca dla seksu
Byl juz taki podobny watek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...e+miejsca+seks
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
- w altance na działce
- na stole stojącym na dworze (na działce) - na trawie na działce - w saunie - na łące - w lesie - na ławce w parku - w samochodzie - w łazience na basenie - w bunkrze - pod prysznicem - na krześle - na podłodze w kuchni - w lokalu (na piętrze gdzie nie było ludzi) - nad zalewem w dzień pod kocykiem
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080419290113.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008041900600630.png Edytowane przez joasiatko Czas edycji: 2008-03-13 o 09:07 |
|
|
|
|
#370 |
|
BAN stały
|
W niektóre miejsca to mi się jakoś wierzyć nie chce...
|
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
rowerownia,
w nocy w środku miasta między garażami
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
nio
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
A wiec tak:
- pod drzewkiem w lesie - w samochodzie - nad jeziorem na wielkim kamieniu ![]() - na krawędzi wanny - na hamaku - w szopce - na pomoście nad jeziorem - na pralce - w towarzystwie innych osób gdy już spały (dość często się to zdarza)- różne krzesła, stoły, dywany itp Więcej nie mogę sobie teraz przypomnieć ale na pewno były ![]() Ale to były czasy... Chyba muszę namówić TZ na coś nowego
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
w garazu rodzicow, na łące, w parku na ławce, w parku na śniegu (mróz;P), w wannie, pod prysznicem, w szkole na dlugiej przerwie, w lazience na podłodze (za sciana mama TZta), u babci (wyszla na zakupy), to chyba tyle
jeszcze duzo przed nami młoda jestem:P
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie pochwalić się mogę pralką, prysznicem, łąką na pikniku, plażą nad morzem, plac budowy.
Jeszcze wszystko przed nami ![]() Mam ambitne plany na ten sezon wiosenno-wakacyjny
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2008-03-16 o 22:12 Powód: Zapomniałam o budowie |
|
|
|
|
#377 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam za sobą pierwszego razu, ale zawsze pociągały mnie takie miejsca jak powyzej typu plaża itd.
|
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Z moim ukochanym kochalismy sie:
1.w lesie 2.w samochodzie 3.hotel 4.w domu u znajomego 5.w pokoju przy drzwiach otwartych, gdzie niedaleko spal brat Tż |
|
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
- Wanna
-mój pokoj a za sciana bracia - pensjonat - szafka na gankku - u kolezanki przed jej weselem, łóżko skrzypiało wiec przeszliśmy na podłoge a ja stukałam głową o krzesło od kompa ![]() - na stołku Na razie tyle z takich ciekawszych
|
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
na zapleczu knajpy, mnóstwo klientów przy barze
na stole bilardowym po zamknięciu knajpy na placu zabaw w nocy w parku na górce na stole w jadalni na parapecie w kuchni w samochodzie na klatce schodowej w śpiworze na pomoście nad jeziorem na schodach przychodni weterynaryjnej - na szczęscie po jej zamknięciu :P na balkonie w środku dnia w garażu nad jeziorem pośród ludzi, na kocu w wysokiej trawie na pralce - ale to w sumie jakby normalka ![]() itd w większości to dawne czasy i niech tak zostanie
Edytowane przez wredny_krasnal Czas edycji: 2008-03-18 o 22:06 Powód: + |
|
|
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
ja przy was raczej ubogo wypadam:
kino samochód w kiblu na dyskotece a w pokoju gdzie za ścianą są rodzice to normalka u mnie
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
no tak bunkier wymiata
![]() ale nie było jeszcze - Sejmu - szczytu Rysów - łodzi podwodnej - stacji orbitalnej i fabryki traktorów ja to mam fantazje
|
|
#383 |
|
Przyczajenie
|
No to moja kolej:
-męska łazienka w knajpie (kilka razy) -w nocy, pod jakąś szkołą -czyjeś podwórko w ciemnościach -klatka schodowa -mój pokój, kiedy za ścianą jest siostra i mama (duużo razy )-kanapa przed telewizorem (jak wyżej) -jego pokój, kiedy za ścianą są jego rodzice. -w kuchni, gdzie w każdej chwili mógł ktoś wejść. Marzy mi się w wodzie...
|
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
ja robiłam to zz moim byłym na klatce schodowej między pietrami na 6.on miał takie upodobania i w pewnym sensie mnie zaraził.ciekawie było w windzie.ale najciekawsze było z innym już facetem w parku na ławce.próbowałam już w basenie-w dzakuzi-super,w lesie,a w aucie podczas jazdy-tu się nie mogłam skupić.polecam na zimową nudę.moj obecny nie jest tak romantyczny i woli ciepłe łóżko.dobrze,że jest co wspominać.ah!!
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
- w Basenie
-w lesie oparta o drzewo ![]() -w samochodzie -w toi toiu ![]() - w pokoju gdzie nie byliśmy sami - w jeziorze - na blacie kuchennym |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
kilka nietypowych miejsc było,ale nejlepiej wspominam seks na przednim siedzeniu samochodu na punkcie widokowym pod Rzymem,zodiaco o ile dobrze pamietam nazwe,rzadko kiedy mozesz widzieć całe wieczne miasto by night jak sie kochasz
|
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę namówić mojego TŻta na hamak! A ja... Było tego trochę: Jeśli chodzi o seks: -samochód (na tylnych siedzeniach- ktoś tam pytał) -minutę po zakwaterowaniu się w hotelu (zaraz dobijali się znajomi, bo chcieli zobaczyć nasz pokój) -podłoga -stół -łóżko teściów -działka mojego chłopaka, kiedy zaraz mieli przyjechać teściowie -pokój obok którego toczyły się imieniny teściowej -klatka schodowa -plaża (piasek miałam wszędzie) -mini club (taki club hotelowy do którego przyprowadza się dzieci do lat 8) po godzinach, wokół pełno dziecięcych rysunków, zabawek. Jeśli chodzi o zabawy: -tylne siedzenie auta, kiedy teściowa siedziała obok nas -pod kołderką, kiedy w pokoju było dużo naszych znajomych -w aucie, kiedy on prowadził -na wielu rodzinnych imprezach (pod warunkiem, że są obrusy) -w knajpach, jeżeli tylko są w miarę warunki, żeby nie było widać ![]() -basen Planujemy: -pociąg -winda -jezioro -przebieralnia -dach -łódka -maska samochodu
|
|
|
#389 |
|
Przyczajenie
|
z moim mężczyzną kochaliśmy się:
*namiot na kampingu, obok (w tym samym namiocie śpiący kolega) *w chatce drewnianej (typowa bacówa) + tam z kolegą również nieopodal *na dachu tejże chatki (kiedy indziej ![]() *w domu rodziny mojego tż-ta w pokoju obok, również z kolegą śpiącym obok... ![]() *w samochodzie (z przodu i z tyłu- oczywiście o siedzenia chodzi ![]() *w lesie koło drzewka+ na łące *na podłodze w pokoju ze znajomymi na festiwalu (oni smacznie chrapali, a my byliśmy baardzo cichutko... ![]() *na imprezie rodzinnej w pokoju obok *kiedy w pokoju obok spał mój tata może "dobytek" nie był interesujący, ale coś jeszcze wymyślimy
|
|
|
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
niezłe z was świruski, nie ma co ;P
a ja mam pytanie do dziewczy lubiących "sporty wodne"-jak się wtedy zabezpieczacie? prezerwatywa odpada. mam pewien pomysł i chcę zaszaleć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

27.08.2009 

Chyba muszę namówić TZ na coś nowego