|
|
#4201 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar LX
ano. ludzie sie nie zmieniaja nic a nic przez dziesieciolecia jak widac
Cytat:
Cytat:
ale wachalam go z 10 lat temu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4202 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja tez z 10 lat temu pierwszy raz własnie a mimo to pamietałam
|
|
#4203 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
wachanie do poprawki w moim przypadku
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4204 | ||||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Weź, to był wynalazek samego Szatana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie zrobiła się taka "wylewna" bardziej i pełna życia, na swój sposób było to całkiem urocze, bo od zawsze znałem ją wyciszoną i zamkniętą w sobie raczej, a tu taka nagła zmiana o 180 stopni (dziadkowie byli akurat u nas na "wakacjach" i pamiętam, że dziadek się jej nawet bał na swój sposób). Po zmianie leków na stare wszystko wróciło do "normy" ![]() Cytat:
"Romeo i Julian" Cytat:
Ale co? Manie dla mania jest Ci całkowicie obce? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ad sinupret - czytałeś "Narkotyki. Niemyte dusze"? Cytat:
Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#4205 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#4206 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do neurolożki, to nie mam słów, byłoby śmieszne, gdyby jednocześnie nie straszne Cytat:
Cytat:
Cytat:
FANTASTYCZNIE! Ja się na ptakach znam, ptakach Polski szczególnie, już jako dziecko odkreślałam w atlasie te, które widziałam, chodziłam z zadartą głową - to pasjonujące! ![]() Cytat:
Poza tym mnóstwo, mnóstwo pracy, idzie bardzo różnie, każdego dnia rozpacz i euforia, czasem w odstępach kilkuminutowych, śmieję się z tego - kiedy się uda albo kiedy zupelnie zniszczę obraz Przynajmniej nie ma czego żałować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I w ogóle
|
|
#4207 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ni, może we fragmentach; w całości tylko listy do ojca i chyba 622 albo Pożegnanie, ale to akyszki były
|
|
|
|
#4208 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Tera tylko fb został na razie, ale to nie to ![]() Tak czy siak, zrobisz jak bedzie dla Ciebie dobrze, ale wiesz ze pewne małe grono stałych i wiernych czytelników masz To było wiecej niz marzenie, to było totalne zaskoczenie, bo o edt nawet nie myslalam a tak dwa Sensuelki mam za rzeczy, ktore mi były zbędne Mnie jak do tej pory tez nie, ale moze to sie kiedys zmieni. Z Chanelami tez tak było u mnie
|
|
#4209 | |||||
|
BAN stały
|
Ja aż tak długiego jeszcze nie miałem, ale jakoś nieszczególnie mi z tym źle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4210 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ale wiesz ludzie czytaja tylko nie komenuja,aczkowiek wiem jakie to frustrujace...bo jak człowiek cos robi, gdziekolwiek, na blogu, fejsie itd i zero odzewu to sie czuje jakby to wrzucal w czarna dziure...ja mam frustracje cały czas prawie....i serio brak komentarzy odbiera mi cała przyjemnosc z prowadzenia fanpage , eic jakby cos to zapraszam wszystich na mojego fanpage, nie potrzeba duzo pisac ,ale samo serduszko czy napsanie fajny didek, czy tez super fotka daje duzo...dla poczucia sensu ze wogole warto poswiecac temu czas-i pieniadze, bo nawet to ze moi fani widza moje posty kosztuje ![]() Cytat:
|
|
|
#4211 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4212 |
|
BAN stały
|
I dzień dobry!
|
|
|
|
#4213 |
|
Nindżopesz
|
Domyślam się, że brak komentarzy na stronach wpędza w zniechęcenie... a ja nie umiem komentować. Jakiś jednolinijkowiec typu "ładne zdjęcie/obraz" wydaje mi się tekstem na odwal jakbym w pysk dała, a autor się napracował. Chciałabym - jeśli już - napisać coś merytorycznego albo zagłębić się w niuanse, ale nie umiem opisać tego, co czuję, nie chcę też żeby wyszło "to na plus, to na minus". To siedzę cicho.
Także tak... |
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie bedzie, to poszukałabym w sklepach sportowych czegoś narciarskiego ![]() Koleżanka na zwykłe rekawiczki zakłada zimą jednopaczaste z królika i też sobie chwali taki zestaw weeź, bo Cię... ![]() ja już nie mam, gdzie tych wszystkich zapasów trzymać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-10 o 09:48 |
|
|
|
|
#4215 | |||
|
Panaroja
|
snad zamiaru kolejnej kawusi
![]() Cytat:
![]() a toż ja pielęgnuje, , ino na zapas sie boje, bo wiem co taka pogoda z tfarzo robi ![]() Cytat:
2.porzundek musi być , a nie kurde szystko po chałupie lata ![]() 3.no tak jakby ciut zbyt niedojrzały wiek na takie występy Cytat:
i też podejrzewałam, że teraz kiedy zmieniłaś kierunek nie będziesz miała czasu na bloga , bo Cię wciągnęło w zupełnie inną stronę i bardzo dobrze , aczkolwiek egoistycznie powiem , że żal .2.o właśnie, tak sobie myślałam, że strasznie mi będzie brak Krytycznych Czwartków , jako że to jest jedyna akceptowalna dla mnie forma kontaktu ze sztuką współczesną - tym bardziej, że pomijając CSW , Zachętę itp , pokazujesz perły, o istnieniu których inaczej człowiek nie ma szansy się dowiedzieć . ja też, dlatego przestałam robić, ale ogólnie to dobry zwyczaj, coś się kończy , sięgasz i masz ![]() A fogle to ja chcę laaaatoooooo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
kawa dziś sama do mnie nie przyszła człowiek to się szybko przyzwyczaja do dobrego
|
|
|
|
#4217 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Do mnie też nie chciała ![]()
|
|
#4218 | ||
|
BAN stały
|
Ja się cieszę, że
do mnie sama nie przychodzi, bo nikt takiej dobrej jak ja nie robi, serio ![]() Czy wszystko trzeba przeliczać na pieniądze? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() didka też robi dobrą, ale cennik wprowadziła i za poranną kawę muszę ją po plecach drapać ![]() poza tym, jak sama przyjdzie zanim jeszcze dobrze oczy otworzę, to może być nawet lura
|
|
|
|
|
#4220 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
i przeważnie się to kończy na "dziękuję bardzo", ciekawe, kiedy za to oberwę...A w ogóle, to dzień dobry, niedawno wstałam i zjadłam śniadanie. To już drugi raz dzisiaj, bo przy moim obecnym trybie życia, wstawanie o 6 rano, to mordęga. Raz, że biorę leki, po których śpię do 9, niezależnie od tego, czy wstanę, czy nie, dwa, że przy chodzeniu spać o 2, godzina 6 nie istnieje po prostu... No ale trzeba było do dentysty... Oczywiście to, z czym zasiałam panikę, jest OK, mam się nie martwić. Za to inna plamkę znalazł i będzie robota... Ale najpierw skaling i piaskowanie. Nigdy tego nie miałam robionego, to boli?? Dotąd mi się kamień na zębach zupełnie nie zbierał... ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
|
#4221 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Piers do przodu
|
Mursz przyjemne nie jest ale nie boli
szast prast pół godzinki i ok.
|
#4223 | |
|
|
Cytat:
Zapisz
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
|
Cytat:
To idę jeszcze jedną kawę wypić. Boję się ![]() Zapisz
|
|
#4226 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, ja wspominam skaling i piaskowanie jako mało bolesne. Właściwie prawie wcale, chyba, że o dziąsło zahaczyli. Za to piaskowanie tragedia, cała twarz w białym... no czymś tam. Musiałam u dentysty w kajblu na gwałt robić nowy makijaż, nie byłam na to przygotowana ani technicznie, ani psychicznie
Natomiast kieeedyś jak usuwałam kamień, to nie wiem czy to była inna technika czy co, ale bolało bardzo na przednich dolnych zębach, tam gdzie mam wrażliwe.
|
|
|
|
#4227 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4230 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zapisz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

wyczułam i spytałam co to, tak nigdy nie niuchałam wiecej ani w perfumerii ani nikaj az do wczoraj ,a pamietałam doskonale go 
ale wachalam go z 10 lat temu

To ciekawe co ja teraz będe czytac, ogladac i kontemplowac 
Ja bym parsknęła śmiechem niekontrolowanie. A potem pomyślałabym, że lekarka może i skrzywienie zawodowe ma, ale i brak wychowania też i tyle. Ludzie złoci CAŁA natura jest niesymetryczna. SYMETRIA nie istnieje!
FANTASTYCZNIE! Ja się na ptakach znam, ptakach Polski szczególnie, już jako dziecko odkreślałam w atlasie te, które widziałam, chodziłam z zadartą głową - to pasjonujące!

Dobra, wierzę na słowo, pisałem o moim otoczeniu