Scent Bar LX - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-09, 22:18   #4201
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz - właściwie masz regulamin przygotowany w 100%
ano. ludzie sie nie zmieniaja nic a nic przez dziesieciolecia jak widac

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja napisałam skórzany bo tak mi sie jakoś skojarzyło z Daim Blonde troche, tej skóry tam nie ma, ja mam jakies takie skojarzenia projekcyjne zawiane dziwnie
Potetestuj i sprawdź na sobie.
w moim odczuciu byl fijolkowy ale tak mrocznawo a nie wiosennie

Cytat:
Heh, a ponoc mówio/piszo ze jak sie powącha choć raz Allure Sensulle to sie go juz nigdy nie zapomni - nie do pomylenia zapach W przypadku moim to swieta prawda, jak na dentce wyczułam i spytałam co to, tak nigdy nie niuchałam wiecej ani w perfumerii ani nikaj az do wczoraj ,a pamietałam doskonale go
pamietam tylko ze byla paczula w bazie ale wachalam go z 10 lat temu

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 22:25   #4202
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
w moim odczuciu byl fijolkowy ale tak mrocznawo a nie wiosennie

pamietam tylko ze byla paczula w bazie ale wachalam go z 10 lat temu
No widzisz, co ludź to opinia inna Ja fijołkóff nie czułam

Ja tez z 10 lat temu pierwszy raz własnie a mimo to pamietałam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 22:29   #4203
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Ja tez z 10 lat temu pierwszy raz własnie a mimo to pamietałam
wachanie do poprawki w moim przypadku

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 00:11   #4204
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Nie wiem, może ograniczę się do recenzji? Może premier obrazów? Na razie koniec
Może faktycznie chwila przerwy dobrze Ci zrobi? Blog ma w końcu sprawiać przyjemność, a nie kojarzyć się z obowiązkiem (i sfrustrowanymi anonimami). Moje komentarze też nudziarskie raczej i zazwyczaj niezbyt na temat, gdzież mi tam do strumienia świadomości Rejcz, czy też merytorycznych wywodów Parabelki!
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Od razu cieplej mi się zrobiło: klik
Suuuper!
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Powitać znad letkiego żalu po gimnazjach
Weź, to był wynalazek samego Szatana
Cytat:
... Bo ja jestem wyjątkowo jeśli chodzi o przeżycia "do środka" (chyba od czasu gdy przeczytałam kilka tomów moich pamiętników i doznałam wielkiego niesmaku jak można było być tak naiwną, egzaltowaną i pospolitą; oczywiście jak pisałam to byłam jak natchniona )

Cytat:
I melduję, że skutecznie wkręciłam mu Stefę i o ile coś nam nie odwali w ostatniej chwili to tak będzie się córka nazywać
Po części czuję się ojcem tego sukcesu, graty!
Cytat:
Chciałabym iść do ogrodu, zdjąć buty i stanąć na śniegu, ale się obawiam, że mnie ktoś zobaczy i wezwie pogotowie psychiatryczne
To mi przypomniało dawne czasy, gdy psychiatra zmienił leki mojej sąsiadce i popadła w coś na kształt hipomanii, pamiętam, że namawiała mojego ojca na wspólne chodzenie boso po porannej rosie (i miała 100 pomysłów na minutę) Ogólnie zrobiła się taka "wylewna" bardziej i pełna życia, na swój sposób było to całkiem urocze, bo od zawsze znałem ją wyciszoną i zamkniętą w sobie raczej, a tu taka nagła zmiana o 180 stopni (dziadkowie byli akurat u nas na "wakacjach" i pamiętam, że dziadek się jej nawet bał na swój sposób). Po zmianie leków na stare wszystko wróciło do "normy"
Cytat:
Też mnie kiedyś taka historia spotkała i okazało się, że mam torbiel do usunięcia Do dziś mi ludzie nie wierzo, że dentystka to wyczaiła
Faktycznie, coś kojarzę chyba
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie na balkonie - byłoby tak romantycznie
"Romeo i Julian"
Cytat:
Mam nowe hobby Zostałam podglądaczem
http://ptaki24.pl/kamery-online/karm...szczadach.html
Noc jest i ptaki śpią, trza poczekać do świtu (dzisiaj w tv był krótki reportaż o karmnikach... nieee, o budkach lęgowych z transmisją na żywo). W sezonie fajnie jest też podglądać bocianie gniazda (choć kiedyś było mi strasznie smutno, bo parze bocianów inne ptaki wyrzuciły jaja z gniazda i takie biedne tam siedziały, w deszczu, na chwilę przed odlotem...)
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.tiaaaaa
Ale co? Manie dla mania jest Ci całkowicie obce?
Cytat:
2.żeby kothy miały czym igrać po klawiaturze ???
No tak, kothy to już nawet głupią gufkom czosnku bawić się nie mogą, pfff!
Cytat:
żebym to ja wiedziała to przed ślubem https://www.youtube.com/watch?v=HWGb5RCaLX8
Byłem kiedyś na recitalu Banaszak w Gdańsku, wynudziłem się za wszystkie czasy (na usprawiedliwienie mam tylko swój natenczas juwenilny wiek, 10 lat)
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
za lizanie i poprawki jechać niemiłosiernie wg cennika Witkacego
Cudne!

Ad sinupret - czytałeś "Narkotyki. Niemyte dusze"?
Cytat:
Impas to ja miałam własnie do połowy zeszłęgo roku, nic mi sie nei podobało
Ja mam taki impas od listopada co najmniej...
Cytat:
W przypadku moim to swieta prawda, jak na dentce wyczułam i spytałam co to, tak nigdy nie niuchałam wiecej ani w perfumerii ani nikaj az do wczoraj ,a pamietałam doskonale go
Najpierw przeczytałem "na denatce", potem "na dętce" i taką minę miałem, o --->
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 00:18   #4205
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja mam taki impas od listopada co najmniej...

Najpierw przeczytałem "na denatce", potem "na dętce" i taką minę miałem, o --->
Każdy impas kiedys przechodziu mnie trwał dosyc długo

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-10, 00:22   #4206
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
To ciekawe co ja teraz będe czytac, ogladac i kontemplowac Zawsze zaglądam zobaczyć czy jest juz nowy post...
Nie przejmuj się, myślę, że to przerwa chwilowa - wymyślę coś nowego, bo potrzebę pisania jednak mam

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A ja już wszystko wiem. I mam nadzieję, że Ju nie skończy z pokazywaniem się w internecie, tylko przeniesie ciężar z blogowania, na inna platformę

Rozumiem Justynę doskonale, na moim blogu też zupełnie nie ma ruchu, chyba, że zajrzy tam Katty Traktuję blog, jako portfolio, miejsce, w które mogę odesłać tych, którzy nie korzystają z Facebooka i instagramu. Cały ruch skupia się tam właśnie...
Zapisz
Nooo... trzeba instagram założyć... dziękuję za wysłuchanie mojej chaotycznej myśli

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Zrobisz co uznasz za najsłuszniejsze na dany moment. Jedno jest pewne, warto byś nie przestała zostawiać po sobie śladu.

Nie znam się na tym jaka forma obecnie ma największe dotarcie do ludzia. niby Fejs, niby YT, ale to wszystko zależy od docelowości, do jakich odbiorców chcemy dotrzeć, więc doradzić nie mogę.

Zmiany są dobre. Choć żal będzie bo Blog był bardzo prawdziwy, bardzo osobisty, był jak dzienniki. On żył. Rozumiem Cię jednak, że naturalność rzadko popłaca. Bez efektów specjalnych ciężko zostać zauważonym.
Otóż to!

Cytat:
Ju, mi trochę bloga szkoda, bo tam bywam jak tylko jest coś nowego (kocham Bloglovin ). I żałuję, że to co sobie w czasie oglądania myślę nie jest mi dane napisać w komentarzach. Jakby tak dało się jakieś telepatyczne przekazy wysyłać... Bo ja jestem wyjątkowo jeśli chodzi o przeżycia "do środka" (chyba od czasu gdy przeczytałam kilka tomów moich pamiętników i doznałam wielkiego niesmaku jak można było być tak naiwną, egzaltowaną i pospolitą; oczywiście jak pisałam to byłam jak natchniona ).
Wyobrażam sobie jakie to przykre musi być, że pod takim wpisem jak podsumowanie roku taki nikły odzew. To ja napiszę, że mnie najbardziej w tej liczbie obrazów (które w końcu już znam) uderzyły te, które łączą barwy chłodne i ciepłe - głównie czerwień. Gdybym miała więcej jaj to Bloki na Marsie byłyby moje, ale jakoś się ich obawiam

Jakbyś się chciała pozbyć to ja zamierzam nabyć (tylko zanim się wezmę do przeglądania choć...)

Murszafko, ciekawe czemu mi przychodzi słośliwie na myśl o tej zleceniodawczyni portretu taki dialog lekarski (kontrolna pracowa wizyta M u neurologa):
Neuro: Czy matka miała ciężki poród?
M:
Neuro: Bo ma Pan taką asymetryczną twarz.

Tadam!
Jakbyś widziała moje wieloletnie pamiętniki! Od liceum - nie mam ich, wywaliłam do śmieci, chyba z 15 lat pisania, czytanie tego było straszne

Co do neurolożki, to nie mam słów, byłoby śmieszne, gdyby jednocześnie nie straszne

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
3. Ja bym parsknęła śmiechem niekontrolowanie. A potem pomyślałabym, że lekarka może i skrzywienie zawodowe ma, ale i brak wychowania też i tyle. Ludzie złoci CAŁA natura jest niesymetryczna. SYMETRIA nie istnieje! W naturze, bo już w architekturze to chyba raczej
Otóż to, brak kultury i wychowania, a symetrii nie ma! Takie prawo.
Cytat:
Ale jajca Ledwo się wzbogaciłam w jedne Allure Sensuelle edp, a dzisiaj się pojawiła szansa i mam z wymianki drugie tylko ze wersje edt teraz
O tak, cudowne są takie zdarzenia - spełniane życzenia jak niespodzianki na zamówienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Mam nowe hobby Zostałam podglądaczem
http://ptaki24.pl/kamery-online/karm...szczadach.html
Chyba się minęłam z powołaniem, taki ornitolog to jest ktoś
FANTASTYCZNIE! Ja się na ptakach znam, ptakach Polski szczególnie, już jako dziecko odkreślałam w atlasie te, które widziałam, chodziłam z zadartą głową - to pasjonujące!

Cytat:

Ju - może blog był kolejnym etapem, który się kończy i przyszedł czas na coś innego , adekwatnego do momentu w którym jesteś ?
Zapisz
Też tak myślę, wlaśnie tak! Szkoda tylko, że dowcipów Wojtka nawet nie chce mi się zamieszczać - jakoś tak nie wiem, chowam więcej dla siebie...
Poza tym mnóstwo, mnóstwo pracy, idzie bardzo różnie, każdego dnia rozpacz i euforia, czasem w odstępach kilkuminutowych, śmieję się z tego - kiedy się uda albo kiedy zupelnie zniszczę obraz Przynajmniej nie ma czego żałować

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

JU, czuje sie winna troche ze chcesz z bloga zrezygnowac bo bywalam, czytalam, zachwycalam sie ale......nie komentowalam. Nie czulam, jakby to ujac, ze moje komentarze cokolwiek beda znaczyc. Przepraszam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie, spox, chodzi o całokształt - jak Parabelka powiedziała, jest inaczej, wielu rzeczy jeszcze nie wiem po prostu. Jak siebie znam, niedługo wymyślę coś nowego, no i wątpię, żebym po wizycie w CSW potrafiła siedzieć cicho

Cytat:

Muszę zrobic podejście do Soir ponownie, po latach

Tez mam taką nadzieje ... Ju?
Ja mam odlew i nie porwał mnie

I w ogóle

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 00:22   #4207
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ad sinupret - czytałeś "Narkotyki. Niemyte dusze"?
ni, może we fragmentach; w całości tylko listy do ojca i chyba 622 albo Pożegnanie, ale to akyszki były

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 00:31   #4208
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nie przejmuj się, myślę, że to przerwa chwilowa - wymyślę coś nowego, bo potrzebę pisania jednak mam

O tak, cudowne są takie zdarzenia - spełniane życzenia jak niespodzianki na zamówienie

Ja mam odlew i nie porwał mnie
Mam taka cicha nadzieje, bo naprawde, mimo ze sama w sumie nie komentowałam, to czytac Cie uwielbiam. Nie tylko o obrazach ale i o Guciu, dowcipach Wojtkowych i fogle
Tera tylko fb został na razie, ale to nie to No ewentualnie przypomnieć sobie stare wpisy w brulionie można
Tak czy siak, zrobisz jak bedzie dla Ciebie dobrze, ale wiesz ze pewne małe grono stałych i wiernych czytelników masz

To było wiecej niz marzenie, to było totalne zaskoczenie, bo o edt nawet nie myslalam a tak dwa Sensuelki mam za rzeczy, ktore mi były zbędne

Mnie jak do tej pory tez nie, ale moze to sie kiedys zmieni. Z Chanelami tez tak było u mnie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-10, 01:23   #4209
gryx82
BAN stały

Cytat:
Każdy impas kiedys przechodziu mnie trwał dosyc długo
Ja aż tak długiego jeszcze nie miałem, ale jakoś nieszczególnie mi z tym źle
Cytat:
No i git!
Cytat:
Ja się na ptakach znam, ptakach Polski szczególnie, już jako dziecko odkreślałam w atlasie te, które widziałam, chodziłam z zadartą głową - to pasjonujące!
Ja się kompletnie nie znam, choć obserwuję pewien progres od kilku lat powiedzmy (zawsze lepszy byłem z botaniki, niż zoologii), bo kiedyś to nawet kawkę z wroną myliłem
Cytat:
Jak siebie znam, niedługo wymyślę coś nowego, no i wątpię, żebym po wizycie w CSW potrafiła siedzieć cicho
Koniecznie!
Cytat:
ni, może we fragmentach; w całości tylko listy do ojca i chyba 622 albo Pożegnanie, ale to akyszki były
Co to było? "Narkotyki" polecam, fajnie opisane odmienne stany świadomości
Cytat:
Mam taka cicha nadzieje, bo naprawde, mimo ze sama w sumie nie komentowałam, to czytac Cie uwielbiam. Nie tylko o obrazach ale i o Guciu, dowcipach Wojtkowych i fogle
Stary 2017-01-10, 01:36   #4210
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Raz jest, raz nie ma...

Boję się iść do dentysty. Tj. nie boję się dentysty, jako takiego, tylko, że się okaże, że znów jakaś historia dłuższa i mocno czyszcząca portfel... Boli mnie ząb pod koronką
Zapisz
no to raczej nie jest dobrze...

Cytat:
Hej hej, kochani
pozdrawiam znad sztalug.

Tak sobie myślę, że kończę z blogiem. Przynajmniej w takiej formule, w jakiej jest. Strata czasu.

ale wiesz ludzie czytaja tylko nie komenuja,aczkowiek wiem jakie to frustrujace...bo jak człowiek cos robi, gdziekolwiek, na blogu, fejsie itd i zero odzewu to sie czuje jakby to wrzucal w czarna dziure...ja mam frustracje cały czas prawie....i serio brak komentarzy odbiera mi cała przyjemnosc z prowadzenia fanpage , eic jakby cos to zapraszam wszystich na mojego fanpage, nie potrzeba duzo pisac ,ale samo serduszko czy napsanie fajny didek, czy tez super fotka daje duzo...dla poczucia sensu ze wogole warto poswiecac temu czas-i pieniadze, bo nawet to ze moi fani widza moje posty kosztuje

Cytat:
A ja już wszystko wiem. I mam nadzieję, że Ju nie skończy z pokazywaniem się w internecie, tylko przeniesie ciężar z blogowania, na inna platformę

Rozumiem Justynę doskonale, na moim blogu też zupełnie nie ma ruchu, chyba, że zajrzy tam Katty Traktuję blog, jako portfolio, miejsce, w które mogę odesłać tych, którzy nie korzystają z Facebooka i instagramu. Cały ruch skupia się tam właśnie...
Zapisz
nom tez rozumieu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 01:55   #4211
gryx82
BAN stały

Dobranoc
Stary 2017-01-10, 09:21   #4212
gryx82
BAN stały

I dzień dobry!
Stary 2017-01-10, 09:40   #4213
Redhaired Witch
Nindżopesz

Domyślam się, że brak komentarzy na stronach wpędza w zniechęcenie... a ja nie umiem komentować. Jakiś jednolinijkowiec typu "ładne zdjęcie/obraz" wydaje mi się tekstem na odwal jakbym w pysk dała, a autor się napracował. Chciałabym - jeśli już - napisać coś merytorycznego albo zagłębić się w niuanse, ale nie umiem opisać tego, co czuję, nie chcę też żeby wyszło "to na plus, to na minus". To siedzę cicho.
Także tak...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 09:47   #4214
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ogłoszenie parafialne - we wszystko było mi ciepło tylko nie w ręce wobec czego szukam pomysłów na ciepłe rękawiczki Macie takie?
popieram biedronkowe, dają radę
a jak nie bedzie, to poszukałabym w sklepach sportowych czegoś narciarskiego
Koleżanka na zwykłe rekawiczki zakłada zimą jednopaczaste z królika i też sobie chwali taki zestaw

Cytat:
3.robienie zapasów nad wyraz korzystnym jest
weeź, bo Cię...

ja już nie mam, gdzie tych wszystkich zapasów trzymać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-01-10 o 09:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 11:11   #4215
Parabelka
Panaroja

snad zamiaru kolejnej kawusi
Cytat:
jeżeli komuś bym się mogła dać sportretować, to właśnie Witkacemu
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
A widzisz, trza bylo je pielegnowac
a toż ja pielęgnuje, , ino na zapas sie boje, bo wiem co taka pogoda z tfarzo robi
Cytat:

Ale co? Manie dla mania jest Ci całkowicie obce?

No tak, kothy to już nawet głupią gufkom czosnku bawić się nie mogą, pfff!

Byłem kiedyś na recitalu Banaszak w Gdańsku, wynudziłem się za wszystkie czasy (na usprawiedliwienie mam tylko swój natenczas juwenilny wiek, 10 lat)
1.nie za takie piniondze
2.porzundek musi być , a nie kurde szystko po chałupie lata
3.no tak jakby ciut zbyt niedojrzały wiek na takie występy
Cytat:

Też tak myślę, wlaśnie tak! Szkoda tylko, że dowcipów Wojtka nawet nie chce mi się zamieszczać - jakoś tak nie wiem, chowam więcej dla siebie...
Poza tym mnóstwo, mnóstwo pracy, idzie bardzo różnie, każdego dnia rozpacz i euforia, czasem w odstępach kilkuminutowych, śmieję się z tego - kiedy się uda albo kiedy zupelnie zniszczę obraz Przynajmniej nie ma czego żałować

Nie, spox, chodzi o całokształt - jak Parabelka powiedziała, jest inaczej, wielu rzeczy jeszcze nie wiem po prostu. Jak siebie znam, niedługo wymyślę coś nowego, no i wątpię, żebym po wizycie w CSW potrafiła siedzieć cicho
1.czyli Cię wyczułam i też podejrzewałam, że teraz kiedy zmieniłaś kierunek nie będziesz miała czasu na bloga , bo Cię wciągnęło w zupełnie inną stronę i bardzo dobrze , aczkolwiek egoistycznie powiem , że żal .
2.o właśnie, tak sobie myślałam, że strasznie mi będzie brak Krytycznych Czwartków , jako że to jest jedyna akceptowalna dla mnie forma kontaktu ze sztuką współczesną - tym bardziej, że pomijając CSW , Zachętę itp , pokazujesz perły, o istnieniu których inaczej człowiek nie ma szansy się dowiedzieć .
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

weeź, bo Cię...

ja już nie mam, gdzie tych wszystkich zapasów trzymać
ja też, dlatego przestałam robić, ale ogólnie to dobry zwyczaj, coś się kończy , sięgasz i masz

A fogle to ja chcę laaaatoooooo

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 11:38   #4216
Betty83
Zakorzenienie

kawa dziś sama do mnie nie przyszła
człowiek to się szybko przyzwyczaja do dobrego
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 11:44   #4217
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

kawa dziś sama do mnie nie przyszła
człowiek to się szybko przyzwyczaja do dobrego

Do mnie też nie chciała

snad niczego
Stary 2017-01-10, 12:46   #4218
gryx82
BAN stały

Ja się cieszę, że do mnie sama nie przychodzi, bo nikt takiej dobrej jak ja nie robi, serio
Cytat:
1.nie za takie piniondze
Czy wszystko trzeba przeliczać na pieniądze?
Cytat:
2.porzundek musi być , a nie kurde szystko po chałupie lata
U nas są cykliczne szaleństwa 2 razy dziennie: do południa i od 21:00 mniej więcej
Cytat:
A fogle to ja chcę laaaatoooooo
Ja nie pogardzę końcem marca
Stary 2017-01-10, 12:59   #4219
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się cieszę, że do mnie sama nie przychodzi, bo nikt takiej dobrej jak ja nie robi, serio
mój chuop robi illy w bialetti

didka też robi dobrą, ale cennik wprowadziła i za poranną kawę muszę ją po plecach drapać

poza tym, jak sama przyjdzie zanim jeszcze dobrze oczy otworzę, to może być nawet lura
Stary 2017-01-10, 13:58   #4220
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Domyślam się, że brak komentarzy na stronach wpędza w zniechęcenie... a ja nie umiem komentować. Jakiś jednolinijkowiec typu "ładne zdjęcie/obraz" wydaje mi się tekstem na odwal jakbym w pysk dała, a autor się napracował. Chciałabym - jeśli już - napisać coś merytorycznego albo zagłębić się w niuanse, ale nie umiem opisać tego, co czuję, nie chcę też żeby wyszło "to na plus, to na minus". To siedzę cicho.
Także tak...
Mam to samo... Blokuje mnie przy komentarzach... Teraz muszę się strasznie napracować przy odpowiedziach na komentarze -na FB, żeby nie było, że na blogu taki ruch i przeważnie się to kończy na "dziękuję bardzo", ciekawe, kiedy za to oberwę...

A w ogóle, to dzień dobry, niedawno wstałam i zjadłam śniadanie. To już drugi raz dzisiaj, bo przy moim obecnym trybie życia, wstawanie o 6 rano, to mordęga. Raz, że biorę leki, po których śpię do 9, niezależnie od tego, czy wstanę, czy nie, dwa, że przy chodzeniu spać o 2, godzina 6 nie istnieje po prostu... No ale trzeba było do dentysty... Oczywiście to, z czym zasiałam panikę, jest OK, mam się nie martwić. Za to inna plamkę znalazł i będzie robota... Ale najpierw skaling i piaskowanie. Nigdy tego nie miałam robionego, to boli?? Dotąd mi się kamień na zębach zupełnie nie zbierał...

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Biorę

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 13:58   #4221
gryx82
BAN stały

Cytat:
mój chuop robi illy w bialetti
Lepszą ode mnie?! Dobra, wierzę na słowo, pisałem o moim otoczeniu
Stary 2017-01-10, 13:59   #4222
Katty_p13
Piers do przodu

Mursz przyjemne nie jest ale nie boli szast prast pół godzinki i ok.
Stary 2017-01-10, 14:02   #4223
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz przyjemne nie jest ale nie boli szast prast pół godzinki i ok.
Wybielanie było dramatem. Nie sam proces, ale kilka dni po, czułam się, jakby mi ktoś wbijał igły w zębinę. W zupełnie niespodziewanych chwilach.
Zapisz

Stary 2017-01-10, 14:37   #4224
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Lepszą ode mnie?! Dobra, wierzę na słowo, pisałem o moim otoczeniu
sama szkoliłam

skaling to u mnie konieczność co jakiś czas
piaskowanie miałam raz dawno temu i chyba nigdy więcej się nie podejmę
Stary 2017-01-10, 14:51   #4225
Murszafka

Cytat:
sama szkoliłam

skaling to u mnie konieczność co jakiś czas
piaskowanie miałam raz dawno temu i chyba nigdy więcej się nie podejmę
Ała??
To idę jeszcze jedną kawę wypić. Boję się
Zapisz

Stary 2017-01-10, 14:57   #4226
Redhaired Witch
Nindżopesz

Mursz, ja wspominam skaling i piaskowanie jako mało bolesne. Właściwie prawie wcale, chyba, że o dziąsło zahaczyli. Za to piaskowanie tragedia, cała twarz w białym... no czymś tam. Musiałam u dentysty w kajblu na gwałt robić nowy makijaż, nie byłam na to przygotowana ani technicznie, ani psychicznie Natomiast kieeedyś jak usuwałam kamień, to nie wiem czy to była inna technika czy co, ale bolało bardzo na przednich dolnych zębach, tam gdzie mam wrażliwe.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 15:08   #4227
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Wybielanie było dramatem. Nie sam proces, ale kilka dni po, czułam się, jakby mi ktoś wbijał igły w zębinę. W zupełnie niespodziewanych chwilach.
Zapisz
A to ciekawe czym mialas wybielanie, bo ja rzadnych sensacji nie miałam a obawiałam sie, bo słyszałam narzekania po wybielaniu. Pytałam sie denty przed czy zeby beda reagować, powiedziała ze nie i miała racje. Mówi ze wybielania dawnego typu tak mogły działać. Te nowe nie.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-10, 15:09   #4228
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ała??
To idę jeszcze jedną kawę wypić. Boję się
Zapisz
miałam poharatane dziąsła i nadwrażliwość nie do zniesienia
ale to może zależeć od generacji piasku i umiejętności lekarza

u mnie okazało się że wystarczy polerka po skalingu
Stary 2017-01-10, 15:10   #4229
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Zapisz
Tu nie ma efektu day after
Stary 2017-01-10, 15:11   #4230
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mursz, ja wspominam skaling i piaskowanie jako mało bolesne. Właściwie prawie wcale, chyba, że o dziąsło zahaczyli. Za to piaskowanie tragedia, cała twarz w białym... no czymś tam. Musiałam u dentysty w kajblu na gwałt robić nowy makijaż, nie byłam na to przygotowana ani technicznie, ani psychicznie Natomiast kieeedyś jak usuwałam kamień, to nie wiem czy to była inna technika czy co, ale bolało bardzo na przednich dolnych zębach, tam gdzie mam wrażliwe.
O szlag, ja mam mega wrażliwe zęby
Cytat:
A to ciekawe czym mialas wybielanie, bo ja rzadnych sensacji nie miałam a obawiałam sie, bo słyszałam narzekania po wybielaniu. Pytałam sie denty przed czy zeby beda reagować, powiedziała ze nie i miała racje. Mówi ze wybielania dawnego typu tak mogły działać. Te nowe nie.
Miałam dwa lata temu robione, nakładki i żel w gabinecie dentysty. Z lampą. Sam proces był zupełnie bezbolesny, natomiast w godzinę po wyjściu się zaczęło... Tylko ja mam mega wrażliwe zęby, bez pasty dla nadwrażliwców i wcierania żelu Elmex, nie zjem loda i nie napiję się kawy.
Zapisz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości