|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
a co na to ksiądz??
Bo przeciez piatek jest dniem męki Chrystusa, wtedy nie powinno sie balowac no i nie jesc mięsa
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
ech.... pod koniec wakacji byłam w ciązy, ale poroniłam w 6 tygodniu.... jak zaszlam do lekarza to powiedział, ze jest w szoku jak ja w ogole sama funkcjonuje , miałam tak wyczerpany organizm.... dziecko nie miało warunków by się rozwijać ....
a wszystko przez moją głupote.... pracowałam prawie 2 miesiące , dzien w dzien, brałam nawet calaki ( po 13 godz ) by zarobic troche więcej pieniędzy niż zawsze, bo chcielismy we wrzesniu pojechac na jakies male wakacje z tz..... od tamtego czasu znienawidzilam swoja prace i juz nie potrafilam tam pracowac, przychodzilam tam i plakac mi sie chcialo... odeszlam z pracy.... pracy nie moge znalezc do dnia dzisiejszego i nie potrafie zapomniec o tym co mnie spotkało.... przez własna glupote....
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa współczuje
a wiedzialas wtedy od poczatku , ze jestes w ciązy czy nie i dlatego tak pracowałas cięzko?? |
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykre, ale trzeba życ dalej i przede wszystkim dbać o siebie, a nie o te cholerne pieniądze.....
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
dlatego jak ci te objawy nie przejda to leć do lekarza |
|
|
|
#1086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki, chcialam sie tylko pozegnac i zyczyc wam wesolego jajka
My z Tz zaraz jedziemy do jego rodzicow a tam nie mam za bardzo dostepu do netu. Jak bede miala mozliwosc to moze zajrze w miedzyczasie. Nie zapomnijcie o mnie |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że zaczęłyście temat ciąży...
że tak powiem: w porę... Zottel dla Was też cieplutkie życzonka!!! MisQa
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2008-03-19 o 12:25 |
|
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem...tylko ze na chwile
mam 2 zmiane caly tydzien i niestety nie mam czasu na neta... ;/ dzis farbowalam wloski na granatowa czern bo mialam juz brazowe a w piatek doczepiam u fryzjera 10 pasemek blond Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a dlaczego w porę?
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
zrób test
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MisQa
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
zrob test a najlepiej 2 bo czasami testy sie nie sprawdzaja
poczekamy do piatku na twoj wynik testu
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, wizaz cos szwankuje, nie widze avow, i nie tylko ich
MisQa, przykro mi. Ja to po zajeciach z genetyki to boje sie normalnie zajsc w ciaze. ![]() Magialena, to niezle. Ja z reguly mam nieregularne miesiaczki, wiec juz sie nie steruje, czy mi sie sponia czy nie. Jestem bardziej zaskoczona gdy przychodzi o czasie... ![]() A co do ciaz, to chyba moja znajoma z grupy zaciazyla. Zaczela sie chwalic jak to lodowki otworzyc nie moze, bo jej smierdzi. A po sniadaniu, na ktore zjadla platki na mleku zwymiotowala. Oslabiona jest i tak to sie za nia ciagnie od paru dni... Dostalam maila od Pro Kadr. Zapytalam sie jasno, czy maja terminy na lipiec a oni odpisali, zeby podac nr kontaktowy to oddonia by sie umowic na spotkanie i pokazac wszystko. Kurcze, chyba maja problem z czytaniem. Ogladac juz ich filmy ogladalam a tel tez podalam w mailu. No i slyszalam, ze z sala moge miec problem Dziewczyny, czy jak podpisywalyscie jakiekolwiek umowy to wplacalyscie od razu zaliczke? Jesli tak to po ile?
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zaliczek, to tak. i za salę, i za zespół, i za fotografa i za kamerzystę.
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
jaga przy podpisywaniu kazdej z umów wpłacaliśmy zaliczke i tak:
dj 300zł fotograf 200zł sala 500zł samochód 200zł misQa bardzo mi przykro Twoje samopoczucie wcale nie musi być objawem ciąży, ja ostatnio też podobne stany miałam a w ciazy nie jestem (a przeszlo mi to przez mysl nie ejden raz), to chyba jakiś wirus czy coś takiego:/ po paru dniach przeszło![]() w my odbieramy w tym tygodniu obrackzi tak wiem ze to szybko i pewnie sie postukacie w czolo ze co nam odbilo ale to bylo takie zagranie "taktyczne" moj TŻ wieksza czesc swojej czesci wydatkow slubnych <troche zagmatwalam> płaci sam ze swojej kieszeni, a reszte dokladaja mu rodzice no i akurat mial odlozone pieniazki i stwierdzilismy ze kupimy teraz, to potem bedzie mniej wydatkow
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ostatnie wakacje miałam tak, że przez jakiś czas rano chciało mi się wymiotować. później i w ciągu dnia mnie "łapało". już myślałam, że jestem w ciąży, ale jak poczytałam, okazało się, że to drożdże czy coś. |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sala 1000zł zespoł 500zł fotograf 100zł kamerzysta 100zł Edit: kiedy sie robi opłaty za kosciól ktos wie?? |
|
|
|
|
#1102 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątki są jednak mało popularne, ale przynajmniej nie ma problemu z rezerwowaniem sali, fotografa czy kamerzytsy![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno nie zapomnimy Udanego wypoczynku u teściów![]() No i słusznie, daj znać potem co i jak No mi też coś wizaż dziś dobrze nie działa, miałam problemy żeby wejść na strone Cytat:
Cytat:
My nie płaciliśmy żadnej zaliczki, za sale (mamy z własną kucharką) nie trzeba było, zespół stwierdził, że też nie potrzeba. Za to fotograf i kamerzysta na pewno zawołają. A zaliczki to mniej więcej 10-20 % ceny całej usługi |
|||||
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my chcemy kupić obrączki w czerwcu, żeby sobie zrobić prezent (a właściwie to TŻ mi zrobi, bo przecież on płaci ) na trzecią rocznicę (22 czerwca). no i faktycznie, później jeden wydatek mniej. |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny.
![]() To wychodzi na to, ze nie wplaca sie zaliczki tyle ile sie chce tylko ustala to firma, z ktora podpisujemy umowe. Dobrze rozumuje? ![]() A wizaz to pewnie przez te piekielna reklame Link4 sie zawiesil.
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny macie gg? |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
My płaciliśmy
1500 za sale 100 fotograf 500 zespół kamerzysta nie chciał zalczki, ale to taki troche znajomy ![]() A gg macie
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalistą nie jestem, ale w jakiejś części to jak się odżywiamy też ma znaczenie. Kiedyś tak jak jaga pisała, kobiety w ciąży pracowały, wykonywały w domu wszystko co trzeba było i z ciążą było ok. Teraz natomiast jak już się zajdzie w ciąże to naprawdę kobiety się oszczędzają, dbają o siebie, chodzą wszystkie możliwe badania i mimo tego niektóre mają poważne problemy. Ciąże teraz traktuje się właściwie jak chorobę, wszyscy dmuchają i chuchają na ciężarną, a kiedyś nikt się nie patyczkował, kobieta musiała pracować i koniec.
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, że znowu śmiertelność dzieci była większa...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

My z Tz zaraz jedziemy do jego rodzicow a tam nie mam za bardzo dostepu do netu. Jak bede miala mozliwosc to moze zajrze w miedzyczasie. Nie zapomnijcie o mnie

Ogladac juz ich filmy ogladalam a tel tez podalam w mailu.