Włosomaniaczki :D - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-19, 20:05   #2731
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny używałyście oleju laurowego na wlosy??? Ponoć przyspiesza porost włosów i pomaga zwalczać łupież. Powoli się napalam...tylko miejsca w szafce brak na te wszystkie mazidła już. Trzeba będzie i szafkę dokupić
ja na mazidła miejsce znajde, gorzej z ubraniami musze szafe dokupic
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 20:16   #2732
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny używałyście oleju laurowego na wlosy??? Ponoć przyspiesza porost włosów i pomaga zwalczać łupież. Powoli się napalam...tylko miejsca w szafce brak na te wszystkie mazidła już. Trzeba będzie i szafkę dokupić
Ja już też zaczyna odczuwać nadmiar mazideł (ja i moje szafki)
Laurowego nie, ale kombinuję z rozmarynem i lawendą
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 20:22   #2733
Dori1981
Raczkowanie

JA już nie kupuje nic do włosów wczoraj olejek Vatika jeszcze czekam na paczke od Thanatos i koniec ,bo inaczej to mąż mnie ,chociaż zawsze mówi "kup sobie"

Zakupowe szaleństwo dopadło mnie w piątek, kupiłam 2 pary butów,2 pary spodni i 5 bluzek ,ale to wszystko dla synka czasami się zastanawiam dlaczego dzieci tak szybko rosną
Ale jeszcze sie wam pochwale ,że i tak mam super,bo mój tato co miesiąc przywozi jakieś ciuchy synkowi.Ciesze sie ,że ma dobry gust i rzeczy naprawde są spoko ,tylko dwa razy źle trafił,raz na spodenkach był wyszyty wiatek i serduszka,a drugi na bluzeczce kwiatki NO ale wybaczam mu
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 20:33   #2734
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Dziewczyny dodałam do smarowidła łolejowego oliwę z oliwek oczywiście extra virgin, włoski mam cud, miód i orzeszki. Takie mięciutkie, że cały czas się po nich macam
Stary 2008-03-19, 20:49   #2735
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A tak w ogóle przyszła mi dziś latte Kallosa i silver I muszę powiedzieć jedno... Zakochałam się w latte od samego wąchnięcia! I mam ochotę już umyć włosy żeby ją nałożyć, tylko że wczoraj weiczorem myłam No i na ten szampon też czekam z niecierpliwością aż go użyję i zniweluję mój lekko zółto-rudawy pobłysk włosów Tylko qrde ostatnio myję włosy co 3-4 dni, to będę musiała zrobić wyjątek i umyć po 1 dniu hihi

No i tak w ogóle życzę miłego dnia wszystkim!
to daj znac za kilka myc jak sie ten silver sprawuje, bo mysle nad nim intensywnie mam jakis taki l'oreala blond niwelujacy zolc z blondu, ale ja lubie zmiany
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Popijam kawkę, a w łazience studzi się płukanka z rumianku. Widziałam, że byłam mowa o soku brzozowym - poleca się go do częstego picia, oczyszcza organizm. Ostatnio poczęstowała mnie nim mama TŻ, o mało nie zwróciłam Jest taki słodkawo mdły, trochę tak jakby pić wodę z cukrem. Gdy poprosiłam o szklankę zwykłej wody chyba poczuła się urażona

Krakowianki kochane- widziałyście gdzieś olej kokosowy?

I miło wiedzieć, że ktoś biega ) Zbliża się wiosna i też postanowiłam zadbać o formę/figurę Ćwiczę co dzień lub co drugi dzień wieczorkiem, a dziś wybieram się na taniec. No i mam jakąś motywacje by zdrowiej żyć... dużo soczków marchewkowych, sałatek, owoców i... od jakiegoś czasu nie sięgam już po papierosy...
ojej, zazdroszcze tego odstawienia petkow... ja tez chce! chociaz sie ograniczam bardzo ja zaczne znow biegac jak tylko bedzie cieplej i wracam do tenisa bo mi pod domem korty buduja
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ale ci zazdroszczę! O ja! *_________________*

Biotyna a biostymina to to samo?
Jeśli nie, jak działa poszczególne?
wlasciwie to nie wiem! ja mam taka biotynke do ssania 2xdziennie
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a chce zamówić dzis tą szczotke dzisiaj i doradzcie czy wziąść tą
http://khaja.go3.pl/pl/index.php?p=p...-do-wlosow-ewa-
czy tą
http://khaja.go3.pl/pl/index.php?p=p...o-wlosow-maria-
a ja zamowilam podobna do tej pierwszej, taka jasna z jasnym wlosiem. przyjemna, ale jak mi wlosy odrasna to pewnie bedzie ciezko z czesaniem

a ja dzis dorwalam jantara i skusilam sie na seboradin lotion powiedz mi virko, ta szklana butelka jantara ma byc przezroczysta a sam jantar bladozolty? bo nie wiem czemu, ale mialam wrazenie, ze ta butelka jest brazowa
Stary 2008-03-19, 20:58   #2736
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
to daj znac za kilka myc jak sie ten silver sprawuje, bo mysle nad nim intensywnie mam jakis taki l'oreala blond niwelujacy zolc z blondu, ale ja lubie zmiany

ojej, zazdroszcze tego odstawienia petkow... ja tez chce! chociaz sie ograniczam bardzo ja zaczne znow biegac jak tylko bedzie cieplej i wracam do tenisa bo mi pod domem korty buduja

wlasciwie to nie wiem! ja mam taka biotynke do ssania 2xdziennie

a ja zamowilam podobna do tej pierwszej, taka jasna z jasnym wlosiem. przyjemna, ale jak mi wlosy odrasna to pewnie bedzie ciezko z czesaniem

a ja dzis dorwalam jantara i skusilam sie na seboradin lotion powiedz mi virko, ta szklana butelka jantara ma byc przezroczysta a sam jantar bladozolty? bo nie wiem czemu, ale mialam wrazenie, ze ta butelka jest brazowa
ja tez JUZ ZAMÓWIŁAM 1 będzie ciężko z czesaniem, ale zdrowo a to przeciez najwazniejsze
dlaczego ja nie moge znalezc jantara a ty gdzie kupiłas?
a co to jest "seboradin lotion"?

EDIT: a co powiecie na
olejek kokosowy z lawendą, rozmarynem i żółtkiem??

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-03-19 o 21:21
Stary 2008-03-19, 21:40   #2737
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
Jaki ten Seboradin masz?Ja chciałam kupić do włosów suchych i zniszczonych ,ale alkohol w składzie mnie odstraszył
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 22:05   #2738
madziunia80
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja zmykam, bo ostatnio się nie wysypiam. Dobrej nocy i długich, pięknych, lśniących włosów.
Stary 2008-03-19, 22:14   #2739
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja zmykam, bo ostatnio się nie wysypiam. Dobrej nocy i długich, pięknych, lśniących włosów.
o to ostatnie by mi się przydało
ja tez juz mykam Kolorowych
Stary 2008-03-19, 22:25   #2740
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Jaki ten Seboradin masz?Ja chciałam kupić do włosów suchych i zniszczonych ,ale alkohol w składzie mnie odstraszył
mam do wlosow zniszczonych farbowaniem i czyms takim musze przyznac, ze mimo tych % mam bardzo ladne i miekkie wlosy takie odzywione. ale one odkad od miesiaca sa bardzo dobrze odzywiane naturalnymi maseczkami i nie maja dostaw silikonow sa w ogole w super stanie! az ich nie poznaje
a jantara kupilam w aptece.
Stary 2008-03-19, 22:36   #2741
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję Póki co czuję sie dużo lepiej (choć tak naprawdę zaczęłam palić w wakacje, więc nie tak dawno), mam więcej energii, nie borykam się ze śmierdzącymi ubraniami (!) i nie czuję się winna wobec swojej skóry... Ale wolę nie mówić hop i zazdroszczę tenisa... sport to coś pięknego

Rozważam oddanie mamie mojego Rigenolu i zakup odżywki Matrix Hydratherapy. Używała któraś z Was?

Mam jeszcze jedno pytanie : istniej wątek zachwalajacy ziołowe szampony, w szczególności Barwy. Zastanawiałam się nad kupnem tatarowo-chmielowego, ale widzę, że mają w składzie SLS na drugiej pozycji

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 00:02   #2742
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Virko, na Wizażu nie ma żadnego wątku o tej herbatce Vitax Beauty Program (?), prawda? Gdzie mogę poczytać o jej cudownych właściwościach testowanych na Wizażankach? ( jak to zabrzmiało... )
Nie ma, to ja ją zachwalam gdzie popadnie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przyjęcie koleżanki .
Mam o sobie coś napisać - tzn. o swoich włosach czy o swoim życiu-pytam się bo nie chcę walnąć jakiejś gafy
Oczywiście o sobie, bo od strony włosów, już Cię trochę znamy

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Oj, przepraszam, musiałam przeoczyć pytanie, serio
Pochodzę z miasta które jest perłą wschodu , znaczy się Lublin
A ślub niemal dokładnie 2 i 1/2 roku temu
Ech, to były czasy...
Dziękuję za odpowiedź
Piękne czasy to ja miałam już prawie 6 lat temu...

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Laurowego nie, ale kombinuję z rozmarynem i lawendą
To kombinuj kombinuj , fajne są

Cytat:
Dziewczyny dodałam do smarowidła łolejowego oliwę z oliwek oczywiście extra virgin, włoski mam cud, miód i orzeszki. Takie mięciutkie, że cały czas się po nich macam
Ty zboczuchu, takie macanki...

Cytat:
powiedz mi virko, ta szklana butelka jantara ma byc przezroczysta a sam jantar bladozolty? bo nie wiem czemu, ale mialam wrazenie, ze ta butelka jest brazowa
Butelka ma być brązowa A kolor jantar chyba ma przezroczysty

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja tez JUZ ZAMÓWIŁAM 1 będzie ciężko z czesaniem, ale zdrowo a to przeciez najwazniejsze

EDIT: a co powiecie na
olejek kokosowy z lawendą, rozmarynem i żółtkiem??
No i dobrze, że pierwszą
Ja ją wybrałam po zmacaniu kilku, więc jest wypraktykowana

A mix bardzo fajny , tylko ostrożnie z olejkami, zacznij dodawać dosłownie po kropelce, żebyś nie przesadziła

Cytat:
Mam jeszcze jedno pytanie : istniej wątek zachwalajacy ziołowe szampony, w szczególności Barwy. Zastanawiałam się nad kupnem tatarowo-chmielowego, ale widzę, że mają w składzie SLS na drugiej pozycji
Ale przecież Barwa tataro-chmielowa nie ma SLS
Przynajmniej nigdy nie miała jak ja kupowłam.

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 00:09   #2743
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Udało się - dostałam prace

Cytat:
O kurczę, widzę, że brałyśmy ślub w tym samym czasie. U mnie też prawie dokładnie 2 i pół roku. Czyżby ślub 1 października?
Troszkę wcześniej, na początku września

Cytat:
Biotyna a biostymina to to samo?
Jeśli nie, jak działa poszczególne?
Biostymina to czysty aloes, a biotyna to witaminka H.
Jedno się wciera w przypadku skóry głowy, a drugie łyka na wzmocnienie włosków od środka

Cytat:
t
Dobre miałaś wrażenie flaszka jest brązowa

Cytat:
Oj, mam to samo... I nieważne, że wcześniej się położę... I tak muszę swoje odpokutować do pierwszej
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 07:26   #2744
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Dziękuje za gratulacje Nie dodałam, że jak narazie będę tam tylko praktykantką Brdzo się ciesze, bo zawsze chciałam pracować przy reklamieCo do obowiązków zobaczymy po świętach

Wpadne później i przeczytam dokładnie co tam nabazgrałyście i poodpisuje na posty, bo teraz mykam na zakupy Nie cierpie tego - już widzę to stado ludzi rzucających się na te produkty spożywcze i te koleiki ciągnące się przez cały sklep
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 07:48   #2745
madziunia80
Zakorzenienie

Dzień dobry! W tym roku na Wielkanoc proponuję nowy trend - jajka na choince
Chcieli Polacy białe święta, to mają

Udało mi się wyspać dzisiaj, ale osłabłam, jak podniosłam rolety i zobaczyłam co się wyrabia za oknem.

Marzenko, taki ze mnie zboczuch , że dalej się macam po tych kudełkach. Nie spodziewałam się aż takich cudów po oliwie z oliwek. Olej kokosowy już zamówiony, w piątek wieczorem albo w sobotę rano odbieram, będzie akurat na następne mycie.

Porcelainnn, Hydratherapy nie używałam, ale używałam Fortetherapy i bardzo sobie chwalę. Włosy mniej wypadały, a po pewnym czasie przestały wypadać. Uważam, że Biolage to naprawdę udana seria Matrixa
Nie piszę o składzie, bo nie znam

Edit: Acha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zafarbowałam włosy. Kupiłam Majirel 5.11, oxydant i zafarbowałam. Kolor wyszedł cudowny, w końcu taki, jak chciałam zimny brąz bez żadnych rudości. Włoski miękkie, nie ucierpiały, ja jestem zadowolona

Edytowane przez madziunia80
Czas edycji: 2008-03-20 o 08:37
madziunia80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 08:44   #2746
kosmarka
Wtajemniczenie

Zgodnie z tutejszy zwyczajem piszę trochę o sobie:
Jestem Rybką (niedwno stuknęło 26 l). Mieszkam na podlasiu. Pracuję, nauki już zakończyłam dość dawno, choć nie - pół roku temu kończyłam podyplomówkę u Ojca Rydzyka . Mieszkam z rodzinką i kochanym Piksem - tu jego zdjęcia są :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97767&page=111

Poza tym co ważniejsze jestem ze swoim TŻ-em ponad 6 lat z przebojami, małżeństwem jeszzce nie jestesmy, ale moze to niedługo się zmieni . Lubię słońce, choć moja skóra (mam duzo pieprzyków) nie powinna się w nim pławić. Od dwóch lat moim miejscem słonecznym na ziemi jest Chorwacja-zakochana w niej jestem, w tym roku chyba znowu pojedziemy do Breli-normalnie wypas, że hej. Boję się, że nic już tak nie zaspokoi moich wymagań-tak sobie rok temu poprzeczkę postawiliśmy, a pogodabyła, że eh.

A tu coś dla śmiechu - co ludzie są w stanie zareklamować w biurze podróży: nawet plemnki w basenie .
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5032891.html

Jeśli chodzi o włosy-jest pewna historia:
Kiedy dowiedziałam się, że moje włosy się kręcą Na biwaku integracyjnym w 1 klasie szkoły średniej. W zieloną noc koledzy z klasy wysmarowali nas-dziewczyny żelem do włosów (swoją drogą czemu pasty do zębów nie mieli ). Wówczas okazało się, że Marzena najlepiej na tym wyszła -wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że mam ładne włosy. Wczesniej zawsze po umyciu szczotkowałam i suszyłam suszarką-miałam taką szopę do ramienia.
Ogólnie mówiąc było tych eksperymentów z kolorami i fryzurami - ale chyba już mi przeszło, teraz robić mam zamiar wszystko co umożliwi mi ich szybkie i owocne zapuszczanie.
Chcę zanurzać w powodzi loków swojego TŻ-ta , swoją drogą lubię jak się bawi moimi włosami .
Cytat:
Gdzie na wizazu jest o tej masaeczce czosnkowej?
Proszę : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...234429&page=22
Cytat:
Dzień dobry! W tym roku na Wielkanoc proponuję nowy trend - jajka na choince Chcieli Polacy białe święta, to mają
Właśnie moja mama na telewizorze postawiła sobie takie drzewko-gałązki i jajka zawieszone na nich . Wczoraj jajka malowała-a tu śnieg za oknem padał .
Ja też mam świeżo umyte włoski i dotykam je co raz bo delikatniusie i gładkie są -choć po tym śnieżku porannym trochę się spuszyły.

Edytowane przez kosmarka
Czas edycji: 2008-03-20 o 09:23
kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 10:06   #2747
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobrze, że pierwszą
Ja ją wybrałam po zmacaniu kilku, więc jest wypraktykowana

A mix bardzo fajny , tylko ostrożnie z olejkami, zacznij dodawać dosłownie po kropelce, żebyś nie przesadziła
juz zapóźno jajka nie dałam, bo jakoś mi sie zapomniało i dałam zwykły olej kokosowy i dodałam olejków, ale kilka kropelek, bo ciężko dac 1 i teraz siedze jak przystało na prawdziwą włosomaniaczke z turbanem na głowie

kosmarka dlaczego zrobiłas smutna buzke przy podlasiu?
Stary 2008-03-20, 10:29   #2748
kosmarka
Wtajemniczenie

Bo oprócz walorów przyrodniczych i przywiązania, same trudności są tutaj-mówię tu o wyborze czegokolwiek nie koniecznie kosmetyków do włosów.
Może się rozwiniemy bardziej z funduszy UE - TO BĘDZIE LEPIEJ .

Stary 2008-03-20, 10:31   #2749
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Ale przecież Barwa tataro-chmielowa nie ma SLS Przynajmniej nigdy nie miała jak ja kupowłam.
Faktycznie :| W sklepie natknęłam się tylko na pokrzywową i do włosów jasnych i one miały SLS. Automatycznie więc stwierdziłam, ąe tataro-chmielowy też będzie miał

Cytat:
Porcelainnn, Hydratherapy nie używałam, ale używałam Fortetherapy i bardzo sobie chwalę. Włosy mniej wypadały, a po pewnym czasie przestały wypadać. Uważam, że Biolage to naprawdę udana seria Matrixa
Nie piszę o składzie, bo nie znam

Edit: Acha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zafarbowałam włosy. Kupiłam Majirel 5.11, oxydant i zafarbowałam. Kolor wyszedł cudowny, w końcu taki, jak chciałam zimny brąz bez żadnych rudości. Włoski miękkie, nie ucierpiały, ja jestem zadowolona
Też miałam Fortetherapy, szampon i też byłam bardzo zadowolona. Ale mam wrażenie, że rumiankowe płukani trochę wysuszają moje włoski teraz i chce im zafundować porządne nawilżenie. Absolut Repair wydaje mi się trochę za drogi, więc chyba sie skuszę na tego Matrixa

Gratuluje ładnego nowego kolorku Może jakieś zdjęcia?

(swój blond baleyage już chyba 4rty rok noszę i chce mi się jakiś zmian )

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 10:33   #2750
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie :| W sklepie natknęłam się tylko na pokrzywową i do włosów jasnych i one miały SLS. Automatycznie więc stwierdziłam, ąe tataro-chmielowy też będzie miał

Też miałam Fortetherapy, szampon i też byłam bardzo zadowolona. Ale mam wrażenie, że rumiankowe płukani trochę wysuszają moje włoski teraz i chce im zafundować porządne nawilżenie. Absolut Repair wydaje mi się trochę za drogi, więc chyba sie skuszę na tego Matrixa

Gratuluje ładnego nowego kolorku Może jakieś zdjęcia?

(swój blond baleyage już chyba 4rty rok noszę i chce mi się jakiś zmian )
Absolut repair wcale nie jest tak rewelacyjny, osobiście uważam, że Biolage chociaż na efekty trzeba poczekac, to jednak lepiej odżywia włosy.
Stary 2008-03-20, 10:39   #2751
Jolie2601
Zakorzenienie

Dzień dobry Maniaczki
U mnie zero śniegu, za to duuuużo słoneczka
Kurcze, nie wiem jak u Was, ale ja w ogóle nie czuję. że zbliżają się święt
Kosmarko- piękny kotuś a ten artykuł-hmmm co to duzo mówić, Polacy to chyba najwięksi malkontenci na tym globie. Wszystko im nie pasuje, wszędzie szukają powodów do rekompenstat, zwrotów kosztów etc. Najgorsze moim zdaniem to Polak za granicą (praca za granicą), nie chcę uogólniać, bo nie wszyscy tacy są, ale jak byłam na wakacjach w Londynie to czasami wstydziłam się przyznać do narodowości. A jak spotykałam zgraję "polaczków" np. w autobusie czy metrze, to byłam wściekła widząc ich zachowanie. No ale sami sobie taką markę wyrabiamy

EDIT:
Cytat:
Z tego co wiem to szampony barwy mają SPS a nie SLS
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-20, 10:46   #2752
tigresska
Zakorzenienie

Witam. U mnie śnieg za oknem Wczoraj była snieżyca a ja do pracy w pantofelkach wyskoczyłam... A cos mnie bierze wiec nie był to najlepszy pomysł no ale trudno... Wczoraj wieczorem miałam 38,6 dxziś jakoś niewyraźnie sie czuję. Naszpikowałam się wit C i innymi fervexami. Zobaczymy co z tego będzie...

Cytat:
Czyżby moja choroba przeszła na Ciebie

Udało się - dostałam prace
Chyba tez przeszła trochę na mnie... Wolałabym zebys dała mi swoje włoski a nie wiruski...
Gratuluję dostania pracy!!!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 10:51   #2753
kosmarka
Wtajemniczenie

Aha masz rację Jolie . Ale Brytyjczycy u nas tez nie lepiej się zachowują.

Pamiętam jak byliśmy w zeszłym roku w Breli to wśród osób, ktre piły piwo z puszki lub z butelki na ławeczkach przy plaży byli albo Rosjanie albo Polacy, zresztą sami podobnie robiliśmy , ale można to usparwiedliwić-po co pic piwo w barze pod daszkiem jakimś czy wewnątrz pomieszczenia, jak można na plazy na skałkach pod gołym niebem z pięknym widokiem i wiaterkiem od morza-oczywiście kulturalnie . Wrażenia lepsze stokroć.
Pamiętam tą rakiję przy zachodzie słońca - miodzio.

Stary 2008-03-20, 10:58   #2754
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
To kolejny patent do wypróbowania

Cytat:
Dzień dobry! W tym roku na Wielkanoc proponuję nowy trend - jajka na choince
Chcieli Polacy białe święta, to mają

Marzenko, taki ze mnie zboczuch , że dalej się macam po tych kudełkach. Nie spodziewałam się aż takich cudów po oliwie z oliwek. Olej kokosowy już zamówiony, w piątek wieczorem albo w sobotę rano odbieram, będzie akurat na następne mycie.

Ja chyba na serio zaraz przywloke choinke z piwnicy U mnie śnieg pada I mroźno jest przeraźliwie

A tą oliwe z oliwek to ile i jak długo na tych włoskach trzymałaś? Ja mam olej z pestek winogron - co Wy na to

Może fotencja włosków po zmianach

Cytat:
Mieszkam z rodzinką i kochanym Piksem - tu jego zdjęcia są :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97767&page=111

Poza tym co ważniejsze jestem ze swoim TŻ-em ponad 6 lat z przebojami, małżeństwem jeszzce nie jestesmy, ale moze to niedługo się zmieni . Lubię słońce, choć moja skóra (mam duzo pieprzyków) nie powinna się w nim pławić. Od dwóch lat moim miejscem słonecznym na ziemi jest Chorwacja-zakochana w niej jestem, w tym roku chyba znowu pojedziemy do Breli-normalnie wypas, że hej. Boję się, że nic już tak nie zaspokoi moich wymagań-tak sobie rok temu poprzeczkę postawiliśmy, a pogodabyła, że eh.
Śliczny kotek - a to pierwsze zdjęcie wymiata

Też jestem zakochana w Chorwacji To chyba najpiękniejsze miejsce na ziemi

Cytat:
Bo oprócz walorów przyrodniczych i przywiązania, same trudności są tutaj-mówię tu o wyborze czegokolwiek nie koniecznie kosmetyków do włosów.
Może się rozwiniemy bardziej z funduszy UE - TO BĘDZIE LEPIEJ .
Ale zapewne walory przyrodnicze większość wynagradzają

Cytat:
Najgorsze moim zdaniem to Polak za granicą (praca za granicą), nie chcę uogólniać, bo nie wszyscy tacy są, ale jak byłam na wakacjach w Londynie to czasami wstydziłam się przyznać do narodowości. A jak spotykałam zgraję "polaczków" np. w autobusie czy metrze, to byłam wściekła widząc ich zachowanie. No ale sami sobie taką markę wyrabiamy
Ja jeśli chodzi o Polaków za granicą spotkałam się z ich strony tylko z chamstwem i egoizmem. I też mi wstyd za nich było, bo nie spodziewałam się, że ogólnie ludzie (nie ważna narodowość) moga takie rzeczy wyprawiać i w ten sposób się zachowywać.

Już po zakupach Nie było aż tak źle - zapewne jutro będzie gorzej, bo ludzie dzisiaj pewnie jeszcze w większości pracują.

Edit: Oj tigressko mam nadzieje, że wykurujesz się na święta Jej jak ja lubie fervexy Mogłabym codziennie pijać nieważne czy jestem chora czy nie Po nich czuje się tak przyjemnie senna
Stary 2008-03-20, 11:16   #2755
Jolie2601
Zakorzenienie

Miłego dnia dziewczyny
Ja jadę dopomóc Babci w porządkach przedświątecznych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-20, 11:16   #2756
Lanessa
Zadomowienie

Dzięki, kosmarko
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Biostymina to czysty aloes, a biotyna to witaminka H.
Jedno się wciera w przypadku skóry głowy, a drugie łyka na wzmocnienie włosków od środka
używasz może biostyminy? są efekty? Bo nie wiem czy kupić.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 11:19   #2757
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia dziewczyny
Ja jadę dopomóc Babci w porządkach przedświątecznych
Miłego babciowania Ja mam to szczęście, że babcie mam za ścianą No i już posprzątane Teraz zostaje jeszcze tylko sernik z brzoskwiniami upiec
Stary 2008-03-20, 11:27   #2758
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczny kotek - a to pierwsze zdjęcie wymiata

Też jestem zakochana w Chorwacji To chyba najpiękniejsze miejsce na ziemi
Ale zapewne walory przyrodnicze większość wynagradzają
Odnośnie zdjątka - tez mi się podoba najbardziej i co ciekawe zrobione w makro komórką-SonyEricsson 550 i , nie wypasioną cyfrówką .

No to są dwie włosomaniaczki zakochane w CRO , w pracy i w domu mam zdjęcia na pulpicie - co raz to inna tapeta i wygaszacz też ze zdjęciami z CRO oczywiście.

Jeśli chodzi o walory pzryrodnicze podlasia-to się zgodzę wynagradzają i nne niedociągnięcia .

Wcinam teraz pyszna marcheweczkę - jak codzień w pracy, to tez mały mój rytuał.

Stary 2008-03-20, 11:31   #2759
kosmarka
Wtajemniczenie

Lanessa proszę , zajrzyj i dzisiaj też trochę napisałam o tej masce i podobnych na wątku z porostem włosów.

Stary 2008-03-20, 12:10   #2760
kolmanka
Wtajemniczenie

Witam Was w to śnieżne południe
matko ile do nadrabiania:P
Przyszły mi odżyweczki z Kallosa, dzisiaj koniecznie musze wypróbowac;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości