|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
musze szafe dokupic |
|
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Laurowego nie, ale kombinuję z rozmarynem i lawendą
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
JA już nie kupuje nic do włosów
wczoraj olejek Vatika jeszcze czekam na paczke od Thanatos i koniec ,bo inaczej to mąż mnie Zakupowe szaleństwo dopadło mnie w piątek, kupiłam 2 pary butów,2 pary spodni i 5 bluzek ,ale to wszystko dla synka czasami się zastanawiam dlaczego dzieci tak szybko rosną![]() Ale jeszcze sie wam pochwale ,że i tak mam super,bo mój tato co miesiąc przywozi jakieś ciuchy synkowi.Ciesze sie ,że ma dobry gust i rzeczy naprawde są spoko ,tylko dwa razy źle trafił,raz na spodenkach był wyszyty wiatek i serduszka,a drugi na bluzeczce kwiatki NO ale wybaczam mu |
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dodałam do smarowidła łolejowego oliwę z oliwek oczywiście extra virgin, włoski mam cud, miód i orzeszki. Takie mięciutkie, że cały czas się po nich macam
|
|
|
|
|
#2735 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam jakis taki l'oreala blond niwelujacy zolc z blondu, ale ja lubie zmiany![]() Cytat:
![]() ja zaczne znow biegac jak tylko bedzie cieplej i wracam do tenisa bo mi pod domem korty buduja![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dzis dorwalam jantara ![]() i skusilam sie na seboradin lotion powiedz mi virko, ta szklana butelka jantara ma byc przezroczysta a sam jantar bladozolty? bo nie wiem czemu, ale mialam wrazenie, ze ta butelka jest brazowa
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie ciężko z czesaniem, ale zdrowo a to przeciez najwazniejsze![]() dlaczego ja nie moge znalezc jantara a ty gdzie kupiłas?a co to jest "seboradin lotion"? EDIT: a co powiecie na olejek kokosowy z lawendą, rozmarynem i żółtkiem?? Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-03-19 o 21:21 |
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja zmykam, bo ostatnio się nie wysypiam. Dobrej nocy i długich, pięknych, lśniących włosów.
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze przyznac, ze mimo tych % mam bardzo ladne i miekkie wlosy takie odzywione. ale one odkad od miesiaca sa bardzo dobrze odzywiane naturalnymi maseczkami i nie maja dostaw silikonow sa w ogole w super stanie! az ich nie poznaje![]() ![]() a jantara kupilam w aptece.
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Póki co czuję sie dużo lepiej (choć tak naprawdę zaczęłam palić w wakacje, więc nie tak dawno), mam więcej energii, nie borykam się ze śmierdzącymi ubraniami (!) i nie czuję się winna wobec swojej skóry... Ale wolę nie mówić hop i zazdroszczę tenisa... sport to coś pięknego Rozważam oddanie mamie mojego Rigenolu i zakup odżywki Matrix Hydratherapy. Używała któraś z Was? Mam jeszcze jedno pytanie : istniej wątek zachwalajacy ziołowe szampony, w szczególności Barwy. Zastanawiałam się nad kupnem tatarowo-chmielowego, ale widzę, że mają w składzie SLS na drugiej pozycji
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#2742 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękne czasy to ja miałam już prawie 6 lat temu... To kombinuj kombinuj , fajne są Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ją wybrałam po zmacaniu kilku, więc jest wypraktykowana ![]() A mix bardzo fajny ![]() Cytat:
![]() Przynajmniej nigdy nie miała jak ja kupowłam.
|
|
|
#2743 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Biostymina to czysty aloes, a biotyna to witaminka H. Jedno się wciera w przypadku skóry głowy, a drugie łyka na wzmocnienie włosków od środka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za gratulacje
Brdzo się ciesze, bo zawsze chciałam pracować przy reklamie![]() ![]() Wpadne później i przeczytam dokładnie co tam nabazgrałyście i poodpisuje na posty, bo teraz mykam na zakupy Nie cierpie tego - już widzę to stado ludzi rzucających się na te produkty spożywcze i te koleiki ciągnące się przez cały sklep
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! W tym roku na Wielkanoc proponuję nowy trend - jajka na choince
![]() Chcieli Polacy białe święta, to mają Udało mi się wyspać dzisiaj, ale osłabłam, jak podniosłam rolety i zobaczyłam co się wyrabia za oknem. Marzenko, taki ze mnie zboczuch Porcelainnn, Hydratherapy nie używałam, ale używałam Fortetherapy i bardzo sobie chwalę. Włosy mniej wypadały, a po pewnym czasie przestały wypadać. Uważam, że Biolage to naprawdę udana seria Matrixa Nie piszę o składzie, bo nie znam ![]() Edit: Acha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zafarbowałam włosy. Kupiłam Majirel 5.11, oxydant i zafarbowałam. Kolor wyszedł cudowny, w końcu taki, jak chciałam zimny brąz bez żadnych rudości. Włoski miękkie, nie ucierpiały, ja jestem zadowolona
Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-03-20 o 08:37 |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zgodnie z tutejszy zwyczajem piszę trochę o sobie
:Jestem Rybką (niedwno stuknęło 26 l). Mieszkam na podlasiu . Pracuję, nauki już zakończyłam dość dawno, choć nie - pół roku temu kończyłam podyplomówkę u Ojca Rydzyka . Mieszkam z rodzinką i kochanym Piksem - tu jego zdjęcia są http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97767&page=111 Poza tym co ważniejsze z przebojami, małżeństwem jeszzce nie jestesmy, ale moze to niedługo się zmieni . Lubię słońce, choć moja skóra (mam duzo pieprzyków ) nie powinna się w nim pławić. Od dwóch lat moim miejscem słonecznym na ziemi jest Chorwacja . Boję się, że nic już tak nie zaspokoi moich wymagań-tak sobie rok temu poprzeczkę postawiliśmy, a pogodabyła, że ehA tu coś dla śmiechu - co ludzie są w stanie zareklamować w biurze podróży: nawet plemnki w basenie .http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5032891.html Jeśli chodzi o włosy-jest pewna historia :Kiedy dowiedziałam się, że moje włosy się kręcą Na biwaku integracyjnym w 1 klasie szkoły średniej. W zieloną noc koledzy z klasy wysmarowali nas-dziewczyny żelem do włosów (swoją drogą czemu pasty do zębów nie mieli ). Wówczas okazało się, że Marzena najlepiej na tym wyszła -wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że mam ładne włosy . Ogólnie mówiąc było tych eksperymentów z kolorami i fryzurami Chcę zanurzać w powodzi loków swojego TŻ-ta , swoją drogą lubię jak się bawi moimi włosami .Proszę Cytat:
. Wczoraj jajka malowała-a tu śnieg za oknem padał Ja też mam świeżo umyte włoski i dotykam je co raz bo delikatniusie i gładkie są .
Zapuszczam, nie farbuję i wzorowo pielęgnuję loki już od 26.12.2007 r. ![]() Edytowane przez kosmarka Czas edycji: 2008-03-20 o 09:23 |
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajka nie dałam, bo jakoś mi sie zapomniało i dałam zwykły olej kokosowy i dodałam olejków, ale kilka kropelek, bo ciężko dac 1 i teraz siedze jak przystało na prawdziwą włosomaniaczke z turbanem na głowie![]() kosmarka dlaczego zrobiłas smutna buzke przy podlasiu? |
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo oprócz walorów przyrodniczych i przywiązania
.Może się rozwiniemy bardziej z funduszy UE
|
|
#2749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje ładnego nowego kolorku ![]() (swój blond baleyage już chyba 4rty rok noszę i chce mi się jakiś zmian )
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Maniaczki
![]() U mnie zero śniegu, za to duuuużo słoneczka Kurcze, nie wiem jak u Was, ale ja w ogóle nie czuję. że zbliżają się święt ![]() Kosmarko- piękny kotuś a ten artykuł-hmmm co to duzo mówić, Polacy to chyba najwięksi malkontenci na tym globie. Wszystko im nie pasuje, wszędzie szukają powodów do rekompenstat, zwrotów kosztów etc. Najgorsze moim zdaniem to Polak za granicą (praca za granicą), nie chcę uogólniać, bo nie wszyscy tacy są, ale jak byłam na wakacjach w Londynie to czasami wstydziłam się przyznać do narodowości. A jak spotykałam zgraję "polaczków" np. w autobusie czy metrze, to byłam wściekła widząc ich zachowanie. No ale sami sobie taką markę wyrabiamy![]() EDIT: Cytat:
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. U mnie śnieg za oknem
Wczoraj była snieżyca a ja do pracy w pantofelkach wyskoczyłam... A cos mnie bierze wiec nie był to najlepszy pomysł no ale trudno... Wczoraj wieczorem miałam 38,6 dxziś jakoś niewyraźnie sie czuję. Naszpikowałam się wit C i innymi fervexami. Zobaczymy co z tego będzie...Chyba tez przeszła trochę na mnie... Wolałabym zebys dała mi swoje włoski a nie wiruski... Gratuluję dostania pracy!!!
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha masz rację Jolie
.Pamiętam jak byliśmy w zeszłym roku w Breli to wśród osób, ktre piły piwo z puszki lub z butelki na ławeczkach przy plaży byli albo Rosjanie albo Polacy , zresztą sami podobnie robiliśmy Pamiętam tą rakiję przy zachodzie słońca - miodzio .
|
|
#2754 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie śnieg pada I mroźno jest przeraźliwie![]() A tą oliwe z oliwek to ile i jak długo na tych włoskach trzymałaś? Ja mam olej z pestek winogron - co Wy na to ![]() Może fotencja włosków po zmianach ![]() Cytat:
![]() Też jestem zakochana w Chorwacji Cytat:
![]() Cytat:
Już po zakupach Nie było aż tak źle - zapewne jutro będzie gorzej, bo ludzie dzisiaj pewnie jeszcze w większości pracują.Edit: Oj tigressko mam nadzieje, że wykurujesz się na święta Jej jak ja lubie fervexy Mogłabym codziennie pijać nieważne czy jestem chora czy nie Po nich czuje się tak przyjemnie senna
|
|||||
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia dziewczyny
![]() Ja jadę dopomóc Babci w porządkach przedświątecznych
|
|
#2756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
są efekty? Bo nie wiem czy kupić.
|
||
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nie wypasioną cyfrówką No to są dwie włosomaniaczki zakochane w CRO .Jeśli chodzi o walory pzryrodnicze podlasia-to się zgodzę wynagradzają i nne niedociągnięcia Wcinam teraz pyszna marcheweczkę - jak codzień w pracy, to tez mały mój rytuał .
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
Lanessa proszę
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was w to śnieżne południe
![]() matko ile do nadrabiania:P Przyszły mi odżyweczki z Kallosa, dzisiaj koniecznie musze wypróbowac;-)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

i pomaga zwalczać łupież. Powoli się napalam...tylko miejsca w szafce brak na te wszystkie mazidła już. Trzeba będzie i szafkę dokupić
musze szafe dokupic

)
wczoraj olejek Vatika jeszcze czekam na paczke od Thanatos i koniec ,bo inaczej to mąż mnie 

No i na ten szampon też czekam z niecierpliwością aż go użyję i zniweluję mój lekko zółto-rudawy pobłysk włosów
mam jakis taki l'oreala blond niwelujacy zolc z blondu, ale ja lubie zmiany

Nie cierpie tego - już widzę to stado ludzi rzucających się na te produkty spożywcze i te koleiki ciągnące się przez cały sklep
, swoją drogą lubię jak się bawi moimi włosami
I mroźno jest przeraźliwie
Jej jak ja lubie fervexy
Mogłabym codziennie pijać nieważne czy jestem chora czy nie
Maniaaa wizazowaniaaa