|
|
#3511 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
A w kwestii Szafranu i spółki w poniedziałek dostałam propozycję w znajomej perfumerii, że być może będzie miała możliwość sprowadzić ten zestaw taniej niż w Q - ale jeśli się dziś nie odezwie, to pójde i kupię (o ile jeszcze jeden dla mnie zostanie)
|
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?wiecie co, jestem wkurzona. w imieniu pewnej osoby ze swojego konta wylicytowalam perfumy. pieniadze wplacone, podobno sprzedawca wyslal paczke w srode a tu nic.....tydzien minal ... glupio mi przed ta osoba- to sa jej pierwsze zakupy na allegro.
|
|
#3513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poproście o numer nadania - może paczka leży na poczcie, tylko listonosz zapomnial o awizie?
|
|
#3514 | ||||
|
czyli Endżi
|
Fenris, boskie
!Cytat:
Cytat:
Też mnie strasznie irytuje takie zachowanie.Cytat:
Napisałabyś słówko o tym zapachu Cytat:
Czuje się tą odpowiedzialność pośredniczenia ![]() Ale zobaczysz, że będzie ok i radość koleżanki wynagrodzi stresy Annmarie dobrze radzi - sprawdźcie numer nadania i podejdźcie na Pocztę.Przed świętami PP robi autentyczny burdel
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez tak mysle, ze niedlugo swieta i to z tego powodu opoznienie. do tego jeszcze zakupilam synkowi zlomka (z filmu "auta" ) i tez sie dopytaje kiedy dojdzie .
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kupić rozmiar 44, wtawić kliny i mi oddać |
|
|
|
|
#3517 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
No ba! Ono mnie siem podoba od samego początku - i jeśli sięokaże, ze kobitce z tej perfumerii sienie uda (a mam poważne podejrzenia, ze na dobrych chęciach się skończy) to zestawik będzie mój
![]() Cytat:
BTW -Kingdom poleciało wczoraj rano, strasznie Cie przepraszam, nie miałam kiedy się wyrwać na pocztę ![]() Jeśli mi sprowadzi tę 36 na sobotę, to może nie taki głupi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Margot
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście.
|
|
|
|
|
#3520 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W temacie pocztowym przypomniała mi się pewna dość zabawna - aczkolwiek dla uczestnika raczej stresująca, sytuacja. Mój braciszek (cioteczny, ale zawsze
) zamawiał swego czasu na Allegro rozmaite elementy do samochodu, w tym opony. Częsć podocierała, część nie, w każdym razie któregoś dnia dostał awizo i wybrali się z żoną na pocztę. W okienku odbioru listów nikt nic nie wie, odesłali gościa do paczek. W okienku paczkowym ditto - może pan przejdzie do przekazów pieniężnych. W okienku wydajacym pieniadze trafiła się jakaś bardziej przytomna babeczka i pyta, czy nie spodziewa się pan jakiejś przesyłki? Ano, spodziewam się - między innymi, opon właśnie. A panienka z okienka z krzykiem: "to czemu pan od razu nie mówi, ze opony, opony przecież nie tu, tylko przy paczkach!"Brat już nie wyjaśniał, ze on nie jasnowidz, i ze spodziewać się może różnych przesyłek, a awizo zawartości nie uwzględnia w każdym razie powiedział, ze następnym razem zamówi dostawę kurierem...
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Nat, byłaś już na poczcie w sprawie tego listonosza? Ciekawa jestem, jak się zakończy ta sprawa
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.poczta-polska.pl/kody.php ( nie trzeba przekopywać - wystarczy wpisać posiadane dane )O, świetny pomysl ![]() ![]() ![]() Kurde, piszę artykul na temat zmian wynagrodzeń. To najnudniejszy art. od pol roku jaki piszę... O czym tu pisać na 5 tys. znaków. Bleeee
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Poczta - ostatnio podnosi mi się ciśnienie jak to słyszę. Nie dość, żenie dostarczyła mi jednego z PIT-ów (jak się dziś dowiedziałam został wysłany pod koniec stycznia, to nadal czekam na 2 tyg. temu wysłane próbki i to takie, które baaardzo chciałam poznać - Rousse, Avingon, Harissa
![]() Notorycznie też dostaję awiza na dawno juz odebrane przesyłki... w ogóle kiepski mam dziś humor ten śnieg, zimno, święta i inne nieciekawe sytuacje ![]() Dobra idę sobie, bo się całkiem rozsmęcę... |
|
|
|
#3525 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znacie może tę markę kosmetyków:
http://derbecosmetics.ro/catalog_der...iorentini.html wczoraj mi wpadły w oko na wystawie jednej perfumerii, zapisałam sobie nazwę i dziś sprawdziłam dokładnie, co majaw ofercie. Oczywiście, najbardziej zaintrygowały mnie zapachy
|
#3526 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam na moją przesyłkę z Truskawki. Boję się co z nią... cło jakoś przeżyję, ale co będzie jak gdzieś mi ją Poczta zawieruszy? ![]() Ja też dzisiaj kiepski nastrój mam, wróciłam do domu po jednym wykładzie (drugi odwołali, pierwszy mieliśmy z komunistą, który wciskał nam, że Chiny od 40 lat mają wspaniały rozwój gospodarczy, PRL był fajny, bo budowali mieszkania, a reformatorzy w PZPR to były zwykłe świnie, które zdradzały partię ) i jakoś tak mi się humor spsuł... Zaraz się muszę zbierać do pracy, a tak mi ciepło pod kołdrą, tam na zewnątrz śnieży
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, ale mam dola... Ja pracuję jako freelancer, więc wiadomo - kokosów nie ma, a TŻ wlaśnie dostal oficjalne info, że pracuje prawdopodobnie tylko do końca czerwca.
Siedze i ryczę - on nigdy nie szukal pracy, a teraz trzeba będzie zacząć. Nagle czerwiec wydal mi się tak cholernie blisko. Kurde... Nie mogli mu tego chociaż po Świętach powiedzieć...
|
#3529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wiecie w jakiej cenie w Sephorze lub innej perfumerii kosztuje Gucci eau de perfum klasyk i II?? Zamierzam nabyć i w sklepach internetowych jest 30ml średnio od 115-118 zł, jestem ciekawa jak w normalnych perfumeriach, jak by ktoś widział to proszę o podanie informacji. |
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
a pamiętacie może cenę serduszka cinema, które jest w douglasach? i jaka to jest w ogóle pojemność? 15?
|
|
|
|
#3531 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To znaczy wywalanie z szafek jeszcze jakoś mi idzie, układanie pierwszej połowy tego burdelu też. A potem zostaje cała góra różności, z którymi nie wiadomo, co począć... ![]() Cytat:
Czasem warto zaryzykować, naprawdę. Ja pierwszy raz wyniosłam się z chaty jeszcze kiedy chodziłam do liceum i powrót po pół roku był moim największym życiowym błędem. Z resztą, ja nie jestem dobrym przykładem, bo w kwestii mieszkania z rodzicami wykazałam się dotkliwym idiotyzmem jeszcze raz... ![]() Nie wiem, jak sytuacja wygląda dokładnie, ale mam głębokie przekonanie, że gdybyście zaryzykowali wyprowadzkę - udałoby Wam się. Co najwyżej byłoby trudniej finansowo, ale czasem trzeba wybrać mniejsze zło. Cokolwiek zdecydujesz - życzę Ci, żebyś była zadowolona z wyboru. Cytat:
Zdjęć makijażu wyglądam niecierpliwie. Cytat:
Cytat:
Też szukam bojówek i zaczynam się załamywać... ![]() Cytat:
Piętnaście dni to naprawdę kawał czasu dla dziesięciolatka. Złomek dojdzie pewnie jutro. Cytat:
Nie bardzo mogę powiedzieć cokolwiek, co Cię pocieszy poza tym, co pewnie wiesz: dzięki ogromnym falom emigracji zarobkowej rynek zmienił się ostatnio i teraz naprawdę zaczyna być trudno o pracownika. Szanse na znalezienie pracy są teraz większe niż kiedykolwiek w ciągu ostatnich kilku lat. Będzie dobrze.
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie smutaj |
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co trzeba wyrzuciłam, co trzeba ułożyłam w szafkach, a to co zostało... nie wiem. Zazwyczaj miałam szafkę, gdzie wszystkie takie pozostałości wrzucałam. Ale teraz właśnie TĘ szafkę sprzątałam ![]() Annmarie - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Jestem pewna, że TŻ znajdzie nową dobrą pracę, jeśli będzie trzeba UWAGA, UWAGA, właśnie pan listonosz wręczył mi paczkę z fioletową wstążką Chciałabym ogromnie podziękować Homykowi! Iwonko - jestem ogormnie wdzięczna za pomoc w zakupach
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nebrasko Annamarie będzie dobrze, zobaczysz |
|
|
|
|
#3535 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dostałam koraliczki dzisiaj i będę działać, a all pozamawiałam jeszcze srebrne części, tzn gwoździe, bigle, kulki, bo mam tego za mało zdecydowanie .Mój tż zapisał sie na myśliwego hehe ![]() Iwonko ależ Ty ładna jesteś |
|
|
|
|
#3536 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za miłe komentarze odnośnie butków. Myślę, że wielu osobom mogą się nie podobać, bo są specyficzne (jedyne które mi się spodobały w całym centrum), ale najważniejsze, że dla mnie są super
![]() Jestem po szkoleniu, nowy projekt w pracy bardzo mi się podoba i napewno dam radę. W ogóle mam dobry humor i idę zaraz na piwusia jednego ![]() ![]() As usual.Wszyscy sprzątają, pieką, babrają się robotą, a ja mam cudnie wolny weekend i sobie wypocznę (bo święta mnie ani ziębią ani grzeją, nie obchodzę) Pożyczyłam dzisiaj książkę, której jeszcze nie mam w swojej kolekcji Łysiaka i pożrę ją w weekend.
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Your Angel oraz Annmarie wiedzą bo się z nimi wymieniałam (przy okazji Annmarie sprawdziłam- pan który obdarzył moją ulice swoim nazwiskiem, był XIX wiecznym miastowym naukowcem).W każdym razie, dziś interweniowałam na Allegro, czemu paczka, za którą dokonałam wpłaty 2 tygodnie temu, jeszcze do mnie nie dotarła. Pani ze stpoickim spokojem odpisała, że wysłała na podany adres, czyli ulice Staszica. Tylko że ja nie mieszkam na Staszica, a to już czwarta paczka z dokładnie tą samą pomyłką |
|
|
|
|
#3538 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Staszica? A masz podobna nazwę ulicy czy całkiem inną? Kochane a to coś to moje pierwsze w życiu ręcznie robione kolczyczki, proszę sie nie śmiać Sabbath jak sie nauczę to zrobię Ci piękne czerwone kolczyki, obiecuje ![]() A to moja kota leżąca na biurku od komputera udająca rozmowę przez komórkę ![]() |
|
|
|
|
#3539 |
|
Rozeznanie
|
Zuziuniu bardzo ładne kolczyki, powodzenia w dalszych projektach. Jak raz Cię wciągnie to przepadniesz
A, i kot też cudny, widać po mordce, że bardzo szczęśliwy
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
Zuziuniu nazwa ulicy jest właście bardzo podobna, różni się jedynie dwiema literkami, więc faktycznie ktoś w pośpiechu może ją odczytać jako Staszica.
A moje kocisko też tak potrafi się połozyć na telefonie Raz źle trafił i mu pod głową zawibrował, biedaczek w ciężkim szoku nie wiedział co się dzieje, co to za podły zwierz mu drzemke przerwał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

w poniedziałek dostałam propozycję w znajomej perfumerii, że być może będzie miała możliwość sprowadzić ten zestaw taniej niż w Q - ale jeśli się dziś nie odezwie, to pójde i kupię 

?
!
Też mnie strasznie irytuje takie zachowanie.
Napisałabyś słówko o tym zapachu

w każdym razie powiedział, ze następnym razem zamówi dostawę kurierem...

Już mi się odechciało, ale nie mogę tego zostawić, bo mam pół podłogi zawalone. Ileż dziwnych rzeczy znajduje się podczas porządków 
będzie dobrze, zobaczysz