Włosomaniaczki :D - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-20, 12:19   #2761
Dori1981
Raczkowanie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
mam do wlosow zniszczonych farbowaniem i czyms takim musze przyznac, ze mimo tych % mam bardzo ladne i miekkie wlosy takie odzywione. ale one odkad od miesiaca sa bardzo dobrze odzywiane naturalnymi maseczkami i nie maja dostaw silikonow sa w ogole w super stanie! az ich nie poznaje
a jantara kupilam w aptece.
Dziekuje za odpowiedź.

Ale zima co ??
Jak ugotuje obiadek to wkleje zdjecie tej "pięknej wiosny"
Zaraz zmykam do łazienki zmyć z włosów maske jajeczno drożdżową
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 12:28   #2762
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia dziewczyny
Ja jadę dopomóc Babci w porządkach przedświątecznych
miłego pomagania

Cytat:
Miłego babciowania Ja mam to szczęście, że babcie mam za ścianą No i już posprzątane Teraz zostaje jeszcze tylko sernik z brzoskwiniami upiec
juz myslałam, ze powiesz ze masz to szczęście, ze twoja babcia nie zyje, ale wyszłas z twarzą

Cytat:
Witam Was w to śnieżne południe
matko ile do nadrabiania:P
Przyszły mi odżyweczki z Kallosa, dzisiaj koniecznie musze wypróbowac;-)
Witam
ja własnie dzis próbuje, teraz czekam az mi włosy wyschną
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 12:36   #2763
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Butelka ma być brązowa A kolor jantar chyba ma przezroczysty
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Dobre miałaś wrażenie flaszka jest brązowa
kurcze, to ja nie lapie. moja butelka jest przezroczysta! zreszta, prosze zdj.
Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Mieszkam z rodzinką i kochanym Piksem - tu jego zdjęcia są :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97767&page=111
A tu coś dla śmiechu - co ludzie są w stanie zareklamować w biurze podróży: nawet plemnki w basenie .
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5032891.html
ale sliczny... kocham rude kotki, sama mam takiego, tyle ze norweski lesny, takie chodzace futro
a artykul mocny dziekuje, moglam sie posmiac z rana
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Maniaczki
U mnie zero śniegu, za to duuuużo słoneczka
to nie fair, ja tez tak chce!!

ale mi smaka narobilyscie na maseczki i beltki... ide sobie zaraz cos ukrecic
a ja wczoraj madrze doszlam do wniosku, ze sie za bardzo w domu nudze i bedac na zakupach wiecie co wzielam? simsy 2 tak mi jakos w reke wpadly... i tak zamiast sie uczyc do matury to chyba je sobie zainstaluje zaraz i ocenie w koncu cos, na pukcie czego szaleje caly swiat nie ma to jak byc zacofanym... oby gra byla fajna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jantar1.jpg (30,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jantar2.jpg (23,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-03-20, 12:40   #2764
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, to ja nie lapie. moja butelka jest przezroczysta! zreszta, prosze zdj.

ale sliczny... kocham rude kotki, sama mam takiego, tyle ze norweski lesny, takie chodzace futro
a artykul mocny dziekuje, moglam sie posmiac z rana

to nie fair, ja tez tak chce!!

ale mi smaka narobilyscie na maseczki i beltki... ide sobie zaraz cos ukrecic
a ja wczoraj madrze doszlam do wniosku, ze sie za bardzo w domu nudze i bedac na zakupach wiecie co wzielam? simsy 2 tak mi jakos w reke wpadly... i tak zamiast sie uczyc do matury to chyba je sobie zainstaluje zaraz i ocenie w koncu cos, na pukcie czego szaleje caly swiat nie ma to jak byc zacofanym... oby gra byla fajna
kiedys w to grałam ostrzegam ze wciąga, potrafiłam przez tydzien w to grac bez przerwy
Stary 2008-03-20, 12:41   #2765
Finlora
Zakorzenienie

No i wiedziałam, że tak będzie - nie byłam tu 2 dni i juz kilka stron doszło do przeczytania... ciekawe kiedy wreszcie mi się to uda
I nie wiem czemu, ale wątek zniknął mi z listy zasubskrybowanych wątków i musiałam go szukac w wyszukiwarce

Ale przede wszystkim witam wszystkie włosomaniaczki - te obecne i te nieobecne też

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Wybaczamy i prosimy o jeszcze
Lubię czytać takie elaboraty
Cieszy mnie to bardzo
Nie ma sprawy, jak tylko dorwę się do kompa na trochę dłużej to i kolejny elaborat będzie Nie wiem jak to się dzieje, ale to tak samo wychodzi, że jak zacznę pisac to przestać nie mogę...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Fajna ta koleżanka Ja bym chyba zabiła jak by ktoś do mnie przyszedł w odwiedziny i by sobie przy necie siedział zamiast przy kawie ze mną
A pewnie, że fajna Sama jest uzależniona od netu więc wie jaki to dla mnie ból nie mieć go w domku na codzień (strzeżcie się, bo gdybym miała to chyba bym tu siedziała 24/h ) i dlatego jak do niej przyjdę pozwala mi posiedzieć troszkę A że od wizażu ciezko się oderwać czasami przeginam i musi doprowadzac mnie do porządku

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Agnieszko świetny pomysł ze ślubem Powodzenia w realizacji. A uszycie sukni w stylu LOTR to nie będzie problem. Wystarczy znaleźc odpowiednią krawcową, np. z teatru.

Uwielbiam ten film. Świetna opowieść, taka, w którą skłonna jestem uwierzyć patrząc przez pryzmat historii.

Książki czyta się łatwo i przyjemnie. Kupiłam sobie komplet 5 części jakieś dwa lata temu, przeczytałam wszystkie w ciągu dosłownie 12 wieczorów. Potem dokupiłam pozostałe dwie części i żałuję, że to już koniec.
Ale trzeba lubić takie opowieści, żeby się w to zanurzyć, bo inaczej nie ma szans, żeby Ci się spodobały. Nawet Kroniki Narnii, choć są o podobnej tematyce, to jednak sposób w jaki historia jest tam opowiedziana jest zupełnie inny.
Co do ślubu to myślelismy jeszcze o koniach, tylko obawiam się, że nikt nie wpuści mnie na konia w butach na obcasach

Co do Króla Artura to obejrzę go tym chętniej, że uwielbiam muzykę z tego filmu - jest piękna. Jak zreszta większośc muzyki filmowej skomponowanej przez Hansa Zimmera - uwielbiam Do musyki filmowej zapałałam wielką miłością od momentu obejrzenia LOTR, od tego czasu jak tylko oglądam jakiś film w kinie (bo lepiej słychać ) zwracam szczególną uwage na muzykę - i jeśli mi się podoba prosze koleżankę o ściagnięcie z netu Jak sprawdziłam kiedyś w necie do ilu folmów muzykę skomponował Hans Zimmer to oczka mi prawie wyszły na wierzch
Prawie tak samo jak wtedy kiedy zobaczyłam po raz pierwszy ile stron naprodukowałyście na tym wątku

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-03-20 o 13:23
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 12:45   #2766
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Cytat:
To kolejny patent do wypróbowania
Ja chyba na serio zaraz przywloke choinke z piwnicy U mnie śnieg pada I mroźno jest przeraźliwie
A tą oliwe z oliwek to ile i jak długo na tych włoskach trzymałaś? Ja mam olej z pestek winogron - co Wy na to
Może fotencja włosków po zmianach
Nie jestem pewna tego, co piszę, ale wydaje mi się, że czytałam, że oliwa z pestek winogron nie nadaje sie do włosów, bo wysusza...poprawcie, jeśli się mylę. Mogło mi się pokićkać.

Co do oliwy z oliwek dodałam zamiast olej kokosowego, bo nie mam jeszcze, dopiero w piątek albo w sobotę odbieram i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona.
A foteczki musiałabym najpierw zrobić. Może przy okazji świąt, kto to wie, kto wie...

Blondee, simsy wciągają strasznie. Dlatego sprzedałam, bo wpadałam do domu i hodowałam ludziki do ciemnej nocy.
Stary 2008-03-20, 12:50   #2767
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Ale zima co ??
Jak ugotuje obiadek to wkleje zdjecie tej "pięknej wiosny"
Zaraz zmykam do łazienki zmyć z włosów maske jajeczno drożdżową
U mnie pruszy śnieg Się rozpadało Prosimy o fotki pięknej wiosny Ja załączam swoje sprzed 3 dni Próbowałam nowy konwerter

Cytat:
Co za zbieg okoliczności Bo ja też wczoraj w to grałam Ja lubie tam tylko tworzyć nowe simki i meblować domek Reszta mnie nudzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (74,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.JPG (74,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.JPG (80,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.JPG (94,7 KB, 3 załadowań)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 12:53   #2768
Finlora
Zakorzenienie

A fotek moich zwierzaków znów dzisiaj nie wkleję bo mi się komputer skopał i nie mogłam ich nawet skopiowac na dyskietkę jak wybierałam się dzisiaj do kafejki Złosliwośc przedmiotów martwych
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 13:01   #2769
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
odżyweczki z Kallosa, dzisiaj koniecznie musze wypróbowac;-)
Koniecznie
Cytat:
moja butelka jest przezroczysta!
zreszta, ale sliczny... kocham rude kotki, sama mam takiego, tyle ze norweski lesny, takie chodzace futro
simsy 2
No zobacz ile mamy wspólnego nawet rude koty .
Jesli chodzi o simsy też w to grałam kilka lat wstecz w 1.

Ehe fajny rzeczywiście też się uśmiałam z przycisków wytartych na pilocie

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 13:15   #2770
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry Maniaczki
Ja dzisiaj po pierwszym razie z wax'em Włosy przyjemne w dotyku Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła mówić o innych efektach stosowania

Cytat:
Dziękuje za gratulacje Nie dodałam, że jak narazie będę tam tylko praktykantką Brdzo się ciesze, bo zawsze chciałam pracować przy reklamieCo do obowiązków zobaczymy po świętach
Na razie praktykantką, ale z pewnością Cię przyjmą na stałe Zdawaj relacje, jak zaczniesz pracować

Cytat:
Dzień dobry! W tym roku na Wielkanoc proponuję nowy trend - jajka na choince
Chcieli Polacy białe święta, to mają

Udało mi się wyspać dzisiaj, ale osłabłam, jak podniosłam rolety i zobaczyłam co się wyrabia za oknem.

Marzenko, taki ze mnie zboczuch , że dalej się macam po tych kudełkach. Nie spodziewałam się aż takich cudów po oliwie z oliwek. Olej kokosowy już zamówiony, w piątek wieczorem albo w sobotę rano odbieram, będzie akurat na następne mycie.

Porcelainnn, Hydratherapy nie używałam, ale używałam Fortetherapy i bardzo sobie chwalę. Włosy mniej wypadały, a po pewnym czasie przestały wypadać. Uważam, że Biolage to naprawdę udana seria Matrixa
Nie piszę o składzie, bo nie znam

Edit: Acha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zafarbowałam włosy. Kupiłam Majirel 5.11, oxydant i zafarbowałam. Kolor wyszedł cudowny, w końcu taki, jak chciałam zimny brąz bez żadnych rudości. Włoski miękkie, nie ucierpiały, ja jestem zadowolona
Jajka na choince to świetny pomysł

A na fotki nowego koloru włosów czekamy

Cytat:

A tu coś dla śmiechu - co ludzie są w stanie zareklamować w biurze podróży: nawet plemnki w basenie .
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5032891.html

Uśmiałam się z tego artykułu

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Witam. U mnie śnieg za oknem Wczoraj była snieżyca a ja do pracy w pantofelkach wyskoczyłam... A cos mnie bierze wiec nie był to najlepszy pomysł no ale trudno... Wczoraj wieczorem miałam 38,6 dxziś jakoś niewyraźnie sie czuję. Naszpikowałam się wit C i innymi fervexami. Zobaczymy co z tego będzie...
Zdrowiej szybko!
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 13:22   #2771
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
kiedys w to grałam ostrzegam ze wciąga, potrafiłam przez tydzien w to grac bez przerwy
Cytat:
Blondee, simsy wciągają strasznie. Dlatego sprzedałam, bo wpadałam do domu i hodowałam ludziki do ciemnej nocy.
to ja sie juz boje moze lepiej nie wgrywac? no slyszalam, ze ta gra polega na symulacji zycia. bawilam sie kiedys w second life, ale mnie znudzilo, wiec moze nie bedzie tak niebezpiecznie

o matko, wiecie co sobie ubeltalam? normalnie przeglad lodowki
wycisnelam soczek z tartej rzepki, ale mnie cos natchnelo i zaczelam miksowac imbir i chrzan i z tego wycisniety soczek do rzepki do tego olejek z lopianu i rozmaryn, jak zawsze a piecze koszmarnie, tak jeszcze nie mialam
Stary 2008-03-20, 13:29   #2772
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A pewnie, że fajna Sama jest uzależniona od netu więc wie jaki to dla mnie ból nie mieć go w domku na codzień (strzeżcie się, bo gdybym miała to chyba bym tu siedziała 24/h ) i dlatego jak do niej przyjdę pozwala mi posiedzieć troszkę A że od wizażu ciezko się oderwać czasami przeginam i musi doprowadzac mnie do porządku
Czyżby ta Twoja koleżanka też wizażowała Szkoda, że obecnie nie masz internetu w domku, ale może z czasem się go dorobisz

Cytat:
Nie jestem pewna tego, co piszę, ale wydaje mi się, że czytałam, że oliwa z pestek winogron nie nadaje sie do włosów, bo wysusza...poprawcie, jeśli się mylę. Mogło mi się pokićkać.

Co do oliwy z oliwek dodałam zamiast olej kokosowego, bo nie mam jeszcze, dopiero w piątek albo w sobotę odbieram i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona.
A foteczki musiałabym najpierw zrobić. Może przy okazji świąt, kto to wie, kto wie...

To wypróbuje ten patent z oliwą z oliwek Fotki zrób koniecznie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A fotek moich zwierzaków znów dzisiaj nie wkleję bo mi się komputer skopał i nie mogłam ich nawet skopiowac na dyskietkę jak wybierałam się dzisiaj do kafejki Złosliwośc przedmiotów martwych
Poczekamy

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Na razie praktykantką, ale z pewnością Cię przyjmą na stałe Zdawaj relacje, jak zaczniesz pracować
Codziennie będziecie mieć najnowsze newsy

Cytat:
wycisnelam soczek z tartej rzepki, ale mnie cos natchnelo i zaczelam miksowac imbir i chrzan i z tego wycisniety soczek do rzepki do tego olejek z lopianu i rozmaryn, jak zawsze a piecze koszmarnie, tak jeszcze nie mialam
Szalona
Stary 2008-03-20, 13:33   #2773
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja sie juz boje moze lepiej nie wgrywac? no slyszalam, ze ta gra polega na symulacji zycia. bawilam sie kiedys w second life, ale mnie znudzilo, wiec moze nie bedzie tak niebezpiecznie

oo niezła mikstura;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 13:35   #2774
kosmarka
Wtajemniczenie

Niech piecze .
Jak juz mowa o gierkach to tez sie pochwalę - gry które przeszłam całe:
  • Wolfenstein Enemy Territory - ale była jazna, dumna byłam z siebie - pamiętam jak była zaskoczona jak się okazało, że już przeszał komputer mi wtedy się przycinał myślałm, że coś się wiesza a tu brat mi mówi, że to koniec .
  • Call of duty - łatwiejsza od tej pierwszej, ale ciekawe zakończenie i ta animacja.
Syrius Sam był śmieszny ale trochę prymitywny - stąd też nie kontynuowałam gry dalej.
Tanki są fajne - swego czasu dużo grałam z bratem albo TŻ-tem, bo z komputerem nie lubiłam.

Stary 2008-03-20, 13:35   #2775
blonndee
Wtajemniczenie

nie da sie ukryc, ze czuje dzialanie doslownie i to w 2kontekstach

ed: ja rzadko gram, jedynie kiedys czasem w warcrafta i tombraidera...a i raz mialam singles, podobno simsy sa do tego podobne
Stary 2008-03-20, 13:41   #2776
Milka19
Zakorzenienie

Ja grywałam w age of empires (mam wszystkie trzy części), settlersy, warcraft, sim city. Bardzo lubie strategiczne gry

W dzieciństwie dużo przesiedziałam nad tycoonem A teraz to sporadycznie pasjansa sobie stawiam
Stary 2008-03-20, 13:44   #2777
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

mnie stworzenie sima i umeblowanie domu zajęło pół dnia, a jak skończyłam to nie miałąm siły na gre
oj ty niedobra chyba sobie znowu simsy zainstaluje
ale ja nie mam oryginalnych, tylko będe musiała od kogoś pożyczyć i przegrać, bo miałam przegrane, ale pożyczyłam koleżance, a oddała mi tak porysowane płyty ze komputer ich nei czyta jaki z tego morał? więcej jej nie pożycze;/ ale wogóle mma coś w kompie popsute ze nie idzie instalowac gier i oglądac filmów bede musiałą wgrac nowy system

no to niezła mieszanka
Stary 2008-03-20, 13:50   #2778
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
mnie stworzenie sima i umeblowanie domu zajęło pół dnia, a jak skończyłam to nie miałąm siły na gre
oj ty niedobra chyba sobie znowu simsy zainstaluje
ale ja nie mam oryginalnych, tylko będe musiała od kogoś pożyczyć i przegrać, bo miałam przegrane, ale pożyczyłam koleżance, a oddała mi tak porysowane płyty ze komputer ich nei czyta jaki z tego morał? więcej jej nie pożycze;/ ale wogóle mma coś w kompie popsute ze nie idzie instalowac gier i oglądac filmów bede musiałą wgrac nowy system

no to niezła mieszanka

Ty się nawet tu nie przyznawaj, że masz piraty

Ja też z reguły po stworzeniu sima i umeblowaniu domku nie mam siły na granie Zresztą mi się bardzo szybko nudzi ta gra, od czasu do czasu umebluje sobie domek i mam dosyć na kilka miesięcy

Może masz konto z ograniczeniami i nie możesz gier wgrywać i brakuje Ci kodeków, więc filmów nie możesz oglądać
Stary 2008-03-20, 13:53   #2779
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Niezła mikstura. A piecze to chyba imbir, uważaj żeby Cię nie podrażnił.

Idę się zrobić na bóstwo. Bez konkretnej przyczyny i późniejszych planów, ot tak na poprawę humoru

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 13:53   #2780
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ty się nawet tu nie przyznawaj, że masz piraty

Ja też z reguły po stworzeniu sima i umeblowaniu domku nie mam siły na granie Zresztą mi się bardzo szybko nudzi ta gra, od czasu do czasu umebluje sobie domek i mam dosyć na kilka miesięcy

Może masz konto z ograniczeniami i nie możesz gier wgrywać i brakuje Ci kodeków, więc filmów nie możesz oglądać
nie bo na początku wszystko działało i normalnie filmy ogladałam i gry instalowałam, ale cos się popsuło;;/
Stary 2008-03-20, 13:57   #2781
kosmarka
Wtajemniczenie

Z simsów pamiętam tylko muchy latające przy talerzu niezmytym i kupione przeze mnie drogie roślinki za oknem w ogrodzie zwiędnięte, bo mąż nie podlewał .

Stary 2008-03-20, 13:59   #2782
blonndee
Wtajemniczenie

kochane, doszedl moj plaszczyk [taki sobie, mialam nadzieje, ze bedzie bardziej czerwono wisniowy, a w nim wiecej pomaranczowej czerwieni niz wisniowej;( ale ogolnie moze byc, chociaz cena dosc wygorowana jak za tak cienki plaszcz. +za rozszerzane rekawy

aa, i doszla rowniez przesylka z gulivere... narazie wklepalam mineralny i tamtaradam! nie uczulil zostawil lekki film, ale moze jeszcze sie wchlonie
Stary 2008-03-20, 14:04   #2783
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Idę się zrobić na bóstwo. Bez konkretnej przyczyny i późniejszych planów, ot tak na poprawę humoru
Może tak po zrobienu się na bóstwo załączysz efekt końcowy

Ja właśnie ide zmyć make-up, przebrać się w coś wygodnego i pogimnastykuje się trochę, przejade też kilka km na rowerku Dosyć tego nic nie robienia, bo już czuje jak mi się te cząsteczki tłuszczu na udach odkładają

Miłego dnia

Cytat:
nie bo na początku wszystko działało i normalnie filmy ogladałam i gry instalowałam, ale cos się popsuło;;/
Czyżby ingerencja młodszego rodzeństwa

Kosmarka u mnie roślinki zawsze są podlane Za to zazwyczaj mam strasznie nieodpowiedzialnych simów, bo mi dzieci często zabierają

Blondee to super Testuj kremiki i po kilku dniach prosimy o dokładną recenzje A co do płaszczyka to bardzo jestem ciekawa jak w nim wyglądasz
Stary 2008-03-20, 14:10   #2784
Mirelkaaa
Zakorzenienie

tak właśnie jest z allegro
na fotkach wszystko pięknie a w rzeczywistości inaczej

no to cię rozczaruje
jestem jedynaczką
i chyba sama popsułam
Stary 2008-03-20, 14:13   #2785
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
kochane, doszedl moj plaszczyk [taki sobie, mialam nadzieje, ze bedzie bardziej czerwono wisniowy, a w nim wiecej pomaranczowej czerwieni niz wisniowej;( ale ogolnie moze byc, chociaz cena dosc wygorowana jak za tak cienki plaszcz. +za rozszerzane rekawy

aa, i doszla rowniez przesylka z gulivere... narazie wklepalam mineralny i tamtaradam! nie uczulil zostawil lekki film, ale moze jeszcze sie wchlonie
Może pokaż fotkę real Najlepiej oczywiście na sobie

Ciesze się, że na razie kremik sprawuje się w porządku Jestem ciekawa, jakie będziesz miała wrażenia po kilku dniach
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 14:20   #2786
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego babciowania Ja mam to szczęście, że babcie mam za ścianą No i już posprzątane Teraz zostaje jeszcze tylko sernik z brzoskwiniami upiec
Ja mam to szczęście, że nie mieszkam z moją Babcią. Chyba bym zwariowała- moja mama podobnie. Cóż, delikatnie rzecz ujmując moja Babcia działa mi na nerwy jak mało kto.....
Cytat:
Chrzan to podobnież jeszcze większy hardcore niż rzepka
Cytat:
Mam dwie prośby, czy możesz zrelacjonować za jakiś czas jak się sprawuje kremik (zapychanie etc). I druga sprawa- dało by radę wklepać składzik?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 14:21   #2787
blonndee
Wtajemniczenie

OK bede waszym szczurkiem laboratoryjnym
tak wiec testuje:
-mineralny [sklad INCI: purified water,eucerin,soya oleum,glycerin,kalium phosphate,magnesium sulfate,zincum sulfate,tocopheryl acetate,natrium phosphate,retinol,parfum]
-hypoalergiczny [purified water,vaselin,oenothera oleum,glycerin,cetyl alcohol,tocopheryl acetate,cholesterol]
-nawilzajacy z witaminami A,E,F i filtrami UV [aqua,paraffinum liquidum,petrolatum,sorbi tol,cera alba,octylmethoxycinnamat e/butyl methoxy dibenzoylmethane,glyceryl stearate,cetyl alcohol,cetyl palmitate, isopropylmyristate/soyben oil/retinym palmitate/safflower oil/linolecid acid,tocopherol,carbomer, tea,parfum,methyl-,propyl-,ethyl-,paraben]

przepraszam za ewentualne literowki, ale ja okularnik a tam takie maciupenkie literki...

tak wiec zamierzam rano stosowac nawilzajacy a w ciagu dnia dosmarowywac hypoalergiczny. a na noc mineralny. jak sie sprawdzaja, dam znac

a zdj plaszczyka zrobie potem

edit: ide wyprobowac te simsy, wiec jak znikne na dluzszy czas to prosze sie nie dziwic
Stary 2008-03-20, 14:41   #2788
Jolie2601
Zakorzenienie

Dzięki Blonndee u mnie te dwa ostatnie raczej odpadają (raczej by mnie zapchały). Zanim zamówię poproszę o wysłanie mi składu, wolę nie kupować w ciemno
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 14:56   #2789
Narek
Zakorzenienie

Uch, dziewczyny wróciłam właśnie z zakupów. Nalatałam się jak głupia, a i tak nie kupiłam najważniejszej rzeczy, czyt. Latte Kallosa, ale mama mi obiecała, że kupi(taaa, kupi ). Kupiłam kilka ciuchów, kosmetyków, ogólnie jestem zadowolona
A co do gier, to chyba nikt nie wymienił mojej ukochanej- Neverwinter Nights Kochałam, kocham i kochać będę miłością odwzajemnioną Zła teraz jestem, bo napęd mi się zepsuł i nie czyta mi płyt DVD Gothic'a też chyba nikt nie napisał Grałam w I, II i II Noc Kruka, i znów zła okropnie jestem, bo III nie pójdzie mi na moim sprzęcie

I spotkałam ucieleśnienie moich snów

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 14:58   #2790
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Z simsów pamiętam tylko muchy latające przy talerzu niezmytym i kupione przeze mnie drogie roślinki za oknem w ogrodzie zwiędnięte, bo mąż nie podlewał .
no faktycznie , też pamiętam te muchy hehe

Cytat:

no to dobrze że z płaszczykiem wszystko w porządku;-) Mogłabyś fotke zamieścic czy coś;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości