|
|
#4351 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Luz, ja robię ruskie, a ie mam twarogu
Z ricottą będą.Cytat:
![]() No, jakoś tak wyjszło... Tam zaraz zakupy, jak dobrze poszuka, to ze dwa znajdzie ![]() I lecę do kuchni, Wasza mistrzyni sucharów ![]() Zapisz
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cygara pali? Jakieś akcesoria fansy szmasy? Coś pod przyszłościową knajpę, wystrój? Nie ma letko. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
Zazdro, a ja mam ogórkową i parówki 2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-13 o 16:28 |
||
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Wykastrowali Cię? No faktycznie skandal! ![]() Żart.
|
#4354 |
|
Piers do przodu
|
No z jajami zwykle same problemy
![]() Piekę zawijany boczuś z majerankiem i suszoną śliwką zakupiony po taniości
|
#4355 | |
|
|
Cytat:
![]() Za to mam z fanpejdżem -zniknął był... Wczoraj kopanina z hostingiem, dzisiaj fanpejdż, do tego babka od portretu krzywego dziecka napisała mail, że mam interweniować na poczcie, bo nie dostała jeszcze przesyłki, a potrzebuje ją na dzisiaj... Zapisz
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kuraka teriyaki
i koca termicznego (kurcze, w aptece 19,90 a w internetach 2,79 Cytat:
![]() nie pali bardziej jakieś wybitne wino czy whisky w sumie co by to nie było, to wypadnę lepiej od ex żony, bo tamta zapomniała o 30tych
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-13 o 18:55 |
|
|
|
|
#4357 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() A z pocztą ..... cóż, zwykle jak zależy to odwinie jakiś numer
|
|
#4358 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4360 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja już mam katar po pas i kaszel od tych moich porannych biegów do pracy w mrozie i smogu, więc na razie nie polecam aktywności na "świeżym" powietrzu ![]() Cytat:
oby się jeszcze odezwali Cytat:
Cytat:
![]() ja chciałam kupić z napisem "Be nice or leave" ![]() Ostatnie dni miałam ciekawe bo w sobotę rano okazało się ze nie mamy wody w łazience, co spowodowane było tym iż zamarzła woda w rurach (w mieszkaniu w bloku fakt ze to pierwszego piętro ale bez przesady ) Stan ten utrzymywał się do środy kiedy to wreszcie wymyślili jak to ocieplić i naprawić, a ciepłej nie mieliśmy do czwartku, bo terma się nie umiała po tym braku wody ogarnąć. Opanowałam przez ten czas do perfekcji mycie włosów z zlewie całe szczęście w kuchni mamy osobny zawór który nie zamarzł ![]() Czekam na wiosnę
|
||||||
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe ze.w bloku zamarzly rury, pietro chyba nie ma nic do rzeczy Z tego co kojarze nie masz krotkich wlosow wiec gimnastyka przy ich myciu byla przednia :-D Moja ciotka mieszkajaca na wsi do dzis nie ma biezacej wody. Fajnie bylo tam jechac na wakacje ale na dluzsza mete nie wyobrazam sobie tak zyc. Fakt, woda.ze.studni, cacana ale bez przesady :-D Reklamy klamio! Ten lek mial mnie uzdrowic a tymczasem katar mi zrobil Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-01-13 o 22:14 |
|
|
|
|
#4362 |
|
Piers do przodu
|
Szatą co to za specyfik nie pomógł??
|
#4363 | ||||
|
Panaroja
|
snad kothy i zdechu
![]() Cytat:
![]() 2.no to ufff Cytat:
![]() 2.jak ? 3.zgubiłaś 4.bardzo trafne i dobre koncepcje , awokadło spożywaj niezbędnie gdysz albowiem samo zdrowie jest ono Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() 2. a ja nie naszam menskich 3.oj taaaak 4.ha, właśnie byłam skorzystałam przed niejaką chwilą ![]() ale jakoś szczęśliwości nie przybyło ogólnie nie cytło mi wszystkiego, padam na ryj , jutro was porządnie przelecę , spadam spaaaaaać Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4364 | |||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
W święta rodzice przywieźli ze trzy tuziny wiejskich jajek, a dzisiaj nie ma ani jednego, normalnie szokłem po zajrzeniu do lodówki Akurat gdy potrzebne na cito, to masz niespodziankę (ja sam spożywam jakieś 5 jajek rocznie, więc wina moja w tym żadna) ![]() Z ricottą?! To italiańskie będą, nie ruskie! ![]() Cytat:
Ja mam znowu fazę na parówki (oprócz fazy na curry w proszku ofc) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślałem, że takie rzeczy to tylko w Anglii do lat '60 mniej więcej (a przynajmniej zimą 1962/63, no ale oni rury prowadzone na zewnątrz budynków mieli, przynajmniej na Camden) Chociaż to i tak nic, moi znajomi (mieszkający w starej kamienicy, łazienkę zrobili sobie z części kuchni) mieli rurę od wc poprowadzoną na zewnątrz - przy ostrych mrozach zdarzało się, że zamarzała i należało ją zdemontować i postawić przy piecu, pionowo we wiadrze Zachowałem się jak gówniarz, to się już więcej nie powtórzy! ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2017-01-14 o 00:23 |
|||||
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Murszafka;69638046]
Za to mam z fanpejdżem -zniknął był... Wczoraj kopanina z hostingiem, dzisiaj fanpejdż, do tego babka od portretu krzywego dziecka napisała mail, że mam interweniować na poczcie, bo nie dostała jeszcze przesyłki, a potrzebuje ją na dzisia } MURSZ jak nie urok to... u mnie to samo, pech i pech, strasznie współczuję, szczególnie, że pamiętam, to jedna z tych "trudnych" klientek Co do fajpejdża - trzymam mocno kciuki! j Cytat:
Życzę zdrówka, a raczej, no, ZDROWIA! Nie odezwali się z galerii, niech ich drzwi ścisną, ale już kombinuję, co by tu
|
|
#4366 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
Czekam na xiendza właśnie
|
|
|
|
#4367 |
|
Piers do przodu
|
|
#4368 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4369 |
|
|
No i po dentyście. Kamień miałam na sześciu zębach tylko. Muszę kupić irygator, bo nawet nitka między nie nie wchodzi.
Kupiłam też świecę YK i węgierski kolbas. W tym w wersji piekielnie ostrej, już się nie mogę śniadania doczekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4370 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4371 |
|
|
Niezupełnie. Chorizo chyba surowe jest? To jest kiełbasa z dużą ilością papryki, o różnym stopniu ostrości.
Rany, nie mogę się doczekać, aż do domu dojedziemy, a małżon jeszcze zakupy wymyślił. Brutal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4372 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4374 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Piers do przodu
|
W Międzylesiu jest sklep węgierski (też netowy), całkiem nieźle zaopatrzony
|
#4376 |
|
BAN stały
|
Znad ogórkowej
|
|
|
|
#4377 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() I udało mi się w TK Maxie kupić Must Et Fresia E. Coudray, 100 ml za 99 zł :live:, pierwszy raz jakies w ogóle perfumy tam trafiłam i od razu perełka ![]() No i zobaczyłam się w lustrze. Trochę lipa, bo Boniek jeździ mi na ramionach, jak kołnierz, ale czasem jej się wydaje, że spada i zaczyna wierzgać tylną łapką. Otóż mam bardzo wyraźne ślady po wierzgnięciach. Wyglądam, jakbym potrzebowała interwencji Błękitnego Parasola ![]() Zapisz
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Neosine. Dzis kupilam Vicks do picia bo leci mi z nosa jak z kranu.
Cytat:
A ja dzis makaron z serem plesniowym. Zreszta i tak nie czuje smaku(choc Vicks to syf i poczulam)wiec po co sie wysilac z obiadem pfff Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4379 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4380 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
!2.za to jest różnorodność ![]() 3. ![]() Cytat:
dziczyznę tam kupowaliśmy w zamierzchłych latach , znaczy zające ![]() Cytat:
![]() 2.Ty się lepiej przyznaj, że ta zupa jest wciąż niesłona , a nie tutaj konfabulujesz, że niby Boniek ![]() chyba pójdę umyć guowę.... Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Z ricottą będą.

czas na zakupy 

Zazdro, a ja mam ogórkową i parówki

Zobaczymy, co to będzie, jak włosy wyschną.
a ja w.domu bo mnie cos rozklada. Juz sie menadzerka drze ze mamy chorowac na zmiane bo nie ma kto do pracy przychodzic ;-)

fakt ze to pierwszego piętro ale bez przesady

wszystko na glanc??
!
dziczyznę tam kupowaliśmy w zamierzchłych latach , znaczy zające