|
|
#2791 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
![]() Cytat:
Zabijać ich hihiAlbo im kazałam pływać i zabierałam barierki do wyjścia i się topili albo Sima który nie umie gotować do gotowania zaganiałam i w pożarze ginął, ale chyba najbardziej lubiłam robić pokój 1mx 1m wołałam tam Sima i kazałam mu strzelić petardę Ale miałam ubaw. No i podobało mi się jak ta śmierć z kosą po nich przychodziła, kiedyś uśmierciłam 7 domowników z 8 i za domem był cmentarz Cytat:
Cytat:
Ja bym w życiu takiego mazidła na głowę nie położyła hihi Podziwiam za odwagę.![]() No i wiecie co... Miałam jechać za granicę tylko na pół roku, wrócić i iść na studia tutaj w Polsce... ale od kilku dni mam takie myśli że chciałabym podszkolić język i tam zostać i się uczyć... Niewiem tylko czy sobie poradzę, no i ogólnie co na to rodzina/ znajomi...No i życze jak zawsze miłego dnia wszystkim ![]() ![]()
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=atsenka;6962516]
![]() Ja też chcę Simsy!!! A wiecie co ja lubiłam robić Zabijać ich hihiAlbo im kazałam pływać i zabierałam barierki do wyjścia i się topili albo Sima który nie umie gotować do gotowania zaganiałam i w pożarze ginął, ale chyba najbardziej lubiłam robić pokój 1mx 1m wołałam tam Sima i kazałam mu strzelić petardę Ale miałam ubaw. No i podobało mi się jak ta śmierć z kosą po nich przychodziła, kiedyś uśmierciłam 7 domowników z 8 i za domem był cmentarz /quote] o jaaa hehehe ![]()
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planowałam też płaszczyk ale jak zobaczyłam, że wszędzie pełno pięknych, czanych płaszczyków to zrezygnowałam. Dziwna jestem, ale wolę nie mieć na sobie czegoś co ma pół miasta![]() Ola zdradź co to za ucieleśnienie masz na myśli ![]() Cytat:
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie miałam nawet tyle kasy przy sobie Hm, ucieleśnieniem był człowiek płci męskiej, z takimi dłuższymi, czarnymi włosami, z kolczykiem z boku ust(który chce sobie zrobić), który bardzo wpatrywał się we mnie, kiedy czekałam na mamę z siostrą ![]() Niesamowity był
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kolmanka;6962635]
Cytat:
zastawiałam włączony gaz, dawałam dzieci i zatykałam szafkami a rodzicom kazałąm isc np poczytac, ale było płaczu ![]() zrobiłam kolczyk przekłucie uszu bardziej boli od przekłucia pępku |
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło Matko Boska Forumowa, Ty widzisz i nie grzmocisz
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak jestem u niej w kazdy wtorek to dopuszcza mnie do komputera na chwilkę, bo wie, że jestem uzależniona od wizażu ![]() A inetrnetu dorobię się pewnie dopiero wtedy kiedy zamieszkany razem z moim TŻ - mam nadzieję, że nastapi to już niedługo bo ja tak kocham internet...znaczy się wizaż ![]() Korzystając z dobroci sąsiadów weszłam na chwilkę i wklejam fotki moich pociesznych zwierzaków ![]() Oto i one ![]() Ostatnie zdjęcie Czarnej jest zabójcze Zrobiłam je akurat w momencie, kiedy bateria a aparacie mi się rozładowała, super wyszło A zawsze kiedy chciałam zrobic jej taka fotke to nie wychodzilo.A na przedostatnim jest Czarna na swoim ulubionym miejscu - lezy sobie na uchylonym oknie i obserwuje okolicę z góry
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Finloro, śliczny kociak
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję
Sliczny, a jaki urwis niedobry! Ostatnio miauczy mi po nocach, żebym wypuszczała ją na dwór i szlaja się z jakimis kotami A potem budzi mnie w nocy bo drapie w okno, żebym wpuściła ją do domu. Całe uszczelki w oknach są podrapane... rodzice już planują jak by tu mnie zabic... ![]() Dziękuję po raz kolejny To ostatnie jest naprawdę fajne Taki wampir
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piesiulek wyluzowany
|
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zwierzaki puchną z dumy
![]() A co! Jak fajne to jeszcze kilka
|
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
pokaze Wam kota mojego Tżeta zaraz , tylko poszukam
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne?? Aga-zwierzaki są cudowne, a czarnula po prostu przepiękna
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Szukaj, szukaj a ja uraczę Was jeszcze paroma fotkami - no co, skoro już dorwałam się do komputera to muszę to wykorzystac
![]() quote=Jolie2601;6963943]Fajne?? Aga-zwierzaki są cudowne, a czarnula po prostu przepiękna ![]() Fotka niestety tylko jedna, bo na komputerze sąsiadów nie znalazłam programu, za pomoca którego mogłabym zmniejszyc zdjęcia - niestety sa za duże ![]() Zmniejsze w domu i następnym razem jak będę w kafejce to wkleję
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi akcje nocne wyczyniała ostatnio, ale jej nie puszczałam- kociaków mi niekoniecznie trzeba (a niedługo do weta na sterylizację) co się omęczyłam to moje. 4nad ranem a ta mnie łapą szturcha w policzek żeby ją głaskać ![]() ![]()
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Sliczny
Masz na myśli chyba półke na wieżę - wieża stoi poniżej. Tzn miała stac na górze, ale Czarna uznała, że półka jej się podoba i czasami tak śpi ![]() Cytat:
![]() Kiedy umawiałam się z weterynarzem na sterylizację, wybrał termin 10 października a potem sobie uświadomiłam, że to są urodziny Czarnej No cóż... ja bym wolała inny prezent na swoje pierwsze urodziny niż sterylizacja...
|
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
Wy tu o kotach, a ja powiem, że wróciłam z paroma kilogramami karmy dla kotów o_O jest taka pani na osiedlu która dokarmia sama koty i robi im budki, ja budek jeszcze nie robię, ale chcę jej chociaż z jedzeniem pomóc.
sama mam psa, który się dobierać próbuje do kociej karmy
|
|
|
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodziło mi o 2 fotke:d Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wreszcie przejrzałam sobie wcześniejsze fotki waszych pociech
Doszłam na razie do strony 6, więc jak kogoś pominęłam w tej wyliczance to na pewno za jakiś czas do niego dojdę ![]() Jolie, Narek, Madziunia, Virtual, Karla, Karateczka i Milka - śliczne zwierzaki Ja w ogóle mam świra na punkcie zwierząt i jak zamieszkamy razem z TŻ na pewno będziemy mieli i psa i kota ![]() Druga fotkę Czarnej? Tą wampirzą? To własnie jest na pólce na wieżę Tzn wieża stoi pod spodem i jej nie widac, stąd pewnie ten Twój sen
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6963846 |
|
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotke zrobiłam wyglądając przez okno w swoim pokoju - aż się zdziwiłam, że Czarna popatrzyła się prosto w obiektyw, bo tak zazwyczaj nie chce pozowac ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje pieknie w imieniu pieskaA tak w ogole to niedowytrzymania jestescie 2800 wiadomosci Wy sie wyrabiacie z czytaniem? Ja nie moglam Ten wątek zabierał mi cały czas jaki poswiecalam dziennie na wizaz
|
|
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie żegnam i wróce wieczorkiem |
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już niestety muszę się z Wami pożegnac - smutno mi ogromnie
ale własnie syn sąsiadów wrócił i krąży wokół mnie jak sęp, z gradową miną w dodatku, i czeka tylko, żebym wreszcie się stąd wyniosła i żeby mogł usiąśc przed komputerem... ![]() Poza tym umówiłam się z TŻ na wyprawę do supermarketu i za 15 minut mam mzkę ![]() BTW: Zajrzałam dzisiaj do ulotki Kauflandu i przeczytałam, że jutro sklep jest otwarty do 24... Oszaleli, naprawdę... Współczuję tylko tym biednym kasjerkom...
|
|
|
|
|
#2819 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
A co do niektórych Polaków na wakacjach... Tak, wstyd mi za nich, bo często to towarzystwo, które nie wiadomo za kogo sie uważa. Tani szpan, zero kultury, buractwo... Nie wszyscy, co prawda, ale niestety wielu ludzi, których spotkałam reprezentuje taki model. Myśli, że jak ma trochę kasy i stać go na wyjazd, to jest z niego boss I oczywiście to wieczne niezadowolenie. Rozmawiałam z przewodnikiem i rezydentem kiedyś na ten temat i stwierdził, że najczęściej najgorszymi wycieczkami są właśnie grupy z Polski. A już nie daj Boże, emeryci albo osoby w wieku przedemerytalnym... Ich to słuchać się nie da po prostu... wykupi to to najtańszą opcję i ma pretensje, że nie jest zakwaterowane w Hiltonie[cytat z jednej z rozmów]. Ręce opadają. I oczywiśćie obrabia d... każdej osobie z obsługi... zły przewodnik, zły kierowca, paskudny rezydent... Ależ się rozpisałam ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej szuybciutko, trzymam za to kciuki. Niestety nie używam, ale podczytuje inne wizażanki, zwłaszcza Virka ma duże doświadczenie z biostyminą, to zdaje się jest jej patent. Cytat:
A co do SIMów... heh, nigdy nie grałam... może to przez to, że ex mojego potrafiła całymi miesiącami... i jakoś się zablokowałam ![]() Za to mojego TŻ ostatnio coś naszło o znowu je zainstalował... Namiętnie zamienia swoją postać w roślinę Cytat:
A skoro już przy ślubie, to wrzucam dwie fotki z sukniami... Gdybym wtedy na nie wpadła, pewnie nie projektowałabym swojej ![]() Cytat:
Do tego klasyk nr 2 - Baldur's Gate. I oczywiście Diablo, które fantastycznie mnie odpręża ![]() Neverwinter Nights - o tak Generalnie wszystko z Forgotten Realms... I nieśmiertelni Heroes of Might and Magic III... Nie mogłam zrozumieć, dlaczego mój brat nie może się oderwać, dopóki sama nie spróbowałam... i nie wyłączyłam kompa o 4 rano A jak Heroes to i samo M&M, część 7 i 8... Więcej grzechów nie pamiętam ]Cytat:
Cytat:
Ja z pasją w podstawówce uśmiercałam wszystkie niemal postacie w opowiadaniach typu "dalsze losy bohaterów lektury...", które namiętnie moja nauczycielka od polskiego zadawała nam do domu Cytat:
a ostatnia fotka rządzi.PS. Mój kotacz też uwielbia okienne obserwacje... Piesacz zresztą też. Potem tylko sąsiedzi mówią, że ich dwie pary oczu bacznie obserwują i głowy jednocześńie chodzą im w te same strony |
||||||||
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Viiiiiirrrkooo, biostyminka...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

i kupione przeze mnie drogie roślinki za oknem w ogrodzie zwiędnięte, bo mąż nie podlewał 

Niewiem tylko czy sobie poradzę, no i ogólnie co na to rodzina/ znajomi...

Maniaaa wizazowaniaaa
). Kupiłam kilka ciuchów, kosmetyków, ogólnie jestem zadowolona 

Poczekamy
Ostatnio miauczy mi po nocach, żebym wypuszczała ją na dwór i szlaja się z jakimis kotami 

Aga-zwierzaki są cudowne, a czarnula po prostu przepiękna 
Wy sie wyrabiacie z czytaniem? Ja nie moglam
Ten wątek zabierał mi cały czas jaki poswiecalam dziennie na wizaz

a ostatnia fotka rządzi.