|
|
#4381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
przyczyna była taka, ze nasze mieszkanie jest na końcu szachtu wentylacyjnego, który był ocieplony ale ocieplenie się zużyło w międzyczasie i nikt o tym nie wiedział i wyszło to dopiero jak temperatura spadła do minus 20 ![]() Włosy mam do łopatek, ale zlew na szczęście głęboki i kran wysoko więc dałam radę ![]() Cytat:
Cytat:
kij im w oko nie wiedzą co tracą w takim razie Znad kawy i nowej porcji śniegu |
|||
|
|
|
#4382 |
|
Panaroja
|
snad kothy i ogólnego marazmu
![]() bo Neosine nie działa i robi NIC , dlatego jest bez recepty ![]() Cza jakąś kawę skombinować....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
i ucha prezesa ![]() mam bilet powrotny, ale strasznie chcieli mnie zatrzymać. najpierw podnieśli ceny, a później strona nie chciała przepuścić rezerwacji ![]() to czemu takie w wuj drogie? ![]() ja przespałam ![]() tzn. obudził mnie jego głos jak się witał, ale miałam olej na włosach i udawałam, że śpię ![]() raczej balonem, ale i tak by wybrał stejka w goodmanie ![]() dzięks |
|
|
|
#4384 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2017-01-15 o 14:58 |
|
|
|
|
#4385 |
|
Piers do przodu
|
z cynamonem i waniliąŚniek pada i pada, niewiele widać za oknem ![]() Coś mnie natchnęło i dziś picholę kugla mam nadzieję, że zostanie na jutro ![]() Parabel - neosine nie robi nic a kosztuje miliony monet
|
#4386 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.właśnie dlatego - kiedyś był na receptę , po czym jak się okazało że jednak robi nic , puścili bez, a zarabiać trzeba , nie ? lekrama dźwignio handlu tak samo w ciul drogi jest sambucol z czarnego bzu i jakieś tam świństwa z pelargonii , bo rodzic chorego dida wszystko łyknie żeby pomóc ![]() U mnie zaczął śnieg sypać - jest pięknie Zapisz Zapisz Zapisz ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-01-15 o 15:21 |
|
|
|
|
#4387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dziwię, że babolowi nie dostaczyłaś osobiście do rąk własnych. Pewnie tego oczekiwała Klamka błyszczała jak trzeba? Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mie to doktor zapisał, z antybiotykiem, probiotykiem i guajazylem ![]() w wersji forte, chyba 20zł za 1 listek dałam ![]() fosidal jest niezły |
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wyjątkowo serdecznie zapraszam do Brulionu - są tam jedne z bardziej wzruszających słów o lesie - i nie moje to słowa, tylko naszej Agnyski
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2017-01-15 o 17:32 |
|
|
|
|
#4390 |
|
|
Ju, podpisujesz się tu imieniem i nazwiskiem, więc uważaj, co piszesz, żebyś nie żałowała.
Nawet jesli w tej galerii są faktycznie nie w porządku to z kolejnych zastanowią się dziesięć razy, zanim podejmą współpracę z osobą, która publicznie wypisuje takie rzeczy z powodu opieszałej odpowiedzi. Może coś się po prostu posypało z organizacją zapowiedzianej aukcji? I odbędzie się później?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2017-01-15 o 17:48 |
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko co to będzie za wspołpraca, jeśli na tym etapie mają takie kłopoty z komunikacją?
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
To samo przeszło mi przez myśl, zwłaszcza po sytuacji z Quessence.
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
No, mnie też się przypomniało.
Będę w tym tygodniu portret malować
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4396 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie! A najpierw premiery Sosen (dwie zaległe) i kombinuję nad powierzchnią wody, chyba mam sposób - nowy, ale na razie tylko w głowie, muszę zaczać rano, bo czuję, że to będzie robota z niespodziankami i mnie wciągnie. Na blogu będzie więcej recenzji - zresztą na Fragrze powinnam się przyłożyć do recenzowania, bo tam ubożutko jest. Oraz noszę aktualnie Red Cup D&G ten stary, co za upajający potwór! A w ogóle to jutro już przechodzę w tryb pracy zwykłej - bo zlikwidowałam choinkę, pięknie posprzątałam (wiosenne porzadki hehe) i biorę się za dietę - dwa kilo muszę zgubić
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
I inne uwna tez nie. Szpikuje sie i jest coraz gorzej. Teraz mam stan podgoraczkowy. A nie powinno byc tak ze ide do lekarza, ten mi zleca badania co mam we srodku i na tej podstawie wypisuje lek? Dooopra, majaki mi sie wlaczyly :-D
Cytat:
Cytat:
Kolezanki w.pracy sa.na diecie. Niepamietam nazwy ale polega na odrzuceniu weglowodanow. Pono szybko waga leci. Jedna z nich po tej diecie chce przejsc na palio czy jakos tak. Nie mam silnej woli ale widze juz brzuch wiec tez przydaloby sie cos z tym zrobic. Na razie mam wszystko gdzies bo mi łeb peka i reszta tez a zatkany nos do szalu doprowadza! Bez sesu ten dzien jakos :-\ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-01-15 o 21:11 |
||
|
|
|
#4399 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
nie wiem czemu ale tak jest ,].Cytat:
![]() Fosidal to dawny Eurespal obecne Pulneo i cośtam jeszcze Cytat:
![]() 2.ano właśnie za pierwszym razem dobrze, a potem wcale ![]() 3.pewnie na Dukanie sa , prosta droga do rozwalenia nerek i metabolizmu ; ta druga to pewnie dieta paleo - je się wszystko surowe to co się znajdzie łącznie z mięsem, bo to ma być odżywianie człowieka pierwotnego https://paleosmak.pl/dieta-paleo/ mnie zwłaszcza fascynuje ta pierwotna higiena oraz fakt, że wyznawcy zapomnieli, iż przeciętna długość życia w paleolicie to dwadzieścia kilka lat ![]() https://paleosmak.pl/jadlospis-paleo-28/#more-14904 tiaaa , jajka na miękko , ryby wędzone , bigos oraz mandarynki to typowe potrawy paleolitycznych humanoidów , australopiteków i naendertalczyków Zapisz
Zapisz Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-01-15 o 22:49 |
|||
|
|
|
#4400 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Długie zęby na zboże = australopitek
|
|
|
|
|
#4401 | ||||
|
BAN stały
|
Przysięgam na chińtkiego boga!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Całą kolędę xionc przesiedział z zamkniętymi oczami, taki blask bił Cytat:
|
||||
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niczego nie odrzucam. Malowanie odchudza, bo się zapomina o jedzeniu, a jak jeszcze są terminy, to i stres odchudza pierwszorzędnie. Plus jednak ruch, musi być. Dni teraz u mnie dziwne - marazm i otępienie przerywane nadzwyczajno aktywnościo. We wtorek Gucio występuje z chórem na scenie. Pani ma w związku z nim duże nadzieje, bo dziecię słuch ma doskonały i głos donośny oraz pierwszorzędną dykcję Wczoraj rozmawiałam z mamami perfumoholiczkami - dzieci nasze wszystko obwąchują, rodziców również, z komentarzami, a Gucio nie siądzie w autobusie, póki nie obniucha miejsca - to po przykrej zapachowo sytuacji z lumpem, kiedy ten zaśmiardł pół autobusu - na Gucia bardzo podziałało uświadomienie Mu, że lump wysiądzie, a smród zostanie - szczególnie tam, gdzie wcześniej lump siedział. A, no i rączki sobie Gustaw co i rusz obwąchuje, co wygląda dość okropnie ![]() W duży mróz odmówił włożenia rękawiczek przy odbieraniu ze szkoły "bo cuchną" A jak byliśmy na poczcie - tłum, wszyscy stoją, bo menel spoczywał na ławie. Gustaw usadowił się na parapecie z dość kwaśną miną i buzią schowaną w kurtkę. Po odebraniu przesyłki z próbkami perfum dałam Mu do powąchania Dhanal Oudh Nokhba Rasasi - spojrzal na mnie oskarżycielsko "A więc TO TY mamusiu tak śmierdziałaś na poczcie!" - i weź tu zaprzeczaj tłumaczą się winni, jak mawiał mój śp pierwszy mąż
|
|
#4403 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też wszystko obwąchuję, mam to po dziadku ze strony ojca ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4404 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Piszesz: "je się wszystko surowe to co się znajdzie łącznie z mięsem, bo to ma być odżywianie człowieka pierwotnego" oraz: "tiaaa , jajka na miękko , ryby wędzone , bigos oraz mandarynki to typowe potrawy paleolitycznych humanoidów , australopiteków i naendertalczyków" Paleosmak wyjaśnia: "Dieta ta opiera się na przypuszczalnej diecie naszych przodków z okresu paleolitu, jednak nie naśladuje ich sposobu odżywiania (który nie był doskonały), ale raczej eliminuje pożywienie, którego nasi przodkowie nie jadali i do którego nasze ciała się nie dostosowały. Dieta paleo - zasady: bazująca na współczesnym pożywieniu dieta paleo składa się głównie z warzyw, owoców, jajek, orzechów, ryb, grzybów oraz mięsa (najlepiej z wypasu pastwiskowego), a wyklucza zboża, cukier i rafinowane oleje, a w niektórych przypadkach także rośliny strączkowe i nabiał. Naturalnymi konsekwencjami jest spożywanie mniejszej ilości soli i kalorii, co dodatkowo pozytywnie odbija się na zdrowiu". Piszesz: "wyznawcy zapomnieli, iż przeciętna długość życia w paleolicie to dwadzieścia kilka lat" Paleosmak wyjaśnia: "Jaki więc wiek osiągali nasi przodkowie? Jeśli przetrwali pierwsze 15-20 lat życia, to z reguły w dobrej kondycji osiągali 70 i więcej lat (średnio 72 lata), po czym następowała szybko postępująca starość i śmierć. Oznacza to, że wielu z nich żyło 80 i więcej lat! Uwzględniając w obliczeniach szokująco ogromną śmiertelność dzieci uzyskujemy spodziewaną długość życia w momencie narodzin w okolicy 25-35 lat. Tak, oznacza to, że połowa populacji była w stanie przeżyć nie więcej niż około 30 lat. Ale nie oznacza to, że wszyscy umierali przed osiągnięciem 40 lat (co wielu teraz próbuje nam wmawiać)." Więcej w artykule, z którego jest powyższy cytat: klik. Co do higieny: spróbuj, przekonasz się, co Ci odpowiada z tych "pierwotnych" sposobów, a co nie. Zapewniam, że autor Paleosmaku nie śmierdzi, nie lepi się ani w żaden inny sposób nie jest na bakier z higieną. Zapisz
Zapisz Zapisz Save Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2017-01-16 o 01:41 |
|
|
|
|
#4405 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4406 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mów, że mu pokazałeś? Może on z tych wstydliwych był i się bał oko otworzyć? Chciałam coś jeszcze o dyżurze w szafie dopisać, ale nie będę taka...
Macham znad popełnionego przed chwilą budyniu kawowego. Jakie to jest dobre Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za sosny, portret i dietę Cytat:
A zdolności muzyczne miał po kim odziedziczyc więc nic dziwnego, gratulacje ![]() Cytat:
![]() Macham z pracy ![]() Did od wczoraj goraczkuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4409 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry... Cały weekend byłam wypluta, spałam po 12 godzin i mao mi było... Dzisiaj wstałam po 7 i już wiem, że to nie był najlepszy pomysł...
|
#4410 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

przyczyna była taka, ze nasze mieszkanie jest na końcu szachtu wentylacyjnego, który był ocieplony ale ocieplenie się zużyło w międzyczasie i nikt o tym nie wiedział i wyszło to dopiero jak temperatura spadła do minus 20 

Myślałem, że takie rzeczy to tylko w Anglii do lat '60 mniej więcej (a przynajmniej zimą 1962/63, no ale oni rury prowadzone na zewnątrz budynków mieli, przynajmniej na Camden)
Chociaż to i tak nic, moi znajomi (mieszkający w starej kamienicy, łazienkę zrobili sobie z części kuchni) mieli rurę od wc poprowadzoną na zewnątrz - przy ostrych mrozach zdarzało się, że zamarzała i należało ją zdemontować i postawić przy piecu, pionowo we wiadrze
nie wiedzą co tracą w takim razie 

z cynamonem i wanilią![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieję, że zostanie na jutro

!