|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Milka19 - to w zwierzakach własnie jest najukochańsze jak sobie umieją poradzić w świecie ludzi
.madziunia80 - kociego zajączka-kociego, nie psiego .
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, Wizażanki z samego rana
Ach, nareszcie się wyspałam
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w końcu też się wysypiam (kotce przeszło "marcowanie")
![]() Dziewczyny, a propos życzeń wielkanocnych. Kumpel wczoraj mi podesłał takie: http://playwielkanoc.pl/ Hehe wesołych świąt ![]()
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, świetna stronka I smacznego zajączka życzę wszystkim, żółtego kurczaczka i cukrowego baranka
|
|
|
#2885 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cokolwiek, zeby poprawic kondycje włosów ![]() do zastanowienia sie mam jeszcze czas ![]() a mi chodzi na dole pleców tak z boku ![]() herbatek juz nie kupie, bo mam za dużo a jeszcze skrzyp chce kupic i beauty, a jakbym dorzuciła jeszcze te 2, to bym musiała z domu nie wychodzi i pic 1 za 2 Cytat:
![]() podczas mojego snu dziewczyny naprodukowały 2 strony i tez musze nadrabiac Cytat:
czyli jak będe mogła to bede miec 17, a od 17 juz robią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wogóle to dzieńdobry |
|||||
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2887 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Gooood Moooorning
![]() Cytat:
![]() hehe, moje zwierza też są wygodnisie, piesowa uwielbia w dzień spać na poduszcze, a w nocy to oba zwierza ładują się do łóżka, a co... Czasem budzę się rano, otwieram zapuchnięte ślipia, a tam patrzą się na mnie wielkie oczyska... bo kot akurat miał kaprys władować mi się na klatę... Czasami śpią w innych miejscach... Ale jak tylko słyszą, że wstajemy, to jest dziki pęd do łóżka i zaczyna się oblężenie ![]() Cytat:
Niemniej jednak kiedyś nastraszyłam moich rodziców, szczególnie mamę, kiedy po wakacjach [16 lat] wróciłam do domu i wkręcałam wszystkich, że mam zrobiony tatuaż... Udawało się przez prawie rok ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#2888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak poza tym to farbowalam sama włosy, od fryzjerów narazie chcę sie trzymac z daleka. Kiedyś sama farbowalam sobie włosy ale były jednego koloru a teraz mam na głowie bardzo dziwny mix bo wcześniej był balejaż - taki rudawo (odrosty), siwo, szaro, bląd z jakimi blizej nie okreslonymi domieszkami... Muszę zafundować moim włosom znowu maskę z olejkiem kokosowym albo jeszcze czymś, żeby po tym farbowaniu doszly do siebie... |
||
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w zielarskim i był tylko skrzyp
ale powynajdywałam jakies pierdoły i pan powiedziała, ze moze uda mu sie sprowadzic i mam przyjsc jutro dziwne ale nigdy nie szłyszał o macie ![]() pytał po ci mi to wszystko, a jak powiedziałam ze do włosów, to powiedział ze tylko skrzyp oczywiscie powiedziałam ze nie![]() dziewczyny ludzie zwariowali ![]() nigdzie nie umiałam znalezc ciemnego pieczywa, dopiero w 5 piekarni było |
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Witam drogie wizażanki
![]() Byłam dziś na zakupach i wiecie co znalazłam w jednej drogerii? Bebi Aż dziwne że w takiem małej miejscowości w takiej małej drogerii był ten szampon. Ale znalazłam jeszcze inny, bardziej mi odpowiadający pod względem składu, ale chyba nie spotkałam jeszcze opinii na jego temat- Bambino szampon dla dzieci firmy Nivea. Wyglądał tak samo jak moja oliwka- identyczna butelka i w ogóle tylko napis: szampon na nim widniał. No i po przestudiowaniu składu zauważyłam że SLSy owszem ma ale na końcu składu! No i qrde korciło mnie żeby kupić ale... mam 2 pełne szampony Kiedy ja je zużyję? Hihi No ale obiecałam sobie że go wypróbuję, bo oliwkę bambino baaardzo lubię A tak w ogóle po tym jak blondee (chyba?) kupiła Simsy zaczęłam szperać wśród moich wqszystkich płyt ale nie znalazłam nigdzie mojej 1 częśći Później przypomniało mi się że pożyczałam koleżance i nawet mówiłam że może już ją sobie zatrzymać wrrr a miałam taka ochotę kogoś uśmiercić![]() ![]() ![]() No i muszę Wam powiedzieć że macie śliczne zwierzaki
|
|
#2891 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś wcześniej z pracy wyszłam i poszłam specjalnie do drogerii Natura (mam nie po drodze i dość daleko-jeszcze pogoda nie sprzyja
) w poszukiwaniach specyfików atu klops nie ma sklepu dziecinny jakiś w to mniejsce otworzyli .Wróciłam więc do domu i jestem tutaj. Zajączek wielkanocny śpi na razie-zdjęcia mi się nie udało zrobić, ale pokazuję inne starsze .
|
|
#2892 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ths w imieniu pieska Cytat:
A co do tatuaży to mi się marzy. Już wiem co chce mieć, ale przeszkodą zawsze są pieniądze. Jak już są to zazwyczaj jest masa innych rzeczy na które można je przepuścić a tatuaż jest chyba ostatnią z nich ![]() Cytat:
Ja też dziś tak nie za bardzo się czuje, ale sama sobie jestem winna. Wracałam z miasta w mega cienkiej kurteczce koło godziny 20 bez parasola a padało Doszłam do domu z mega sinymi palcami i mokrą głową.Cytat:
Cytat:
U mnie w mieście też się zmyła Śliczny kocurekCoś nam wizaż szwankował wczoraj i widać efekty (od 16 żadnego postu) ![]() A tak wogóle kupiłam sobie dobrą herbate - bananowo-wiśniową. Kusiła mnie rooibos karmelowo-śmietankowa, ale może innym razem. |
|||||||||
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was cieplutko
Nawet jak wizaż nie działa, to potraficie kilka stron naprodukować Zdolne z Was bestie ![]() Nie będę się rozpisywać, bo wizaż znowu świruje i mam nadzieję, że uda mi się choć tego posta wysłać, aby złożyć Wam życzenia... Za pierwszym razem się nie udało, podejście drugie... Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Dla wszystkich włosomaniaczek
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-03-22 o 12:03 |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje za życzenia i wzajemnie Wczoraj myślałam, że zwariuję, tak miałam ochotę tu poplotkować, a się nie dało ![]() P.S. Bardzo zadowolona jestem z płukanek rumiankowych, zrobiłam dopiero trzy, ale włoski stały sie cudnie złociste, takie jak lubię
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie wczoraj byl zmasowany atak na gg, pod tytułem, "czy u Ciebie wizaż też nie działa" Cytat:
![]() Idę na obiadek ![]() Jeszcze raz wszystkiego NAJ
|
|
|
#2896 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
spełnienia marzeń, a przede wszystkim zdrowych, lśniących, długaśnych włosków Cytat:
Cóż, podobno koty chadzają własnymi ścieżkami ![]() Hihi, ta przerwa przynajmniej zmobilizowała mnie do nadrobienia zaległości przy obróbce zdjęć, z których spora kolejka się już zrobiła... |
||
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam niewiem czy brak produktów mozna nazwac magią życzenia dla wszystkich Włosomaniaczek ![]() Słońca, szczęścia, pomyślności, w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, świąt wesołych oraz zdrowych! |
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu udało mi się tu wejść
![]() Korzystając z okazji życzę Wam moje drogie by każdy dzień był wyjątkowy, by każdy spotkany człowiek był Wam życzliwy, by każdy problem dał się rozwiązać, by dążąc do rzeczy wielkich nie zapominać o tych małych, by cieszyć się każdą chwilą, by udało Wam się zrealizować wszelkie plany, by jak najwięcej czasu spędzać z bliskimi i by osiągnąć to co najważniejsze- spełnienie ![]() No i rzecz jasna życzę Wam takich batów, żeby się za Wami każda kobita oglądała ![]() ![]() ![]()
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, dołączam się do złożonych już życzeń. Od siebie dodam, że życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń Wesołego Alleluja!
|
|
|
#2900 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kompletnie nie wiem gdzie to teraz wszystko poznajdywac. eh, chyba pojde zaraz sobie pograc, bo juz upieklam i chleb, i sernik, i ciasto milionera i jajka pomalowalam wiec cala robota juz za mna. a nie, przepraszam, jeszcze mnie czeka WSUWANIE![]() ![]() ![]() a zdjecie boskie, juz sie mialam smiac z pudla a tu taki siurprajs Cytat:
![]() a ty to niezle ziolko jestes co chwila czytamy o tym jak to kiedy koogo wkrecilasedit: i ja sie dolaczam, WESOLYCH SWIAT ![]() edit2:kosmarko, zakupilam maseczke z czosnku i ta druga, zolta. dzis bedzie inauguracja
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Niechaj Wielkanocne życzenia pełne nadziei i miłości przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłości. Życzę Wam Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka, tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek, słońca wiosennego i uśmiechu promiennego!!! WESOŁYCH ŚWIĄT! |
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz tam do ciebie wbije i cię do komputera nie dopuszcze |
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przeważnie jestem na zaraz wracam
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja kochane Włosomaniaczki jeszcze raz życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt i zarzucę wierszykiem, a co
![]() ![]() Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! A dla wszystkich kobiet pięknych włosów lśniących i ponętnych. ![]() edit: Kupiłam w końcu olej kokosowy ![]() |
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej, baby polukrzonej, kukiełki plecionej, Zmartwychwstania w duszy i wiosny po uszy. Dziękuje za wszystkie życzenia |
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ogromnie za wszystkie życzenia
Pewnie tu jeszcze zajrzę, ale jakby się nie dało, to już teraz również życzę Wam wszystkiego co najlepsze Nie umiem pisać jakichś pięknych życzeń, ale szczerze Was wszystkie ściskam
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
Ja również dziękuję każdej z Was za cudne życzenia
![]() Od siebie życzę wszystkim Włosomaniaczkom mnóstwa rodzinnej atmosfery, odpoczynku, malowanych pisanek, usmiech na buzi oraz....długich do ziemi włosów
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie zapomniałam o włosach
![]() Życze Wam tak pięknych włosów jak te Wasze koszyczki Wielkanocne
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez chciałam jeszcze wam zyczyc, pięknych, długich, lśniącyh, zdrowych i mocnych jak sznur włosów
![]() no i dziękuję za wszystkie życzenia |
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

.

Do tego wieje masakrycznie

Jej jak ja lubie fervexy
Kiedy ja je zużyję? Hihi
No ale obiecałam sobie że go wypróbuję, bo oliwkę bambino baaardzo lubię 

autentycznie, świetne zdjęcie, dał czadu psiak nie ma co