|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
Cytat:
To już lepsza biedronkowa jest. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#2342 |
|
Zakorzeniona
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Falowane włosy z natury są suche, ale niestety mogą łączyć się z tłustą skórą głowy. U Ciebie prawdopodobnie włosy są za bardzo wysuszane szamponem, bo czarna rzepa sprawdza się przy przetłuszczaniu, ale znając życie szampon ma też na pewno w składzie sls. Jeśli nadal chcesz go używać, nawilżaj i natłuszczaj włosy. Na moje włosy (też falowane) dobrze działa olej ze słodkich migdałów, lniany, avocado. Nakładam na same włosy 1, 2 h przed myciem, a po myciu (nie używam szamponów z sls) często używam jeszcze odżywki z keratyną z biovaxu, albo proteiny kaszmiru i jedwab z bingospa. Czasem też płuczę wodą z odrobiną cytryny (można dodać miód, który będzie działał nawilżająco).
|
|
|
|
#2345 |
|
Komplikatorka
|
Chcę kupić swojego pierwszego Iphona - 6s czy 7 ? Jest jakaś zasadnicza różnica pomiędzy nimi oprócz ceny ?
32 wystarczy czy lepiej 64/128 ?
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2347 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2348 |
|
Konto usunięte
|
Czy mogę dać psu mięso z krowy z rosołu? Bo wiem, że kurczaka (a przynajmniej kości) dawać się nie powinno.
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Nina, dużo zdrowia.
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
To jakiś sok z aloesu, żel? Gdzie to można kupić? Moje włosy też są falowane i suche.
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Rozcieńczasz pół na pól z wodą i spłukujesz włosy po umyciu (jako ostatnie płukanie).
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Psy mogą jeść gotowane mięso, ale każdy pies może mieć uczulenie na każdy rodzaj mięsa. Wołowina dość często uczula, ale bez podania psu nie będzie wiadomo.
|
#2353 |
|
Konto usunięte
|
A jak się objawia takie uczulenie? Nigdy nie dawałam jej takiego mięsa. Zazwyczaj je suchą karmę i takie gotowe mokre karmy (też z wołowiną). Czasem jej gotuję wątróbkę albo serduszka z kaszą i warzywami.
|
|
|
|
#2354 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Jeśli nic psu nie było po karmie z wołowiną, to nie powinno nic być po mięsie.
Alergia zazwyczaj objawia się drapaniem, ale może też być dość gwałtowna reakcja czyli wymioty i biegunka.
|
#2355 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;69682441]Ja teraz co jestem w sklepie, to widzę same rzeczy rozmiar xxs. Bardzo ciężko znaleźć mi cokolwiek większego, dzisiaj chciałam sobie kupić sweter (wyjątkowo nie w lumpie) i nigdzie żadnych normalnych swetrów. Wszędzie te oversizowe xxs, które mi są za szerokie wszędzie, tylko nie w rękawach.. No paranoja. Jak dobrze, że u siebie mam 3 super lumpy. Bez nich nie przeżyłabym zimy. (A swetry za 300 zł mnie nie interesują niestety, bo to nie moja półka cenowa; nawet jeśli miałabym kupić jeden a porządny - w tym roku musiałam się porządnie zaopatrzyć, bo zaczęłam pracę).
A super keczup mi się podobał ![]() Co ile można (w domu) farbować włosy? Jak zafarbuję 1,5 mca po poprzednim, to nie wylecą mi wszystkie? Nie rozjaśniam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja nienawidzę zakupów. Wolę wszystko, byleby nie łazić na zakupy Jutro przymierzam się do ataku na dwie galerie handlowe, może coś wybiorę. Znalazłam na Zalando fajną taką luzacką kurtkę, która nie wygląda zbyt sportowo i ma długie rękawy, sama jest długa - ale póki co 4 stówy. Myślicie, że ją przecenią choć trochę bliżej końca sezonu? :P Mam zniżkę -15%, ale może trochę spadnie cena :PCo do włosów - ja maluję co miesiąc max, ale nie wiem, czy jestem dobrym przykładem, bo wypadło mi sporo włosów Aczkolwiek u mnie to łysienie, już sporo odrosło. Tak serio, to nie jest to zbyt często - co 1,5 miesiąca. Myślę, że powinnaś malować tak często, jak długo nie razi Cię odrost. U mnie to jest max miesiąc, bo mam mysi blond, a włosy mam w odcieniu rudo-czerwonym.Cytat:
Cytat:
) to konieczność gotowania nigdy nie przypomina mi o niczym przyjemnym (no może same smaki mi się przypominają) a tym bardziej tak ciekawym ![]() [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;69749116]Jest tu ktoś z Krakowa? Potrzebuję namiarów na jakieś ksero (i najlepiej drukarnię) w pobliżu dworca głównego. Im bliżej tym lepiej (nie znam miasta).[/QUOTE] Być może już po ptakach, ale masz ten punkt po wyjściu z 'budynku' dworca pkp w kierunku dolnej płyty MDA - po lewej stronie jest właśnie wspomniany przez kogos punkt. Przestrzegam jednak, że osoba tam kserująca ma jakieś osobiste problemy i lubi zawsze rzucić jakieś głupie uwagi w kierunku kobiet
|
||
|
|
|
#2357 |
|
Konto usunięte
|
Znacie jakieś sklepy internetowe z niedrogimi piżamami?
|
|
|
|
#2358 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
Gdy farbowałam to też maksymalnie co 1, 5 miesiąca. Zazwyczaj co miesiąc (widać odrosty, w dodatku u mnie farba - nawet trwała- szybko się wypłukiwała).
|
|
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
Jest taki sklep z japońskimi rzeczami papierniczymi, ciuchami i chyba nawet meble były. Wszystkie produkty bardzo minimalistyczne. Nazywał się jakos mudi? czy coś w ten deseń.
Kojarzy ktoś?
|
#2361 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle to byłam dzisiaj tam pierwszy raz, Calviny Kleiny, Tommy Hilfingery i inne takie, a przy toaletach babcia w fartuchu zbiera złotówki Zapisz
Zapisz Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2017-01-17 o 22:12 |
|
|
|
|
#2362 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;69810121]No już po ptakach. Skserowałam na dole w Galerii Krakowskiej. W sumie nie wiem po co, 3 rozmowy o pracę i nigdzie nic widzieć nie chcieli.
W ogóle to byłam dzisiaj tam pierwszy raz, Calviny Kleiny, Tommy Hilfingery i inne takie, a przy toaletach babcia w fartuchu zbiera złotówki Zapisz [/QUOTE]Zapisz a propos opłaty za wc to jak pare lat temu to wprowadzili to była afera ze zbieraja nielegalnie bo paragonów nie dajo nie wiem jak jest teraz bo dawno nie byłam ale jak dalej nie ma kasy fiskalnej to nie musisz płacic -jak zapłacisz to jest twoj dobrowolny datek. w kazdym razie czy zapłacisz czy nie i tak cie do wc wpuszczą![]() swoja droga to chyba jedyna galeria w Krakowie ktora znam a ktora zyczy sobie opłat za wc
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W galerii nie spotkałam się z opłatą ale na dworcach już owszem. Jak mi nie dają paragonu (nie ma kasy fiskalnej) to muszą mnie wpuścić? Mówię o okolicach dworca, i ogólnie toaletami w miastach. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#2365 |
|
Konto usunięte
|
Zbieranie opłat za wc w galeriach handlowych jest bardzo dziwne, nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam
![]() Ja rozumiem jakieś miejskie szalety, które ledwo zipią. Albo na dworcach. Ale w galeriach handlowych, które pewnie dziennie zarabiają miliony? Zapisz
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzeniona
|
Dziewczyny, z racji tego, że trwają wyprzedaże, szukam już teraz sukienki na kolację walentynkową i przy okazji na inne wyjścia. Marzy mi się sukienka koronkowa/z gipiury, najlepiej czarna, ale nie tylko. Fajnie, gdyby podkreślała figurę. Szukałam po sklepach, ale coś nie mogę znaleźć. Najlepiej coś z sieciówek, żebym mogła zamówić do sklepu i w razie czego zwrócić - ewentualnie jakiś sklep z darmowym zwrotem.
Wesprzyjcie! Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2017-01-17 o 22:57 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam dzisiaj fotolalendarz w rossmannie.
Czy ktoś się orientuje kiedy mogę się go spodziewać?
|
#2370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasem jak stałam w kolejce na dole to widziałam ze nie wszyscy płacą a pani sie nic nie oddzywała wiec pewnie dalej jest kasa zbierana "dobrowolnie" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

) Rozcieńczasz pół na pól z wodą i spłukujesz włosy po umyciu (jako ostatnie płukanie).

Jutro przymierzam się do ataku na dwie galerie handlowe, może coś wybiorę. Znalazłam na Zalando fajną taką luzacką kurtkę, która nie wygląda zbyt sportowo i ma długie rękawy, sama jest długa - ale póki co 4 stówy. Myślicie, że ją przecenią choć trochę bliżej końca sezonu? :P Mam zniżkę -15%, ale może trochę spadnie cena :P