![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie półki avon,body shop,clinique i inne zapraszam !!!
muciu, proponuję korzystać z subskrybcji - odezwałaś się w moim wątku z propozycją wymiany, więc odpowiedziałam na Twój post również u siebie.
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie!
![]() 5.Maseczka z pomidorem i z glinka z oriflamu zostało ok 45ml z 50ml 11.Podkład super firmy DEBORAH COLOUR COPY 15ML odcien 5 do cery mieszanej i normalnej.Nowiuski z pudełeczkiem(lekko sfatygowanym) nowy PODWóJNY CIEN CT Róż Z BIAłYM AVON CLARINS ROUGE APPEAL SZMINKa 1. 02 cappuccino Czekam na odp.Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Hej hmm cóż u Ciebie interesuje mnie:
GALENIC-Pur 2w1 Preparat do demakijażu twarzy i oczu,do wszystkich typów skóry,na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego.NOWE. 2x 30ml. Data 01.2010. AVON-NOWY! Złocisty olejek po opalaniu,równiez po solarium.Data prod.04.07. hmm nie masz nic z moich poszukiwanych?? Hejka! ![]() ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...db1c6881a.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Muciu 18,odisłam u mnie,bo się w końcu pogubimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
odpowiesz mi?
czekam na odpowiedź w swoim wątku,bo tam rozpoczął się nasz kontakt. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u ciebie interesuje mnie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6070167 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6070234 kozaki beda na mnie dobre ( stopa goła 25 cm) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6727621 ktory jest wyraziscie( intensywnie) czarny z tych cieni 2.AVON ISLAND VIBE za cos extra nowa AVON DREAM LIFE za coś extra nowa Elizabeth Arden Splendor Z 30ML POZOSTAłO JAK NA FOTCE KOD Z BUTELECZKI: M5LC (OK 20ML) 9. Woda perfumowana Estee Lauder, Pleasures. Pojemność 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, około 25% http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=222 p. s wiadomo ze nie wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Witam! Nie miałam pojęcia,że szminka jest tak kosztowna! Wybacz.Jesli sie zgodzisz,to dla Ciebie wszystko,jak wcześniej pisałaś no i podstawka(warta 40zł,bez grosza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
chciałabym to:
AVON DREAM LIFE za coś extra nowa + czarny h&m lub Elizabeth Arden Splendor Z 30ML POZOSTAłO JAK NA FOTCE KOD Z BUTELECZKI: M5LC (OK 20ML) + czarny cien h&m co ty na to?
![]() |
#163 |
Konto usunięte
|
Hej, jak byś mogła, to odezwij się "prywatnie" odnośnie tego smackersa, ja w sumie jestem zainteresowana, ale jeszcze musimy się dogadać w tej spr, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Fajowy avatar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
mucia18 widzę, że posiadasz dużo kosmetyków z Avon, może posiadasz w swoich zbiorach Pur Blanca Blush, obecnie właśnie jej potrzebuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
hej pisalas ze u mnie podobalo ci sie kilka rzeczy
![]() -antybakteryjny korektor (jasny)pierre rene, -loreal true match odcien ten jasniejszy-na zdjeciu bez nakretki(to jest 3 czy 5 ? pozostalo go 55% czy 80% ?jest do niego korek ? -balsam do ciala pur blanca, -masz jakis eyeliner w plynie bo widze ze na zdjeciach jest ale w opisie nic nie wsponialas ? -avon island vibe(tylko nie wiem czy masz ta wode bo na zdjeciu jest a w opsie nie ma ?) -balsam do ust chapstick wisniowy ubytek 2 mm, -1/4 slicznego rowego blyszczyka revlon -tusz max factor 2000 calorie. wymienilam te komsetyki wedlug kolejnosci od najbardziej potrzebnych/niezbednych do tych mniej potrzebnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
hej,zobacz do mojego starego watku z ciuszkami czy znajdziesz cos za :
Podkład super firmy DEBORAH COLOUR COPY 15ML odcien 5 do cery mieszanej i
![]() |
#169 |
BAN stały
|
BAAARDZO podoba mi sie u Ciebie puder clarins i turkusowa blizeczka orsay (ile cm ma w biuście bez rozciągania?)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
witaj,podobały ci sie u mnie balerinki i spodnie.balerinki sa nieaktualne,ale spodnie jak najbardziej.podoba mi sie u ciebie:
gruszka yr Podkład super firmy DEBORAH rozśwtlajacy odcien 4 interesuja mnie rowniez odcienie cieni z piramidki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6727623 konkretnie te najbardziej odblaskowe
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
to moze zamiast tych rzeczy ktorych nie masz wzielabym te :
-ZEL DO CIALA POłYSKUJACY ORIFLAME GLITZ GLAM RAZ UZYTY -MAX FACTOR CREME PUFF 41 MEDIUM BEIGE-połączenie podkładu w kremie i pudru do twarzy.do wszytskich rodzajów cery -blyszczyk avon ten w pedzelku mniej wiecej w polowie zdjecie jest ulozony poziomo (niekoniecznie musze go miec jesli za duzo rzeczy wg ciebie wybralam) plus te ktore juz wczesniej chcaialm czyli : korektor pier rene balsam pur blanca elainer czarny avonu balsam chapstick 1/4 revlon wiec ?? odp czekam u mnie w watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
ale dlaczego nie chcesz sie wymienic ? przeciez chcialas ode mnie te rzeczy :
1.DEZODORANT LADY SPEED STICK 24/7 GEL INVISIBLE.BEZBARWNY DZIEKI CZEMU NIE POZOSTAWIA BIALYCH SLADOW (UZYTY 2 RAZY) 2.NOWA REXONA FOR TEENS 24 H INTENSIVE. ZAPACH: COOL GREEN. 0 % ALCOHOL .ROLL-ON CIENIE EUPHORA (4 KOLORY) -SORAYA LIFTING TESTER 10 ML MAKE-UP DLUGOTRWAŁY EFEKT,INTELIGENTNIE KRYJE NIEDOSKONALOSCI,LIFTINGUJ E I NAPINA.ODCIEN JAKIS CIEMNY NIE JESTEM PEWNA ALE CHYBA TO KOLOR :OPALONY - ile zostało? .GĄBKI VISIONS .MATERIAŁ:KAUCZUK (2 SZTUKI W TYM JEDNA TROSZKE UBRUDZONA PODKLADEM) - chcialam 1 dna ta czysta ![]() pierscionek SREBRNY Z KAMIENIEM , NIE WIEM JAK SIE NAZYWA ALE TO COOS TAKIEGO JAK PIASEK PUSTYNI jesli chcesz ja moge zrezygnowac z niektorych kosmetykow ktore wybralam od ciebie ? moze jednak sie dogadmy i wymienimy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
looknij na odpowiedź w moim wątku
![]()
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
2. Mleczko wygladzajace Nivea, 250ml, uzyte 2 razy 5.sPRAY SAMOOPALAJCY AVON DO SREDNIEJ KARNACJI UBYTEK OK 30% 14.Krem do ciala nowy w okragłym pudełeczku SPA z kawałkami oliwek - za cos super - baaardzo wydajny i mega nawilzajacy 200ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]() wypatrzylam kilka zapachow i szminek ![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Mucia, no więc podsumowując
u Ciebie podobają mi się rzeczy tusz Dior (ale go chyba już nie ma) tusz Estee (czy go jeszcze masz, bo gdzieś znikł, wymieniłaś?) cień Clarinsa Mocha cień Versace brązowy odsypka Ebony Carlo di Roma w kulce brązowy u mnie podobają Ci się kasetka ArtDeco mleczko Dove próbka Chanel Chance czy odpowiadałaby Ci kombinacja tusz Estee+Carlo di Roma+odsypka Ebony za te 3 rzeczy? mogę dorzucić wszystko swoje próbki jak nie, to będziemy dalej kombinować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
słuchaj, to już sama nie wiem. Chciałam z tuszu zrobić bazę do dalszych kombinacji, bo kilku brązowych cieni nie potrzebuję. Masz jakieś rzeczy poza wątkiem?
trzymajmy się tego wątku, bo się gubię? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.