|
|
#151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wizażanki poniżej 160cm wzrostu
Cytat:
jak sa troche za dlugie to jedynie skracam, ale jak juz za duuuuzo to nie kupuje bo straca caly fason po skroceniu. A takiego sklepu narazie nigdzie nie znalazlam chocia zpewnie gdzies jest A tak wogole to przyjmienie mnie do siebie??
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam kolerzanke niewiele wyzszą ode mnie ja powiem że jakoś sobie rade choć mam ciałko klepsydry biuscik owszem wcięcie w talii się robi(zasługa zabiegów u kosmetyczki) bioderka i do tego mała stopa ale jakos daje rade
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
ja mam 158 cm wzrostu i mi z tym dobrze;] przyzwyczailam się i często słysze jak chłopaki mówią, że lubią małe dziewczyny bo czują się wtedy takimi jakby obrońcami, opiekunami
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 28 lat, 150cm, 38kg, rozmiar buta 34. Nic mi te wymiary nie przeszkadzają. Z ciuchami rzeczywiście jest problem, z butami jeszcze większy. Kupuje w Ryłko lub ccc. ostatnio szukałam na allegro i byłam pozytywnie zdziwiona, jest z czego wybierać i chyba sie skuszę na takie seksi szpileczki. Mój TŻ ma 181 i tylko czasem ludzie na nas jakoś tak patrzą
. No i jak urodziłam dziecko miałam 22 lata to w szpitalu lekarze mówili mi na Ty spojrzenie na kartę i "ojej przepraszam panią" A ostatnio jakis starszy pan mnie opiórkował- "dziecko, przez ulice sie przechodzi a nie przebiega"![]() Małe jest piękne, bo jest piękne i małe.
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynam mieć kompleksa :((((((((((((((
ja sie zglaszam z moimi skromnymi 156 cm
kiedys mi to bardzo przeszkadzalo,a teraz wprost przeciwnie fajnie byc malutka
|
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Niewielkie Kobietki!!!
Pozwólcie że dołaczę do Was- mierzę całe 156cm, więc jak najbardziej sie zaliczam |
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam 156cm wzrostu,nie ważę zbyt dużo,bo ostatnio sporo straciłam na wadze(także z biustu).Owszem z ubraniami jest problem-spodnie wszystkie skracam;nie każda spódnica mi pasuje,ale ogólnie jest spoko:P Z butami mam problem,ale są przecież takie firmy,jak Ryłko(ze swoimi skrajnymi rozmiarami),Venezia(:love : )i Kazar(też się czasem coś wypatrzy
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie niziutkie dziewczyny
Ja mam 157 i sie z tym dobrze czuje a jak komus nie pasuje to po co sie patrzy ? Zauwazmy plusy Mozemy miec ciuch praktycznie kazdy (no o ile na nas pasuje bo na mnie to b.ciezko kupic co kolwiek oprocz bielizny ) Tez mala drobna jestem ale widze ze faceci lubią malutkie kobietki, a na laski z wielkimi balonami wola popatrzec bo bali by sie chyba raczej takiej babki ala Doda elektroda .Male jest piekne i nie musi sie schylac ![]() Jestem zadowolona ze swojego wzrostu i wygladu :P i sie nie przejmuje opinia innych tylko te ciszki mnie drażnia czasem ale jest ok Pozdrawiam
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie malutkie Wizażanki!
Fajnie dlatego, że on ma 198cm wzrostu, więc 40 cm różnicy. Ale to jest cudowne, boo może mnie nosić na rękach kiedy tylko zechce, w jego ramionach czuję się jak Calineczka , jestem bezpieczna A co do dobierania ubrań, to bluzki tylko w rozmiarze XS, a spodnie do skrócenia, RAZ tylko udało mi się kupić spodnie którch nie trzeba było przerabiać. Co do innych sytuacji, to zdarza się, że fotel w kinie jest dla mnie za duży, podczas koncertów,etc siedzę "na barana" coby cokolwiek zobaczyć A kiedyś, będąc na dyskotece, która była pilnie strzeżona przez ochroniarzy, bawiłam się w najlepsze wśród wszystkich, gdy poczułam, że ktoś łapie mnie od tyłu za biodra i podnosi bardzo wysoko i niesie mnie nad tłumem ludzi i stawia na podwyższeniu (jestem lekka więc łatwo mnie nieść ). Obracam się i patrzę, a to ochroniarz, i do mnie z takim tekstem: "TAŃCZ TU BO TAM BY CIĘ ZADEPTALI" Więc bycie malutką daje jakieś "ulgi" i przywileje Pozdrawiam |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dokladnie 157 cm i juz nie urosnę,ale co tam.Mam tak samo jak Ty...(lalalla) Tez mam wysokiego Tżta.Mi się osobiscie podoba,gdy dziewczyna jest niska ,a chlopak wysoki.Też jestem lekka i uwielbiam jak Tż mnie nosi hyhyy...a jak mnie przytula to czuję się tak bosko mmm... A jak bylismy na koncercie to tez nic nie widziałam i mnie wziął na swoje barki hyhyhy i zdalam sobie sprawe,że małe jest piekne...![]()
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miło ja też mam 150cm rozmiar buta 34 wczoraj kupiłam sobie butki w Ryłko cudne czółenka co prawda nie waże 38kg ale pracuje nad tym a mój M ma 178cm i dobrze nam jest razem![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też pasuje do tego wątku
![]() Mam 140 cm i waże 41 kg, owszem są problemy z kupnem butów czy ubrań ale jaka jest radość jak upolujemy śliczny ciuszek
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) też ma ok tyle wzrostu xD Ale mimo wszystko świetnie się z tym czuję A szczególnie jak mnie obejmuje, znikam w Jego ramionach
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7787567]Mój obecny Tż (oby właściwy, nie puszczę
) też ma ok tyle wzrostu xD Ale mimo wszystko świetnie się z tym czuję A szczególnie jak mnie obejmuje, znikam w Jego ramionach [/quote]Hej
|
|
#165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to tylko takie zdziwienie Jeszcze koleżanka ale ona poprostu przyrównała mnie do takiej jednej parki, która też tak wyglądą z tym, że jest różnica, bo tam dziewczyna jest duża wszerz a on długi i chudy U nas to normalniej wygląda Póki co przytyków nie było a nawet jeśli to na mnie to wrażenia nie zrobi. Nie puszczę Tż z takiego błahego powodu
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam 158cm. Wcale mi to nie przeszkadza
Może kilka lat wcześniej miałam docinki ze stony rówieśników, ale teraz jest ok. Szczególnie, że mój TŻ jest niewiele ode mnie wyższy
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam niecalutkie 160... Przeszkadza mi to troszkę niekiedy, ALE...
Kiedyś kobiety 160 były uważane wysokie Te, które dziś są wyższe, mają niewątpliwie prezencję, ale ostatnio sobie pomyślałam, że my jesteśmy bardzo kobiece w tej swojej maleńkości, bo to facet ma być wysoki i postawny! Takie jest moje skromne zdanie.
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Mam 157/8 cm
nie wiem dokładnie ile ale moja mama (158cm) uparcie twierdzi że mam 157 a nie 8 no cóż niech już i tak będzie ale jestem bardzo zadowlona ze swojego wzrostu i nigdy strasznych kompleksów nie miałam
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś w jednej z gazetowych reklam znalazłam:
"małe jest piękne,szczególnie jeśli inteligentne" tak mnie tekst ten rozbroił, że od tej pory go używam jak ktoś się czepia mojego wyglądu (158cm i 40kg)mój matematyk zwykł mawiać:"małe jest piękne, ale duże może więcej" wcale nie prawda
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
No to ja tez się pochwalę
158 cm W szkole bardzo mnie drażniły docinki ze strony rówieśników i ich głupie żarty. Wówczas jak mantre każdemu powtarzałam "male jest piękne" ... Dziś bym już tak nie powiedziała, mam o wiele większą świadomość, co do tego, że małe jest równie piękne co duże ( "...szczególnie jeśli inteligentne" bardzo mi sie to spodobalo )I wcale mnie to nie załamuje,
Każde łóżko jest jak wielkie łoże .Nas chętniej,dlużej i częściej noszą na rękach .Jak sie juz znajdzie dobry ciuch w tym małym rozmiarze, to zwykle jest tańszy ![]() ![]() No i nie ma się co czarować... my zawsze będziemy wyglądać młodziej co będzie szczególnie mile widziane po 40-stce
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
jak czytam te wasze posty, to aż mi się uśmiech na twarzy pojawia
. Mam 159/160.. co jakiś czas, mam tego powodu kompleksy. Zważywszy na to że moje koleżanki mają ponad 170 wzrostu.. a ja jestem starsza od nich . yhh, co by nie było, musimy się do tego przyzwyczaić. Albo na dobre zainwestować w szpilki ^^. "małe jest piękne, a duże osły same porosły"
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry teskt a wiecie znalazłam kolejny sklep gdzie są buty w rozmiarze 35 to ALDI czy Aldo w arkadi w wawie
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! ja tez przylaczam do waszego grona, bo mam 158 i jest mi z tym dobrze;-) a jak ktos zlosliwie mi mowi ze jestem mala to mu odpowiadam, ze male kobiety sa stworzone do kochania a wysokie do mycia okien! (nie obrazajac wysokich pan oczywiscie
)
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
|
|
|
|
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam nawet nie dorosłam do tych 160cm :P ale jakoś nie narzekam
wiadomo,że zawsze znajdą się głupi,którzy śmieją się,ale ja już na nich nie zwracam uwagi,bo mądrzy ludzie się nie śmieją z takich rzeczy :P mój chłopak ma 186cm i mówi,że nie chciałby abym była większa
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
158
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 154 cm i nie powiem zebym byla tym zachwycona,choc kompleksow nie mam to jednak chcialabym byc wyzsza i mysle,ze nigdy mi sie to nie zmieni
.poki co obcasow nie nosze hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

ale jakos daje rade

Małe jest piękne, bo jest piękne i małe.
**

ale jest ok 
Fajnie dlatego, że on ma 198cm wzrostu, więc 40 cm różnicy. Ale to jest cudowne, boo może mnie nosić na rękach kiedy tylko zechce, w jego ramionach czuję się jak Calineczka
Więc bycie malutką daje jakieś "ulgi" i przywileje