|
|
#3691 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Potem najwyżej wywalisz worek z zawartością.
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kiedys rozwalilem termometr
Wzialem odkurzacz i poodkurzalem ja i nic sie nie stalo![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najbardziej mnie martwi,że opary rtęci są ponoć toksyczne, a wietrzenie przy padającym mi do środka śniegu jest skomplikowane. No i gdzie to potem wyrzucić? Na razie to co wyzbierałam leży na balkonie zapakowane w trzy worki i nie wiem co dalej Tak normalnie do śmieci, albo kibelka to raczej nie, bo nie chcę niechcąco żadnego stworzenia zatruć. Macie jakiś pomysł co z tym dalej zrobić?
|
|
#3694 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jako nieświadomy zagrożenia brzdąc uwielbiałam bawić się rtęcią z potłuczonych termometrów, robiłam to z upodobaniem, wykazując skłonności do recydywy nawet kiedy już dowiedziałam się o rzekomym niebezpieczeństwie i... I nic. Nie żebym zachęcała, ale raczej nie musisz się niepokoić. Co bym zrobiła? Wpakowała do pudełeczka z zapałek i zaniosła przy okazji do punktu gdzie oddaję zużyte baterie.
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.demel.pl/forum/about7.html http://pytamy.interia.pl/question/co...z-termometru/1 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3524233 ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak zrobię. A swoją drogą te kuleczki są takie śliczne,że aż żal wyrzucać. Nie tak dawno w jakimś programie w tv mówili,że rtęć z jednego termometru może skazić 4 ha jezioro, to się trochę wystraszyłam, ale przecież większość pozbierana, więc parować mogą co najwyżej jakieś zakamuflowane popierdółki A skoro recydywistka używała, a żyje i trzyma się świetnie, to mam nadzieję,że mi też nie zaszkodzi
|
|
#3697 |
|
BAN stały
|
Zasypiam, jestem po śniadanku już dawno i na obiad wybieram sie do mamy
Rano świeciło ładne słońce ale znowu zaczyna sie chmurzyc.
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda,że nie trafiłam na to wcześniej, bo pomysł ze strzykawką jest genialnie wręcz prosty. Zapamiętam na wszelki wypadek.
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze otworzyc kacik potrzbujacych pomocy ![]()
|
|
|
|
#3700 |
|
Rozeznanie
|
No i mi odbiło permamentnie..25 ide do fryzjera na bycie modelka (darmowe strzyzenie przez uczacych sie od specow z kadstam )
![]() Wymyslilam sobie krótka fyzure..cos ala Kiera tylko nie wiem czy to doby pomysł...troche sie obawiam jak pozniej bede wygladała...a nowosc na głowie kusi... ehhh
|
#3701 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
W razie czego krzycz i wolaj go na ratunek ![]() Fotki po zabiegu obowiązkowe
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem objedzona jak bączek.... ufff...ale serniczek był pyszny, i Sangria też
Opróżniłam na spółkę z kuzynką ćwiarteczkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcesz nam powiedzieć Madzik, że Ci szumi w głowie?
![]() Też sie najadłam Likier kokosowy Bazilio o smaku Malibu + sok grejpfrutowy ![]() Pinky, też się domagam Twoich fotek po obcięciu |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sangri tez bym sie napil Ja dzisiaj oproznilem z kuzynka 0,7l Malibu I serniczkiem z brzoskwiniami tez sie napakowalem oraz calatka owocowa![]() ![]()
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, chyba sam spacerek nie pomoze Ja tez ledwo dycham po pysznosciach, jakie przygotowala moja Mama
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszce nie pilam nic
ale to zdanie a zwlaszcza pogrubione slowo przeczytalam ... hm.. inaczej ![]() Mam ochote na Bayleysa |
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szumi, bo było tyle jedzenia, że nie miałam szans się upić. Tylko wyrzuty sumienia mam, że tyle zjadłam, normalnie teraz to tylko głodówka. Ale to pojutrze, bo jutro przecież też święto
![]() Teraz piję colę, żeby wszystko ładnie wyżarło
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też umieram z przejedzenia
A w głowie już mi nie szumi, przeszło na szczęście ![]() Teraz przeglądam allegro i znalazłam białą rozświetlającą czekoladkę Bourjois, moze ktoś się skusi ![]() http://www.allegro.pl/item329197122__bourjois_p uder_rozswietlacz_czekola dowy_aroma.html |
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie pocwiczylam na stepperku
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3715 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
- zastanawiam się z tych samych dwóch powodów. Co począć?! edit: Agoo ratuj! Co z ludźmi o bardzo, bardzo, bardzo jasnej skórze? Rozświetli?
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
I czy daje połysk perłowy czy drobinkowy??
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
W wątku o kosmetykach Bourjois było o białej czekoladce. I pewnie w wielu innych.
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3719 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#3720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś zjadłam tyle, ile standardowo pożeram w jakieś 3 dni A ta czekoladka też mnie mocno kusiła, jak ją kiedyś już wypatrzyłam na Allegro. Wytłumaczyłam sobie jednak że 2 opakowania Meteorytów, 1 rozświetlająco-brązujący Revlon, brązer Chanel, brązer Clinique, oraz jedne perełki brązujące w zupełności mi wystarczą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Z podłogi jakoś poszło, ale i tak część pewnie powłaziła w szczeliny 

Wzialem odkurzacz i poodkurzalem ja i nic sie nie stalo
chyba tak zrobię. A swoją drogą te kuleczki są takie śliczne,że aż żal wyrzucać.

Ja dzisiaj oproznilem z kuzynka 0,7l Malibu