|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Cytat:
Ach sama nie wiem... Dzisiaj moja teściowa miała pieknie rozświetlone policzki. Myślałam, że to meteoryty albo inne cudo a to był zwykły rozświetlacz sephory - piekny dawał efekt |
||
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie efekt tego Sephorowego.
Znalazla ja kosmetyk tani co to daje efekt hollywod glow. Tzn poczatkowo to myslalam, ze mnie trafi szlag ale odkrylam jak go stosowac i ciesze sie polikami pod swiatlo lsniacymi jak satyna. To sztyft Collection 2000, sa rozne kolory, ja wzielam sobie Copacabana, to bez, na moim poliku daje efekt blysku, bez koloru, ale widzialam, ze te sztyfy byly nawet w kolorze rozu. Ja to nakladam normalnie na uprzednio zrobiona podkladem i pudrem prasowanym gebule. Robie sobie 'indianskie' pasy a potem rozcieram granice paluchami. To jest cream to powder kosmetyk i powiem szczerze, ze sie tego obawilam, ze kupsko bedzie ale efekt trzyma mi sie ryjka caly dzien. Nawet jak pocieram rylo. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2008-03-23 o 23:25 |
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byk, na ostatniej stronie - Yenn wkleiła zdjęcia:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6990232 Jak dla mnie - niestety za różowa.
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiem, miałam na myśli efekt na skórze ![]() Kończe już OT, ok. |
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=760
Również kończę OT. ;]
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Rachel. Jakieś mikre to rozświetlenie
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, zerknij na nowe rozswietlacze Diora Poudre Shimmer Diorskin Mysle, ze moga Ci sie spodobac
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
To w Scent Barze możliwe jest zrobienie offtopa?
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymacałam go ostatnio |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety to dosc droga zabawka
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest piękny, chociaż ja nie lubię wytłaczańców bo mi ich szkoda używać Chciałam go ostatnio przetestować ale w sephorze nie było testerów Pani jednak bez problemu zaproponowała, że otworzy produkt, żebym sobie mogła popatrzec jak wyglada Podziękowałam
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie straszliwie ciekawi ten nowy puder w pędzlu Photonic Lancome, dziewczyny, czy któraś z Was miała już z nim przyjemność?
|
|
|
|
#3733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedronka, tak szybko nie zniknie na pierwszy ogien pojda drobinki Panie z perfumerii jeszcze dlugo bede mnie zadziwialy ![]() Cytat:
Ja go jeszcze nie widzialam. Zadziwia mnie tylko ten pedzel Nie lubie takich rozwiazan w kolorowce, sa malo higieniczne |
||
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam na chwilke, bycze sie w przepieknym Oxfordzie.
Dzisiaj zwiedzalismy Windsor i widzialam pieknego Karola ![]() Pachne tematycznie Burberry Brit. Dziekuje za pamiec i wszystkie zyczenia swiateczne na PW Smacznego Jajka |
|
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
![]() Cytat:
Mogli sobie darować takie pseudo - udogodnienia... ![]() Cytat:
Też bym tak chciała ![]() (tzn. tam być i zwiedzać - opcja z Karolkiem nie jest już konieczna ![]() )
|
||
|
|
|
#3736 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja nawet nie chcę czytać tego wątku o czekoladce Bourjois, obadam jak mi przyjdzie.
Tak sobie planowałam jutro zakupy w jakimś centrum, a tu zamknięte! Jak jest wolne od pracy to zamykają, a jak się pracuje to się jest zmęczonym i nici z zakupów. Przeklęte święta. |
|
|
|
#3737 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
może poczekajmy czy sie na Truskawce pojawi, bo piekny jest.Fenris - ludzie, którzy mieliby ewentualnie sprzedawac dzis w tych centrach, tez chcą mieć Swięta. Zakupy zrobić jeszcze zdążysz. Oczywiście w sobote spódniczki w moim rozmiarze nie było i chyba zacznę się cieszyć, ze zima jest, bo na wiosnę nadal nic ciekawego nie upolowałam i jak tak dalej pójdzie to resztę zapasów przepuszczę na kosmetyki
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zadowolona z czekoladek
. nie wspominam juz zapachu-jest cudowny. jak i opakowanie jest piekne co sie dzieje z wizazem?
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę obie i tą brązującą i rozświetlacz .Może też jeszcze tą złotą limitowankę ale ją wdziałam na all tylko raz
|
|
|
|
|
#3741 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nie wiem po co mi taki rozświetlacz, bo używać nie potrafię, aaale...
|
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
U jestem , wczoraj miałam awarię internetu od 22.00
Jakbym nagle zniknęła znowu, to informuję, że Agnyska i Szara Róża mają mój numerk komórki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny dzien obzarstwa
![]() ![]() Ju z nawet nie wiem ile zjadlem sernika z brzoskwiniami Zabierzcie go ode mnie![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Heh a moj malzon nie odczuwa glodu bo... kupilismy nowy telefon dla mojej mamy.
A M. jak tylko ma mozliwosc eksperymetowania na telefonach to przenosi sie w inny wymiar. I ja nie mowie o przegladnieciu 'bajerow' w telefonie, ja mowie o takich zabawach jak zmiany softu, proby sciagania simlocka. Kiedys na swojej eksperymetowal, i widze, ze taki jakis zestresowany wiec pyatm go co jest. Dowiedzialam sie, ze jak mu nie wyjdzie to tel pojdzie do serwisu. Se mysle, ok. Ale mu wyszlo. Jak pisze recencje telefonow na swoje forum to sie smieje, ze takich wypracowan nie pisal dlugich. Ja tam mam generalnie na takie rzeczy wylozone, malo ktory telefon jest mnie w stanie zainteresowac na dluzej niz 10 minut. Lubie bajery ale teraz kazdy tel taki sam to juz nawet nie trzeba czystac instrukcji bo wsio wiadomo. Mamie chcialam kupic na urodziny cos w miare ladnego, prostego ale z bajerem. Znalazlam niezla cene na motke K1 to mysloe, ze mamci spasuje. Mnie osobiscie ten telefon nie lezy, tzn wygladowo jest niezly, troche jak lsniaca lyzka do butow ale menu Motoroli mnie rozwala. Za tepa jestem na nie i do czasu posiadania tydzien lub dwa L6 mam alergie
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis miałam problemy z neostrada, kurcze dygotałam sie jak narkoman na głodzie.Rany -jestem uzalezniona od netu i Wizazu
Szczesliwie znow jestem w sieci Dzis intensywny dzien:sniadanie u wujostwa ,goscie.Jestem zmeczona i przejedzona![]() Udanego światecznego popołudnia |
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rózyczko, obadałam już ten puder Fajne są za to rozświetlacze w kremie - są chyba cztery rodzaje i kazdy z nich opalizuje na inny kolor. Mi najbardziej podoba się śnieżnobiały.Cała letnia seria YSL (cienie, pomadki, błyszczyki) mieni się kolorami i opalizuje, fajna ale nie dla mnie. Kojarzy mi sie z letnim, zwariowanym makijazem dla nastolatki ale to przecież kwestia gustu
|
|
|
|
|
#3748 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flower Blossom jest jeszcze drozszy, kosztuje 230,00 Wg mnie jest malo prawdopodobne, ze pojawi sie w tym sezonie na truskawce w tym wypadku chcialabym sie mylic
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten pędzel nawet na zdjęciu wygląda nie za ciekawie, miałam kiedyś podobny Artdeco - lenił się, drapał, koszmar po prostu Błyszczyki, jak dla mnie , też nie wyglądają specjalnie zachęcająco ---> KLIK! Kolory paskudne... ![]() Niech pomyślę... Może mały napadzik na bank?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Ach sama nie wiem... Dzisiaj moja teściowa miała pieknie rozświetlone policzki. Myślałam, że to meteoryty albo inne cudo a to był zwykły rozświetlacz sephory - piekny dawał efekt 

Podziękowałam 

Nie lubie takich rozwiazan w kolorowce, sa malo higieniczne 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(tzn. tam być i zwiedzać - opcja z Karolkiem nie jest już konieczna 
Ju z nawet nie wiem ile zjadlem sernika z brzoskwiniami