|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
super ,że wszystko w porządku tylko szkoda ,że się zasłoniło może to taka wstydnisia rośnie hehe ja też mam łożysko tak jak Ty a tak bardzo się nie mogę doczekać aż poczuje ruchy...byłam w pepco i za niecałe 3 dyszki kupiłam 3 bodziaki na 68 już bo na 62 trochę mam i 2 pieluchy flanelowe a jeszcze TZ ma przywiezć torbę ciuszków dziś od kolegi nic już ciekawego nie było bo poprzebierane ale u mnie osiedle pełne mamusiek więc nie ma co się dziwić.Dzisiaj posprzątałam poszłam na małe zakupy miałam klientkę i krzyż mnie tak łupie nowa przypadłość 5 msc
|
|
|
|
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas pierwsza ciaza to wpadka ,a w ta zaszlam za pierwszym razem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne te ciuszki. Muszę tam podjechać
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
Nam się udało w 3 cyklu, cieszę się że tak szybko, bo martwiłam się, że to może długo potrwać
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
U nas starania równe 12 cykli, z czego w jednym biochemiczna/wczesne poronienie.
|
|
|
|
#997 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękna sukienka Musisz już zostać z nami 😊😊 Cytat:
Dziś znów byłam w Pepco. Kupiłam spodenki rozm. 68 i 74 body 58 i 74 skarpetki i rajstopki po kilka sztuk Wszystko po 3 - 4 zł Mąż pyta po co takie duże juz kupuje. .... Jest okazja trzeba korzystać i robić zapasy. Niestety nie mamy co liczyć że dostaniemy coś od kogoś w większej ilości. Znajomi już wszystko wydali po dziecku. Moi znajomi spodziewają się dziecka i czekają az ktoś im coś da jakby coś im się w ogóle należało i nic chyba nie kupią do dnia porodu. A jak ja mówię że planuję kupić to czy tamto to patrzą dziwnie. Takie dziwne pretensjonalne podejście Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam takie podejście jak Ty ![]() Zjadłam właśnie 2 kawałki pizzy
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja siedzę właśnie w Burger Kingu.. jestem taka okropna!!
jak tu oprzeć się pokusie... Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Pizza to moje ulubione jedzenie i nie przypominaj mi o niej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-01-20 o 19:42 |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1002 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dzisiaj mi smaka robicie na wszystko
|
|
|
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sukience wyglądasz ekstra! Brzucha nic nie widać. Cytat:
![]() Cytat:
Tez dzisiaj byłam w Pepco i kupiłam te same szare body u mnie nie było cen po 3zl - body za 5,99, a pajace za 9,99zl - kupiłam po 1 sztuce. Odnośnie czasu zajścia w ciąże to mi ciężko określić, bo nie tyle staraliśmy się, co po prostu uprawialiśmy seks. Myśle, ze ok trzy cykle to były okolice dni płodnych z bardzo małym prawdopodobieństwem zajścia i ciazy rzeczywiście nie było. Raz na 100% miałam dni płodne i ciąży brak, a za drugim razem kiedy na 100% były dni płodne była tez ciąża. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż żałuję, że nie pojechałam do Pepco! Może w środę bo będę jechać na te warsztaty. Xzora szkoda, że nie mamy już tego samego terminu. Zostałaś sama na 07.07 Ciekawe co mi powie drugi gin
|
|
#1005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale te ,które kupiłam i tak tanie ![]() mi aż głupio mówić bo tyle par ma problem ale też się nie staraliśmy i za pierwszym razem wyszło ale byłam pewna ,że nie zajdę bo miałam wcześniej polipa bardzo rozregulowane miesiączki i tyłozgięcie więc lekarz specjalne pozycje kazał uskuteczniać jakbym chciała dzidzie a w sumie to TŻ mnie wrobił hehe później stwierdził ,że chciał spróbować co z tego wyjdzie i czy faktycznie mam taki problem i jak szłam do lekarza to nawet nie podejrzewałam tym bardziej ,że robiłam test 2 tyg.przed wizytą bo miałam zakrapianą imprezę i nic nie wyszło...
|
|
|
|
|
#1006 |
|
MerDer 4ever
|
Hej
Na wczorajszej wizycie wszystko dobrze, dziec sie ruszał, na płeć za wcześnie niestety. Za 3 tyg następna wizyta. Morelle super sukienka i super w niej wyglądasz chociaż ja tam trochę brzuszka widze, może zdjęcie z boku bardziej by pokazało Mój "niedobry" mąż kupił mi pączka i eklerka juz śladu po nich nie ma oczywiście ![]() IMG_1484939453.941874.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Pizza mniam 😍
My się staraliśmy prawie 1,5 roku. Ciężko było. ... badania nasienia u męża ja mialam badanie drożności jajowodów były monitoringi cyklu brałam Clo itp itd. Aż nadszedł miesiąc gdy odpuściłam totalnie i udało się 😀😀 Dużo zależy od psychiki i od nastawienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez miałam dzis do pepco jechac i w ogole na szoping ale nie mialam weny
w ogole sie zle czuje dzis.A jesli chodzi o starania to u nas byla czysta miłość Żadne parcie na dziecko i w sumie to dobrze wyszło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja trochę ciuszkow dostawałam dla synka, ale powiem szczerze że z używek mało co mi się podobało i prawie nie korzystałam. Bardziej mnie później te siatki wkurzaly jak tak stały i zajmowały miejsce :P
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie, że mam - w końcu jestem w ciąży normalnie mam wklęsły ![]() Tylko myślałam, że będzie większy.
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez dzis zabralam tz do pepco. Moge uznac ze zakupy udane. U mnie tez nie bylo nic za 3zl chyba ze czapeczki i kupialm ale juz takie na 74 ale nie moglam sie oprzec <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe kupowanie takich rzeczy wciąga
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
morelle super sukienka, bardzo sexy i piękna figura
My się starliśmy jakieś 4 miesiące. U nas jednak słowo 'staranie' to za dużo powiedziane. Po prostu odstawiłam tabletki i kochaliśmy się kiedy mieliśmy na to ochotę Ogólnie to dla mnie było wielkie zaskoczenie,że tak szybko się udało. Mam bardzo nieregularne miesiączki plus pęcherzyki na jajnikach,więc teoretycznie nie powinno tak szybko to pójść
|
#1015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jak się wyluzuje i o tym nie myśli to pomaga
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Ja też znam parę,która 12 lat sie "starała" o dziecko. W końcu dali sobie spokój i wypełniła sie pustka w ich życiu
My wracamy z tz od tesciowej. Mam siatkę słoików, przetworow i słodyczy i normalnie zaraz w drodze pozarlabym opakowanie merci i zagryzla korniszonami ale w obecnym moim stanie nie mam na nic ochoty. I gdzie te zachcianki ciążowe i jedzenie "za dwoje" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
Czasami mam takie dni jak dzis, że nie trawię nic. Pierwszy konkretny posilek zjadlam dzis o 15.
Po prostu nie moge patrzec na jedzenie i strasznie mi z tym źle nie wiem czy Wy tez otwierając lodówkę macie ochotę zwymiotować? Sory ze tak bezposrednio ale tak dzis mam. A juz sie ucieszylam ze mi przechodzi bo mialam tydzien spokoju i jadlam wszystko a teraz znowu.No coz juz nie narzekam 😊 uroki ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam, ale już minęło... wcinam.wszystko już... nawet podczas choroby apetyt mi dopisał... waga pewnie poszła do góry...cóż :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

a tak bardzo się nie mogę doczekać aż poczuje ruchy...

Piękna sukienka
01 sierpnia 2015 

juz śladu po nich nie ma oczywiście 
w ogole sie zle czuje dzis.
Żadne parcie na dziecko i w sumie to dobrze wyszło. 
nie wiem czy Wy tez otwierając lodówkę macie ochotę zwymiotować? Sory ze tak bezposrednio ale tak dzis mam. A juz sie ucieszylam ze mi przechodzi bo mialam tydzien spokoju i jadlam wszystko a teraz znowu.