|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
Cytat:
![]() Lub używanie rękawiczek. |
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Na zmywarkę nie ma funduszu. A w rękawiczkach żadna nie umie nic robić
a w ogóle jak się to nie splucze to i tak leci do organizmu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
Odkad hormony mi szaleją to muszę myć codziennie gdy wychodzę do ludzi. Wcześniej co 2 lub 3 dzień i było ok.
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Może domol z rossmanna lub kraft z biedronki.
|
|
#2584 |
|
Przyczajenie
|
Co mam zrobić? Kupiłam sobie buty w sklepie internetowym, okazały się za małe i po 6 dniach je zwróciłam. Sklep odesłał mi je z adnotacją, że noszą slady użytkowania... Przymierzyłam je, pochodziłam po domu i czułam, ze nie dam rady ich "rozchodzic", wiec oddałam. Jak mogę dowieść, że nie maja żadnych śladów? Bo nie mają
|
|
|
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
Ja używam takich cienkich rękawiczek, obecnie mam opakowanie 100 sztuk, nie tykam niczego w domu bez nich. A mam zmywarkę i nie zmywam aż tak wiele (głównie plastikowe rzeczy dziecka). Używam płynu z Biedronki, Kraft, ale ostatnio zainwestowałam właśnie w Fairy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest w rosie i był w B. przy jakiejś tam gazetce, może gdzieś jakieś niedobitki zostały Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja używam rękawiczek nitrylowych bo gumowe czy lateksowe podrażniały mi skórę. |
||
|
|
|
#2587 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;69950201]Ja używam takich cienkich rękawiczek, obecnie mam opakowanie 100 sztuk, nie tykam niczego w domu bez nich. A mam zmywarkę i nie zmywam aż tak wiele (głównie plastikowe rzeczy dziecka). Używam płynu z Biedronki, Kraft, ale ostatnio zainwestowałam właśnie w Fairy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A skąd 100 szt? Bo też bym chciała, lateks mnie nie uczula jak coś. Wszędzie w sklepach widzę po max 10 szt i nie wychodzą jakoś tanio, a bardzo lubię mieć do sprzątania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo 😕😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2591 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z 📱
|
|
#2593 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;69919281]Dziewczyny a kupujecie w ogóle pościel z poliestru? Pełno tego widzę, bo przymierzam się teraz do kupna kompletu, ale jakoś nie widzi mi się spanie na sztucznej tkaninie
[/QUOTE]Nie kupuje. Kupiłam fajna bawełniana ale u mnie stacjonarnie za grosze (defekty na wzorze materialu) a jakośc fajna. Cytat:
http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=6663731 Tu kupowałam, to jest producent tej pościeli, nie zaden pośrednik ![]() Na 127489 komentarze tylko 3 negatywy to samo o sobie świadczy I widzę że bawełnianą teraz mają też pościel i fajne wzory, chyba sobie zamówię
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2017-01-21 o 11:06 |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
W aptece też spokojnie dostaniecie całe opakowanie (100szt.) rękawiczek nitrylowych
ewentualnie hurtownie kosmetyczne.
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sklepie medycznym kupuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;69959071]Kupiłam w takim małym osiedlowym sklepiku z chemią. Znam wlaścicielkę, kupowałam u niej na sztuki, aż wreszcie poprosiłam, żeby mi przywiozła z hurtowni całą paczkę. Kosztowało mnie to zawrotną kwotę 18 zł. Ale chyba w Tesco i w Rossmannie są takie większe opakowania, tylko nie wiem, czy nie lateksowe właśnie. Ja chciałam koniecznie tamte, bo używam ich nie jednorazowo, a innych nie umiem potem założyć, jak już raz są mokre. Te są idealne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Tak samo, dlatego nigdy nie myję wieczorem, bo na drugi dzień już rano mam przyklap. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cytat:
Dzięki wielkie, będę kukać za takimi w chemicznym na bazarku
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
Czy można pomalować tą samą farbą drewno i okleinę? Jeśli tak, to jaką?
2. Wiem, że aby przygotować okleinę do malowania trzeba ją oszlifować papierem ściernym ok 400, jaki będzie odpowiedni do drewna? |
|
|
|
#2599 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Te biedronkowe niestety straszliwie śmierdzą
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka forma jest lepsza do pieczenia tarty?
Ceramiczna czy blacha daje radę? TŻ się strasznie napalił na tarty i muszę coś kupić.
|
#2601 |
|
... choć nie Westwood
|
Moja ulubiona to silikonowa, w blaszce lubily sie nierównomiernie piec lub przypalac. Ceramicznej nie uzywalam.
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam szklaną i jest ok
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam jakąś piankę w sprayu na zwiększenie objętości włosów i miałam ją nałożyć na wilgotne lub mokre włosy. Ok, nałożyłam, i teraz mi schną, ale... czuję, że są takim twardym (zamiast delikatnych jak to tuż po umyciu) sianem. Czy mam od razu skazać piankę na straty i umyć włosy póki mam czas, czy poczekać do wyschnięcia, bo to tylko taki chwilowy efekt? Nie miałam nikt takich pianek bez spłukiwania to nie wiem
|
#2604 |
|
Przyczajenie
|
Czy na rozmowę kwalifikacyjną koniecznie muszę założyć białą koszulę czy mogę np. czarno-czerwoną w kratę? Czyli np. koszula w czarno-czerwoną kartę plus ciemne/czarne spodnie. Pytam nie dlatego, że nie posiadam białej, ale dlatego, że jest dość cienka, a mi jest wiecznie zimno.
|
|
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam sobie zbadać tarczycę tak profilaktycznie, żeby wiedzieć czy wszystko ok. Czy lekarka da mi skierowanie mimo że nie mam żadnych objawów? Jakie badania w tym kierunku powinnam wykonać?
W ogóle jakie jeszcze ogólne badania powinno się porobić poza krwią i tarczycą? |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest jakiś sposób na przymocowanie relingu kuchennego do płytek bez wiercenia? Nie chciałabym ryzykować uszkodzenia nowych płytek.
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Klej.
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam silikonowe foremki na muffiny i robiłam kiedyś galaretki mini w nich i masakra. Dziekuje Tak, teraz widzę. Tak czy siak w porównaniu ze skandynawskim Domem wypadają lepiej. Na pewno pościele polarowe są super. Teście też mają i generalnie cała rodzinka bliższa i chwalą. Czy te kupione pare lat temu, czy te w zeszłą zimę - tak samo jakościowo fajne. do porównania kupiłam córce pościel polarową z biedry - Bo była Elsa i Anna i jest o wiele cieńsza.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

jakie znacie zdrowsze plyny do mycia naczyń. Fairy zrobił masakre mi , mamie i cioci z dłońmi. Dopiero pomyslalam jaką to agresywna chemia

jest w rosie i był w B. przy jakiejś tam gazetce, może gdzieś jakieś niedobitki zostały 

tp

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 
[/QUOTE]