|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Czeeść!! Mokrego Lanego Poniedziałku!!
Chociaż u nas jest raczej śnieżny niż mokry ![]() zjadłam już ładne śniadanko, opiłam sie pokrzywy i herbatek vitaxu.. no zaraz mykamy na cmentarz, potem jakieś dobre drugie śniadanko i chyba usiądę się pouczyć... ![]() też obmyślam całą "metamorfozę przedwyjazdową".. od dziś do wylotu do Anglii mam równo 100 dni. Chcę przez te 100 dni schudnąć, zapuścić ile się da włosy no i jakoś zmienić się w tę stronę, że gdy pewna osoba zobaczy mnie pod koniec czerwca, jak trzeba się będzie pożegnać.. hm żeby pożałował kilku swoich głupich zachowań i decyzji, a ja żebym miała tę durną babską satysfakcję widząc jego minę. O. moja satysfakcja to cała motywacja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a z drugiej strony- ja przestałam przestrzegać na parę dobrych miesięcy sporej ich części i jakoś strasznie nie przytyłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
edit: dwa razy to samo wysłałam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
ja postanowiłam, że muszę znów poplażować
![]() ![]() Wam idzie to tak dobrze a ja zawsze daję się skusić na coś zakazanego ![]() od dzisiaj SB wzrost: 173 waga: 62 cel: 53kg dzień: 1
#2344 |
Zakorzenienie
|
psiiiik psiiiiiiiiiiik psiiiiiiik
![]() ![]() ![]() dziewczyny, naprawdę wielki rispekt dla tych, które się wzięły za SB od wczoraj czy dzisia. Dla mnie to byłaby z góry totalna klapa. Ja muszę wyjechać z domu żeby zacząć się odżywiać normalnie czyt. wg SB, bo w domu to mi ciągle mówią, że jak jesteś w domu to masz jeść wszystko a nie się odchudzać, tam jak nie widzę to możesz robić co chcesz ale w domu to ma wszystko znikać z talerza. Wspomniałam tylko o odchudzaniu to zaczęli mi przynosić wyrwane fragmenty z gazet o anoreksji i innych tego typu rzeczach. A ja nie jestem szczupłą osobą, która jak sie odchudzi to bedzie wygladac jak wieszak. JA naprawdę muszę zrzucić z 3,4 kg bo źle się czuję w swoim ciele. Ale oni tego nie rozumieją ![]() Dlaczego ja od samego rana marudzę i przytruwam? To chyba ta pogoda ;/ Pozdrawiam
#2345 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do tych wag i mian najciezszej to podejzewam, ze przesadzasz, moje bmi w tej chwili wynosi... 24,4!! wiec wiesz... ja tu spokojnie moge stawac w zawody o ten tytul ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobra, ja dzis grzecznie. do sb wprowadzam jeszcze ten methoddrain detox [mam jeszcze ten odchudzajacy, ale to jak skoncze to czyli mam tych plynow lacznie na 6tygodni ![]() ![]() ![]() od poczatku zaczynam a6w i stretching i dodatkowo zamierzam znow biegac 2xtyg i 3xtyg cwiczenia na moje jamnicze cycki ![]() aaa, no i rano my silhouette i ten kremik matisa na cycuszki i wieczorem moj boski lancome i znow kremik matisa. i peeling kawowy co 2dzien ![]() takze ja juz mam wszystko ladnie zaplanowane i teraz nic, tylko chudnac ![]() a na sniadanko zjadlam omlecika z lososiem i gouda light z pomidorami z cebula ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
czesc Dziewczątka
![]() ja dzisiaj kontynuuje swietowanie- dopiero dzisiaj dobiore sie do rich millionaire's cake ![]() ![]() Blonndee masochistko! zeby na wage stawac po obzarstwie! zwaz sie za tydzien- ma gdzies tyle to jedzenie moze zalegac w jelitach. i etraz cos obrzydliwego- jelita mieszcza az 8kg mas kałowych- wyobrazcie sobie ile bedzie po swietach! to tak w ramach pocieszenia ![]() u mnie wczorajszy pomiar wykazal po 0,5cm mniej w udach i w "bryczesach".
#2347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem, ale sie jakos powstrzymac nie umialam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
nie taka nowa bo bodajże byłam tu przed Tobą
![]() ![]()
#2349 | ||
Zadomowienie
|
Dzisiaj Lany poniedzialek,ale chyba zamaiast oblewania sie woda powinnysmy sie rzucac sniezkami zwarzajac na pogode...Dzisiaj obliczajac dokladnie jest 13 dzień 1 fazy,jestem u rodziny takze oficjalne mierzenie i wazenie na polmetku bedzie w srode...
ALE.... Jak zauwazylam wiekszosc forumowych Dziewczyn bierze sie ostro za siebie i ja takze! *Kupuje karnet na silownie i areobik i codziennie cwicze *Rano biegam jak bedzie ladna pogoda *Kupuje Eveline termiczny i jescze ten na biust-uzywam codziennie *Co 3 dni peeling kawowy *Punkt ostatni lecz najwazniejszy Pozbywam sie tego cholernego masla orzechowego z lodowki! Onaella gratulacje,w Lublinie burza sniegowa ![]() KALISTE witaj na plazy!Jesli stopniowo bedziesz wprowadzac wegle to efektu JO-JO nie bedzie.Powodzenia! ![]() Priv widze,że plan gotowy do realizacji! ![]() ![]() Cytat:
![]() kaska87 Witaj uda sie napewno!Dazymy do tej samej wagi,tylko,że ja teraz jestem 3 kg.grubsza...Co sie niebawem zmieni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha Kochane czy ktoras z Was ma moze nowego Joy'a i czytala o diecie Nowojorskiej?Ja czytalam i wydaje mi sie to bardziej rygorystyczna SB,tylko plus te koktaje.... Czy ktoras z Was pila lub pije takie koktajle,prosze o rade... ![]()
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Nedda to będzie mnie bardziej mobilizowało, że dążymy do tej samej wagi
![]()
#2351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czytalam ten dodatek, ta dieta wydaje sie nawet bardzo rygorystyczna. czy mi sie wydaje, czy tam bylo napisane, ze sniadanie powinno byc zlozone z weglowodanow? bo gdzies tak ostatnio wyczytalam i usmiechnelam sie pod nosem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Od teraz robie już stop na cukier. Ciasta już dziś mnie nie zwabią ale podjadłam rano rodzynki. Rano surówka z sałaty pekińskiej i mięso pieczone. Teraz gołąbek. Już dzisiaj nie ruszam nic ciężkiego- tylko twarożek pod jakąś smaczną postacią.
Niech się szybko kończą te ciasta bo będą mnie kusić. Wiem że ich już nie zjem ale będą mnie denerwowały.
#2354 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, jestem zla. w piatek idziemy z TZ na impreze z przyjaciolmi, z ktorymi nie widzielismy sie juz szmat czasu, a wiem, ze nie obejdzie sie w pixie bez mojito...
![]() ![]()
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki witam w ten swiateczny dzien.
![]() Na wstepie chcialabym napisac, ze gdybym byla madra to juz mialabym za soba jakis tydzien 1 fazy...jak nie dluzej, no ale przez wlasna glupote jem i jem zupelnie nie dietowo. Dlatego prosze o kopa, bo narazie to jedynie codziennie Was czytam. Dzis stanelam na wage... 70kg! ![]() ![]() Czy ktoras jeszcze zaczyna jutro 1 faze? Byloby mi razniej. Najgorsze u mnie jest to, ze mam 'suchego' TZ, ktory najlepiej jadlby wieczorem, paluszki, ciastka, kolacje, piwko...wrrr i mi dogadza a ja juz nie moge jesc! Dzis chcialam sie wcisnac w moje krotkie spodenki takie do rajstop i co?...... moge sobie jedynie o nich pomarzyc. Pomyslec, ze 2 mies temu we wszystko sie miescilam i wydawalo mi sie, ze jestme gruba! Ok koniec marudzenia, trzeba sie wziac w garsc. Codziennie (przynajmniej 5 razy w tyg silownia), masaze pod prysznicem (musze wytepic te drzewa cytrusowe na nogach i tylku) i duuuzo wody. PS. Wczoraj ogkadnelam moje piersi...jeden rozstep na drugim! ![]() Przyjmiecie siostry? (nie chce juz rzucac slow na wiatr) :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz po sniadanku szkl.siemienia z cynamonem miska salaty lodowej pokropiona cytryna,oliwa z oliwek i ziolami prowansalskimi (moje nowe uzaleznienie ![]() ogorek zielony sredni activia naturalna z aromatem i slodzikiem
![]() |
#2358 |
Raczkowanie
|
Blondee dziekuje, za szybka odpowiedz, to sie nazywa wsparcie i zgrana grupa!
Dam rade w 90 dni to zrzucic? Mam 160cm wzrostu, ale przy 60kg juz fajnie wygladam. Tak do wrzesnia bede walczyc zeby zejsc do 55 i moze nizej ![]() Ojjjjjj, jak ja lubie moje mniejsze cycki ;-) W przeciwienstwie do mojego TZ, ktory powiedzial ze jak mi zmaleja to on sie wyprowadza ;-) KOOOOOOOOOOP! Koniec tego dobrego!
#2359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Brazowym...Mojito jest pycha...Mysle,że jak bedziesz ladnie trzymala dietke to na jadno mozesz sobie pozwolic ![]() Albo badz astertywna i powiedz NIE! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spokojnie ci sie uda, 90dni to swiat i ludzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Nedda, ja jestem maniaczka mojito, wiec nawet nie chce byc asertywna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana szybko trzep kocyk i rozkladaj na naszej plazy!Bo jak nie to my Ci inna czesc ciala przetrzepiemy ![]() A jak u Ciebie Slonce jest z kondycja?Czy silownia codziennie nie jest rozwiazaniem zbyt drastycznym na poczatek?Moze na razie 3 razy w tygodniu i np.troche cwicz w domu.Jak sobie narzucisz taki ostry rezim to pozniej moze byc Ci go trudno utrzymac.Szybko sie zniechecisz... Zycze powodzenia!Damy rade!Zagladaj do nas jak najczesciej to bedzie Ci o wiele latwiej! ![]() PS.Ja i Blondee mamy nieoficjalny klub "Nienawidze swoich cyckow" takze mozesz dolaczyc... ![]()
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
Blondee a myslalam, ze mam wygorowane ambicje, a tu widze, ze wsparcie bedzie, bo Ty tez chcesz zrzucic podobna liczbe kg
![]() Tzn nie super, bo nie powiem zebym lubiala byc na diecie, ale wiesz o co mi chodzi ;-) Aa i jeszcze w sb mamy urodziny znajomego. Nie wiem co bedzie, bo drinka musze wypic chocby jednego. Z jedzeniem sprobuje sie ogranczyc a jesli juz to cos bez wegli. Pozniej idziemy na dicho....najgorsze jest to, ze NAPRAWDE nie mam sie w co ubrac :-( Nedda co do silowni to ja ogolnie codziennie chodze juz od jakiegos czasu.. Rowerek 40min+silowe a co 2 dzien sam rowerek 60min. Nie chodze jedynie wtedy gdy mam dni 'grzechowe', bo gdy nie cwicze to nie czuje sie na diecie i dzien zmarnowany...chore myslenie. Nie bylam juz na silowni 2 dni :-( Dalczego? Bo zreee Ale na kondycje nie narzekam ![]() Cycki? Nie dosc, ze teraz sa wieeelkie to jeszcze te rozstepy! Ja sobie siebie nie wyobrazam szczuplej..nie wierze w to. Zreszta ciekawa jestem jak wtedy wygladaloby moje cialo... Moze dziewczynki, ktore juz maja duzo kg za soba podziela sie doswiadczeniem?
Utrzymac wage.. Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-24 o 21:18 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie śniegiem przysypalo i mam wyjątkowo leniwy dzien, na zmianę śpię i podjadam. A że zmobilizować się mogę tylko w poniedziałki (nieświąteczne) to mój kambek nastąpi dopiero 31 marca. A od jutra MŻ ![]() I tak w ogole to tęsknię za Wami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z ta impreza to tak jak ja widze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: carmelova, nic nie mow, moj ma 185cm i wazy... 63kg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
blondee mój też ma 185 cm i przez święta... schudł. Waży teraz 59 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to mamy podobny problem... boze, moze moj tez schudl? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieję schudnąc do wakacji może do czerwca
![]()
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Tz to ja sie wybije bo moj nie jest chudzielcem, ale ja zawsze lubilam duzych chlopcow ![]() ![]() ja juz po jajkowym sniadanku, a na obiad mam Chili con carne, ale urozmaicone bo poleje nim usmazone w przyprawach kawalki piersi, a do sosu dodalam dodatkowo podsmazane pieczarki, myslalam ze fasola z pieczarkami nie zgra sie za bardzo ale smak ma dobry, i dalam troszke ziaren kukurydzy bo ona daje slodkay posmak, a dalam sporo chili i tabasko wiec chcialam jakos zrownowazyc i sie udalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
Carmelova dziekuje za powitanie
![]() Teraz to mojemu tez musze diete zaserowac... ale na przytycie, bo sama skora i kosci, doslownie, kazde zeberko mu widac, czuje sie jak sumo przy nim ![]() Tez ma 180cm a wazy moze z 55kg, teraz jeszcze narzekal ze schudl 3......wrrrrrrrrrr. Moje cycki zawsze byly B...teraz jak ubieram staniki to mi wylazi, szczegolnie schaby po bokach. Pelne C mam na bank, ale nie bede kupowac stanikow nowych :/ Najlepiej moj dzis mowi ze chcialby mi bielizne kupic, ale nie wie jaki rozmoar, bo te cycki to raz mniejsze a raz wieksze.....kolejny KOP! Blondee czyli mowisz, ze 2 drinki nie zaszkodza? Takie np z napojem LIGHT? A co do jedzonka to moze powiem, ze mam problemy z zoladkiem albo skubne jakiejs salatki chociaz ;-) Boze w co ja sie mam ubrac ;-( Onaela na pewno bede pisac, bo juz sie wciagnelam a nawet na diecie nie jestem jeszcze ;-) Dobrze trafilam, bo teraz po swietach wiele z nas bedzie sie odchudzac ;-) Ja tez lubie takich bardziej misiowatych facetow, ale co mam zrbic ze moj taki ;-) Kurcze ja go poznalam jak wazylam 50kg, wiec bylo idealnie!
#2370 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Włosy swoje mogę oddać ![]() ![]() ![]() "Jamnicze cycki" to ja sie dołączę do tej grupy politycznej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Np dzień dzisiejszy na szczęście A6W zrobiona i czekolada też zaliczona ![]()
Najlepiej smakuje świadomość, że jest się szczupłą ![]() Edytowane przez DeLaRosaNegra Czas edycji: 2008-03-24 o 15:31 Powód: literówka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.