|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
Cytat:
Wierze bo jeżeli ktoś ma swój styl ( a Ty go masz) i się go trzyma to będzie się go zawsze trzymał i potrafił go obronić ![]() ![]() Jesteś pewna, że to co nosisz jest fajne, dobrze się w tym czujesz i o to właśnie chodzi Poszczególne ciuchy i zestawy mają się podobać Tobie Ja jak coś ubieram/kupuje to patrzę na to czy ja się w tym dobrze czuje i czy mi się to podoba a nie koleżankom,siostrze czy mamie bo to Ja bedę w tym chodzić
|
|
#3542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja nie bronię praline-po prostu abstrahuję od dyskusji która sie wywiązała, nie mówię ze te osoby które nie zamieszczaja zestawów maja nie komentowac innych ale żeby wogóle była to konstruktywna krytyka. i nie mówię o konkretnych przypadkach ale ogólnie |
|
|
|
|
#3543 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Wklejam moj dzisiejszy,zwyczajny-serduszkowy
oraz Poppet przypominam ten co chcialas ze spodnica w pepitke
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisząc, że praline potrafiłaby się sama obronićTylko widzisz ja czytają Wasze wypowiedzi poczułam się tak jakbym była bezczelna cokolwiek pisząc w tym wątku skoro nie pokazuje siebie a już w ogóle pisząc, że coś mi nie pasuje w zestawie to przekraczam wszelkie granice wiem, że przesadzam ale takie było moje 1 wrażenie Zresztą chyba wszyscy za bardzo zaangażowali się w tą dyskusję ![]() Nie da się zresztą tego wszystkie wyjaśnić tak aby zostało dobrze zrozumiane i nikt nie poczuł się bez powodu urażony, więc podtrzymuje zdanie, że dyskusja zabrneła za daleko
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
praline ja cię lubię
nigdy nie twierdziłam inaczej. po prostu napisałam jak odbieram kolory na zdjęciu. A sukienka może dlatego, że zdjęcie robione z góry wydaje mi się taka przymała. Ale tak jak zawsze podkreślam, że to, że mi się tak wydaje nie oznacza, że tak jest. Ta wymiana zdań trochę przyostrych była chyba niepotrzebna. A ja być może zagalopowałam się z przypuszczeniem, że trudno ci przyjąć krytykę, faktycznie każdemu ją trudno przyjmować .Po prostu masz bardzo fajny styl i jest modelowy dla wielbicielek retro dlatego może od Ciebie wymaga się więcej . A teraz nie do praline. Jedyne co mi się naprawdę nie spodobało tutaj to, aluzja, że nie powinnam komentować skoro nie wklejam swoich zestawów. Nie uważam, żeby to było abstrakcyjne stwierdzenie ;]. Na szczęście błysnęłam intelektem i żaluzję złapałam. PS. Dzięki Super Karo - prześlicznie ci w tej spódnicy nadaje ci takich pełnych kształtów. Mam nadzieję, że to nie było niestosowne. Jeśli tak to przepraszam.
|
#3546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie brakuje, nie brakuje- uwierz nie wyobrazam sobie Karoliny za bardzo w większej ilości kolorów, np: góra czerwona, dół zielony... o nie to nie jej styl . Super prezentuje się w szarościach, uwielbiam takie zestawy oglądać.Może nie jestem obiektywna, bo sama nie lubię za dużo kolorów na sobie, ale widzę że jeśli chodzi o tą kwestię to nie jestem sama .Jednym zostawmy żywsze, a drugim mniej intensywne odcienie ![]() Cytat:
![]() Super_karo - oddasz mi spódniczke? ![]()
|
||
|
|
|
#3547 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Oczywiscie ze nie, jestem szczupla dlatego staram sie jak moge, zeby chociaz odpowiednimi ubraniami ,optycznie troszke sie "pogrubic"![]() EDIT: Kinga , jesli sie bede jej pozbywac(wlasnie sie nad nia zastanawiam) to na pewno dam znac
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
i na moją :P
|
#3550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie się kształcę i mam nadzieję, że ładnie zakończę studiowanie...teraz powinnam się uczyć- a co? mam wstręt do nauki jutro zacznę...w weekend też nie ponaukuję bo wyjeżdżam...Kontynuując tego offtopa dodam, że chyba wolałabym być prokuratorem Byłam na praktykach i czułam, że to jest to.Cytat:
![]() A co do tego komentowania, jak tak mnie odebrałaś to big sorry w końcu jesteśmy krajankami ![]() Cytat:
![]() Poza tym jesteś nieobiektywna, babo...
|
|||
|
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
mój na dzisiejsze szalenstwo w klubie
![]() spodnie dosc nieciekawie wyszły na tych zdjeciach, to materiałowe czarne rurki do tego kozaki bo snieg za oknem :P pasuje to złoto to tej bluzki?
|
#3553 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<daje jajeczko> to super. My w tym lublinie mamy jakąś gorąca krew :P. Cytat:
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
ale wiesz, że jesteś super babka?
![]() Cytat:
I jakoś za dużo kółeczek...ja widziałabym tu wkręty kolczyki. A jaką będziesz mieć fryzurkę? ![]() Sama mam iść dziś na imprezę, ale jakoś mi się odechciało....wyobraziłam sobie ten ścisk ![]() Daj więcej to chyba jakieś przepiórcze... a tak na serio- to pewnie wina tej pogody:P:
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Rozeznanie
|
Mój dzisiejszy zestaw. Byłam w nim na spacerku z siostrą. Przepraszam za jakość zdjęć. Zestaw wklejam tutaj pierwszy raz, więc potraktujcie mnie łagodnie, bo dopiero się uczę.
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beda lepsze? a te małe kółeczka na zdjecia to obraczki :P
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
a torebki chyba nie biore bo nie bede jej pilnowac gdy bede na parkiecie a w szatni boje sie zostawic:P ale jak sie zdecyduje to kopertówka czarna z Twoja ulubiona kokardka z reserved :P
dodaje zdjecie kolczyków, torebki i fryzurki nad która mysle tylko ze bedzie dzis z grzywka na bok
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra koniec tego offtopu :P
|
|
#3561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie nadinterpretuj ![]() nie napisalam ze osoby ktore nie wklejaja zestawow nie moga komentowac/krytykowac innych, tylko ze dziwi MNIE proba uszczesliwiania innych przez osoby ktore nie pokazuja tu swoich zdjec wiec nie wiadomo jaki maja styl.. napisalam MNIE z duzej litery poniewaz to jest wlasnie MOJE zdanie w tej kwestii ![]() ciesze sie ze osoby najbardziej zainteresowane sobie juz wszystko wyjasnily, co nie zmienia faktu ze ja nie zmienie zdania w tej kwestii ![]() eot. pozdrawiam ;] |
|
|
|
|
#3562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego czerwony szaliczek i cut mjut z tym płaszczykiem ładna sukieneczka ![]() Cytat:
Cytat:
żeby je odsłonić... a no i szara opaska ze zdjęcia odpada jak zakładasz złoto
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też sie wydaję, że lepiej by było, gdyby komentujące osoby wklejały czasem jakiś swój zestaw. Wtedy wiadomo by było czy daną opinię warto brać do siebie, bo myśle, że inaczej potraktujemy uwagi dziewczyny, której styl uważamy za godny naśladowania, a inaczej kogoś kto ubiera sie w naszym odczuciu byle jak.
--- wrzucam 3 zestawy, nie jestem przekonana do tego czerwonego grzybka -wydaje mi się ze mnie pogdubia... |
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś zaprezentuję (haha) takie do wyjścia, zwyczajne
|
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
super_karo-,kica. - ślicznie wyglądacie dziewczyny
|
|
|
|
#3569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i podoba mi sie jeszcze zestaw z żółtymi zakolanówkami taki radosny i nieco szalony ![]() fajnie wygladasz udanej zabawy!Arwena podobaja mi sie Twoje fioletowe butki
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie zestawy mi się podobają spódnica/grzybek/zakolanówki fajnie ożywiają całość A swoją drogą to co osoby nie wklejające zdjęć mają się nie wypowiadać??? bo chyba nei zroumiałam I czy osoba która twoim zdaniem ubiera się byle jak nie może już obiektywnie dać dobrej rady? albo konstruktywnie skrytykować?? ja np uważam że jdno do drugiego niewiele ma bo na siebie patrzy się inaczej i subiektywnie a osoby obce, nawet te które mają zupełnie inny styl spojrzą na to zdjęcie obiektywnie i powiedzą jako obserwatorzy co myślą Oczywiście mówię tylko o konstruktywnej krytyce ![]() fajna kurteczka taki wiosenny zestaw no i ładnie wyglądasz
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2008-03-24 o 21:07 Powód: dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

też czasem lubię proszaleć z grubymi rajtami

(zastanów się bardziej na moją korzyść 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

szykuje sie i puder brazujacy osypal mi sie na ta bluzke przetarłam woda i mam plame z jasną obwódka
I czy osoba która twoim zdaniem ubiera się byle jak nie może już obiektywnie dać dobrej rady? albo konstruktywnie skrytykować?? ja np uważam że jdno do drugiego niewiele ma bo na siebie patrzy się inaczej i subiektywnie a osoby obce, nawet te które mają zupełnie inny styl spojrzą na to zdjęcie obiektywnie i powiedzą jako obserwatorzy co myślą