Włosomaniaczki :D - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-24, 20:06   #2941
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Hej dziewczyny. ponieważ juz doszłam do siebie to oczywiście zaczęłam kombinować i Stworzyłam dziś miksturę na włosy... Maska gloria, olejek kokosowy, oliwa z oliwek, drozdże, mleko, sok z cytryny i zółtko jajka. Zapach drozdży a konsystencja wodnista - oto co mi wyszło... Nałożyłam na włosy, na to folia i ręcznik. Tylko skubaństwo wypływało... Musiałam polezeć w dziwnej pozycji żeby jakoś utrzymać to na włosach. Wytrzymałam tak prawie godzinę. Potem dwa razy myłam głowę szamponem, który akurat świetnie zmywa wszystko z włosów. Po myciu nie mogłam włosów doczesać. Jak już wyschły stały się błyszczące, gładkie i miękkie ale niestety zapach drożdży pozostał... Moze będę częściej stosować tą maseczkę tylko co tu zrobić żeby tak nie wypływała? Zmiana konsystencji przez dodanie drozdży odpada, bo musiałabym dać chyba 3 paczki (dziś dałam pół) a to dopiero by śmierdziało! Macie jakieś pomysły?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 20:23   #2942
Porcelainnn
Zadomowienie

Blonde...nie wiem czy mamy piotra i pawła... co co chodzi właściwie?

Milka-nie zauważyłam z tym Bomi. Tylko gdzie to jest

Ja w miarę się wstrzymywałam z jedzeniem, ale i tak co swoje to zjadłam Teraz parzę herbatkę puerh i zaraz idę ćwiczyć Marzy mi się cudnie umięśniony, płaski brzuszek

Jutro rajd po księgarniach i poszukiwanie oleju

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 21:01   #2943
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dawno mnie nie było, tyyyyyyle zaległości, nawet nie probuje czytać....

Przed chwilką drugi raz w ciągu dnia umyłam włosy. Braciszek wylał na mnie sok pomarańczowy z dzbanka. Efekt? posklejane włosy, nie szło nawet grzebienia włożyć xD
Ja o dziwo dziaj całkowicie sucha pozostałam Czyżby u Was wody zabrakło

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Wiem, co czujesz. Mi ósemka rosła podczas ostatniej sesji Nie dość, że miałam pełno nauki, to jeszcze walczyłam z bólem zęba.. ehh.. Mam nadzieję, że szybko Ci minie.

Ja też kompletnie nie odczułam tych świąt... Ale mam tak już od paru lat, również z Wigilią. Straciły dla mnie ten urok, który czułam, gdy byłam dzieckiem. Oprócz dodatkowego sprzątania, gotowania i wizyt rodzinnych nic szczególnego..
A mi jeszcze ósemki nie wyszły i nie wyjdą Powinnam mieć chirurgicznie usuwane. ale się boje i chyba się nie zdecyduje

A co do świąt to czuje podobnie. Gdzieś ta magia w trakcie dorastania znikła. Pewnie dużo zależy od nastawienia i ogólnie rodzinnej atmosfery. W sumie sprzątać zazwyczaj nie muszę, bo często w ostatnim momencie na święta się pojawiam, gotowanie nie dla mnie - najlepiej czuje się z dala od kuchni, chociaż czasami się zdarza, ze zaszaleje i coś tam upichce a rodzinne zjazdy - no cóż niezbyt dobrze mi się kojarzą, bo rodzina ogólnie żyje w jednej, wielkiej niezgodzie. I gdzie ten świąteczny urok

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A teraz miłego wieczoru życzę, Włosomaniaczki, doczytam kilka postów w innych tematach i lecę oglądać "Rycerzy z Szanghaju" z kubkiem zielonej herbaty w ręku i kotem na kolanach
Ja też właśnie w trakcie oglądania i również z kubkiem zielonej

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Musiałam polezeć w dziwnej pozycji żeby jakoś utrzymać to na włosach. Wytrzymałam tak prawie godzinę.
podziwiam Ja dziś zaszalałam z kokosem i przy okazji spojrzałam na date ważności i termin upłynął wczoraj Ale chyba włosom nie zaszkodzi taki lekko przeterminowany olej kokosowy

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Blonde...nie wiem czy mamy piotra i pawła... co co chodzi właściwie?

Milka-nie zauważyłam z tym Bomi. Tylko gdzie to jest

Ja w miarę się wstrzymywałam z jedzeniem, ale i tak co swoje to zjadłam Teraz parzę herbatkę puerh i zaraz idę ćwiczyć Marzy mi się cudnie umięśniony, płaski brzuszek

Jutro rajd po księgarniach i poszukiwanie oleju

Bomi jest w galerii solvay Mój ulubiony sklep - jest tam wszystko co lubie, a czego gdzie indziej nie moge znaleźć Ale jeśli alme masz bliżej to spróbuj tam bo to też tego typu delikatesy.

Piotra i Pawła chyba nie mamy Przynajmniej nigdy się nie spotkałam z takim sklepem.

Oj mi też się marzy i gdyby tak te mięśnie od leżenia rosły to bym zamieniła się w Pudziana

Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 21:14   #2944
virka
Zakorzenienie

Witajcie
Ależ wszystkie twardo świętowały, bo nie ma dużo nadrabiania

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jak pomyśle ile postów nastukacie przez święta...
To będziesz zaskoczona, bo zaledwie jedna strona
Włosomaniaczki przerwę świąteczną miały

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
No i chciałam Wam powiedzieć że dziś już wyjeżdzam za granicę, więc nie będę tak często z Wami na forum. NIe piszcie za dużo, 3majcie się i wszystkiego naj naj życzę
Szerokiej drogi i powodzenia
Raz na czas zdaj relację, jak tam Ci leci

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Krakowianki, wymyśliłam! Wydaje mi się, że olej kokosowy powinien być w Almie. Mają tam dużo zdrowej żywności i nikomu nie potrzebnych burżujskich wynalazków
Byłam i nie było

Cytat:
Moze będę częściej stosować tą maseczkę tylko co tu zrobić żeby tak nie wypływała? Zmiana konsystencji przez dodanie drozdży odpada, bo musiałabym dać chyba 3 paczki (dziś dałam pół) a to dopiero by śmierdziało! Macie jakieś pomysły?
Na pozbycie się zapachu drożdży zdecydowanie polecam olejki eteryczne, drożdży nie poczujesz w ogóle, a na konsystencję, trzeba dodać np. mniej mleka, mniej soku z cytryny,żeby nie była taka wodnista. Zacznij od dodawania po odrobince do drożdży, i wtedy łatwiej będzie przystopować na określonej gęstości

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Bomi jest w galerii solvay Mój ulubiony sklep - jest tam wszystko co lubie, a czego gdzie indziej nie moge znaleźć
No proszę, warto wiedzieć
Nie chadzam do Solvaya i nie wiedziałam, że tam jest Bomi, ale w Zakopiance jestem często, więc nabędę przy okazji

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 21:18   #2945
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
A mi jeszcze ósemki nie wyszły i nie wyjdą Powinnam mieć chirurgicznie usuwane. ale się boje i chyba się nie zdecyduje
a ja to aż się boję tego, gdy w końcu będę miała zakładany aparat na zęby. Wtedy to tyle zębów do wyrwania. brrr.

Cytat:
Marzy mi się cudnie umięśniony, płaski brzuszek
mi tez . Dziś 3 dzień 6 Weidera Kiedyś juz robiłam, skończyłam nawet całość

Cytat:
Ja o dziwo dziaj całkowicie sucha pozostałam Czyżby u Was wody zabrakło
Wody nie było w sobotę ;D Zresztą, ja od soboty chodzę mokra . Hm moze będe miała wzięcie w tym roku ;D
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 21:29   #2946
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
No proszę, warto wiedzieć
Nie chadzam do Solvaya i nie wiedziałam, że tam jest Bomi, ale w Zakopiance jestem często, więc nabędę przy okazji
Polecam tam twarożek domowy nigdzie indziej nie moge go znaleźć Też bywam w Zakopiance, ale ostatnio sporadycznie, bo nie lubie kolejek.

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
a ja to aż się boję tego, gdy w końcu będę miała zakładany aparat na zęby. Wtedy to tyle zębów do wyrwania. brrr.
Ja trafiłam na beznadziejną orto, która założyła mi stały aparat bez wyrywania ósemek co było niestety dużym błędem

Uciekam na Majewskiego a potem spać Dobranoc
Stary 2008-03-24, 21:32   #2947
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja trafiłam na beznadziejną orto, która założyła mi stały aparat bez wyrywania ósemek co było niestety dużym błędem
ja na razie zbieram pieniadze
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 21:40   #2948
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam tam twarożek domowy nigdzie indziej nie moge go znaleźć
A jakiej firmy ten twarożek domowy ? Bo skoro taki pyszny to sie skuszę

Stary 2008-03-24, 21:44   #2949
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiej firmy ten twarożek domowy ? Bo skoro taki pyszny to sie skuszę
Piątnica Te twarożki dosyć szybko znikają i często kilka dni mija zanim sprowadzą nową partie więc może ich akurat nie być a nie będzie na pewno jak jutro się tam zjawie wcześniej od Ciebie, bo ja je hurtowo kupuje

Polecam jeszcze tą kawe w saszetkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg picture.jpeg (14,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 185.jpg (15,0 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-03-24, 22:02   #2950
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Piątnica Te twarożki dosyć szybko znikają i często kilka dni mija zanim sprowadzą nową partie więc może ich akurat nie być a nie będzie na pewno jak jutro się tam zjawie wcześniej od Ciebie, bo ja je hurtowo kupuje

To była reklama

To może za tydzień dowiozą jak wrócę
Dzięki za info, będę polować na te wszystkie specjały

Stary 2008-03-24, 22:06   #2951
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
podziwiam Ja dziś zaszalałam z kokosem i przy okazji spojrzałam na date ważności i termin upłynął wczoraj Ale chyba włosom nie zaszkodzi taki lekko przeterminowany olej kokosowy
Teraz mnie szyja boli Myślę, że przekroczenie terminu ważności o 1 dzień nie zaszkodzi, spokojnie Zdarzało mi się używać rzeczy bardziej przeterminowanie i nic mi sie nigdy nie stało

Cytat:
Na pozbycie się zapachu drożdży zdecydowanie polecam olejki eteryczne, drożdży nie poczujesz w ogóle, a na konsystencję, trzeba dodać np. mniej mleka, mniej soku z cytryny,żeby nie była taka wodnista. Zacznij od dodawania po odrobince do drożdży, i wtedy łatwiej będzie przystopować na określonej gęstości
Z olejkami eterycznymi to się troszke boję, bo mam do nich uraz. Mam w domu tylko cynamonowy który kiedyś stosowałam ale mnie uczulił i długo nie mogłam pozbyć się wysypki... Spróbuję inaczej dodawać te składniki, tak jak piszesz, choć też będzie ciężko bo w zasadzie wszystko oprócz drożdży ma wodną konsystencję... Ale bedę kombinować bo włosy mi sie teraz podobają... bardzo tylko ten zapach...
Stary 2008-03-24, 22:07   #2952
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
To była reklama

To może za tydzień dowiozą jak wrócę
Dzięki za info, będę polować na te wszystkie specjały

Aż się sama sobie dziwie, że sobie konkurencje tworze ... bo jak Ci tak zasmakują to mniej dla mnie zostanie

Uciekam spać Dzisiejsza przymusowa pobudka za 10 piąta robi swoje
Stary 2008-03-24, 22:09   #2953
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

Twarozek mnie też smakuje niestety nie wolno mi jesć nabiału choć go uwielbiam!

Dobranoc!
Stary 2008-03-24, 22:12   #2954
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Z olejkami eterycznymi to się troszke boję, bo mam do nich uraz. Mam w domu tylko cynamonowy który kiedyś stosowałam ale mnie uczulił i długo nie mogłam pozbyć się wysypki... Spróbuję inaczej dodawać te składniki, tak jak piszesz, choć też będzie ciężko bo w zasadzie wszystko oprócz drożdży ma wodną konsystencję... Ale bedę kombinować bo włosy mi sie teraz podobają... bardzo tylko ten zapach...
Więc możesz kupić inny zapach, zrobić test uczuleniowy i sprawdzić, bo może nie na wszystkie jesteś uczulona.

Cytat:

Aż się sama sobie dziwie, że sobie konkurencje tworze ... bo jak Ci tak zasmakują to mniej dla mnie zostanie

Uciekam spać Dzisiejsza przymusowa pobudka za 10 piąta robi swoje
Może jakoś się obdzielimy
To miłego odsypiania

Stary 2008-03-24, 22:20   #2955
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Twarozek mnie też smakuje niestety nie wolno mi jesć nabiału choć go uwielbiam!

Dobranoc!
Dlaczego nie możesz Czyżby nietolerancja laktozy

Cytat:
Myślę, że przekroczenie terminu ważności o 1 dzień nie zaszkodzi, spokojnie Zdarzało mi się używać rzeczy bardziej przeterminowanie i nic mi sie nigdy nie stało
No tak tylko mi jeszcze 1/2 opakowania zostało i zamierzam nadal stosować, bo mi szkoda wyrzucić

Cytat:
Może jakoś się obdzielimy
To miłego odsypiania

Jestem skołonna do negocjacji

Dziękuje Już naprawdę idę
Stary 2008-03-24, 22:20   #2956
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

jak taki dobry tez twarozek to moze się kusze
ale to nie jest podobne do serka wiejskiego?
bo serka wiejskiego nie cierpie

EDIT: Dobranoc
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 22:24   #2957
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem skołonna do negocjacji

Dziękuje Już naprawdę idę
Ja również, więc myślę, że się dogadamy

Na prawdę miłego odsypiania

Stary 2008-03-24, 22:26   #2958
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
jak taki dobry tez twarozek to moze się kusze
ale to nie jest podobne do serka wiejskiego?
bo serka wiejskiego nie cierpie
Serki wiejskie też uwielbiam

Twarożek jest gęstszy od serka wiejskiego i ma bardziej zwartą konsystencje (nie taki steropian czy granulki jak w serku wiejskim), ale skoro wieśniaczków nie trawisz to nie wiem czy twarożek Ci będzie smakować

Już jedno oko mam zamknięte Jakoś powinnam trafić do tej sypialni
Stary 2008-03-24, 22:28   #2959
blonndee
Wtajemniczenie

a ja mam takie male pytanko do jolie... jesli mam do jakiejs maseczki, ktora ma miec dzialanie rozjasniajace, mam dodac olejek eteryczny z rumianku rzymskiego to moge dodac zamiast niego hydrolat z rumianku rzymskiego...? bo ja nigdzie takiego olejku dostac nie moge a u thanatosa zakupilam ten hydrolat
Stary 2008-03-24, 22:32   #2960
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Twarożek jest gęstszy od serka wiejskiego i ma bardziej zwartą konsystencje (nie taki steropian czy granulki jak w serku wiejskim), ale skoro wieśniaczków nie trawisz to nie wiem czy twarożek Ci będzie smakować
Steropian
Idealnie oddaje obraz tego serka Też mi się zawsze ze steropianem kojarzyło
Cytat:
No jeszcze tylko kilka postów napykasz...
A jak zamkniesz drugie, to my Cię telepatycznie doprowadzimy, gdybyś miała problem

Stary 2008-03-24, 23:04   #2961
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
a ja mam takie male pytanko do jolie... jesli mam do jakiejs maseczki, ktora ma miec dzialanie rozjasniajace, mam dodac olejek eteryczny z rumianku rzymskiego to moge dodac zamiast niego hydrolat z rumianku rzymskiego...? bo ja nigdzie takiego olejku dostac nie moge a u thanatosa zakupilam ten hydrolat
Wydaje mi się, że można ale głową nie ręczę
Ło matko no i znowu się zaczęło. W pół godziny prawie cała strona postów. Rozkręcacie się. Ja zaraz zmykam spać, miałam ambitne plany potłumaczyć kilka abstraktów, ale przebrnęlam przez 2 i padam
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 23:23   #2962
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że można ale głową nie ręczę
Ło matko no i znowu się zaczęło. W pół godziny prawie cała strona postów. Rozkręcacie się. Ja zaraz zmykam spać, miałam ambitne plany potłumaczyć kilka abstraktów, ale przebrnęlam przez 2 i padam
no to zdam sie na intuicje i tez uznam, ze mozna
oj nie marudz, chcialas to masz
Stary 2008-03-24, 23:29   #2963
Jolie2601
Zakorzenienie

Oj tam, nie marudzę. Cieszy mnie, że wątek odżył
No nic, tymczasem pomykam spać. Kolorowych everyone
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-24, 23:42   #2964
blonndee
Wtajemniczenie

ja tez juz powoli mykam, nawet koty mnie juz oblazly i spia. to znak, ze juz pozna pora
dobranocnik
Stary 2008-03-25, 00:00   #2965
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Więc możesz kupić inny zapach, zrobić test uczuleniowy i sprawdzić, bo może nie na wszystkie jesteś uczulona.
Tak, tylko jakos nie mogę się zebrać, bo jak sobie przypomnę co było, to... brrr

Cytat:
Dlaczego nie możesz Czyżby nietolerancja laktozy
Nie, przez wiele lat jadłam w zasadzie sam nabiał, serki pod różnymi postaciami. Ale niedawno lekarka stwierdziła ze cos jest nie tak, zainteresowała sie moim jezykiem i nie tylko i stwierdzila, ze moja śledziona jest w kiepskim stanie a i cały przewód pokarmowy w nienajlepszym. jak dowiedziała się co jem to za głowę sie złapała, bo przy różnych objawach które miałam nie powinnam tak jesć. kazała mi jesc mięso i inne rzeczy, potem spytała sie mnie o grupę krwi i okazało sie ze dieta wg grupy mojej krwi idealnie pasuje do tego co mówiła mi wczesniej. ni i teraz tak staram sie odzywiac, nabiał pojawia sie czasem , ale rzadko. jedno co moge przyznać to to, ze jakos lepiej sie czuje na tej diecie, ale to moze dlatego ze lepiej sie odzywiam, wiecej warzyw, a wczesniej tylko nabiał i nabiał. bardzo monotonnie.
Cytat:
Steropian
Idealnie oddaje obraz tego serka Też mi się zawsze ze steropianem kojarzyło
Fajne skojarzenia macie mnie to nigdy do głowy nie przyszło a obydwa twarozki lubię
Stary 2008-03-25, 08:28   #2966
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Witam Włosomaniaczki po świętach. Obiecałam sobie, że się nie będę obżerać na święta, ale wiecie co...no, nie wyszło

Cytat:
Hej dziewczyny. ponieważ juz doszłam do siebie to oczywiście zaczęłam kombinować i Stworzyłam dziś miksturę na włosy... Maska gloria, olejek kokosowy, oliwa z oliwek, drozdże, mleko, sok z cytryny i zółtko jajka.(...)
Moze będę częściej stosować tą maseczkę tylko co tu zrobić żeby tak nie wypływała? Zmiana konsystencji przez dodanie drozdży odpada, bo musiałabym dać chyba 3 paczki (dziś dałam pół) a to dopiero by śmierdziało! Macie jakieś pomysły?
Dużo płynnego i mało stałego, możesz dawać mniej olejów, albo przy takiej ilości olejów, dodaj dwa żółtka zamiast jednego. Dobrze rozbełtane żółtka nie powinny mieć problemu z utrzymaniem konsystencji.

Cytat:
Cynamon w ogóle ma silne działanie, szczególnie na skórę, dlatego dodaje się go razem z kofeiną do wielu balsamów "wyszczuplających".
Myślę, że olejek rozmarynowy czy lawendowy dodany w odpowiedniej ilości (kilka kropelek, około 5) nie wpłynie niekorzystnie, szczególnie, że Twoje maski są treściwe i stężenie tego olejku nie będzie wysokie.
Stary 2008-03-25, 09:42   #2967
Jolie2601
Zakorzenienie

Good morning everyone
Cytat:
Tak, tylko jakos nie mogę się zebrać, bo jak sobie przypomnę co było, to... brrr
Cynamon jest wybitnie uczulający. Podobnie jak Marzena, uważam, ze powinnaś wypróbować inne. Wydaje mi się, że to bardziej kwestia cynamonu niż olejku samego w sobie.
Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Cynamon w ogóle ma silne działanie, szczególnie na skórę, dlatego dodaje się go razem z kofeiną do wielu balsamów "wyszczuplających".
Myślę, że olejek rozmarynowy czy lawendowy dodany w odpowiedniej ilości (kilka kropelek, około 5) nie wpłynie niekorzystnie, szczególnie, że Twoje maski są treściwe i stężenie tego olejku nie będzie wysokie.
No dokładnie. Cynamon ma jeszcze właściwości antrybakteryjne. Można dodawać do maseczek na twarz (ale nie za wiele bo wrażenia będą uhhhhhh). No i miesza się również ze skrobią- przyciemnia ją nieco i już nie wychodzi tzw. córka młynarza Chociaż mnie sama skrobia odpowiada
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-25, 10:06   #2968
Dori1981
Raczkowanie

Witam Wszystkie po Świętach

Dziewczyny dziękuje Wam za wszystkie słowa otuchy.Już czuje sie znacznie lepiej.Chodzenie spać o 21 i wygrzewanie pomogło,został tylko ząbek (ale kiedyś urośnie i przejdzie )

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny. U mnie zima i jak przystało na Lany Poniedziałek- leje, co gorsza deszcz ze śniegiem. A już było tak ładnie........
Wcziraj u mnie od rana śnieg padał.Topniał i padał - taka tu wiosna

Wątek znowu rusza
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 10:50   #2969
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Serki wiejskie też uwielbiam

no to niewiem czy kupie
bo ostatnio w śmieciah wylądowały 2 wiejskie którym skończyła się data ważności;/

Widze, że wątek powraca
DZieńdobry
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 11:35   #2970
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry Nałożyłam wax na włosy i pomyślałam o Was Widzę, że już wszystkie skończyłyscie świętować i wróciłyście do wizażowania

Cytat:

A co do świąt to czuje podobnie. Gdzieś ta magia w trakcie dorastania znikła. Pewnie dużo zależy od nastawienia i ogólnie rodzinnej atmosfery. W sumie sprzątać zazwyczaj nie muszę, bo często w ostatnim momencie na święta się pojawiam, gotowanie nie dla mnie - najlepiej czuje się z dala od kuchni, chociaż czasami się zdarza, ze zaszaleje i coś tam upichce a rodzinne zjazdy - no cóż niezbyt dobrze mi się kojarzą, bo rodzina ogólnie żyje w jednej, wielkiej niezgodzie. I gdzie ten świąteczny urok
A jak się nie zdecydujesz, to sobie nie zaszkodzisz? Nigdy nie miałam wyrywanego zęba, domyślam się, że musi boleć, ale może lepiej troszkę pocierpieć, niż później mieć większe problemy

Ja też na święta przyjeżdzam do domu często na ostatnią chwile, ale w tym roku moja mama się rozchorowała i musiałam się wybrać wcześniej, żeby jej pomóc ze wszystkim. Gotować akurat lubię Rodzina za to dobija mnie tymi samymi pytaniami co święta.. Jak słyszę po raz dziesiąty pytanie, czy wychodzę za mąż, to mnie coś trafia

Cytat:

A ten twarożek widziałam też w innych sklepach, np. w kefirkach Też go bardzo lubię
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości