|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do drinkow, to nie mowie, ze to dobrze, o nie![ja nie bede namawiac do zlego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to witamy, witamy ![]() ej, nie ma tak! nie bedzie juz tak codziennie. jak masz kryzys to PISZ my cie tu zastopujemy i wesprzemy! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A do włosów polecam Gliss kura, codziennie żeń-szeń pluszowy, farby z wyższych półek i ograniczenie prostownicy do minimum :P i nie mam żadnych problemów z włosami... ot tylko z grzywką czasami, bo rośnie za szybko :P ot taka mała dygresja od odchudzania, ale czasami sie zastanawiam czy jakbym je ścięła miałabym chociaż 67-66kg a nie 68 :P taka marzycielka ze mnie ![]()
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
No ja wiecej jak 3 nie wypije, bo sie ululam ;-) Zrezta ja pije drinka jednego czasami caly wieczor, bo nie luuuubie.
DeLaRosa widzisz, nie Ty jedna masz tyle do zrzucenia...oj jak dobrze, ze nie jestem sama, choc czuje sie sama, bo jednak musze walczyc z silna wola, pokusami, a co za tym idzie kompulsami, a to najtrudniejsze...bo najlatwiej jest sobie postanowic diete na nastepny dzien jesli w danej chwili jest sie przezartym po uszy...wtedy jest latwooo, a juz na 2 dzien szkoda gadac.. Ja codziennie wstaje przerazona z mysla, ze zaczynam diete, w ogole to jaka, nie wiem co zjesc, mysle sobie, ze nie jestem jeszcze gotowa (codziennie tak!), jem dietetyczne sniadanie a zaraz (np. dzis), ze od jutra jednak zaczne SB, wiec dzis juz dzien stracony (wrrrrrrrrrrr), wiec moge poszalec! CHORE! KOniec! Chyba sobie zaraz jadlospis ustale na jutro. Prosze o poprawki... A co do wlosow...marze, ze gdy wreszcie schudne bede mogla sobie znowu obciac na krotko. Bo odkad przytylam to non stop dlugie, zwiazane, itd. Bo jednak twarz jak ksiezyc w pelni nie wyglada dobrze z krotkimi wlosami ![]() S: jajecznica z 2 jajek+szczypiorek moze II S: kubek kefiru lub jogo nat+lyzeczka siemienia (co lepsze??) O: leczo z cukini, kurcaka i innych warzywek+przecier K: serek wiejski, szczypiorek (kupilam zwykly Piatnicy, bo nie mieli tych 3%, wielki grzech???)
Utrzymac wage.. Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-24 o 21:16 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYCJA |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Raczkowanie
|
Gdusiaczku ja jak już zaczynam SB to staram sie gotować potrawy np przez 2 h rano na cały dzień lub wieczorem na dzień następny, ustawiam grzecznie na półeczce w lodówce w odpowiedniej kolejności :P najgorzej jest na uczelni, ten semestr mam strasznie zawalony i nie wiem jak to rozplanować :/
#2375 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja scielam na krotko i podobno jest ok, widac, ze mam szyje ![]() Cytat:
jest ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja 10kg to muszę zrzucić do końca maja ![]() a rozstępy na cycach też mam-tak to jest jak się grubnie chudnie i grubnie i chudnie ![]() Cytat:
![]() poluję teraz na jakiś za***iaszczy i niedrogi krem do cyców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się dziś śniło, że poszłam do fryzjera podciąć włosy (bo chcę długie) a ścięłam się tak jak ma carmelova ![]() w ogóle dziś szaleństwo wstałam z moją siostrą o 14 ![]() ![]() ![]() ![]() edit: z tymi Tż to jest masakra, wyobrażacie sobie że ja w styczniu ważyłam więcej niż mój Tż-porażka a on do małych nie należy
![]() |
#2377 |
Raczkowanie
|
heloł dziewczyny ;D ja się nie pilnowałam przez święta.. niestety >.< ale widzę, że Wy też nie! xD
Nedda: rozciągasz się 'na własną rękę' czy ktoś pokazywał Ci/wiesz jak to robić? ;>
#2378 |
Rozeznanie
|
witam ... pewnie mnie nie pamiętacie - jakiś tydzien temu wpadlam na wateczek i szybko wypadłam
![]() ![]() pozdrawiam i wesołego po świetach zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pamiętam bo dążymy do tej samej wagi ![]() jutro większość wraca na I fazę więc będzie fajnie ![]()
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Głupol ze mnie
![]() ![]() Teraz zoperowalam ananasa bo chociaz nie wolno go na SB, to przeciez są takie tabletki odchudzające. Ale okazal się juz przedojrzały i śmierdzi :P Wiec pije znowu zielonego banana z martini. Taka ta moja carmelova mentalność. A jutro na ide na pizze z TZtem. Mam słabość do pizzy z pieca kamiennego. Kasiaczku gdzie mogę taką dostać w Krakowie? Albo lepiej nic nie mów. W koncu od poniedziałku plażuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co dzisiaj zjadlam? a raczej czego nie zjadlam? chociaz chyba nie bylo takiej rzecz ![]()
![]() |
#2383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do wagi Tżtów to moj ma 184 i wazy 92 ![]() ![]() chociaz nuiewiem czy po swiatecznym obzarstwie by mnie podniosl ![]() dziewczyny wazycie sie jutro?? ![]() ![]() aaaaaa kochane siostry mam pytanie ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-24 o 21:16 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
ja od jutra też 1faza
![]() chociaż zastanawiałam się, czy nie zacząć od środy, bo jeszcze zostało sporo ze świąt to bym jeszcze jutro pojadła. ale jednak chyba wolę wrócić na plażę, bo czuję się taaaaka ciężka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie dzis zwazylam i to byl blad bo sie zalamalam! wg wagi przytylam w 5dni 3,7kg ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() btw, kocham twojego avka ![]() ![]() ![]() a moj skromny dzisiejszy jadlospis ś: omlet z lososiem, gouda light i pomidorami z cebula 2s: 2lyzeczki masla migdalowego, espresso o: omlet na slodko z 1/3homo na slodko ![]() p/k: salatka z pomidora, cebuli i papryki chcialam jeszcze talerz zupki porowej, ale jak ja juz ugotowalam, to mi apetyt kompletnie spadl i nie wciskalam na sile ![]() a jutro chyba wynajde przepisy w ten nowej, drugiej juz ksiazeczce i zamierzam je w najblizszym czasie wprowadzic dla urozmaicenia ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | |
Zadomowienie
|
łoj siostrzyczki chyba poszły juz spać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale to nic,dam rade. A co do body pure to mnie bardzo kusi,ale niewiem ile to bedzie kosztowac chyba ok 40 zl ;/ chyba wydaje mi sie ze jak wypoje 3 razy herbatke przeczyszczajaca to bedzie taki sam efekt a koszt 4 zl. Wiec niewiem czy tak warto dawac tyle kasy...jesczze z 25 mogla bym dac, ale jak wiecej bedzie kosztowalo to nigdy w zyciu. Tak wiec osd jutra START a i od jutra u mnie zero slodyczy!!!!!!!! a w I fazie to nawet slodzika nie uzyje za te wszystkie ciasta ktore pochlonełam!!!! nie bedzie deserkow!! cierp cialo cos chcialo! Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-25 o 07:06 Powód: Priv, proszę - edytuj posty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Rozeznanie
|
![]()
hej laseczki
nowe ![]() ![]() ![]() Ja chcoałam tylko powiedzieć że mój brzuszek świętom mówi stanowcze ![]() ![]() oj objadłam się od jutra 1 faza - w lodowce zostaly salatki ktore na 1 faze sie nadaja no i ryba - nie wiem co z ta ryba bo w bułce skubana siedzi moze do obadu ja skrobie??? hmmm jej normalnie mnie cos w jelitach łupie carmelova normalnie się obrażę - za mną nie tęskniłaś ![]() No to do jutra - do zobaczenia na 1 fazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to ja wam juz z 1fazy macham i szczerze mowie, ze 1dzien idzie naprawde gladko! ale ostrzegam, wazenie zalamuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żartuje oczywiscie,że wiem ![]() Dzisiaj dzień Piekny tylko teraz pod wieczor skusilam sie na jedno jajko a wlasciwie polowe w surowce i kawalek sernika ;/ JAk ja moglam to zrobic? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkich niewymienionych przepraszam ![]() Mój Szakal powiedział, że dla Was bywam czulsza niż dla niego. Hmmm... Na kolacje zjadlam banana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2392 |
Wtajemniczenie
|
heeelo moje plazowiczki
![]() kurde tyle nabazgralyscie ze nie wiem od czego zaczac wiec tak co wy baby sie w swieta wazycie(szczegolnie blonndee) carmelova ja Cie normalnie kocham ze Ty pamietasz o mnie witam nowe plazowiczki ![]() oki a teraz spowiadam sie ... ciasta bylo troche za to salatka, zurek itd niet ale te ciacha to wzstarczajco weglowe byly. jak widzialam co moja mama do sernika dodaje to malo co na zawal nie zeszlam ![]() a tak wogole to ciezko mi sie pisze bo mi sie literki y z z na klawiaturze pokielbasily. a wszystko przez blonndee jak zaczelam o jamniczych cyckach czytac to w klawiature uderzylam ze smiechu ![]() uciekam w kimono. ![]()
#2393 |
Raczkowanie
|
Ogłaszam ze już wtorek i większości 1 szy dzień dietki tak więc nie podjadać mi tam i nie tłumaczyć ze lunatykujecie :P bo lodówki na klucze pozamykam...
![]() A teraz dobranoc ![]()
#2394 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobranoc kochane!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Rozeznanie
|
ja zaczynam od jutra pierwszą fazę, ale jeszcze nie tak do konca bo musze zjesc jogurt i serek ktory mam w lodówce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CZY MOZNA JESC W 1 FAZIE SŁONECZNIK TAKI ŁUSKANY??? ![]() Prosze Was o odpowiedz, bo nie znalazłam tego nigdzie....kupie sobie jakies orzechy jutro zeby miec.... bardzo lubie orzechy laskowe, nerkowce, pestki dyni....to tez mozna jesc?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze, cos ze mna nie tak! na jakas bezsennosc cierpie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w pierwszy dzień pierwszej fazy. Bo prawie wszystkie po świętach zaczynają od pierwszej.
U mnie dzisiaj może być trochę skromnie bo nie mam już chyba nic SB w lodówce a z rana nie wybieram się na zakupy. Liczę na moją młodszą siostrę, żeby dzisiaj dokończyła ciasta ![]() Zastanawiałam się co by tu na śniadanie. Omlet odpada bo wszyscy śpią (tylko ja mam w zwyczaju wstawać o siódmej na śniadanie) i pobudziłabym wszystkie. Padło na twaróg 0% z kapustą pekińską, rzodkiewką, pomidorem i ogórkiem. I tu nasunęło mi się pytanie- Na śniadanie najbardziej lubię jeść owsiankę na mleku lub jakie inne płatki na mleku. Chociaż najlepiej to owsiankę. Da się to czymś zastąpić? Jest coś co można pierwszofazowo zjeść na mleku? Jak nie to będzie moja największa bolączka na diecie. ŻYCZĘ WSZYSTKIM MOTYWACJI I POWODZENIA W PIERWSZY DZIEŃ PIERWSZEJ FAZY!
#2398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ide na wage !!!!!!!!! edit: + 2,5 kg , łooooo matkooooo!!! no ale biorac pod uwage ze jestem przed okresem to wsumie nie jest tak zle,na to co ja jadlam to spodziewalam sie ponad 3 kilo ![]() moich 52 chyba nigdy nie dojde ![]() dzis jade kupic sobie płaszczyk czarny ![]() ![]()
![]() Edytowane przez PriVativ Czas edycji: 2008-03-25 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Raczkowanie
|
O matko.. wróciłam po miesiącu i mogę Wam powiedzieć krótką historię dając przestrogę. Jak sobie pozwolicie na jeden dzień folgowania to czym prędzej wracajcie na nastepny do diety bo skonczycie jak ja..
![]() Dzisiejsze sniadanko to omlet z papryka czerwona cebulka i tunczykiem w sosie sojowym. Mam nadzieję, ze szybko miną te 2 tygodnie i COKOLWIEK pojdę w dół. Wszystkiego dobrego Wam Plażowiczki życzę i smakowitych przepisów. Do dzieła! ![]() Jednak się zważyłam.. 84,5 <boi_sie> musze w koncu wiedziec jak mi idzie.
#2400 |
Raczkowanie
|
Witam z rana.
![]() Ja juz czuje, ze bedzie ciezko, bo zjadlam jajecznice na cebulce i juz mnie nosi :-( Ale nie moge i nie chce sie zalamac! Kopa prosze! Poza tym @ sie zbliza i chyba zwariuje, dola mam od 3 dni a jeszcze TZ mial miec na 14 do pracy a zadzwonila jakas zeby przyszedl teraz i ja bede 11 h sama w domu, trafi mnie, wyc mi sie chce i najchetniej kupilabym bilet do PL i tyle by mnie tu widzieli (jestem w IRL) :-(( Mam dosc......
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.