|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
o to dobrze ze dostałas okres
![]() a co do wieczorów to uwazam ze to fajny pomysl, ale tak jak pisałam w spokojnym stylu
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAGiALENA to super.. bynajmniej nie bedziesz sie martwic
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, to sie tak mówie tylko, ze te panienki to tylko dla kolegów, ale prawda jest taka, ze jak taka panienka zaczyna tanczyc i sie rozbierac to wiadomo, przy kim to robi?? przy panu młodym
![]() ja w kazdym badz razie swojum powiedziałam,z e sobie tego nie zycze i to juz jego sprawa jak on to z kolegami załatwi |
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
widze, ze myslimy tak samo
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak!
|
|
|
|
#1477 |
|
Rozeznanie
|
MAdzialenka to sie tez tak fajnie mówi "ja sobie nie życzę a on neich to zalatwi jak mu sie podoba"... Moja koleżanka niecały rok temu wychodziła za mąż i tez przed wieczorem kawalerskim nagadala facetowi ze bedzie mial rpzewalone jesli sie oakze ze tam jakies panienki byly, kolegom to powiedzial ze nie chce czegos takiego i na kawalerskim w sumie mialo byc ich 5ciu facetow. i co? koledzy przyjechali, a ze jeden z nich taki bardziej postrzelony to pwoiedzial, ze to niespodzianka co ebda robic i sie okazalo ze ich zawiozl pod jakis klub z serii gogo-burdel
w sumie nawet tam chyba nie weszli bo reszta kolesi tez miala wizje swojego przechlapania u swoich kobiet i nie powiedzieli swoim kobietom o tym wyjezdzie az jeden sie wygadal i byla taka afera ze masakra a tak wlasciwie to sie nic nei stalo tyle ze kolezanka(jak rowniez dziewczyny pozostalych kawalerowiczow ) stwierdzila ze jesli nic sie nie stalo to czemu on to ukrywal? a on sie po prostu bal po tym co ona mu wczesniej nagadala. ja tez sobie czegos takiego bym nie zyczyla zeby jakas panna sie wdzieczyla do mojego mężczyzny i bylabym w takim przypadku na bank zazdrosna ale nie bede mu wyjezdzac z tekstami ze jak jakas dziewczyna bedzie to slubu nie ebdzie bo to tez nie do konca od niego zalezy i wole zeby byl ze mna szczery niz zeby ze strachu i jakichs obaw przed moja reakcja bal sie powiedziec prawde![]() zeby byla jasnosc- ja tez nie chce sobie nawet wyobrazac czegos takiego ale coz no roznie bywa i zazdrosc zazdroscia, ale ufam mu odpowiadac mozemy za swoje czyny a nie za to co jego koledzy by wymyslili. zreszta kilka wieczorow kawalerskich juz bylo w naszym gronie i obylo sie bez panienek
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
no masz racje, ale ja mysle, ze jak sam nie bedzie chciał tak naprawde tych panieniek to juz odpowiednio uda mu sie zagadac zmkolegami i tych panienek nie bedzie
![]() najgorzej jesli facet mowi, ze on nie chce, ze jak cos to beda dla kolegów itp. a sam w duchu tego chce aby były te panienki tylko przed nami tak udaje.
|
|
|
|
#1479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na kawalerskim mojego kuzyna koledzy zamowili striptizerke, tyle ze jak ona przyszla to przyszly pan mlody spojrzal na nia, po czym poszedl spac i kolegom szczeka opadla bo mysleli ze to taki super "prezent"
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
no już przestańmy narzekać, bo z tego narzekania jeszcze wyjdzie, że się rozmyślimy.
![]() powiedzcie lepiej, czy myślałyście o jakichś atrakcjach na ślubie albo an weselu. |
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo skoro tego nie chciał, a koledzy mimo to mu dali taki prezent to ich niexle załatwił![]() a jakie atrakcje masz na mysli?? |
|
|
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
Moja mama mi cos napomknęła ze moze jakiegos skrzypka by zalatwic zeby na slubie gral ale ja juz to widze... on zaczyna grac a ja w placz
wiec jeszcze sie zastanowie a co do wesela to bedzie dj-wodzirej wiec z zakresu "atrakcji" beda jekias zabawy, ale rzeczy typu fontanna czekoladowa/alkoholowa, strzelajace balony, bańki mydlane, puszczanie gołębi nie przewiduje
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
hehe.Mnie się przypomniała śmieszna historia w wieczoru kawalesrkiego mojego brata.na początku był grill=>sami faceci i ja jedna jako kelnerka(obiecałam bratu,że mu pomoge)NO i było spoko dobre jedzonko,wódeczka,muzyka( jeden kolega cały czas chcial ze mną tanczyc,tak więc przy okazji i ja sie wybawiłam).NO i git,jak juz towarzystwo troche popiło to wymyslili,ze idą całą bandą gdzię do klubu na dicho
No i pojechali,a ja zajełam się sprzataniem pobojowiska(pobite kalerze,połamane krzesła
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
katia hehe dobre
ale wiesz, taki póxniejsze połaczenie imprez to wcale nie jest zły pomysl. choc znając mojego TZ pewnie by na to nie poszedł
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnier fontanny czekoladowe, wypuszczanie gołębi, balonów, fajerwerki itp.
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
a ja gadałam z TZ o kawalerskim i powiedział, żę on chjciałby taki wypad z kolegami gdzieś na kłady i paintball
dla mnie bomba znając jego i jego kupli to oni panienki mają gdzieś jak to TZ powiedział "to ma być dzień szaleństw z kumplami a nie jakiemiś dz!@#"
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, zabawna historia ![]() Ja także nie chcę, aby do mojego tż'ta przymilała się "jakaś pani". ![]() Edit: Matko kochana! Ale śnieg sypie... Gdzie ta wiosna... U Was też taka pogoda?
|
|
|
|
|
#1489 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale co jakis czas pytam dla pewnosci heheCytat:
nawet obmacywanie jej doprowadzilo by do tego ze slubu nie bedzie Cytat:
Cytat:
Cytat:
robi to dla pana mlodego bo wlasnie do tego zostala zatrudnionaja tez yhym![]() Cytat:
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
brawo dal twojego TZ
mój tez powiedział, ze powie o tym kolegom, ale jusze sie jeszcze zapytac co by zrobił, jakby jednak kolegom szajba odbiła ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
kaska87 przepraszam, że o to spytam, ale czy nie miałaś mieć ślubu w 2009 roku?
Chyba, że mi się coś przewidziało... Jeżeli pisałaś, to nie doczytałam, bo mam spore zaległości...
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale napewno by sie z nia niezabawial..
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to ze jego brat chce go zabrac za granice np do czech... mi sie to nie usmiecha panienka na kawalerskim mowimy nie !!!! przeciez to wieczor kawalerski to po co dziewczyny?? ja swojemu dodatkowo powiedzialam, ze specjalnie na ta okazje sama mu zrobie show po jego kawalerskim bbaaaaardzooo sie na to zgodzil
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z racji tego, że wyjeżdzamy do US to będzie albo 2009(jeśli wyjedziemy po licencjacie) albo 2011(jeśli wyjedziemy po magisterce dlatego to jest takie namieszane bo ja nie mam obywatelstwa
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
o bardzo bardzo dobre rozwiazanie
![]() pytanie z innej beczki.. slyszalam ze mlodzi prosza zamiast kwiatow o przybory szkolne, maskotki, ja jednak spotkalam sie z prosba o totolotek... i nieukrywam ze to dosc ciekawy pomysl. Kuzynka byla na takim weselu i niewidziala w tym nic zlego, zreszta jak wiekszosc gosci - prezent na szczescie dla mlodych.. jeden wujek sie wylamal mowiac cos w stylu - a co bedzie jak mlodzi wygraja (no dzwine to troche bo poto sie wysyla totolotki...) moim zdaniemt o jest bardzo fajny pomysl a jak ktos zazdroci mozliwosci wygranej to niech te same liczby ktore wysle mlodych (czy tam z chybil trafil) skresli jescze raz dla siebie... i tyle... bardzo nam sie podoba ten pomysl ale jeszcze niewiemy czy go "przygarniemy do siebie" a co wy na ten temat myslicie?
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a Wy co tak zamilkłyście
co Wy na to?http://www.lvwedding.com/
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

i kolegom szczeka opadla

jak to TZ powiedział "to ma być dzień szaleństw z kumplami a nie jakiemiś dz!@#"
Ale śnieg sypie... Gdzie ta wiosna...
U Was też taka pogoda?

Jeżeli pisałaś, to nie doczytałam, bo mam spore zaległości...