Włosomaniaczki :D - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-25, 11:45   #2971
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80
Dot.: Włosomaniaczki :D

Xyoko, chirurgiczne usuwanie zęba to najmniej przyjemna rzecz pod słońcem. Wiem, bo sama powinnam ósemki usunąć, a nie mam odwagi, chociaż wiele w życiu przeszłam, to do tego mam cykora. Wystarczy chyba, że rzucę kilka haseł: rozcinanie dziąsła, dłutowanie zęba, itp. Dodajmy do tego, że w większości przypadków te zęby są mocne i zdrowe, więc to nie takie hop siup usunąć zęba, który mocno siedzi na swoim miejscu. Dlatego kochana Milko wiem, co czujesz i czemu się nie decydujesz. Łączę się z Tobą.
Stary 2008-03-25, 12:02   #2972
Narek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
(...)No i miesza się również ze skrobią- przyciemnia ją nieco i już nie wychodzi tzw. córka młynarza Chociaż mnie sama skrobia odpowiada
Rozumiem, że taki sypki cynamon, tak? Bo jak się połączy z olejkiem cynamonowym, to raczej taka pasta wyjdzie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 12:16   #2973
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Dużo płynnego i mało stałego, możesz dawać mniej olejów, albo przy takiej ilości olejów, dodaj dwa żółtka zamiast jednego. Dobrze rozbełtane żółtka nie powinny mieć problemu z utrzymaniem konsystencji.

Cynamon w ogóle ma silne działanie, szczególnie na skórę, dlatego dodaje się go razem z kofeiną do wielu balsamów "wyszczuplających".
Myślę, że olejek rozmarynowy czy lawendowy dodany w odpowiedniej ilości (kilka kropelek, około 5) nie wpłynie niekorzystnie, szczególnie, że Twoje maski są treściwe i stężenie tego olejku nie będzie wysokie.
tak własnie stosowałam ten olejek, dosłownie po 2 krople a tu w końcumnie uczulił. Ale muszę spróbowac z innymi tak jak piszecie. dziękuję

Cytat:
Good morning everyone

Cynamon jest wybitnie uczulający. Podobnie jak Marzena, uważam, ze powinnaś wypróbować inne. Wydaje mi się, że to bardziej kwestia cynamonu niż olejku samego w sobie.

No dokładnie. Cynamon ma jeszcze właściwości antrybakteryjne. Można dodawać do maseczek na twarz (ale nie za wiele bo wrażenia będą uhhhhhh). No i miesza się również ze skrobią- przyciemnia ją nieco i już nie wychodzi tzw. córka młynarza Chociaż mnie sama skrobia odpowiada
Wypróbuję moze ten rozmarynowy bo zapach lawendy jakoś nie jest moim ulubionym Ale na cynamon na twarz to nikt mnie nigdy w zyciu nie namówi
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 12:20   #2974
blonndee
Wtajemniczenie

dziendoberek
wiecie co sobie ubeltalam? zrobilam taki smieszny miksik. zmielilam pol awokado, dodalam sok z 1/3cytrynki, lyzke miodu i 2lyzki mleka kokosowego. do tego kilka kropel olejku rozmarynowego i jantara pachnie oblednie [mlekiem kokosowym], mam nadzieje, ze dobrze nawilzy
moja mama sie wczoraj zlapala za glowe i stwierdzila, ze zwariowalam do reszty bo 'z lodowki zrobilam sobie sklep kosmetyczny a z lazienki laboratorium'

a, mialam przepisac sklad tego mojego jantara, dla porownania:
aqua, propylene glycol, glucose, calendula officinalis extract, chamomilla recutita extract, rosmarinus officinalis extract, salvia officinalis extract, pinus sylvestris extract, arnica montana extract, arctium majus extract, citrus medica limonum extract, hedera helix extract, tropaeolum majus extract, nasturtium officinale extract, amber extract, disodium cystinyl disuccinate, panax ginseng, arginine, acetyl tyrosine, hydrolyzed soy protein, polyquaternium-11, Peg-12 dimethicone, calcium panthotenate, zinc gluconate, niacinamide, ornithine HCl, citrulline, glucosamine HCl, biotin, panthenol, polysorbate 20, retinyl palmitate, tocopherol, linoleic acid, PABA triethanolamine, carbomer, parfum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, methyldibromo glutaronitrile, dipropylene glycol, limonene, linalool.
ufff...
Stary 2008-03-25, 12:23   #2975
Finlora
Zakorzenienie

Witam wszystkie maniaczki
A mówiłam, ze natrzaskacie tych stron przez świeta...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że Ty kochasz tak bardzo ... TŻ. A tu biedny TŻ przegrywa z wizażem

Zwierzątka urocze A czarny kot to wybitnie uroczy, a na ostatnim zdjęciu wyszedł nieziemsko
Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Myślałam, że napiszesz, że kochasz TŻ-ta .
Swoją drogą kiciak piękny - sierść taka lśniąca, że chej no i raczej też szczupły jak mój .
TŻ oczywiście tez kocham, żeby nie było... Ale wiecie, wizaż uzaleznia... TŻ mam częściej niż wizaż

A moje zwierzaki już wiedzą o wszystkich pochwałach i bardzo dziekują Myślałam, ze popękaja tak bardzo spuchły z dumy

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
To będziesz zaskoczona, bo zaledwie jedna strona
Włosomaniaczki przerwę świąteczną miały
Nooo, ciekawe kiedyl... Kiedy w czwartek opuszczałam wizaż były "tylko" 94 strony a teraz już 100
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 12:30   #2976
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Rozumiem, że taki sypki cynamon, tak? Bo jak się połączy z olejkiem cynamonowym, to raczej taka pasta wyjdzie
Oczywiście musi być sypki
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
E tam, nie jest tak źle. Najwięcej to natrzaskano wczoraj. Przez całe święta było cieniutko.

Blonndee fajny mixior zwłaszcza to avocado mi się podoba
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 12:31   #2977
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
e tam, nie przesadzaj, w swieta to tu akurat byl zastoj

wiecie co? pochwale sie. W KONCU zapisalam sie na kurs prawa jazdy jestem z siebie dumna, bo odwlekam to juz od pazdziernika, a kaska na samochod jest, model tez w sumie wybrany tylko ja deedeedebil sie obijalam
ale w koncu bede zmotoryzowana wlosomaniaczka
Stary 2008-03-25, 12:32   #2978
Narek
Zakorzenienie

Blonndee, ciekawie to wygląda Zdaj relacje po zmyciu

A ja właśnie przeglądam jakieś oferty pracy

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-25, 12:41   #2979
Finlora
Zakorzenienie

Jolie i Blondee
dla Was może i był zastój bo jesteście tu codziennie ale ja od czwartku dostałam kolejne 6 stron do nadrobienia... nie mam pojęcia kiedy mi się to uda
jak na razie przeczytałam może 1/3 całego wątku...
Stary 2008-03-25, 12:48   #2980
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

wiecie co? pochwale sie. W KONCU zapisalam sie na kurs prawa jazdy jestem z siebie dumna, bo odwlekam to juz od pazdziernika, a kaska na samochod jest, model tez w sumie wybrany tylko ja deedeedebil sie obijalam
Gratuluje. Jak zdasz i kupisz autko to nawet odległe sklepy z mazidłami do włosów nie będą Ci straszne
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 12:50   #2981
Finlora
Zakorzenienie

A skoro tak podobaja się Wam moje zwierzaki to postanowiłam uraczyć Was kolejną porcją fotek

A tak w ogóle to cudną dziś mamy pogodę, nieprawdaż? Szczególnie po wczoraj...
Jak się wczoraj obudziłam i wyjrzałam przez okno... szok! Przy takiej pogodzie zamiast lać się wodą można było nawalać się śnieżkami Na Boże Narodzenie nie było śniegu, więc teraz natura postanowiła nam to zrekompensować... Pomyślała sobie – chcieli mieć śnieg na święta to niech mają Tylko trochę jej się terminy pomyliły...

I nawet wyszłam wczoraj z domu – bo jak co roku w lany poniedziałek tradycyjnie nie wyściubiam nosa za drzwi A dlaczego? Otóż w moim domu mieszka kilka bachorów i tzw. dzisiejsza młodzież (Karla, Narek, Mirelkaaa i inne wizażanki w tym wieku, które w swej sklerozie pominełam – bez obrazy proszę wiem, że nie każdy kto ma naście lat jest debilem, ale niestety moi sąsiedzi i inne „dzieci” z mojej ulicy ewidentnie nimi są – wielokrotnie tego dowiedli i pewnie zrobią to jeszcze nie raz) i ogromną przyjemność sprawiłoby im oblanie mnie – Czarną Wdowę i satanistkę – jak mnie nazywają – wodą i to dużą ilością. Polują na mnie już od 5 lat i jak dotąd jeszcze nie mieli szansy A ja postanowiłam, że nie będą jej mieli

A moja mama rozpaczała wczoraj cały dzień, że jej wszystkie kwiatuszki w ogródku zamarzną...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32
Stary 2008-03-25, 12:58   #2982
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Jolie i Blondee
dla Was może i był zastój bo jesteście tu codziennie ale ja od czwartku dostałam kolejne 6 stron do nadrobienia... nie mam pojęcia kiedy mi się to uda
jak na razie przeczytałam może 1/3 całego wątku...
oj... no to nie wiem jak to zdazysz nadrobic bo tego duzo strasznie!
Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Gratuluje. Jak zdasz i kupisz autko to nawet odległe sklepy z mazidłami do włosów nie będą Ci straszne
aaah, tylko na to licze
kurcze, teraz mam dylemat, bo przystalam na peugeota 206, ale wlasnie sie zakochalam w: http://moto.allegro.pl/item335088190...vis_ideal.html
i to jeszcze automat... boze, no i co ja mam zrobic? kiedys byly maluchy i syrenki i bylo ludziom latwiej
Cytat:
A skoro tak podobaja się Wam moje zwierzaki to postanowiłam uraczyć Was kolejną porcją fotek

A moja mama rozpaczała wczoraj cały dzień, że jej wszystkie kwiatuszki w ogródku zamarzną...
twoj kot ma ciekawe upodobania co do wyboru 'legowiska' [tj czesci ciala twojego, jak mniemam, TZ] sliczne fotki
moja to samo, tymbardziej, ze jak w pt byla ladna pogoda to jakies nowe powsadzala do ziemi
Stary 2008-03-25, 13:00   #2983
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
iom latwiejtwoj kot ma ciekawe upodobania co do wyboru 'legowiska' [tj czesci ciala twojego, jak mniemam, TZ] sliczne fotki
moja to samo, tymbardziej, ze jak w pt byla ladna pogoda to jakies nowe powsadzala do ziemi
Dokładnie - ona bardzo dobrze wie jak znaleźc sobie fajne miejsce

Cytat:
oj... no to nie wiem jak to zdazysz nadrobic bo tego duzo strasznie!
ja też nie wiem... będę siedziała dniami i nocami a potem w moje oprawki wstawię szkła jak denka od słoików...
Stary 2008-03-25, 13:06   #2984
Narek
Zakorzenienie

Finloro, doskonale Cię rozumiem. W mojej wsi, a dokładniej koło domu mojej jednej babci zawsze w Lany Poniedziałek woda leje się dosłownie wiadrami. Oczywiście nie obrażam się, bo doskonale wiem, jaka jest dzisiejsza młodzież(bardzo lubię obserwować innych )
I śliczne zwierzaczki masz

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-25, 13:07   #2985
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Finloro, doskonale Cię rozumiem. W mojej wsi, a dokładniej koło domu mojej jednej babci zawsze w Lany Poniedziałek woda leje się dosłownie wiadrami. Oczywiście nie obrażam się, bo doskonale wiem, jaka jest dzisiejsza młodzież(bardzo lubię obserwować innych )
I śliczne zwierzaczki masz
Cieszem się, że nie uraziłam

I jeszcze kilka fotek

Edytowane przez Finlora
Stary 2008-03-25, 13:08   #2986
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Xyoko, chirurgiczne usuwanie zęba to najmniej przyjemna rzecz pod słońcem. Wiem, bo sama powinnam ósemki usunąć, a nie mam odwagi, chociaż wiele w życiu przeszłam, to do tego mam cykora. Wystarczy chyba, że rzucę kilka haseł: rozcinanie dziąsła, dłutowanie zęba, itp. Dodajmy do tego, że w większości przypadków te zęby są mocne i zdrowe, więc to nie takie hop siup usunąć zęba, który mocno siedzi na swoim miejscu. Dlatego kochana Milko wiem, co czujesz i czemu się nie decydujesz. Łączę się z Tobą.
No to tym bardziej wspólczuję Ja nigdy nie miałam poważniejszych problemówm z zębami, ale wiem, jak zwykle pobolewanie może dopiec, a co dopiero takie zabiegi

Cytat:
Brawo Dawaj znać, jak Ci idą jazdy

Cytat:
Blonndee, ciekawie to wygląda Zdaj relacje po zmyciu

A ja właśnie przeglądam jakieś oferty pracy
A za jaką pracą się rozglądasz?

Cytat:
Boskie

Cytat:
kurcze, teraz mam dylemat, bo przystalam na peugeota 206, ale wlasnie sie zakochalam w: http://moto.allegro.pl/item335088190...vis_ideal.html
i to jeszcze automat... boze, no i co ja mam zrobic? kiedys byly maluchy i syrenki i bylo ludziom latwiej
Ooo, fajna ta honda Uwielbiam takie duże auta
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 13:13   #2987
Finlora
Zakorzenienie

Ha! To jeszcze kilka Wrzucę wszystkie, które dzisiaj przytargałam ze sobą do kafejki na dyskietce

Zabieram TŻ aparat i robię swoim zwierzakom sesje zdjęciowe - tylko gdyby tak jeszcze zechciały mi łaskawie pozować...
Ten aparat więcej czasu lezy u mnie niż u swojego własciciela w domu

Swietne są te zdjęcia, ma których Reksio lezy sobie z moim TŻ - oni tak bardzo często śpią

Edytowane przez Finlora
Stary 2008-03-25, 13:15   #2988
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
A za jaką pracą się rozglądasz?
Coś na wakacje. Jakieś rozdawanie ulotek pewnie, bo na hosstessę w sklepie się nie nadaje(w życiu nie będę paradować przed tysiącami ludzi w mini ), a coś innego nie przychodzi mi do głowy. Chciałam popatrzeć, jakich zarobków mogę się spodziewać za te kilka miesięcy, bo wiadomo, w wakacje są troszkę większe wydatki(głupi codzienny lód zabierze mi trochę kasy), a muszę mieć pieniądze dla siebie i dla kota.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-25, 13:18   #2989
Finlora
Zakorzenienie

A propo piratów drogowych...
Tydzień temu, w środę, niedaleko mnie, kilka metrów od mojej ulicy, zginęła dziewczyna, potrącona przez samochód. Wracała do domu po zajęciach. Miała tylko 23 lata... Kierowca uciekł z miejsca wypadku Ale znaleźli go, jeszcze tej samej nocy i sk*** jest w areszcie. Okazało się, że był pijany, na razie zamknęli go na 3 miesiące, zanim rozpocznie się proces. Grozi mu do 12 lat więzienia i mam nadzieję, ze tyle dostanie!
W piątek odbył się jej pogrzeb a w Wielkanoc miała się zaręczyć... Za dwa tygodnie jest ślub jej brata... Niesamowita tragedia...

A ja niestety musze się pożegnać, bo nie moge wiecznie w kafejce siedziec... mój portfel krzyczy o zmiłowanie... smutno mi
Może jeszcze uda mi się zajrzeć, kiedy będę u kolezanki - jeśli oczywiście się na mnie nie wkurzy i dopuści do ineternetu...
Stary 2008-03-25, 13:27   #2990
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Coś na wakacje. Jakieś rozdawanie ulotek pewnie, bo na hosstessę w sklepie się nie nadaje(w życiu nie będę paradować przed tysiącami ludzi w mini ), a coś innego nie przychodzi mi do głowy. Chciałam popatrzeć, jakich zarobków mogę się spodziewać za te kilka miesięcy, bo wiadomo, w wakacje są troszkę większe wydatki(głupi codzienny lód zabierze mi trochę kasy), a muszę mieć pieniądze dla siebie i dla kota.
Ja kiedyś pracowałam w aptece jako hostessa. Miałam wtedy koszulkę nicorette a nie mini, więc przezyłam a nawet niezła kasa z tego była (jak na moje ówczesne potrzeby ). Ale taka pracę najłatwiej załatwiać po znajomości.

Cytat:
Tydzień temu, w środę, niedaleko mnie, kilka metrów od mojej ulicy, zginęła dziewczyna, potrącona przez samochód. Wracała do domu po zajęciach. Miała tylko 23 lata... Kierowca uciekł z miejsca wypadku Ale znaleźli go, jeszcze tej samej nocy i sk*** jest w areszcie. Okazało się, że był pijany, na razie zamknęli go na 3 miesiące, zanim rozpocznie się proces. Grozi mu do 12 lat więzienia i mam nadzieję, ze tyle dostanie!
W piątek odbył się jej pogrzeb a w Wielkanoc miała się zaręczyć... Za dwa tygodnie jest ślub jej brata... Niesamowita tragedia...
Strasznie przykra historia.
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 13:41   #2991
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszem się, że nie uraziłam

I jeszcze kilka fotek
sliczne

a ja szykuje się do roli babci
Kuki za mały na kastracje i chyba zostawie młode i samce będe trzymac z samcami a samiczki z samiczkami
niewiem czy mama sie zgodzi

a wiecie co ja wczorak zrobiłam
bawiłam sie kolczykiem i zapomniałam dokręcic kuleczki i jak sie myłam to wpadł do rury
musiałam dzis kupic nowy;/
ale ta to jest jak się nie mysli;/
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 13:47   #2992
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, straszna tragedia Niestety takich ludzi bez wyobraźni jest sporo. Ja tak raz o mało nie zginęłam. Jechałam samochodem od Babci a dwóch gości urządziło sobie wyścigi samochodowe. I jeszcze potem próbował winę zwalić na mnie. Na szczęście mu się nie udało. Babcia też miała historię niemiła ostatnio. Przechodziła na pasch bo facet ustąpił jej pierszeństwa. Ale ten jadący drugim pasem nawet nie zwolnił. Przemknąl tylko z prędkością 100 na godzinę. Miała szczęście, ze ten co się zatrzymał to zauważył i zatrąbił. Jak by nie ot to by się nie zatrzymała (a już była w połowie drogi). Szkoda tylko, ze za cudzą głupotę płacą najczęściej niewinni ludzie. Taki jak jedzie pijany i się roztrzaska to wychodzi cało z kilkoma siniakami. Masakra.....ja też jezdzę szybko, ale z wyobraźnią. Szkoda słów
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-25, 13:47   #2993
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a wiecie co ja wczorak zrobiłam
bawiłam sie kolczykiem i zapomniałam dokręcic kuleczki i jak sie myłam to wpadł do rury
musiałam dzis kupic nowy;/
ale ta to jest jak się nie mysli;/
to mi przypomnialo jak kiedys polknelam kulke z kolczyka do jezyka a nie mialam zapasowego przepraszam, ale to byl ubaw dla calej rodziny
Stary 2008-03-25, 14:41   #2994
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
to mi przypomnialo jak kiedys polknelam kulke z kolczyka do jezyka a nie mialam zapasowego przepraszam, ale to byl ubaw dla calej rodziny
<hahaha>

Cytat:
Napisane przez Finlora
niestety takie rzcey się dzieją
ludzie są nieodpowiedzialni
i powinien dostac dozywocie!!
Stary 2008-03-25, 14:49   #2995
Jolie2601
Zakorzenienie

Ołk, ja się zbieram bo jadę z mamą na basen, rozruszać stare zwłoki Mam nadzieję, że przez te parę godzin nie naprodukujecie za wiele
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-25, 14:55   #2996
Narek
Zakorzenienie

Finloro, straszne. Mnie kiedyś by potrącił samochód- w czasie tej naszej niby-zimy jakaś wariatka(podkreślam, wariatka, nie wariat) jechała bardzo szybko, na drodze było ślisko i nie wyrobiła się na zakręcie, gdzie akurat szłam po chodniku. Całe szczęście, że odskoczyłam w bok, bo dostałabym tyłem samochodu.
Inna sytuacja. W Siedlcach, wieczorem jakaś dziewczyna szła po pasach. Jeden samochód zatrzymał się, drugi za to tak ją potrącił, że przeleciała przez niego. Leżała na drodze, a tu nadjeżdża drugi samochód, przejechał po niej, na dodatek przyczepiła się do niego ubraniem i ciągnął ją jeszcze przez kilka metrów.

Przeżyła.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-25, 15:09   #2997
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Finloro, straszne. Mnie kiedyś by potrącił samochód- w czasie tej naszej niby-zimy jakaś wariatka(podkreślam, wariatka, nie wariat) jechała bardzo szybko, na drodze było ślisko i nie wyrobiła się na zakręcie, gdzie akurat szłam po chodniku. Całe szczęście, że odskoczyłam w bok, bo dostałabym tyłem samochodu.
Inna sytuacja. W Siedlcach, wieczorem jakaś dziewczyna szła po pasach. Jeden samochód zatrzymał się, drugi za to tak ją potrącił, że przeleciała przez niego. Leżała na drodze, a tu nadjeżdża drugi samochód, przejechał po niej, na dodatek przyczepiła się do niego ubraniem i ciągnął ją jeszcze przez kilka metrów.

Przeżyła.
to miała szczęście ze przeżyła...

Cytat:
Ołk, ja się zbieram bo jadę z mamą na basen, rozruszać stare zwłoki Mam nadzieję, że przez te parę godzin nie naprodukujecie za wiele
udanego pływania
Stary 2008-03-25, 15:11   #2998
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
A jak zamkniesz drugie, to my Cię telepatycznie doprowadzimy, gdybyś miała problem
Dziękuje za propozycje telepatycznej pomocy Naszczęście obyło się bez niej Pisze naszczęście, bo wczoraj panował tu gigantyczny nieład, więc nie zaprzeczając Waszym telepatycznym zdolnościom, coś bym sobie pewnie po drodze do sypialni skręciła.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Nie, przez wiele lat jadłam w zasadzie sam nabiał, serki pod różnymi postaciami. Ale niedawno lekarka stwierdziła ze cos jest nie tak, zainteresowała sie moim jezykiem i nie tylko i stwierdzila, ze moja śledziona jest w kiepskim stanie a i cały przewód pokarmowy w nienajlepszym. jak dowiedziała się co jem to za głowę sie złapała, bo przy różnych objawach które miałam nie powinnam tak jesć. kazała mi jesc mięso i inne rzeczy, potem spytała sie mnie o grupę krwi i okazało sie ze dieta wg grupy mojej krwi idealnie pasuje do tego co mówiła mi wczesniej. ni i teraz tak staram sie odzywiac, nabiał pojawia sie czasem , ale rzadko. jedno co moge przyznać to to, ze jakos lepiej sie czuje na tej diecie, ale to moze dlatego ze lepiej sie odzywiam, wiecej warzyw, a wczesniej tylko nabiał i nabiał. bardzo monotonnie.
Czyli ze względu na śledzione nie możesz jeść nabiału? To jest jakaś choroba? A jakie miałaś objawy Sorry za tyle pytań Wrodzona ciekawość Ale jak nie chcesz o tym pisać, to nic nie pisz

Cytat:
Cynamon w ogóle ma silne działanie, szczególnie na skórę, dlatego dodaje się go razem z kofeiną do wielu balsamów "wyszczuplających".
Ja dodam tylko, że cynamon jest idealny dla niskociśnieniowców Miałam od dziś sobie do herbaty dodwać, ale zapomniałam kupić

Cytat:
No i miesza się również ze skrobią- przyciemnia ją nieco i już nie wychodzi tzw. córka młynarza Chociaż mnie sama skrobia odpowiada
Ja do dziś mam jeszcze dwa pudełka wypełnione jedno mąką a drugie mąka + cynamon Chyba eksperymentowałam ze skrobią jakieś 2 lata temu Mi ta ziemniaczanka zupełnie nie pasuje

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
A jak się nie zdecydujesz, to sobie nie zaszkodzisz? Nigdy nie miałam wyrywanego zęba, domyślam się, że musi boleć, ale może lepiej troszkę pocierpieć, niż później mieć większe problemy

Ja też na święta przyjeżdzam do domu często na ostatnią chwile, ale w tym roku moja mama się rozchorowała i musiałam się wybrać wcześniej, żeby jej pomóc ze wszystkim. Gotować akurat lubię Rodzina za to dobija mnie tymi samymi pytaniami co święta.. Jak słyszę po raz dziesiąty pytanie, czy wychodzę za mąż, to mnie coś trafia

A ten twarożek widziałam też w innych sklepach, np. w kefirkach Też go bardzo lubię

A wiem, że twarożek jest w kefirku i jeszcze w realu. I pomyśleć , że kiedyś byłam zdolna poświęcić te kilka godzin w ciągu dnia, żeby dostać się do reala (który mam na końcu świata) tylko po to, żeby twarożek kupić Kefirki też mam nie po drodze, ale kiedyś też się poświęcałam i specjalnie po twarożki do kefirka jechałam A ostatnio znalazłam mój twarożek w lewiatanie

Nie martw się wiem co czujesz - ja jestem najstarsza, a mam sporo młodszego rodzeństwa i pytania dotyczące mojego zamążpójścia są standardem Ale ja się tak łatwo nie dam

A co do ósemek to powinnam je wyrwać, ponieważ mam bardzo rozszerzoną szczęke i dużo zębów i te ósemki nie mają już miejsca żeby wyjśc i istnieje prawdopodobieństwo, że one siłą będą chciały się wydostać z dziąseł i mi pozostałe zęby pokrzywią Ja jestem po dwóch latach noszenia aparatu stałego (już zdjęty) i jak pomyśle, że te ósemki mogłyby wszystko zniszczyć Nie znosze dentystów, myśl o siedzeniu na fotelu dentystycznym przyprawia mnie o mdłości, a co dopiero chirurgiczne wyrywanie zębów - 4 zdrowych zębów

...ograniczenie emotków, więc ciąg dalszy nastąpi
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 15:36   #2999
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
aaah, tylko na to licze
gratuluję decyzji A ten samochód to samochód moich marzeń ale mnie nie stac, a nawet jesli byloby mnie stac to i tak bym go nie kupiła - chyba nigdy bym z niego nie wysiadła bo bałabym sie ze mi go gwizdną jakbym miała taką hondę to bym w niej mieszkała ale chyba nie chciałabym mieć automatu - mnie sie podoba zmienianie biegów, przynajmniej ja lubie to robić - na coraz wyższe

Cytat:
miłego pływania, bardzo chętnie poszłabym z Tobą

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Czyli ze względu na śledzione nie możesz jeść nabiału? To jest jakaś choroba? A jakie miałaś objawy Sorry za tyle pytań Wrodzona ciekawość Ale jak nie chcesz o tym pisać, to nic nie pisz
Nie jestem na nic chora po prostu musiałam zmienic dietę zeby potem nie miec problemów ze zdrowiem bo zapowiadało się nieciekawie. mnie nic nie boli ale lekarka powiedziała, ze teraz nie musi ale kiedys moge miec powazne problemy z ukł pokarmowym jesli będę tak jesć nadal. Wiec wziełam sie za siebie a te ojawy to nie dotyczą jakiejs choroby tylko ogólnego funkcjonowania mojego organizmu, po prostu róznie reaguje on na rozne rzeczy, nie zawsze tak jak powinien i okazało się ze moj sposob odzywiania ma na to duzy wpływ. po prostu nie wszystko wolno mi jesc, choc oczywiscie jak cos takiego zjem czasami to nic sie nie stanie i tyle
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 15:43   #3000
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
A z jakiego powodu Ty powinnaś usunąć ósemki.

Ja nawet na początku byłam optymistycznie do tego nastawiona, myślałam sobie jak mus to mus, może nie będzie aż tak źle. Po około 30 minutach zagłębiania się w różne fora internetowe i czytania na temat zabiegu stwierdziłam, że nigdy w życiu żadnego łyżeczkowania nie będzie. Rozmawiałam z moją dentystką i mówiła, że tydzień urlopu po zabiegu jak najbardziej wskazany - ehhh to o czymś świadczy

Cytat:
moja mama sie wczoraj zlapala za glowe i stwierdzila, ze zwariowalam do reszty bo 'z lodowki zrobilam sobie sklep kosmetyczny a z lazienki laboratorium'

Cytat:

I nawet wyszłam wczoraj z domu – bo jak co roku w lany poniedziałek tradycyjnie nie wyściubiam nosa za drzwi A dlaczego? Otóż w moim domu mieszka kilka bachorów i tzw. dzisiejsza młodzież (Karla, Narek, Mirelkaaa i inne wizażanki w tym wieku, które w swej sklerozie pominełam – bez obrazy proszę wiem, że nie każdy kto ma naście lat jest debilem, ale niestety moi sąsiedzi i inne „dzieci” z mojej ulicy ewidentnie nimi są – wielokrotnie tego dowiedli i pewnie zrobią to jeszcze nie raz) i ogromną przyjemność sprawiłoby im oblanie mnie – Czarną Wdowę i satanistkę – jak mnie nazywają – wodą i to dużą ilością. Polują na mnie już od 5 lat i jak dotąd jeszcze nie mieli szansy A ja postanowiłam, że nie będą jej mieli
Masz niezłych modeli Na fotkach wyglądają wprost bajecznie Najbardziej podoba mi się jak czworonożny przyjaciel chce wymusić posłuszeństwo i symuluje ucieszke (skok z parapetu)) A jak on słodko wygląda jak śpi

Istny koszmar mieszkać z takimi sąsiadami. Dobrze, że niedługo się wyprowadzasz

Cytat:
Pracowałam jako hostessa i nie zawsze musiałam nosić mini. Plusem są duże zarobki (od 9 zł za godzine, a i 11 się zdarzało), dach nad głową, miłe towarzystwo no i ogólnie jak lubisz kontakt z ludzmi i nawijanie przez kilka godzin o tym samym to polecam Ogólnie wydaje mi się, że praca jako hostessa jest bardziej ciekawym doświadczeniem niż rozdawanie ulotek. No i nie przejmuj się tak tą mini, bo ona jest ostatnią rzeczą na jaką ktoś zwróci uwage podczas robienia zakupów - wierz mi

Cytat:
Ehhh Moja koleżanka straciła chłopaka z którym była dobre kilka lat (taka miłość już na całe życie). W sumie sam wypadek może nie był jakiś mega groźny, ale w szpitalu źle się nim "zaopiekowali" i zmarł. Sprawca wypadku do tej pory nie został ukarany (6-7 lat temu miał miejsce wypadek) z powodu powiązań z policją Lekarz także nie poniósł żadnych konsekwencji.

Cytat:

Przeżyła.
Dobrze, że nic Ci się nie stało A z tą dziewczyną to To musiałbyć jakiś cud, że przeżyła to wszystko.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości