|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Xyoko, chirurgiczne usuwanie zęba to najmniej przyjemna rzecz pod słońcem. Wiem, bo sama powinnam ósemki usunąć, a nie mam odwagi, chociaż wiele w życiu przeszłam, to do tego mam cykora. Wystarczy chyba, że rzucę kilka haseł: rozcinanie dziąsła, dłutowanie zęba, itp. Dodajmy do tego, że w większości przypadków te zęby są mocne i zdrowe, więc to nie takie hop siup usunąć zęba, który mocno siedzi na swoim miejscu. Dlatego kochana Milko
wiem, co czujesz i czemu się nie decydujesz. Łączę się z Tobą.
|
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale na cynamon na twarz to nikt mnie nigdy w zyciu nie namówi
|
||
|
|
|
|
#2974 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
![]() wiecie co sobie ubeltalam? zrobilam taki smieszny miksik. zmielilam pol awokado, dodalam sok z 1/3cytrynki, lyzke miodu i 2lyzki mleka kokosowego. do tego kilka kropel olejku rozmarynowego i jantara pachnie oblednie [mlekiem kokosowym![]() moja mama sie wczoraj zlapala za glowe i stwierdzila, ze zwariowalam do reszty bo 'z lodowki zrobilam sobie sklep kosmetyczny a z lazienki laboratorium' a, mialam przepisac sklad tego mojego jantara, dla porownania: aqua, propylene glycol, glucose, calendula officinalis extract, chamomilla recutita extract, rosmarinus officinalis extract, salvia officinalis extract, pinus sylvestris extract, arnica montana extract, arctium majus extract, citrus medica limonum extract, hedera helix extract, tropaeolum majus extract, nasturtium officinale extract, amber extract, disodium cystinyl disuccinate, panax ginseng, arginine, acetyl tyrosine, hydrolyzed soy protein, polyquaternium-11, Peg-12 dimethicone, calcium panthotenate, zinc gluconate, niacinamide, ornithine HCl, citrulline, glucosamine HCl, biotin, panthenol, polysorbate 20, retinyl palmitate, tocopherol, linoleic acid, PABA triethanolamine, carbomer, parfum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, methyldibromo glutaronitrile, dipropylene glycol, limonene, linalool. ufff...
|
|
|
#2975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie maniaczki
A mówiłam, ze natrzaskacie tych stron przez świeta... ![]() Cytat:
Cytat:
Ale wiecie, wizaż uzaleznia... ![]() A moje zwierzaki już wiedzą o wszystkich pochwałach i bardzo dziekują Myślałam, ze popękaja tak bardzo spuchły z dumy ![]() Cytat:
Kiedy w czwartek opuszczałam wizaż były "tylko" 94 strony a teraz już 100
|
|||
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blonndee fajny mixior zwłaszcza to avocado mi się podoba
|
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiecie co? pochwale sie. W KONCU zapisalam sie na kurs prawa jazdy jestem z siebie dumna, bo odwlekam to juz od pazdziernika, a kaska na samochod jest, model tez w sumie wybrany tylko ja deedeedebil sie obijalamale w koncu bede zmotoryzowana wlosomaniaczka
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Blonndee, ciekawie to wygląda
Zdaj relacje po zmyciu ![]() A ja właśnie przeglądam jakieś oferty pracy
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie i Blondee
dla Was może i był zastój bo jesteście tu codziennie ale ja od czwartku dostałam kolejne 6 stron do nadrobienia... nie mam pojęcia kiedy mi się to uda jak na razie przeczytałam może 1/3 całego wątku...
|
|
|
|
|
#2980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
A skoro tak podobaja się Wam moje zwierzaki to postanowiłam uraczyć Was kolejną porcją fotek
![]() A tak w ogóle to cudną dziś mamy pogodę, nieprawdaż? Szczególnie po wczoraj... Jak się wczoraj obudziłam i wyjrzałam przez okno... szok! Przy takiej pogodzie zamiast lać się wodą można było nawalać się śnieżkami Na Boże Narodzenie nie było śniegu, więc teraz natura postanowiła nam to zrekompensować... Pomyślała sobie – chcieli mieć śnieg na święta to niech mają Tylko trochę jej się terminy pomyliły... ![]() I nawet wyszłam wczoraj z domu – bo jak co roku w lany poniedziałek tradycyjnie nie wyściubiam nosa za drzwi A dlaczego? Otóż w moim domu mieszka kilka bachorów i tzw. dzisiejsza młodzież (Karla, Narek, Mirelkaaa i inne wizażanki w tym wieku, które w swej sklerozie pominełam – bez obrazy proszę wiem, że nie każdy kto ma naście lat jest debilem, ale niestety moi sąsiedzi i inne „dzieci” z mojej ulicy ewidentnie nimi są – wielokrotnie tego dowiedli i pewnie zrobią to jeszcze nie raz) i ogromną przyjemność sprawiłoby im oblanie mnie – Czarną Wdowę i satanistkę – jak mnie nazywają – wodą i to dużą ilością. Polują na mnie już od 5 lat i jak dotąd jeszcze nie mieli szansy A ja postanowiłam, że nie będą jej mieli ![]() A moja mama rozpaczała wczoraj cały dzień, że jej wszystkie kwiatuszki w ogródku zamarzną...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#2982 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tego duzo strasznie!Cytat:
![]() ![]() kurcze, teraz mam dylemat, bo przystalam na peugeota 206, ale wlasnie sie zakochalam w: http://moto.allegro.pl/item335088190...vis_ideal.html i to jeszcze automat... boze, no i co ja mam zrobic?![]() Cytat:
]![]() moja to samo, tymbardziej, ze jak w pt byla ladna pogoda to jakies nowe powsadzala do ziemi
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie wiem... będę siedziała dniami i nocami a potem w moje oprawki wstawię szkła jak denka od słoików...
|
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Finloro, doskonale Cię rozumiem. W mojej wsi, a dokładniej koło domu mojej jednej babci zawsze w Lany Poniedziałek woda leje się dosłownie wiadrami. Oczywiście nie obrażam się, bo doskonale wiem, jaka jest dzisiejsza młodzież(bardzo lubię obserwować innych
) ![]() I śliczne zwierzaczki masz
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze kilka fotek
|
|
|
|
|
#2986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dawaj znać, jak Ci idą jazdy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam takie duże auta
|
|||||
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! To jeszcze kilka
Wrzucę wszystkie, które dzisiaj przytargałam ze sobą do kafejki na dyskietce Zabieram TŻ aparat i robię swoim zwierzakom sesje zdjęciowe - tylko gdyby tak jeszcze zechciały mi łaskawie pozować... ![]() Ten aparat więcej czasu lezy u mnie niż u swojego własciciela w domu ![]() Swietne są te zdjęcia, ma których Reksio lezy sobie z moim TŻ - oni tak bardzo często śpią
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Coś na wakacje. Jakieś rozdawanie ulotek pewnie, bo na hosstessę w sklepie się nie nadaje(w życiu nie będę paradować przed tysiącami ludzi w mini
), a coś innego nie przychodzi mi do głowy. Chciałam popatrzeć, jakich zarobków mogę się spodziewać za te kilka miesięcy, bo wiadomo, w wakacje są troszkę większe wydatki(głupi codzienny lód zabierze mi trochę kasy), a muszę mieć pieniądze dla siebie i dla kota.
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
A propo piratów drogowych...
Tydzień temu, w środę, niedaleko mnie, kilka metrów od mojej ulicy, zginęła dziewczyna, potrącona przez samochód. Wracała do domu po zajęciach. Miała tylko 23 lata... Kierowca uciekł z miejsca wypadku Ale znaleźli go, jeszcze tej samej nocy i sk*** jest w areszcie. Okazało się, że był pijany, na razie zamknęli go na 3 miesiące, zanim rozpocznie się proces. Grozi mu do 12 lat więzienia i mam nadzieję, ze tyle dostanie! W piątek odbył się jej pogrzeb a w Wielkanoc miała się zaręczyć... Za dwa tygodnie jest ślub jej brata... Niesamowita tragedia...A ja niestety musze się pożegnać, bo nie moge wiecznie w kafejce siedziec... mój portfel krzyczy o zmiłowanie... smutno mi ![]() Może jeszcze uda mi się zajrzeć, kiedy będę u kolezanki - jeśli oczywiście się na mnie nie wkurzy i dopuści do ineternetu...
|
|
|
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet niezła kasa z tego była (jak na moje ówczesne potrzeby ). Ale taka pracę najłatwiej załatwiać po znajomości.Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne
![]() a ja szykuje się do roli babci Kuki za mały na kastracje i chyba zostawie młode i samce będe trzymac z samcami a samiczki z samiczkami ![]() niewiem czy mama sie zgodzi ![]() a wiecie co ja wczorak zrobiłam ![]() bawiłam sie kolczykiem i zapomniałam dokręcic kuleczki i jak sie myłam to wpadł do rury ![]() musiałam dzis kupic nowy;/ ale ta to jest jak się nie mysli;/ |
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety takich ludzi bez wyobraźni jest sporo. Ja tak raz o mało nie zginęłam. Jechałam samochodem od Babci a dwóch gości urządziło sobie wyścigi samochodowe. I jeszcze potem próbował winę zwalić na mnie. Na szczęście mu się nie udało. Babcia też miała historię niemiła ostatnio. Przechodziła na pasch bo facet ustąpił jej pierszeństwa. Ale ten jadący drugim pasem nawet nie zwolnił. Przemknąl tylko z prędkością 100 na godzinę. Miała szczęście, ze ten co się zatrzymał to zauważył i zatrąbił. Jak by nie ot to by się nie zatrzymała (a już była w połowie drogi). Szkoda tylko, ze za cudzą głupotę płacą najczęściej niewinni ludzie. Taki jak jedzie pijany i się roztrzaska to wychodzi cało z kilkoma siniakami. Masakra.....ja też jezdzę szybko, ale z wyobraźnią. Szkoda słów
|
|
|
#2993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ludzie są nieodpowiedzialni ![]() i powinien dostac dozywocie!!
|
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Ołk, ja się zbieram bo jadę z mamą na basen, rozruszać stare zwłoki
Mam nadzieję, że przez te parę godzin nie naprodukujecie za wiele
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Finloro, straszne. Mnie kiedyś by potrącił samochód- w czasie tej naszej niby-zimy jakaś wariatka(podkreślam, wariatka, nie wariat) jechała bardzo szybko, na drodze było ślisko i nie wyrobiła się na zakręcie, gdzie akurat szłam po chodniku. Całe szczęście, że odskoczyłam w bok, bo dostałabym tyłem samochodu.
Inna sytuacja. W Siedlcach, wieczorem jakaś dziewczyna szła po pasach. Jeden samochód zatrzymał się, drugi za to tak ją potrącił, że przeleciała przez niego. Leżała na drodze, a tu nadjeżdża drugi samochód, przejechał po niej, na dodatek przyczepiła się do niego ubraniem i ciągnął ją jeszcze przez kilka metrów. Przeżyła.
|
|
#2997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2998 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze naszczęście, bo wczoraj panował tu gigantyczny nieład, więc nie zaprzeczając Waszym telepatycznym zdolnościom , coś bym sobie pewnie po drodze do sypialni skręciła.Cytat:
Sorry za tyle pytań Wrodzona ciekawość Ale jak nie chcesz o tym pisać, to nic nie piszCytat:
Miałam od dziś sobie do herbaty dodwać, ale zapomniałam kupić![]() Cytat:
Mi ta ziemniaczanka zupełnie nie pasujeCytat:
A wiem, że twarożek jest w kefirku i jeszcze w realu. I pomyśleć , że kiedyś byłam zdolna poświęcić te kilka godzin w ciągu dnia, żeby dostać się do reala (który mam na końcu świata) tylko po to, żeby twarożek kupić Nie martw się wiem co czujesz - ja jestem najstarsza, a mam sporo młodszego rodzeństwa i pytania dotyczące mojego zamążpójścia są standardem Ale ja się tak łatwo nie dam![]() A co do ósemek to powinnam je wyrwać, ponieważ mam bardzo rozszerzoną szczęke i dużo zębów i te ósemki nie mają już miejsca żeby wyjśc i istnieje prawdopodobieństwo, że one siłą będą chciały się wydostać z dziąseł i mi pozostałe zęby pokrzywią Ja jestem po dwóch latach noszenia aparatu stałego (już zdjęty) i jak pomyśle, że te ósemki mogłyby wszystko zniszczyć...ograniczenie emotków, więc ciąg dalszy nastąpi |
|||||
|
|
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten samochód to samochód moich marzeń ale mnie nie stac, a nawet jesli byloby mnie stac to i tak bym go nie kupiła - chyba nigdy bym z niego nie wysiadła bo bałabym sie ze mi go gwizdną jakbym miała taką hondę to bym w niej mieszkała ale chyba nie chciałabym mieć automatu - mnie sie podoba zmienianie biegów, przynajmniej ja lubie to robić - na coraz wyższe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po prostu musiałam zmienic dietę zeby potem nie miec problemów ze zdrowiem bo zapowiadało się nieciekawie. mnie nic nie boli ale lekarka powiedziała, ze teraz nie musi ale kiedys moge miec powazne problemy z ukł pokarmowym jesli będę tak jesć nadal. Wiec wziełam sie za siebie a te ojawy to nie dotyczą jakiejs choroby tylko ogólnego funkcjonowania mojego organizmu, po prostu róznie reaguje on na rozne rzeczy, nie zawsze tak jak powinien i okazało się ze moj sposob odzywiania ma na to duzy wpływ. po prostu nie wszystko wolno mi jesc, choc oczywiscie jak cos takiego zjem czasami to nic sie nie stanie i tyle
|
|||
|
|
|
|
#3000 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet na początku byłam optymistycznie do tego nastawiona, myślałam sobie jak mus to mus, może nie będzie aż tak źle. Po około 30 minutach zagłębiania się w różne fora internetowe i czytania na temat zabiegu stwierdziłam, że nigdy w życiu żadnego łyżeczkowania nie będzie. Rozmawiałam z moją dentystką i mówiła, że tydzień urlopu po zabiegu jak najbardziej wskazany - ehhh to o czymś świadczy ![]() Cytat:
Cytat:
Na fotkach wyglądają wprost bajecznieIstny koszmar mieszkać z takimi sąsiadami. Dobrze, że niedługo się wyprowadzasz ![]() Cytat:
no i ogólnie jak lubisz kontakt z ludzmi i nawijanie przez kilka godzin o tym samym to polecam Ogólnie wydaje mi się, że praca jako hostessa jest bardziej ciekawym doświadczeniem niż rozdawanie ulotek. No i nie przejmuj się tak tą mini, bo ona jest ostatnią rzeczą na jaką ktoś zwróci uwage podczas robienia zakupów - wierz mi Cytat:
Moja koleżanka straciła chłopaka z którym była dobre kilka lat (taka miłość już na całe życie). W sumie sam wypadek może nie był jakiś mega groźny, ale w szpitalu źle się nim "zaopiekowali" i zmarł. Sprawca wypadku do tej pory nie został ukarany (6-7 lat temu miał miejsce wypadek) z powodu powiązań z policją Lekarz także nie poniósł żadnych konsekwencji.Cytat:
To musiałbyć jakiś cud, że przeżyła to wszystko.
|
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

wiem, co czujesz i czemu się nie decydujesz. Łączę się z Tobą.

Chociaż mnie sama skrobia odpowiada

boze, no i co ja mam zrobic?

Wrodzona ciekawość