Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-25, 19:49   #1891
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ja też zawsze chodziłam na NFZ.

I nawet miesiąc przed świętami chciałam się zapisać i mówie: że chce się zapisać do kogoś na pierwszy wolny termin
- ona na to: wtorek (a był poniedziałek)
- a ja na to: za miesiąc czy w przyszłym tygodniu
- a ona, że już jutro

Aż mi mowe odebrało

to czemuż prywatnie idziesz

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:53   #1892
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Tak w H&M
to w takim razie na pewno mam taką samą, tyle, że brązową (też chciałam czarną, ale stwierdziłam, że stanowczo za dużo mam czarnego w szafie)

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

od razu mi raźniej O 15 będę kciukować
w Twoich kciukach moja jedyna nadzieja na zaliczenie nie żartuję, nie jest aż tak źle, ale dobrze też nie jest z moim stanem wiedzy
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:54   #1893
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:

to czemuż prywatnie idziesz
Bo siostra poszła prywatnie i jest gigantyczna różnica, a ja chodze na NFZ i tak chodzę już kilka lat

Wejde sobie bezczelnie na profil Jowitki i powysyłam Wam Małgosiu, Martynko zaproszenia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:55   #1894
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Matko mam w domu pracownie krawiecką. Zweżają mi spodnie. Narazie TYLKO 15 par.
Ile ty masz spodni... Moge moje podrzucic?

Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
Siemano kotki

Wpadam na Wizaż tylko na minutke, bo wola mnie szkic weglem na Historie Sztuki :/ Tiaaa... jak ja luuubie bazgrac po kartce :/

Baby, mi tam nawet przy zaparciach by "Kret" do przeczysczania zlewu nie pomogl :/ Xenny polknelam 4 tabletki i nic. Na szczescie po jakims czasie samo samo ruszylo, a tez mialam okropne problemy z wyproznianiem...

Marga, witamy serdecznie A co do Wakacji to napewno swietnie bedziesz sie bawic we Francji, Bułgaria tez niczego sobie. Odradzam jednak Chorwacje... Plaże kamieniste, niektore z czarnego "żwiru". Niezyt zachecajacy widok, a o lezeniu plackiem mozna zapomniec, bo trzeba miec materac pod tylek.
Ja w tym roku wybieram sie z rodzicielka do Hurghady w Egipcie. Chcemy zrobic sobie takie wakacje zycia

Madame, Schism, co do trampek to juz od dawna czaje sie na conversa Chuck Taylor All Star, jednak narazie musze wynosic moje klasyczne czarne diversy ^^

Nooo juz po fryzjerze. Jest dobrze, aczkolwiek moglo byc lepeij. Tym razem obylo sie bez nieprzyjemnosci nie wliczajac tego ze baba mi prawie brwi obciela... Na szczescie sie odsunelam w pore Zdjecie bedzie juto, bo aparat sie wyczerpal

Lece dokonczyc szkic.
Milego wieczoru dziewuszki
Cya
Czekamy na zdjecie A co to za szkic?

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Ja też już wysłałam, po raz drugi A co zaczęłaś tańczyć ? :P
przyjete Na razie Hot latino i crazy dance czasami pojde na salse ale kusi mnie jeszcze samba

Cytat:
Hę,wiedziałam
Sliczne buciki

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
a co tańczysz ? I ile masz lat jeśli możesz zdradzić ?
Niedlugo 18 bedzie

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:56   #1895
agness51
Zakorzenienie

Witam Słoneczka

Ale żeście napisały aż nie mam sił nadrabiać miałam zalatany dzień najpierw poszłam z mamą rano do lekarza,ale mnie nie przyjęła,bo nie miałam numerka potem byłam u przyjaciółki na filmie,oglądałyśmy '50 pierwszych randek' z Drew Barrymore,a potem widziałam się z TŻ-tem doszło do małej kłótni,ja w niczym nie zawiniłam,TŻ mnie troszeczkę zawiódł w pewnej sprawie,no ale już jest ok na szczęście

Nefre - Współczuję,że TŻ wyjechał,ale mam nadzieję,że wkrótce się zobaczycie
Smakmalin - Witam na Plotkowym

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:56   #1896
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość

przyjete Na razie Hot latino i crazy dance czasami pojde na salse ale kusi mnie jeszcze samba
Ja kobieto marzę o nauce samby i salsy

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:59   #1897
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Wejde sobie bezczelnie na profil Jowitki i powysyłam Wam Małgosiu, Martynko zaproszenia
ooo ja też tak zrobię

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 20:06   #1898
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
to w takim razie na pewno mam taką samą, tyle, że brązową (też chciałam czarną, ale stwierdziłam, że stanowczo za dużo mam czarnego w szafie)

w Twoich kciukach moja jedyna nadzieja na zaliczenie nie żartuję, nie jest aż tak źle, ale dobrze też nie jest z moim stanem wiedzy
Ja też chętnie potrzymam.

Cytat:
Bo siostra poszła prywatnie i jest gigantyczna różnica, a ja chodze na NFZ i tak chodzę już kilka lat

Wejdź, wejdź, domyślam się, że Ty to Emilka ?

Cytat:

O to całkiem ciekawe style sobie wybrałaś .

Cytat:
a co tańczysz ? I ile masz lat jeśli możesz zdradzić ?

śliczne zakupy kurteczka mi się bardzo podoba

Fajnie brzmi a skąd wiesz o tym obozie ? Chciałabym na taki pojechać
A Ty ile masz lat jeśli możesz zdradzić ?
A wiem od nich od innych osób, które nie mogą żyć bez tańca Kolega mnie ciągnie, żebym pojechała i mi kilka razy dziennie opowiada jakby było fajnie i w ogóle..

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

ano niewiele - mnie lenistwo zawsze jest w stanie uszczęśliwić
A zajęcia to zagraniczne systemy medialne - studiuję dziennikarstwo

Marga, Smak6malin - juz Was mam na n-k
Nie musze dodawać, że śliczne imiona i śliczne Wy same, bo to już tradycja u Wizażanek
Mhmhmh.. dziennikarstwo, może także w przyszłości będę studiować dziennikarstwo Co do lenistwa - nie jesteś sama, zapewne lenistwo uszczęśliwiło niejedną osobę
I vice versa, tak oczywiście - tradycja

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:08   #1899
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam Słoneczka

Ale żeście napisały aż nie mam sił nadrabiać miałam zalatany dzień najpierw poszłam z mamą rano do lekarza,ale mnie nie przyjęła,bo nie miałam numerka potem byłam u przyjaciółki na filmie,oglądałyśmy '50 pierwszych randek' z Drew Barrymore,a potem widziałam się z TŻ-tem doszło do małej kłótni,ja w niczym nie zawiniłam,TŻ mnie troszeczkę zawiódł w pewnej sprawie,no ale już jest ok na szczęście

Nefre - Współczuję,że TŻ wyjechał,ale mam nadzieję,że wkrótce się zobaczycie
Smakmalin - Witam na Plotkowym
Witam Tak na marginesie to mówcie mi Martyk, Tynka, Marty
I co podobał Ci się film ?

Stary 2008-03-25, 20:09   #1900
Black-lulu
Rozeznanie

Nooo dobra jeszcze na chwile wejde, a pozniej popracuje jeszcze troche nad tym szkicem. Doszlam jednak do wniosku ze go juto nie oddam bo mi sie zwyczajnie nie chce. Powiem babce od HS-u, ze wyjechalam na swieta i wrocilam dopiero wczoraj (dzisiaj) wieczorem Zeby poczula moja skruche pokaze jej zaczety rysunek
Haha Mam nadzieje ze sie nie zorientuje ze cos krece bo juz kiedys nie oddalam eseju o Rubensie, bo powiedzialam ze skonczym mi sie tusz w drukarce

Marga, szkic mial byc na temat "Wplyw baroku na styl i architekture mojego miasta". To jest forma takiego zaliczenia kwartalnego. Chodze do gimnazjum profilowanego i tu sa takie wlasnie rzeczy ehh...

Lolcia, szaleje za Twoim plaszczykiem. Niestety u mnie w Lesznie nie ma H&M a nie mam czasu i pieniedzy na wyjazd do Poznania albo Wroclawia W kazdym razie piekny Buciki W sam raz na kazda okazje, funkcjonalne (mam podobne tylko ze z bardziej zaokraglonym noskiem - kupilam na wesele kuzyna).

A co do tanca to u mnie z tym niestety kiepsko... Nigdy nie umialam tanczyc, a zawsze bardzo chcialam. 2 razy zapisywalam sie na zajecia ale zawsze po pierwszym treningu dawalam za wygrana i nie przychodzilam na nastepny. Dosyc szybko sie zniechecam i jezeli cos tylko mi nie wyjdzie przestaje to robic. U sialalala mam dwie lewe nogi

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:11   #1901
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Tak na marginesie to mówcie mi Martyk, Tynka, Marty
I co podobał Ci się film ?
Okey,zapamiętam
A film fajny,już go 2raz oglądałam

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 20:12   #1902
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

A Ty ile masz lat jeśli możesz zdradzić ?
A wiem od nich od innych osób, które nie mogą żyć bez tańca Kolega mnie ciągnie, żebym pojechała i mi kilka razy dziennie opowiada jakby było fajnie i w ogóle..
ja mam 15 kurcze marzy mi się taki wyjazd, ale niestety to tylko marzenia ale marzenia też się spełniają co nie tylko trzeba w nie wierzyć xD

29.09
0/3,3
Stary 2008-03-25, 20:14   #1903
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Okey,zapamiętam
A film fajny,już go 2raz oglądałam
No ja też już go oglądałam, uwielbiam komedie romantyczne . Widzę, że nie jestem sama jeśli chodzi o oglądanie co niektórych filmów, te moje ulubione oglądałam nawet po 10 razy.

Stary 2008-03-25, 20:15   #1904
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam 15 kurcze marzy mi się taki wyjazd, ale niestety to tylko marzenia ale marzenia też się spełniają co nie tylko trzeba w nie wierzyć xD
Czemu tylko marzenia Oczywiście, że się spełniają :P W końcu to możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest cudowne

Która to Anita, bo kurczę się trochę już zamieszałam na tej naszej-klasie.

Stary 2008-03-25, 20:16   #1905
winyl
Zakorzenienie

Patrząc tam na górę, widzę jakiś temacik o badaniach ... Nie wiecie cóż za badania należy zrobić u lekarza rodzinnego do karty zdrowia w liceum? Chodzi o to, że pielęgniarka ważyła, mierzyła itd, wychowawca wpisywał swoje opinie, rodzice też cośtam mają wpisać i potem mamy iść do lekarza na badania i za bardzo nie wiem, czego się mogę spodziewać?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:16   #1906
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Dzienikarstwo juz mniej mnie ciagnie, bardziej psychologia ale nie bylo takiego profilu...
Dziewczynki dziekuje ze wszystkie zaproszenia Musze sobie wiele informacji przyswoic, nie wiem jak ja was wszystkie spamietam
Na dzisiaj zegnam sie juz, milego wieczorku

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:17   #1907
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też już go oglądałam, uwielbiam komedie romantyczne . Widzę, że nie jestem sama jeśli chodzi o oglądanie co niektórych filmów, te moje ulubione oglądałam nawet po 10 razy.
Dokładnie jeśli coś mi się spodoba,to mogę obejrzeć kilka razy oczywiście w jakimś odstępie czasowym tylko szkoda,że główna bohaterka jednak nie wyzdrowiała z tą pamięcią

Stary 2008-03-25, 20:20   #1908
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzienikarstwo juz mniej mnie ciagnie, bardziej psychologia ale nie bylo takiego profilu...
Dziewczynki dziekuje ze wszystkie zaproszenia Musze sobie wiele informacji przyswoic, nie wiem jak ja was wszystkie spamietam
Na dzisiaj zegnam sie juz, milego wieczorku
Gdzie nie ma takiego profilu? Mnie też nawet ciągnie do psychologii, ale nie wiem czy chcę kontynuować tradycję rodzinną. Wzajemnie

Cytat:
Dokładnie jeśli coś mi się spodoba,to mogę obejrzeć kilka razy oczywiście w jakimś odstępie czasowym tylko szkoda,że główna bohaterka jednak nie wyzdrowiała z tą pamięcią
No ja też :P Czasami nawet oglądam tylko poszczególne sceny w moich ulubionych filmach, teraz taki wysyp tych polskich komedii romantycznych w kinach, że nie wiem na co mam iść

Stary 2008-03-25, 20:23   #1909
agness51
Zakorzenienie

Cytat:

No ja też :P Czasami nawet oglądam tylko poszczególne sceny w moich ulubionych filmach, teraz taki wysyp tych polskich komedii romantycznych w kinach, że nie wiem na co mam iść
Też mam dylemat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 20:24   #1910
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
ooo ja też tak zrobię
Papuga

Cytat:
Wejdź, wejdź, domyślam się, że Ty to Emilka ?
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:33   #1911
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Która to Anita, bo kurczę się trochę już zamieszałam na tej naszej-klasie.
ja
Stary 2008-03-25, 20:38   #1912
tamonita
Zakorzenienie

nie było mnie może troszke ponad 2 godziny, a tu prawie dwie strony nie jestem w staine nadrobic wszystkiego

Cytat:
A co Wy tu tak wakacyjnie?.Ja planuje pojechać na wakacje z moim Skarbem do Kołobrzegu,tydzień spędzę z koleżanką w Płocku u jej babci,tydzień z koleżanką w limanowej u jej rodziny i być może miesiąc w Niemczech u cioci.

Zrobiło mi się lepiej i postanowiłam wybrać się na zakupy,kolekcja powiększyła mi się o kolejną parę szpilek i kurteczkę wiosenną
Rodzice puszczą Cię samą z TŻ do Kołobrzego ? I nie będą mieli... brudnych myśli ?
Kurteczka super, zresztą szpile teeż

Cytat:
A co ta xenna ma w składzie Ja zawsze jak do domu wróce to mnie siłą dokarmiają i mam takie bóle żołądka, że cały czas tylko z miętą chodzę i jakieś tabletki na zgage łykam
Kotek Xenna to w sumie same zioła. Są tablety i herbatka, ja niestety mam tylko herbate. Ale ona nie jest na żoładek, a na brzuch... na kłopoty w wypróżnianiu się

Coś widziała, ze pisałyscie o tańczu... jejku ja uwielbiam dance, dance Mój żywioł.. Niestety ostatnio przez chorobę troszke go zaniedbałam, straciłam na niego ochotę, ale powracam do przeszłosci i coraz częściej się 'wyginam" i powiem szczerze, że słyszzałam, ze umiem tańczyć tak mówią, ale ja tam im nie wierzeee..

Ja także witam nowe plotkary i zastanawiam się czemu nie mam Was na n-k ?? Skoro pozostale Dziewczyny Was mają to też chce
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:39   #1913
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mam dylemat
No ja właśnie też. Może któraś oglądała : Rozmowy nocą, Mała wielka miłość, Nie kłam kochanie, Ps Kocham Cię i mogłaby się wypowiedzieć ?

Cytat:
ja
No tak właśnie myślałam.

Stary 2008-03-25, 20:39   #1914
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jaaaak Wy bazgrolicie! Z prędkością swiatła;D

Marty - ten obóz brzmi cholernie ciekawie, sama bym na takie coś pojechała. Kto wie.. może gdyby udało mi się fundusze uzbierać..
Lolcia - ja chcę taką kurtkę A buciki najs ;D
Milka - chodzisz długo do dermatologa? Powiedz mi, daje CI to coś? Nigdy nie byłam, a chciałabym się wybrac w końcu..
Marga- gdybym ja miała podtrzymywac tradycje rodzinną tpo musiałabym zdawac fizykę na maturze A ja urodzona humanistka XD
Agness- za 31 dni znow go zobaczę

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:41   #1915
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
nie było mnie może troszke ponad 2 godziny, a tu prawie dwie strony nie jestem w staine nadrobic wszystkiego

Rodzice puszczą Cię samą z TŻ do Kołobrzego ? I nie będą mieli... brudnych myśli ?
Kurteczka super, zresztą szpile teeż

Kotek Xenna to w sumie same zioła. Są tablety i herbatka, ja niestety mam tylko herbate. Ale ona nie jest na żoładek, a na brzuch... na kłopoty w wypróżnianiu się

Coś widziała, ze pisałyscie o tańczu... jejku ja uwielbiam dance, dance Mój żywioł.. Niestety ostatnio przez chorobę troszke go zaniedbałam, straciłam na niego ochotę, ale powracam do przeszłosci i coraz częściej się 'wyginam" i powiem szczerze, że słyszzałam, ze umiem tańczyć tak mówią, ale ja tam im nie wierzeee..

Ja także witam nowe plotkary i zastanawiam się czemu nie mam Was na n-k ?? Skoro pozostale Dziewczyny Was mają to też chce
Witam, witam :P Ile już tańczysz :P ?

Stary 2008-03-25, 20:43   #1916
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jaaaak Wy bazgrolicie! Z prędkością swiatła;D

Marty - ten obóz brzmi cholernie ciekawie, sama bym na takie coś pojechała. Kto wie.. może gdyby udało mi się fundusze uzbierać..
Lolcia - ja chcę taką kurtkę A buciki najs ;D
Milka - chodzisz długo do dermatologa? Powiedz mi, daje CI to coś? Nigdy nie byłam, a chciałabym się wybrac w końcu..
Marga- gdybym ja miała podtrzymywac tradycje rodzinną tpo musiałabym zdawac fizykę na maturze A ja urodzona humanistka XD
Agness- za 31 dni znow go zobaczę
No obóz naprawdę brzmi zachęcająco i coś mi się wydaję, że się na niego wybiorę No zbieraj, zbieraj to może się spotkamy Z tą tradycją rodzinną to chyba miało być do mnie bo ja o tym pisałam oj fizyka - głowa mnie boli jak słyszę/ czytam to słowo tak samo jak Ty jestem humanistką .
Co do tych 31 dni to współczuję .

Stary 2008-03-25, 20:47   #1917
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Witam, witam :P Ile już tańczysz :P ?
Ale ja tańcze, bo lubie, a nie gdzies lub po coś. Tańcze odkąd nauczyłam się chodzić o !
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 20:47   #1918
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Marty
już tak Was tutaj dużo, ze się gubię ;D

Ahh
widze, ze plotkowy ma rozkwit maksymalny

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:48   #1919
orzeszek01
Zakorzenienie

Jestem Dziewczynki
Aleście naskrobały ranyściewy

Na początek bo zapomne,Lolcia Ty sie wybierasz do limanowej w wakacje? do limanowej mam20 minut busem

No wiec wyjaśniło sie o co chodzilo TZ -towi.W zyciu bym nie pomyślała ze to o to sie bedzie boczył.
Wczoraj na imprezie byłam ubrana w czarne szpilki kozaki, i kiedy tańczyłam z TZ tem, to on jakos za mna stał a ja jakos niefortunnie podniosłam noge do góry i opuszczając ją na dół rozerwałam mu spodnie bo mój obcas kozaków trafił w jego dziure w dzinsach..To były jego ulubione dzinsy i o to sie złoscił.
O mało sie nie przewróciłam potem na parkiecie jak sie o niego zahaczyłam.. No i po calym dniu( całym męczeniu Go zeby mi łaskawie powiedział o co chodzi...) sie dowiedziałąm ze napewno jego najlepszy kolega mi sie podoba a jak z nim wczoraj gadałam to sie uśmiechałam
poza tym jedna dziewczyna( tak nawiasem obecna dziewczyna chłopaka który do mnie kiedys zarywał ze sie tak wyraze) nagaduje do mojej bliskiej kolezanki jakies dyrdymały. np do mojej kolezanki z tekstem ze "Ciebie to lubie ale tej twojej kolezanki to nie. A za co? "A za wygląd" Albo ta dziewczyna mówi do mojej kolezanki "Musisz to ścierpieć ze ja jej nienawidze" tzn mnie nienawidzi (a moja kolezanka z otwartą buzią na nia patrzy oczy jak 5złotych i śmiech Boziu..

Ogólnie to dzień był nawet miły.Spędziłam cały z Tztem
Zrobiliśmy razem obiad, byliśmy u niego potem u mnie potem u niego,uprałam mu sweterek. zrobiłam kolacje(warzywa z jogurtem.Tz marudzi bo nie chce isc jutro do szkoły Ja jutro jade w Krk do psycholog;/
Kurcze Dziewczynki tak sie zastanawiam, odkupic TZ te spodnie? troche mi głupio...

Cos o tańcu pisałyście widzę
Taniec...lubie lubie lubie
marzy mi sie nauczyc hip hopu albo tańća brzucha
Lubie tańczyć, zawsze jak sie czymś zdenerwuje np włączam, muzyke i tańcze,to mi sie pozwala wyładować.
Profesjonalnie tańćzyć nie umiem, ale ponoć nie jest ze mną tak żle

Dobranoc Dziewczynki

Tak sobie przypomniałam ze nic sie nie uczyłam jeszcze...
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:49   #1920
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
No obóz naprawdę brzmi zachęcająco i coś mi się wydaję, że się na niego wybiorę No zbieraj, zbieraj to może się spotkamy Z tą tradycją rodzinną to chyba miało być do mnie bo ja o tym pisałam oj fizyka - głowa mnie boli jak słyszę/ czytam to słowo tak samo jak Ty jestem humanistką .
Co do tych 31 dni to współczuję .
też chce na ten obóz widzę że tu prawie wszystkie plotkary roztańczone są tylko ja coraz bardziej zaczynam żałować, że z tego zrezygnowałam

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ale ja tańcze, bo lubie, a nie gdzies lub po coś. Tańcze odkąd nauczyłam się chodzić o !
Jasne tak najlepiej ja tańczę dla siebie bo uwielbiam tańczyć i nie obchodzi mnie to czy to komuś się podoba czy nie

29.09
0/3,3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości