|
|
#4711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Jasny i zółty jest z Loreal True Match. On chyba najmożliwszy z drogerii, ludzie lubio i chwalo, ale dla mnie za słabe krycie, za suche wykończenie, i kolor nie rozjaśniał mi wystarczająco. ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie Prolongwear ściągał i wysuszał tak, jakby mi tynkiem przejechali, mimo nawilżania skóry pod. Mało tego, on słabo krył, znaczy się moje "obszary" Cytat:
Morze, tak za nim tęsknię. Zawsze poprawia mi nastrój. A teraz mam tak podły, że tylko się spsikam czymś odurzającym, może Visa? i przeczekam. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Zdradzisz jaka maska? I jak wypadła?
|
|||||
|
|
|
#4712 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ej, opowiadaj, jak to się robi?? Raz piłam, śmieszne takie ![]() Właśnie zostałam wykopana ze sklepu do apteki, skutkiem czego, jestem naszprycowana Tabcinem i śmierdzę Vicks VapuRub... Zapisz
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kremu z groszku to ja zrobiłam dokładnie wg tego przepisu, i chyba taki lubię najbardziej. A kalarepę zjadłam osobno
https://zakochanewzupach.pl/zupa-kre...i-zielono-mi/#
|
|
|
|
#4714 | |||||
|
BAN stały
|
Po czym masz?
Opowiadaj! Cytat:
napisane, to przecież jasne, że nikomu nie chciałoby się dwóch osobnych obiadów gotować (nawet mnie, choć gotowanie uwielbiam) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak serio, to mam identycznie - jeziora, lasy i pagórki --- Wykończę się przez Kajetana Zniknął na dobre 4 godziny, a ty szukaj kotha i się martw...
|
|||||
|
|
|
#4715 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A który Ty byś poleciła z obojętnej półki cenowej? Dla mnie nie musi mocno kryć, ma być lekki, nie wysuszać i nie włazić w zmarchy. I nie błyszczeć/tłuścić, mile widziane satynowe wykończenie.
|
|
|
|
|
#4716 | |
|
|
Cytat:
Zabrali mi prawdziwy internet Dramat, trzeba się za robotę zabrać w tej sytuacji...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Albo nie, zadzwonię sobie do Mamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4717 | |
|
BAN stały
|
Tak, zjawił się wędrowniczek jakby nigdy nic!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
na dziś ta: http://www.rossmann.pl/Produkt/Essen...singOpinonsDiv
na razie obiecująco, ale jeszcze nie doschły ![]() myślę jeszcze o john frieda po zimowych szaleństwach mam tak puszące, rozdwojone i łamliwe siano, że cięcie konieczne. i jeszcze czaję się na alternę wiem że się gotuje aż zamieni w galaretę i dosmacza w jakimś syropie białą mam, a chciałabym czarne kulki ![]() na prochach wręcz pięknie jest ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- prupki kremów phenome 9szt za 1zł, przesył zwykłym listem 3zł Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-25 o 15:39 |
|
|
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby taki jak piszesz jest ten Rimmel Match Prefection co go mam, ale odcienia jasnego nie znajdziesz. Tego Narsa "osobiście" nie znam, możesz przetestować w Sepho, jak się nie boisz, ja na okolice oczu bym się bała testerów. Jeszcze takich co to patyczek do środka z powrotem a nie tubka Nars słynie z krycia właśnie. I trwałości. To na pewno. YT mawia, że Lancome coś tam cos tam, czarna tubka. http://www.iperfumy.pl/lancome/effac...u/?item=400919---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
U mnie caviary się nie sprawdzają, to proteiny tak? Jaka ona w składzie jest, głównie proteinowa? Obecnie działają u mnie tylko i wyłącznie emolientowe. |
||
|
|
|
#4720 |
|
BAN stały
|
Znad spaghetti
To pewnie ten haj, o którym pisała Szatą! ![]() --- Pamiętacie historię o kocie spod Żabki? Mama zgadała się dzisiaj ze swoją znajomą i okazało się, że to jej mama była. Kupiła mu całą wyprawkę, a na drugi dzień łobuz uciekł przez balkon do swoich kumpli (kręci się po osiedlu podobno, dokarmiany wraz z resztą kothów przez różne osoby)
|
|
|
|
#4721 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja tez nie wiem, poza tym ze niektórzy przesadzają na maxa w jedna i druga strone. U mnie było jak pisałam, nic nie gubiłam, zadnego gubienia rzes nie miałam. Czemu sobie swoich bryli nie kupisz albo soczewek? ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|
#4722 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Póki co zaintrygowało mnie Shiseido Eye Zone. Miał ktoś i odradza? ![]() Bo jakoś kurczę, jak czytam, że coś dobrze kryje, to zaczynam się bać maski pod oczami. Ja w ogóle mam problem z mocnym kryciem, zaraz widzę sztuczność i wszystkie defekty skóry. |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie poklikałam jakieś tanie Hean i wbrew rozsądkowi ten nieszczęsny Catrice Liquid camouflage. Desperacja. Nawet na Minty shop, gdzie rzekomo taki wybór firm, mały wybór produktów, co ciekawsze niedostępne. Nyxa chciałam - nie mieli. ![]() Ale kupowałam też Annabelsy kryjące, bo nie jestem w stanie na siebie patrzeć. Czas paszteta nadejszedł był.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-25 o 18:18 |
|
|
|
|
#4724 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Hean dobrze wspominam. Ale potem zachciało mi się czegoś z wyższej półki i padło na MACa. Teraz dopadła mnie starość więc szukam czegoś jeszcze lepszego.3. w tym momencie polecam azjatycką pielęgnację! Zaiste sińce i zapadnięcia pod oczami znikają!
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Wpisz tu zomzing
|
czarne raczej nie wyjdzie, nawet jeśli ugotujesz w jagodach/jeżynach/winie. barwnik spożywczy?
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Mother of Cats
|
Macham znad pozbywania się kolejnej porcji gorączkowania w tym sezonie - tej zimy pobijam swoje rekordy
![]() Moja mi też! Tylko nie pamiętam okazji ![]() Cytat:
![]() Też mi się chce gdzieś pojechać - ale nad morze to może jak będzie ciut cieplej ![]() Cytat:
![]() ZapiszZapisz
|
||
|
|
|
#4727 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzisiaj z grubsza przejrzałam i wydaje mi sie ze warto, ale oczywiście jak zacznę czytać i skoncze to wtedy cos wiecej powiem
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Płucko mnie swędzi :kwaśny: a dopiero co byłam chora :-(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4729 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4730 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ZapiszZapiszZapisz
|
|||
|
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad Inki
Porzuciłam Anatola (a raczaj spiłam 100 torebek, które małż mi kupił, nie wiedząc, że Inka rządzi Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam - ledwo łażę po chłopie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4733 |
|
Piers do przodu
|
Spoo
po chłopie latam w galopie A u mnie rządzi Anatol jakoś wolę mocniejszy smak zbożówki
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#4735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w skład nie wnikałam jeszcze po wysuszeniu włosy dociążone, gładkie, sypkie i błyszczące odżywki już nie dawały rady, ani ruskie ani garniery jeszcze serum mi potrzebne i randka z nożyczkami Cytat:
ale myślałam, że Cie wysuszą Cytat:
![]() muszę kupić boba bomba czy tam popping boba Cytat:
dzięki Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-25 o 21:59 |
||||
|
|
|
#4736 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4737 |
|
|
Aż tak dobrze się rozmawia?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4739 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ma się te parę niewypałów na liście
|
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No taki jest plan B ale jeszcze chciałam sprawdzić w Rosie ten z Lirene No Dark Circles. Trochę róziowy Aaaaale sprawdzić chcę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

W każdym razie mam ochotę na coś nowego.
I jak wypadła?

Zniknął na dobre 4 godziny, a ty szukaj kotha i się martw...

Aaaaale sprawdzić chcę.