|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Moja mama też jest nauczycielką, pracuje w przedszkolu.
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Ja również jestem w trakcie studiów nauczycielskich- pedagogika
. Troszkę żałuje ze nie wybrałam fil. angielskiej ale zamierzam robić podyplomowe i związaną z tym specjalizacje. Wiem, ze po moich studiach będzie ciężko z pracą wiec nie wykluczam że zajmę sie czymś innym. Moim marzeniem również jest praca w przedszkolu . Mam nadzieje że sie uda.Co do koloru sukni to jeszcze nie wiem. Podobają mi sie zarówno białe jaki i ecru. Jestem ciemna blondynką. Mam niezłego stracha że w żadnej sie sobie nie spodobam lub żadna nie będzie pasować bo mam szerokie ramiona i duży biust a marzy mi sie serduszkowy dekolt . Nie chciałabym sukni szyć bo bałabym sie że końcowy efekt mi sie nie spodoba a będę musiała ja kupić. Rybulka dziękuje za link. Suknie piękne . Oto kilka tych, które mi sie spodobały.
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne sukieneckzi załaczyłaś. Ja w sumie jeszcze tak sie nie rozglądałam bo jest dużooo czasu, a wiem,że jak mi się jakaś spodoba to niekonieczniemuszę ja w niej ładnie wyglądać. Z tych co załączyłaś wszystkie są boskie
Ta trzecia też jest ładna, wygląda na taką zwiewną, taka inna ale podoba mi się też. No i wsumie to te dwie nabardziej Ja własnie nie wiem czy będe szyć cyz kupować. Masz rację szycie jest ryzykowne, ale zobaczy się jeszcze. |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi najbardziej podoba sie suknia z salonu U. Mateji.. 624b.jpg ale nie wiem czy ja wybiore.. bo jak bylam tam niedawno z kolezanka ktora chciala kupic sukienke to nas olano... nie wiem czy ze wzgledu na jej dredy (w innych salonach niebylo problemu - suknie juz na szczescie wybrala) czy na polityke firmy, ale poczulysmy sie tam dosc niemilo.. wiec nie wiem czy oszczedze sobie nerwow i niewybiore innej...
|
|
|
#1626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ! Jak zajrzę do salonu to przymierze zapewne wszystkie bo rzadko która mi sie nie podoba . Moja ulubiona to nr 619. Na razie góruje choć... widziałaś może nową kolekcje 2008? Jest przecudna!Ale przezywam...
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie umiejszajac kolekcji... suknie sa piekne i sama jestem zakochana w tej 624 ktora wyzej wkleilam.. i ciagle niezmiennie chce ja kupic jak niebedzie jej juz to jeszcze z 5 z nowej kolekcji mi sie podoba serio sa przepiekne...
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Chyba do łodzi mam najbliżej
. No faktycznie niezbyt miło sie zachowały. Ja bym chyba wyszła ale najpierw powiedziała kilka zdań. Albo po prostu nie zwracała uwagi na ich komentarze... Strasznie drażni mnie takie zachowanie. Atmosfera i obsługa w salonie to podstawa więc nie wiem czy bym była w stanie cokolwiek wybrać... Ja w razie czego też mam już z 5 faworytek z nowej kolekcji . Szkoda że zdjęcia są tak małe... niestety większych znaleźć nie mogłam .
|
|
#1629 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do wynajmu mieszkania, to jestem tego samego zdania. Po co płacić komuś obcemu kasę, jak można już za te pieniądze spłacać swój kredyt. No chyba, że ktoś chce wynajmować mieszkanie przez całe życie i tak mu wygodnie...Moja siostra po swoim ślubie wynajmowała mieszkanie przez 4 lata zanim kupili swoje własne i przez ten okres zapłacili komuś ponad 15 tys. Cytat:
|
||
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
pati 86 Ja również jestem w trakcie studiów nauczycielskich- pedagogika
. Troszkę żałuje ze nie wybrałam fil. angielskiej ale zamierzam robić podyplomowe i związaną z tym specjalizacje. Wiem, ze po moich studiach będzie ciężko z pracą wiec nie wykluczam że zajmę sie czymś innym. Moim marzeniem również jest praca w przedszkolu . Mam nadzieje że sie uda.Ten opis również dotyczy i mnie ja miałam iść na pedagogikę wczesnoszkolną z podstawami angielskiego ale niestety nie otworzyli tego kierunku A moja mama także pracuje w przedszkolu o czym i ja marzę. Widzę, że dużo jest nas ![]() Powiedzcie mi proszę, gdzie jest salon tej projektantki U. Mateji ? bo również zauroczyły mnie jej sukienki.
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zescie naskrobaly.
Nie mam kiedy tego przeczytac ![]() My z TZ to chyba pod kamerzyste i fotografa bedziemy wybierac termin slubu (i to raczej w sierpniu, bo okazuje sie, ze w lipcu moja rodzinka przyjechac nie bedzie mogla ):Zdjęcie001.jpgALe za to wiemy, ze koles na zarcie nam zalowac nie bedzie, wszyscy beda zadowoleni a i sciagac kasy z nas nie bedzie Zalatwi wszystko. Nas interesowac bedzie tylko alkohol. ![]() Ponoc ma to wygladac bardzo ladnie, bo to dworek ma byc. Chybaze slub wezmiemy w parafii TZ to wtedy trasa skroci sie o polowe. ![]() Wczoraj moja mama sie zdziwila, ze zamiast najpierw do ksiedza to my wperw sali szukamy i ze powinnam zroic odwrotnie. To jej wyjasnilam, ze dzis inne czasy i ze co z tego, ze najpierw pojde do ksiedza i u niego wszystko zalatwie jak sali pozniej nie znajde. Dogadala TZ, ze my tu planujemy a ona o zareczynach nie slyszala TZ jej odpowiedzial, ze ja powiedzialam, ze pierscionek tylko rok wazny. I po co ma kase wydawac. Lepiej raz zrobic zakup i miec z glowy. Ot 'menda'. TZ wyprowadza sie od matki do ojca. Ma juz jej dosc. Wczoraj i mnie chciala wkrecic w swoje gierki. Zastanawiamy sie, czy wogole ja zaprosic na wesele, bo jesli ma odstawiac nam 'cyrki' to chyba wolimy by przy tak waznym dla nas dniu jej tam nie bylo. Ale z drugiej strony, zeby matki nie zaprosic? Jakaby ne byla to matka to zawsze matka... Jesli sprawa sie zakonczy w sadzie pomyslnie dla ojca tz to po jej zakonczeniu ojciec TZ idzie zalatwiac wszelkie pozwolenia i pojdzie do architekta by zrobil nam plan wymarzonego domku. W zamian prosze bys i Ty trzymala za nasz plan kciuki ![]()
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Hej ho, hej ho na wizaż by się szło
![]() cześć dziewczyny, zajrzałam do was wczoraj i przez te półtorej tygodnia sie nieźle rozpędziłyście. Dopiero teraz skończyłam was czytać. Udało mi sie zdać ten egzamin magisterski! Jestem teraz wolna i mam więcej czasu na zajęcie się ślubem i TŻ ![]() Witam wszystkie nowe panny młode. |
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witaj w naszym gronie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko, że trzeba pamiętać, że życie to nie tylko praca i studia... Bo przecież jeszcze TŻ, rodzina, znajomi. Na pewno musiałabyś rozważyć wszystkie za i przeciwCytat:
![]() My dziś zarezerwowaliśmy sobie fotografa . Zapłaciliśmy 100 złotych zaliczki. To stronka: www.foto-jedynak.pl
|
||||
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem nauczycielką uczę angielskiego, teraz się uzupełniam, ale nie wiem czy zostanę w tej pracy. Tylko, że jest jeden problem. U mnie w mieście nie ma za bardzo miejsc pracy więc trzymam się tej pracy póki mogę, ale jak mi się trfi lepsza praca to sie nawet nie bede zastanawiałaCytat:
|
||
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na naszej sali ma byc organizowany sylwek i to ponoc z niezla pompa Ponoc kominek bedzie na sali.
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pwiedzcie mi cyz wy naprawde juz przeglądacie sukeinki
bo ja chyba cos sie nie staram wogóle bo wyszlam z inincjatywy ze jak nie przymierze to nie mam sie co napalać ale widzę ze suknie ktore załączyłyscie są cudowne!! Te suknie Urszuli Mateji są drogie?jak mniej wiecej przedstawiaja sie cenowo normalnie trafiłyscie w mój gust, cos pieknego Pati86 ta suknia jest cudowna która załaczyłas no i martuchy tez zaraz włażę na neta i szukam stronki i bede przegladacwiecie co jakby ktoś mi nie pozwolił dotykać to miałabym go głęboko w dupie:P bo przeciez trzeba obejrzeć dotknąć no i przede wszystkim tez przymierzyć jakbym sie wsciekła to awanturke bym zrobiła sprzedawczyni ale kit z nimi trzeba z nimi walczyc Pozdrowionka |
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
juz podpatrzyłam ta stronkę
ogólnie jest bardzo duzo które mi sie spodobały.Tu jest kilka,które najbardziej
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
mnie niestety nie przypadly suknie tej pani do gustu
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, gusta nie podlegają dyskusji
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
Dokładną datę macie już wybraną?Cytat:
Dużo spraw już macie załatwionych Warto jednak rozejrzeć się za fotografem ,choćby orientacyjnieCytat:
To moje największe marzenie zawodowe, niestety nie mam wykształcenia typowo przedszkolnego, robię licencjat z op.-wych., a na 2 stopień chcę wybrać ped.przedszkolną i wczesnoszkolną, chociaż teraz strasznie ciężko dostać pracę w przedszkolu, no ale nie poddam się i będę się straćCytat:
albo możesz popołudniami prowadzić jakieś korki dla dzieciaków jakby w tej szkole językowej się nie udało
|
|||
|
|
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny doradźcie mi! Pewna kobitka na moim osiedlu sprzedaje suknie, bo widziałam właśnie jej ogłoszenie na allegro i mi się podoba jej welon, jest 3,5 metrowy o jakim marzę. Właściwie to 2 welony, krótki dwuwarstwowy i ten długi. Chodzi o to, że zawsze chciałam mgiełkę i bez obszyć, a ten ma żyłkę i chyba nie jest to mgiełka. Jak myślicie, czy można by w nim odciąć te brzegi, żeby był bez obszycia? Zastanawiam się czy go nie kupić, jeśli byłaby taka możliwość.
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mgr Alizot gratuluje super, że się obroniłaś
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-03-26 o 20:58 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się właśnie podobają takie dwuwarstwowe welony no ale wszystko zależy od sukienki, nie do każdej taki będzie pasował. Ale tak jak powiedziała baja zawsze możesz sprzedać
|
|
|
|
#1646 | |||
|
Raczkowanie
|
Ciesze że Ci sie podobają
. Ma sie ten gust... ![]() Cytat:
40-282 Katowice Salon "LORETTA" - Adres: 40-086 Katowice, ul. Sokolska 28 Salony współpracujące: http://www.modaslubna.pl/pracownia/salony.htm Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#1647 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a teraz robia ostatnie poprawki![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suknie to mi sie te podobaja z tych co wkleilyscie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7018708 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7020870 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1206536119 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7022970
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
ja w czerwcu bede miala pewnie obrone (chyba ze sie nie wyrobie ze wszytskim) a tez jestem na pedagogice : wczesna edukacja zintegrowana. pwoiem wam, ze wcale nie jest tak kolorowo z ta pracą. ja składałam juz podania i nigdzie nie ma miejsc, a ni w skzole ani w przedszkolu
wszedzie mówią, aby zostawic podanie i jak cos sie zmieni to odzdzwonią jesli ktos zajdzie w ciąze, czy bedzie miał inny przypadek losowy czyli cos czuje ze nic z tego nie wyjdzie, choc trzeba jeszcze czekac. najgorzej, ze te stare babki nie chcą isc na emeryture. kurcze by posżły i zwolniły juz miejsca dla mlodych
|
|
|
|
#1650 |
|
Rozeznanie
|
martucha84 ja mialam podobne dosiwadczenia w salonie agnes w chorzowie!! niedawno przyjechala do mnie moja przyjaciolka, bardzo rzadko sie widzimy i poszlysmy polazic po sklepach i przy okazji tez oglada;lysmy sukienki slubne
wchodizmy z kolezanka a pani łaskawie wyszla z zaplecza i w ogole potraktowala nas jak intruzów!! pierwsze co zapytala kiedy slub to powiedzialam ze w sierpniun<o rok nie pytala przeciez:P >. mialam ze soba zdjecie sukni i mowie ze szukam czgeos takiego a ta babka nawet na to nie spojrzala tylko walnela mi sterte katalogow i mowi "jak pani znajdzie to niech mnie pani zawola" i poszla na zaplecze pic kawe z kolezanka... no wiec siadla niczym nie zrażona i ogladamy... pani sie zjawila po 15 minutach i z pretensją w glosie "juz?"- myslalam ze ją walnę ale powiedzialam ze takk JUŻ, wyciagnela suknie i powiedziala ze mam sobie zdjac ubranie, wlazla do przebieralni i po prostu wtarmosila ta sukienke na mnie z zerem wyczucia!!!! a mam porownanie bo bylam w jeszcze 2 innych slaonach gdzie panie byly naprawde przemile i same mi mowily ze najlepiej rozne fasony poprzymeirzac zeby zobaczyc w czym mi dobrze, w jakim kolorze itp. wiec do agnes sie juz nie wybiore mimo, ze jedna sukienka bardzo mi sie spodobala.a co do mieszkania, to rodzice TŻ sie przeprowadzają i zostawią nam mieszkanie, co rpawda nie za duze bo 40m2 ale zawsze swoje i na poczatek to mysle jest nie najgorzej zwlaszcza obecnie keidy mieszkania sa tak drogie!! szczerze nie wyobrazam sobie mieszkania z tesciami bądź rodzicami i to nei dlatego ze sie nie mozemy z nimi dogadac ale juz sie dosyc nasluchalam od kolezanek ktore z rodzicami/tesciami sa w dobrych ukladach i niby jest wsyztsko ok ale marza zeby sie wyrwac!! bo rodzice/tesciowie sa tak mili i dobrzy i chca pomoc we wszytskim az do rpzesady, nawet sie poklocic nie mozna bo zaraz jest "a o co chodzi, a macie jakeis problemy? a moze Wam jakos pomoc?" i niby ludzie sa dorosli, po slubie i co z tego? i tak sie trzeba tlumaczyc jaks ie za pozno wroci, rodzice zawsze maja wszystko na oku wiec wcale nie trzeba sie z rodzicami/tesciami klocic zeby mieszkanie razem bylo uciazliwe:/
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Moja mama też jest nauczycielką, pracuje w przedszkolu.

. Troszkę żałuje ze nie wybrałam fil. angielskiej ale zamierzam robić podyplomowe i związaną z tym specjalizacje. Wiem, ze po moich studiach będzie ciężko z pracą wiec nie wykluczam że zajmę sie czymś innym. Moim marzeniem również jest praca w przedszkolu
. Mam nadzieje że sie uda.

Ta trzecia też jest ładna, wygląda na taką zwiewną, taka inna ale podoba mi się też. No i wsumie to te dwie nabardziej

Chybaze slub wezmiemy w parafii TZ to wtedy trasa skroci sie o polowe.
W zamian prosze bys i Ty trzymala za nasz plan kciuki