|
|
#4921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
No tak ale z drugiej strony to normalna bluzka nie opina ciała tak jak gorset w sukni ślubnej! tu jest szyty pod wymiar i nie ma prawa sie nic przesunąć!moja suknia ma odkryty tył tzn wiązanie i raczej nie mogę założyc stanika no chyba że taki z silikonowym tyłem,ale wydaje mi się że i tak byłoby widać...a mierzyłam ją już bez stanika pod spodem i ruszałam rękami specjalnie by sprawdzić czy nic sie "nie wydostanie" i było jak najbardziej ok
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
też mam większy biust i decydując sie na kupno konkretnej sukni wyznacznikiem było dla mnie to, czy da się pod nią ukryć stanik oraz żeby góra sukni była w miarę sztywna (mam całą sukienkę nie gorset) właśnie dlatego żeby nie krempować się przy tańczeniu i innych podskokach
. Dodatkowo zażyczyłam sobie doszycie ukośnych ramiączek, żeby mi trzymały biust![]() Może u Was da się coś pokombinować....
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś z ciekawości w H&M i chciałam kupić sobie jakąś bieliznę (nie na ślub, bo trochę za wcześnie). I co się okazuje? Że nie ma czegoś takiego, jak 70 C
Paranoja jakaś! Przecież to nie jest jakiś nadzwyczajny rozmiar.Stanik na ślub chyba na serio kupię przez internet. Patrzyłam dzisiaj też na biżuterię, w Bijou Brigitte. Nic mi się nie podobało - chcę mieć jakiś naszyjnik w kształcie "V" w kolorze srebrnym, najlepiej coś błyszczącego i do tego wiszące kolczyki. Odezwała się moja fotografka, możemy bez problemu zmienić umowę, ale musimy się znowu z nią spotkać
|
|
|
|
#4924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym zastanawiam się czy kupować welonw salonie czy np na allegro |
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też zastanawiam sie nad welonem z salonu. Problem w tym, że na Allegro jest mało "fasonów". W salonach mierzyłam już przeróżne welony - szersze, węższe, krótsze i dłuższe. Moim zdaniem lepiej jest dopasować welon do sukni i do kształtu twarzy |
|
|
|
|
#4926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Widzę, że nie jestem osamotniona jeśli chodzi o problem z bielizną. Jestem na etapie szukania odpowiedniego biustonosza do mojej sukni, tylko w tym problem że tył sukni jest dość z tyłu wykrojony i przy każdym staniku widać zapięcie stanika. W jednym sklepie pani sprzedawczyni doradziła mi taki silikonowy biustonosz który jest zupełnie bez szelek, tylko się go nakleja, ma wyłącznie zapięcie między miseczkami. Pani mnie zapewniała , że dobrze trzyma. Może któras z Was miała taki i może powiedzieć czy faktycznie to prawda?
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4929 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Szukałam i nie znalazłam więc założyłam wąteczek dotyczący ślubu w sierpniu 2008 roczku. Zapraszam wszystkie dziewczynki które tak samo jak ja będą ślubowac swoim lubym
|
|
|
|
#4930 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://stanikomania.pl/Cytat:
Model 211AI najważniejsze! Pozostało nam dokłądnie 6 miesięcy do ślubu! Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-03-27 o 20:29 |
||||
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już od dłuższego czasu nie tworzymy osobnych wątków dla każdego miesiąca. To jest już mega wątek dla Paniem Młodych 2008, w którym wypowiadają się dziewczyny z każdego miesiąca zwłaszcza z sierpnia i tego się trzymajmy.
|
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
fikimiki21
a ktorego sierpnia masz slub?
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj kupiliśmy zaproszenia w złotym odcieniu są śliczne
, acha a jakiś czas temu banderole ślubne na alkohol
|
|
#4934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli będzie pasował, to będę Ci asiuk wdzięczna do końca życia i jeden dzień dłużej za podanie tej strony ![]() ale to dopiero się okaże
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
prawie /8/
![]() A ja przeziębiona, smarkam i gardło boli, sic!;/
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4936 |
|
Wtajemniczenie
|
no to Madlen nie ciekawie
czy ja dobrze dziewczyny czytam, że Wy na ślub w sierpniu macie już buty?? ja planuje dopiero tak w czerwcu kupić musimy zacząć rozglądać się za zaproszeniami, jakoś tak mi specjalniie nie zależy, żeby były jakieś takie niewiadomo co... dziwna jestem?? Pewnie kupimy jedne z tańszych, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Wolę wydać pieniążki na coś innego
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Goraca herbata z miodem i cytryna.. czosnek i inne babcine metody, wypoc sie przez noc i jutro powinno byc lepiej. Ta stanikomania strona rewelacje! |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() Masz jeszcze trochę czasu, żeby wydobrzeć. Z tego, co pamiętam, Kodeina też nie czuła się najlepiej kilka dni przed ślubem. Moze to ze stresu? ![]() Dzasta, bardzo się cieszę, że mogłam pomóc! ![]() Nie wiem, czemu nie mogłam zacytować Twojej wypowiedzi Nawet nie pojawia się ona pod spodem tego okienka, w którym piszę odp. Chyba coś się z Wizażem chrzani
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Raczkowanie
|
Drogie panie ja z takim zapytaniem; co zakladacie na noc poslubna, chodzi mi o rodzaj; koszulke nocna, gorset... itd... ja pod sukienka bede miala bielizne trzymajaca sukienke i halke wiec slowo daje potrzebuje szyko sie przebrac
w cos odpowiedniego i moze jakies propozycje, stronki, gdzie cos mozna znalesc??Marta - pokazuj zaproszenia, prosze :P |
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już na pewno nie na noc bezpośrednio po weselu Z pewnością od razu pójdę spać, a jeśli nawet nie, to nie będę się przejmować, czy mam piżamę czy cokolwiek innego ![]() Jeśli szukasz czegoś ekstra, przejrzyj stronkę, którą już wklejałam: (dzasta skorzystała http://www.intymna.pl/ |
|
|
|
|
#4941 |
|
Wtajemniczenie
|
a mój TŻ stwierdził, że najlepszy "strój" na noc poślubną to brak "stroju"...
ale chyba jednak w "coś" się zaopatrzę Asiuk przekonamy się dopiero za około 2 tygodnie, troche długo
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje drogie panie, wlasnie o takie cos mi chodzilo, bo jak nago to i tez mozna jakis pas do ponczoch... nie wiem sama zbieram propozycje...
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej pod suknią będę miała biały biustonosz, raczej koronkowy, do tego figi i być może (choć nie wiem) pas do pończoch, więc nie będzie tak źle.A może jakieś seksowne przebranie, np. policjantki? Na tej stronce, w dziale "czar nocy" są takie rzeczy
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
Na tej stronce znalazlam rozne slubne propozycje;
http://www.lulu.pl/strona.php?site=w...what=kategoria Nie kupowalam nigdy nic od nich wiec nie wiem jak dziala. Dobranoc Paniom |
|
|
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
ja raczej nic narazie sobie nie będę kupować... u nas jest taki zwyczaj, że przyszła Panna Młoda dostaje prezent (zazwyczaj bieliznę) na wieczorze panieńskim. Ale czy ja zasłużyłam to nie wiem
![]() Widzę, że nie tylko ja jestem "nocnym markiem"
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za niedługo idę spać, wyjątkowo wcześnie
![]() A potem szukam dobrego korektora ![]() Zatem dobranoc wszystkim Pannom Młodym! |
|
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
witam! jesli chodzi o wygodny staniczek, to kupiłam sobie w Triumfie, typowa ślubna bardotka z odpinanymi ramiączkami, jest obszyta tasiemkami które przytrzymuja stanioczek na właściwym miejscu nawet przy ciężkim biuście, kosztowała 99,90 zł, ma też wyjmowane wkładki i niskie zapięcie, jest zupełnie gładka. Dla mnie super! i były rozmiary nawet 85 c ;o)
|
|
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
ja podobnie jak KATEY mam suknie wiazana z tylu i mierzylam ja bez biustonosza i faktycznie dobrze sie czulam a kiedy zapytalam pania w salonie czy poleca biustonosz czy gorste to szzczerze powiedz ze skoro szyje mi sie suknia na moje wymiary to nie ma sensu bo wszytsko bedzie na sowim miejscu i ja mam taka nadzieje bo troche jest tego biustu
![]() teraz sprawa tesciowej-jestem zla ![]() ![]() ciagle sie miesza i podobnie jak ktorejs z Was mowi ze to zle a czemu nie tak i w kolko jedno i to samo tylko ze jej wklad na nasz slub jest zerowy wiec wczesniej czy pozniej chyba ode mnie uslyszy co nie co.ostatnio zaprosila mnie na sniadanie swiateczne i mowi:wez sobie salatke lepsza niz u ciebie naloz sobie kielbaske ja nie kupuje tam gdzie Wy bo tam jest tlusta.... przede mna stala goraca tyle co zaparzona herbata wypilam ja z nerwow cala poparzylam jezyk powiedz dziekuje i wyszlam z placzem....ona tego nie widziala ale TZ widzial i slyszal co mowila....odwiozl mnie do domu i po powrocie powiedzial swojej mamie co mysli i wogole.a ja od tamtej pory unikam jej jak ognia...........chce wojny bedzie ja miala ale i tak mi smutno bo wiecie co mialam podobna sytuacje jak ktoras z WAS kiedy bylismy tylko para bylo super nasze relacje byly rewelacyjne od kiedy zareczylismy sie i zaczelo sie planowanie wesela szok!!!!zmiana o 180 stopni.soffera-CHCIALAM CIE zapytac ile kosztowealy Twoje buty bo ja mam takie same ale z wyzszym obcasem masz odcien perlowy?
|
|
|
|
#4949 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam 70C
hehe no niezle... to skoro tak wiele z nas ma ten rozmiar to czemu tak trudno go dostac tez zwykle slysze to samo: "70C? Nie mamy takiego rozmiaru?!" - i wielkie zdziwienie...Babki w salonie proponowaly mi ten wszywany stanik, ale raczej nie skorzystam. Bede szukac do upadlego takiego, jaki mi bedzie pasowal i odpowiadal... Suknia jest caloscia, w sumie moglabym i bez stanika, ale wole z, bo "gora" zawsze ladniej wyglada w staniku ![]() m.a.r.t.a. koniecznie tez zaproszenia wrzuc!!!!!!!!! ![]() Noc poslubna? hmmmm.... jeszcze o tym nie myslalam tak sobie srednio wyobrazam jak o 4 czy 5 rano skonani wdrapiemy sie do lozka i ciekawe czy bedzie nam "jedno" w glowie watpie. hehe... ale w druga czy trzecia noc poslubna jak najbardziej cos ciekawego bede musiala przygotowac hyhyhy jakies ponczoszki, podwiazki, gorsecik no jeszcze nie wiem moze taki czerwony hahaha Wiem! pojde do sex shopu i zaopatrze sie w stroj typu sado-maso kupie bacik i przestrasze mojego TZ mowiac: "nie chcialam Ci przed slubem ujawniac moich skrytych zaintersowan w tej dziedzinie" ![]() ![]() hehe
|
|
|
|
#4950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo u mnie miska jest sopro większa od C ale co tam trzeba dać sobie jakoś radę...babeczka nieźle sobie to wymyśliłaś a co będzie jeśli jemu się spodoba, a Tobie nie lub na odwrót
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

. Dodatkowo zażyczyłam sobie doszycie ukośnych ramiączek, żeby mi trzymały biust
Paranoja jakaś! Przecież to nie jest jakiś nadzwyczajny rozmiar.

(głównie problem polega na dość małym obwodzie 70 cm do dość dużej miski). Właśnie myślę, żeby sobie poeksperymentować z zakupami przez internet (wybór dość duży), ale trochę się boję. 

. Kobitki ajuuutoooo!! któraś wie coś o firmie szyjącej spore dobrze wyprofilowane staniki i Nam z dzasta110 pomoże??

, acha a jakiś czas temu banderole ślubne na alkohol

dziwna jestem?? Pewnie kupimy jedne z tańszych, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Wolę wydać pieniążki na coś innego 
hyhyhy jakies ponczoszki, podwiazki, gorsecik no jeszcze nie wiem