Włosomaniaczki :D - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-28, 14:50   #3181
kosmarka
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Przepraszam, ale nie będę pisała o tym czymś , co mnie smuci, bo znowu będzie mis smutno ( zresztą o faceta chodzi co tu ukrywać). Ale więcej nie pisnę-ani ani.

Ale poza tym jest ok , włosy rosną, kilogramy lecą, a od pienidziałku lecę po pracy na siłownię - lubie taki solidny wycisk, a nie jakieś tańce bzrucha czy oga-przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Ja jestem z tych co lubią duży wysiłek i endorfiny po nim .

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 14:50   #3182
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko
Zapomniałam Wam powiedzieć, że śniłyście mi się dzisiaj w nocy Tzn. dokładnie śniło mi się, że Virka w tym wątku bardzo przekonywała Tigresskę, żeby zmieniła avatar Chodziło niby o to, że avatar nic o niej nie mówi (a reszta o nas tak) No nie wiem, skąd mi się ten sen wziął
No taaak, bo mój Pan Na Odwyku mówi, jaka jest moja prawdziwa natura

Btw. Wy też nie możecie cytować?

Kosmarko,

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 14:52   #3183
kosmarka
Wtajemniczenie

Tak z cytowaniem i ja miałam problem .

Dzięki za przytulaka

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 14:53   #3184
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
ja jak widac chyba moge
jolie, dziekowac z gory za pomoc
kosmarko, no tak to juz jest z facetami... oj ja bym sobie poboksowala...

edit: o, juz nie moge
Stary 2008-03-28, 15:05   #3185
Narek
Zakorzenienie

Najpierw wyskakiwał mi błąd, że serwer się zawiesił, a teraz klikam na "Cytuj" i przenosi mnie do normalnej odpowiedzi Cóż, pożyje przez jakiś czas z quote'ami

Edit. po edicie Blonndee
Ha, czyli jednak nie jestem sama!

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-28, 15:06   #3186
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale nie będę pisała o tym czymś , co mnie smuci, bo znowu będzie mis smutno ( zresztą o faceta chodzi co tu ukrywać). Ale więcej nie pisnę-ani ani.

Ale poza tym jest ok , włosy rosną, kilogramy lecą, a od pienidziałku lecę po pracy na siłownię - lubie taki solidny wycisk, a nie jakieś tańce bzrucha czy oga-przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Ja jestem z tych co lubią duży wysiłek i endorfiny po nim .
O nic już nie pytam, głowa do góry

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
No taaak, bo mój Pan Na Odwyku mówi, jaka jest moja prawdziwa natura

Co mówi o Tobie, to może Virkę zapytaj

Ja nie mam problemów z cytowaniem
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 15:10   #3187
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Skład: Aqua, Octyldodecanol, Butylene Glycol. Glycerin, Cyclopentasiloxane, C20-22 Alkyl Phosphate, Boron Nitride, Hydrogenated, Coconut Oil, C20-22 Alcohols, Xilitylglucoside, Anhydroxylitol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Fagus Sylvatica Extract, Papaver Rhoeas, Seed Extract, Hydrolized Lupine Protein, Bisabolol, Hibiscus Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Shea Butter, Saccharum Officinarium (Sugare Cane) Extracts, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extracts, Adansonia Digitata Pulp Extract, Papaver Rhoeas Petal Extracts, Citrus Aurantium (Orange) Extract, Hydrolized Sweet Almond Protein, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Glycine Soya (Soy Bean) Sterols, Tromethamine, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethylthaurate Copolymer, Tocopherol, Xylitol, Phenoxyethanol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Benzophenone-4 (Sulisobenzone), Ceteareth-20, Polyacrylate-13, Squalane, Acetyled Glycol Stearate, Cetearyl Glycol, Parfum, Tristearin, Behenyl Alcohol, Polyisobutene, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Polisorbate 60, Phospholipides, Ciclohexasiloxane, Disodium Edta, Glycerrhetinic Acid, Hydrogenated Castor Oil, Ethylparaben, Butylparaben, Polysorbate 20, Propylparaben, Isobutylparaben, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Acetyl Linoleate, Ethyl Oleate, Xanthan Gum, Beta-Carotene, Benzyl Salicylate, Geraniol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool
Kiedyś się nad nim zastanawiałam, ale cena mi nie bardzo pasuje, chociaż musze przyznać, że skład jest naprawdę świetny. Cała masa ekstraktów roślinnych (nie będę wymieniać bo spror tego), lekkie oleje, witamina E i pochodna witaminy A o działaniu złuszczajacym. Myślę, że jeśli kogoś nie przeraża cena, to warto kupić.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 15:10   #3188
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, jezu jakie zaległości miałam, tak mi jakoś ostatnio wyciszenia trzeba bylo.
Ale jestem i mam coś dla was-co parwda o włosach trochę ale i troche ploteczek o gąsowskim i jego środku na porost włosów:
http://www.lansik.pl/2839/gasowski-s...porost-wlosow/

a ile ta odzywka kosztuje, bo ja jej jeszcze nie miałam, choć i tak do 10 jestem spłukana;/

Cytat:
Napisane przez xyoko
Zapomniałam Wam powiedzieć, że śniłyście mi się dzisiaj w nocy Tzn. dokładnie śniło mi się, że Virka w tym wątku bardzo przekonywała Tigresskę, żeby zmieniła avatar Chodziło niby o to, że avatar nic o niej nie mówi (a reszta o nas tak) No nie wiem, skąd mi się ten sen wziął
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 15:14   #3189
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Kiedyś się nad nim zastanawiałam, ale cena mi nie bardzo pasuje, chociaż musze przyznać, że skład jest naprawdę świetny. Cała masa ekstraktów roślinnych (nie będę wymieniać bo spror tego), lekkie oleje, witamina E i pochodna witaminy A o działaniu złuszczajacym. Myślę, że jeśli kogoś nie przeraża cena, to warto kupić.
oo, to super. ja raz na jakis czas pozwalam sobie na jakis drogi krem, ale przewaznie to totalna klapa a skoro mowisz, ze ten jest ok to sie zdecyduje uf, kamien z serca. a musze przyznac, ze gulivere chyba rzeczywiscie zapycha bo mam jakies bardziej widoczne, zanieczyszczone pory. wiec dzialam szybko, poki moge bo wizyty u kosmetyczki sa nie dla mnie i mojej wrazliwej skory
a pomozesz mi jeszcze z tym odmierzaniem o ktorym wspomnialam...? bo ja nie mam pomyslu jak to zrobic!

o prosze, moge cytowac znow
Stary 2008-03-28, 15:21   #3190
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
oo, to super. ja raz na jakis czas pozwalam sobie na jakis drogi krem, ale przewaznie to totalna klapa a skoro mowisz, ze ten jest ok to sie zdecyduje uf, kamien z serca. a musze przyznac, ze gulivere chyba rzeczywiscie zapycha bo mam jakies bardziej widoczne, zanieczyszczone pory. wiec dzialam szybko, poki moge bo wizyty u kosmetyczki sa nie dla mnie i mojej wrazliwej skory
a pomozesz mi jeszcze z tym odmierzaniem o ktorym wspomnialam...? bo ja nie mam pomyslu jak to zrobic!

o prosze, moge cytowac znow
No mnie skład się podoba a co do odmierzania to pisałam, ale może przeoczyłas. Proponuję użyć strzykawkę [wyjmij tłoczek i nasyp proszek, tylko postukaj od spodu co by się lepiej ubiło]. A który Cię zapycha? Bo ten mineralny nie powinien.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-28, 15:24   #3191
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
No mnie skład się podoba a co do odmierzania to pisałam, ale może przeoczyłas. Proponuję użyć strzykawkę [wyjmij tłoczek i nasyp proszek, tylko postukaj od spodu co by się lepiej ubiło]. A który Cię zapycha? Bo ten mineralny nie powinien.
ojej, rzeczywiscie, przepraszam bo chyba edytowalas i dlatego juz nie wracalam na tamta strone
to ja zaraz wyprobuje bo beltam odzywke olejowa do wlosow z mazidel
wiesz co, nie wiem ktory uzywalam ich na zmiane i wczoraj wieczorem w lustrze lazienkowym zauwazylam zaskorniki, ktorych normalnie nie mialam od dawna! ale najwiecej chyba bralam nawilzajacego, z filtrami.
Stary 2008-03-28, 15:43   #3192
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, rzeczywiscie, przepraszam bo chyba edytowalas i dlatego juz nie wracalam na tamta strone
to ja zaraz wyprobuje bo beltam odzywke olejowa do wlosow z mazidel
wiesz co, nie wiem ktory uzywalam ich na zmiane i wczoraj wieczorem w lustrze lazienkowym zauwazylam zaskorniki, ktorych normalnie nie mialam od dawna! ale najwiecej chyba bralam nawilzajacego, z filtrami.
No tamte dwa mogą zapychać, a mnie to już na 100%. Szkoda, chociaż i tak moim zdaniem ten mineralny ma najlepszy skład i jego bym o to nie obwiniała
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-28, 16:00   #3193
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
No tamte dwa mogą zapychać, a mnie to już na 100%. Szkoda, chociaż i tak moim zdaniem ten mineralny ma najlepszy skład i jego bym o to nie obwiniała
dobrze, nie bede go pochopnie skreslac, bede dlan lagodna
Stary 2008-03-28, 17:24   #3194
kolmanka
Wtajemniczenie

Witam Was po długieeejj nieobecnosci Byłam strasznie zawalona nauką Teraz juz biorę się za czytanie wątku bo mam spore zaleglości.
ps:pokrzywka na prawde działa cuda , widzę , ze włosy mam bajeczne;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 17:27   #3195
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
tylko, ze ja bym dojezdzala spod warszawy a tam to juz na drogach baardzo niebezpiecznie. w ciagu ostatniego roku na tym samym odcinku bylo 6wypadkow smiertelnych [przynajmniej tyle ja widzialam] gdzie gineli wlasnie 2kolkowicze. coz, skuter/motor z tirem a nawet osobowym ma marne szanse...
Oooo, z tirami to faktycznie, ja się nawet boję jechać koło tira w samochodzie . Bo w samym mieście na skuterku jest naprawdę fajnie

Cytat:
a dziekuje za film, obejze i zobacze czy da sie mi to wtrynic
Mam nadzieję, że film spodoba się Tobie tak samo jak mi

Cytat:
ja sie zastanawiam [tak a propos jantara mi sie nasunelo] jak to jest z kolejnoscia. najpierw trzymam te beltanki, potem szampon, jakas odzywka i potem... wlasnie, co najpierw [moze nawet nie tyle co najpierw, ale czy moge robic to po sobie]: plukanka z rumianku [dzis ja wzbogace o miodek i cytrynke] i moge potem jak mi wlosy przeschna nalozyc na glowe seboradin?
Myślę, że właśnie tak --> troszkę poczekać aż wchlonie się rumianek a potem wcierka seboradinowa.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Podpinam sie pod pytanie - zachwalałyście jantara, być moze kupię tą odzywkę ale ja potrzebuje. tylko na włosy, na skórę głowy nie bo mi sie zaraz włoski przetłuszczają. Wiec na same włosy można ją stosować jako odzywkę po myciu?
Sądząc po składzie na pewno nie zaszkodzi. W opisie na KWC zaznaczono, że zapobiega rozdwajaniu końcówek, co utwierdza mnie w przekonaniu, że można ją wcierać nie tylko w skórę. Pozostaje jesynie kwestia wydajności.

Cytat:

Bądź wola Twoja , a jak zechcesz zrzucić z Siebie to co leży na sercu, to wal jak w dym [czasem wygadanie się pomaga...]

A wysiłek na siłowni też lubię, zwłaszcza ćwiczenia na klatę, plecy i ręce pod warunkiem, że na dworze chłodno jest, bo w letnie dni to mnie na siłownie nie zagoni

Cytat:
Gdzieś na wizażu czytałam, że nie powinno się zbyt intensywnie nawilżać skóry, bo ona sie wtedy jakby rozpulchnia i rozszerzają się pory. ja zresztą mam jakąs dziwną manię, że od czasu do czasu lubie buzię zwyczajnie podsuszyć

A wracając do tematu wlosów, dzisiaj byłam u Pana Ziółko i sprowadził dla mnie specjalny olej kokosowy do włosów , nawet na opakowaniu ma napisane, że takie jego przeznaczenie. Dodatkowo wzbogacony w witaminę E
Faza testów we wtorek

PS. Cytowanie już chyba naprawione...
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 18:18   #3196
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
Witam Was po długieeejj nieobecnosci Byłam strasznie zawalona nauką Teraz juz biorę się za czytanie wątku bo mam spore zaleglości.
ps:pokrzywka na prawde działa cuda , widzę , ze włosy mam bajeczne;-)
tAK DZIała cuda

przypomniało mi się coś
zaczne od poczatku
jak spinam włosy w kucyka to mam tak podkreslone loczki (wklejam fotke ale to nie jest zbyt widoczne;/ ) i ostatnio podchodzi do mnie chłopak z mojej klasy i dotyka mi tego kucyka, ja sie obracam i coś tam mówie, ze jest nienormalny itd. a on, ze mam takiego fajnego kucyka ze musiał go dotknąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0438.jpg (94,8 KB, 18 załadowań)
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 18:54   #3197
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Jest tyle fajnych i tanecznych utworów ,że zapewniam Cie ,że wesele bez Dicho polo sie może obejść.
Teściowa podpisała umowe ,ale chyba coś do powiedzenia w sprawie repertuaru macie (jako Para Młoda) ??Co??
nie no na to taaak To już moje zadanie..
Ale wiesz, niektóre zespoły niektórych utworów po prostu nie potrafią zaśpiewać-zagrać?
Cytat:
Mnie to chyba żywcem do nieba wezma - mandat w wysokości 35 PLN
Nie miałam pojecia że ja taka grzeczna jestem! A dużo osób twierdzi inaczej... teraz mam argument na swoja obronę
no to świętoszek
Ciekawe ile ja miałabym mandatu?:rolley es:

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Podobać się
Dziękować

Cytat:
a ktos wklejal linka z taka bzdurko-zabawka na poprzednich stronach bylo.
To muszę tego linka poszukać!

Cytat:
lo matko, seks w kosciele to juz 'hardcore po maksie
no wiesz..... w tylnich ławkach?? ha ha haaa

A tak w ogóle -Dobry Wieczór

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 19:32   #3198
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Ach, nareszcie. W ogóle postów nie mogłam pisać, wyświetlało się tylko, że serwer przeciążony.
Cytat:
A wysiłek na siłowni też lubię, zwłaszcza ćwiczenia na klatę, plecy i ręce pod warunkiem, że na dworze chłodno jest, bo w letnie dni to mnie na siłownie nie zagoni
Ja tak samo.. Ale musiałam przystopować bo wyglądałabym jak.. hm.. facet z cyckami

Cytat:
A wracając do tematu wlosów, dzisiaj byłam u Pana Ziółko i sprowadził dla mnie specjalny olej kokosowy do włosów , nawet na opakowaniu ma napisane, że takie jego przeznaczenie. Dodatkowo wzbogacony w witaminę E
Faza testów we wtorek
Ja kupiłam w sklepie z naturalną żywnością, na opakowaniu pisało tylko tyle, że jest to olej kokosowy. Jednak nie pachnie w ogóle kokosem a więc do włosów się nie nadaje.. Tak czy inaczej dodałam trochę do tradycyjnej mieszanki
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 19:53   #3199
Dori1981
Raczkowanie

Witam wieczorkiem
Dzisiaj przyszła do mnie paczuszka od Thanatosa (w końcu) i ubełtałam "psikacza " z przepisu Kasi.No na efekty czekam z niecierpliwością
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 19:55   #3200
Narek
Zakorzenienie

Włosomaniaczki, a znacie tę stronkę: http://www.lastfm.pl/ ? Zarejestrowałam się dzisiaj i dosyć fajne to jest Więcej informacji w tym wątku->klik!

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-28, 19:55   #3201
blonndee
Wtajemniczenie

Dori, i jak stan przesylki? nic sie nie wylewalo, wszystko co chcialas dostalas? i podpisane ladnie i czytelnie?
Stary 2008-03-28, 20:00   #3202
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
to nie lepiej seboradin? bo jego sie naklada i na wlosy a jantar ma napisane, zeby w glowke wcierac...
A mogę prosić Cię o linka bo nie wiem jaka odżywke masz na mysli, jeśli chodzi o seboradin to miałam tylko ampułki.

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
jak juz któras pisała to pewnie chodzą nago po ulicy i uprawiają sex w kościele

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Wiesz, mi też normalne odżywki bez spłukiwania przetłuszczają włosy a dzisiaj po jantarze w ogóle nie czuję takiego efektu, Wprawdzie jestem dopiero kilka godzin po myciu, ale czuję różnicę
u mni na drugi dzień to dosłownie masakra dlatego nakładam odzywkę od połowy włosów. Tam zreszta jest ona najbardziej potrzebna bo włosy sie plączą i kołtunią, no i są suche. Dlatego zależy mi na dobrej odżywce do włosów bez spłukiwania

Cytat:
Sądząc po składzie na pewno nie zaszkodzi. W opisie na KWC zaznaczono, że zapobiega rozdwajaniu końcówek, co utwierdza mnie w przekonaniu, że można ją wcierać nie tylko w skórę. Pozostaje jesynie kwestia wydajności.
A jak wydajny jest przy normalnym używaniu?

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
no to świętoszek
Ciekawe ile ja miałabym mandatu?:rolley es:
Sprawdź!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 20:06   #3203
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
Dori, i jak stan przesylki? nic sie nie wylewalo, wszystko co chcialas dostalas? i podpisane ladnie i czytelnie?
Tak, wszystko O.K tylko troche długo,jak bym wiedziała ,że tyle to bedzie trwało to mąż by odebrał to osobiście.No ,ale nastepnym razem
Stary 2008-03-28, 20:11   #3204
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
A mogę prosić Cię o linka bo nie wiem jaka odżywke masz na mysli, jeśli chodzi o seboradin to miałam tylko ampułki.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10349
to to
Stary 2008-03-28, 20:15   #3205
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ciekawe masz sny ale to fakt ze mój avatar nic o mnie nie mówi
Swoja drogą ciekawe co by wyszlo jakbyśmy zaczęły oceniac nasze avatary - w sensie co na ich podstawie myslimy o właścicielce
Stary 2008-03-28, 20:17   #3206
Dori1981
Raczkowanie

Tydzień temu wystawiłam na allegro moją prostownice ,(o którą jęczałam mężowi żeby mi kupił ).No ale niestety nikt jej nie chciał ,ale wystawiłam ją jeszcze raz ,lepiej sprzedać żeby nie korciła
Stary 2008-03-28, 20:24   #3207
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję zapoznam się z tym
Stary 2008-03-28, 20:24   #3208
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, wszystko O.K tylko troche długo,jak bym wiedziała ,że tyle to bedzie trwało to mąż by odebrał to osobiście.No ,ale nastepnym razem
no to ladnie ostatnio cos tam sie niedobrego dzieje, mam nadzieje, ze przesylka, ktora mi przyjdzie w najblizszym czasie [OBY] bedzie rownie cala i kompletna
Cytat:
Ciekawe masz sny ale to fakt ze mój avatar nic o mnie nie mówi
Swoja drogą ciekawe co by wyszlo jakbyśmy zaczęły oceniac nasze avatary - w sensie co na ich podstawie myslimy o właścicielce
moze sie w cos takiego pobawimy? tylko byloby to troche oszukane bo znamy sie juz kapke
Cytat:
Tydzień temu wystawiłam na allegro moją prostownice ,(o którą jęczałam mężowi żeby mi kupił ).No ale niestety nikt jej nie chciał ,ale wystawiłam ją jeszcze raz ,lepiej sprzedać żeby nie korciła
moze zostaw na pamiatke?
Stary 2008-03-28, 20:29   #3209
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
no to ladnie ostatnio cos tam sie niedobrego dzieje, mam nadzieje, ze przesylka, ktora mi przyjdzie w najblizszym czasie [OBY] bedzie rownie cala i kompletna

moze zostaw na pamiatke?
Nie lubie gdy coś kupuję przez internet i czekam i czekam na przesyłke.Ale czasami trzeba

Po co mi taka pamiątka ,która tak kusi.Tą sprzedam ,ale zostawie starszą ( i gorszą bo tylko caramiczna),bo jej na 100% nie będę używała
Stary 2008-03-28, 20:35   #3210
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie lubie gdy coś kupuję przez internet i czekam i czekam na przesyłke.Ale czasami trzeba

Po co mi taka pamiątka ,która tak kusi.Tą sprzedam ,ale zostawie starszą ( i gorszą bo tylko caramiczna),bo jej na 100% nie będę używała
czasami warto

haha, dobry sposob to ta twoja byla jakas super wypasiona?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości