|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
Cytat:
W Hebe ekspedientki bywają pomocne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj na fb jakiejś grupy sąsiedzkiej/ według dzielnicy. I tam zapytaj czy ktoś Ci ufarbuje za przysługę. Ja miałam włosy prawie do bioder. Poszukałam grupy na fb w swojej okolicy i różne dziewczyny mi farbowały odrosty. Za drobiazg typu : podzieliłam się obiadem czy wymieniłam na coś. Spróbuj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3663 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
Cytat:
Ktoś wspominał o Revlon Colorstay-zawsze był świetny, do czasu, aż nie wprowadzili opakowania z pompką. Jaką masz cerę? |
|
|
|
|
#3664 |
|
Naczelna Nastolatka
|
NA ODPARZENIA linomag. Są różne wersje. Sudocrem mnie podraznia i wysusza. Linomag polecam.
wysłane telepatycznie
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Revlon Colorstay na pierwszy podkład? Lol
To jest stanowczo za ciężkie... jakichś kremów bb, cc bym poprobowala. Ten z bourjois np jest spoko, dla mnie za ciemny, ale generalnie spoko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś sposób na to jak ulżyć sobie na bolące piersi przed okresem?
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w temacie: was bolą wtedy całe łącznie z sutkami i brodawka czy jedynie bardziej zewnętrzna część? Zawsze miałam raczej to drugie, a teraz od kilku dni ból jest inny i skupia się głównie w jednej piersi |
|
|
|
|
#3668 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoś jeszcze pisał o różnicy z pompką i bez - ja różnicy nie widzę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;70496506]Munosin. Dostałam kiedyś w aptece za darmo, genialna rzecz.[/QUOTE]
Żadnej z tych rzeczy nie mam, muszę coś kupić bo sudocrem jak na odparzenia i podrażnienia dał sobie z tym radę tak na skórę koło nosa niestety nic nie pomógł. Dalej sucha i ściągnięta, a nos boli przy wycieraniu ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym samo TSH jest niekompletnym. Jakbys zrobila te badanie rano, to 3 sugeruje, ze cos sie moze dziac i nalezy wykonac reszte badan, natomiast po poludniu - nie mam pojecia. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
2. Sprobuj w hebe, ale nie daj sie zbyc. Ktos dobrze napisal - one dobieraja pod sztuczne swiatlo i na swietle dziennym wychodzi zonk. Ja sie tak nadzialam wlasnie -.-'. Wiec niech pani Ci pomoze i albo sama idz na swiatlo dzienne z lusterkiem i zobacz jak to wyglada, albo niech idzie z Toba i sama zobaczy. Na sam poczatek musisz okreslic, czy masz skore sucha czy tlusta, czy masz karnacje jasna lub ciemna, czy masz odcien skory zolty czy rozowy (wygoogluj to ostatnie, jesli sama nie mozesz stwierdzic, poznaje sie np. Po kolorze zyl ). Jak juz bedziesz wiedziala, ze np. Jestes zolta to w drogerii bedziesz widziala, ze niektore podklady maja zolty odcien, inne rozowy. Te rozowe odcienie omijac!Revlona colorstay nie polecam. Moze byc za ciezki i aplikacja za klopotliwa. Na poczatek lepiej cos lekkiego .Jesli bedziesz zadowolona z koloru podkladu, to kup puder transperentny np. Pease lub rimmel. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3672 | |||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
u mnie sie sprawdza nivea różana - do ust jej nie używam, bo imho ma strasznie tępą konsystencję, a do nosa jest wspaniała smaruj po kazdym smarkaniu, po kilku h powinno byc juz troche lepiej. Tylko nie carmex ani nic takiego z mentolem, bo moze podraznic. Cytat:
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapach różany jakby było czuć to nie lubię go
|
|
|
|
|
#3674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z kremów BB polecam Bielendę, jest super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3675 |
|
Konto usunięte
|
Jakich podpasek używasz Luxanna? Mnie kiedyś odparzyły te z siateczką dry net, nie pamiętam firmy, chyba Always, ale od teraz staram się trzymać od nich z daleka. Używam tylko i wyłącznie z bawełnianą powłoczką, inaczej czuję, jakbym siedziała na folii /gumie
A nie możesz użyć tamponow? |
|
|
|
#3676 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, będzie głupie.
Ile czasu samo z siebie goi się mocno potłuczone (a ch.... wie, czy nie pęknięte) żebro? Drugi tydzień mija, w nocy się budzę z bólu jak się nieświadomie przekręcę na prawy bok, ani się schylić ani po coś sięgnąć wyżej, a kichnięcie to w ogóle koszmar lekarz powiedział, ze samo przejdzie, mam najwyżej środki przeciwbólowe łykać - no dobra, ale jak długo?! Dwa tygodnie?! Może ktoś miał podobne przejścia....
|
#3677 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;70500076]Jakich podpasek używasz Luxanna? Mnie kiedyś odparzyły te z siateczką dry net, nie pamiętam firmy, chyba Always, ale od teraz staram się trzymać od nich z daleka. Używam tylko i wyłącznie z bawełnianą powłoczką, inaczej czuję, jakbym siedziała na folii /gumie
[/QUOTE] Ja tak samo |
|
|
|
#3678 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
|
|
#3679 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To mnie pocieszyłaś
![]() A wszystko przez to, że durne ciecie z podstawówki nie raczyły odśnieżyć chodnika - no i na tej mokrej brei się wyje...... m .
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
Nie będę cytować, bo by dużo zabawy z tym było, ale dziękuję każdej z Was, która mi odpisała
Zapisałam sobie wszystkie nazwy kremów, najczęściej się przewinął Sudokrem, to od niego zacznę i zobaczę, jakie będą efekty. Podpasek używam takich z siateczką jakby, długości night (np. Always). Tampona próbowałam, ale niewygodnie mi strasznie było i to rzuciłam. Może jednak do tego wrócę, chociaż martwię się, że nie dadzą rady w końcu Do rady o ginekologa - serio, to nie jest nic odkrywczego, że muszę szukać innych ginekologów. Jestem dopiero co po wizytach u "nowego" i niestety znów klapa, a koleżanka strasznie polecała. Okazało się, że prolaktynę mam w normie, a jednak okres ciągle jest. Ginekolog nie dała żadnych leków tylko skierowanie do endo. To jej pokazuję wyniki, że TSH + zrobiłam tamte dwa inne, są w normie w środku właściwie, i czy jest pewna. Dostałam odpowiedź, że właściwie to nie, bo ze mną jest wszystko w porządku ![]() ![]() To się pytam, czy da mi coś do tego czasu, zanim się dostanę. Nie, nie dostanę, bo mam normalny okres. Za pół roku mam przyjść na kontrolę. A na skierowaniu do endo "bardzo słabe, rzadkie miesiączki". Co? Szukam dalej... PS. Z tym podkładem też dziękuję, chyba odwiedzę najpierw Hebe
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Luxanna, być może trafiam jak kulą w płot, ale czy którykolwiek ginekolog badał Cię na obecność mięśniaków? Pytam, bo siostra przyjaciółki tak miała - bardzo długie, wręcz przewlekłe i bardzo obfite miesiączki. W jej przypadku się okazało, ze miała mięśniaki, i ich usunięcie trochę pomogło. Taka luźna myśl.....
|
#3684 |
|
Konto usunięte
|
Koniecznie zmień podpaski na bawełniane.
|
|
|
|
#3685 |
|
Konto usunięte
|
Luxanna, jestem przerażona i porażona Twoją sytuacją i postawą lekarzy.
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszukam bawełnianych podpasek
|
|
#3687 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Musisz go wsadzić na całą długość palca wskazującego i nic nie będziesz wtedy czuła. To tak jakby nie mieć wcale okresu Może spróbuj na początek takich z aplikatorem? Nie wiem czy tampaxy mają duże rozmiary, więc mogą szybko przeciekać, ale z czasem jak dojdziesz do wprawy to sobie możesz zwiększać wielkość tampona
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym uderzyla do endo-gino w takim wypadku, skoro sami ginekolodzy rozkladaja rece. Mnie always zawsze podraznialy, wiec radze zmienic podpaski. Jesli tampony uwieraly, znaczy, ze zle je zakladalas - za plytko. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3690 |
|
Konto usunięte
|
Koniecznie zmień te podpaski z siateczką, to zbrodnia dla skóry przecież...
Może spróbuj Naturella, one mają niby jakiś balsam w sobie. Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2017-02-03 o 10:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

a zapach różany jakby było czuć to
nie lubię go

lekarz powiedział, ze samo przejdzie, mam najwyżej środki przeciwbólowe łykać - no dobra, ale jak długo?! Dwa tygodnie?! Może ktoś miał podobne przejścia....