Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-03, 12:42   #2851
Mała!
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Nulka witaj, super, że to nic groźnego ale dobrze że dla lekarza było to.istotne

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:12   #2852
klaudiakala
Raczkowanie

nonie ale masz śliczne dziecię

Moi rodzice powiedzieli, że chcą kupić wózek, bo taki obowiązek dziadków :P ale dadzą po prostu pieniądze i to my mamy sami sobie wybrać
klaudiakala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:14   #2853
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z kolei polecam wam polską firmę TEXPOL - maja niedrogie wyroby bambusowe a bardzo dobrej jakości (i w śliczne wzory, znajdziecie je na pewno na Allegro ale maja tez swoją stronę) Przy córce nakupiłam tetrowych pieluszek w pepco i po kilku praniach były tragiczne - twarde, szorstkie, używałam ich tylko przy karmieniu do wytarcia piersi bo dla dziecka się nie nadawały :/
Teraz mam zamiar kupić tylko bambusowe, bo jakość jest nie do porównania w załączniku pokaże te pieluszki, przykładowa aukcja z Allegro i moja córa z jedną w zębach
Załącznik 6890156
Załącznik 6890161
Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Ja z kolei wklejam link do bardzo szczegółowej listy wyprawkowej: http://www.mamalekarz.pl/wyprawka-dl...egolowa-lista/
Póki co chyba najlepsza jaką znalazłam, bo w większości jest przy ubrankach np 4 x body + 3 x pajace, a to od razu widać, ze za mało będzie.
Dzięki, dziewczyny!
Nonie - urocza córa

Darietta - zgadzam się całkowiciie z Xzora, ja bym też normalnie powiedziała, że chcę sama i tyle, przecież nikt Cię za to nie pobije (chyba? ) U mnie też jest zapowiedziane, że chcą zapłacić albo się dorzucić (jeśli wybierzemy coś za miliony monet ) ale wybieramy sami

Nulka - cieszę sie, że już wszystko ok
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:20   #2854
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Dziękuję każdej z Was za troskę i wsparcie 😚
Jestem już w domu (co prawda u mamy, mąż po mnie przyjedzie po pracy). Wypis dostałam, z zaleceń mam brać Urosept 3x2 tabletki i żuravit. Z posiewu nic nie wyszło, wychodzi na to, że mój organizm sobie symuluje 😊 Przynajmniej miałam możliwość zobaczyć oddział, położne bardzo miłe
Super!

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:23   #2855
Adriannaa88
Raczkowanie

Przyszła dziś paczka z 5.10.15 😊😊
Ale jestem szczęśliwa 😁 Taka mała rzecz a ile radości 😁1486124575006.jpg1486124583204.jpg

Stary 2017-02-03, 13:24   #2856
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriannaa88 Pokaż wiadomość
Ale jestem szczęśliwa 😁 Taka mała rzecz a ile radości 😁Załącznik 6890481Załącznik 6890486

Super! Chyba tez jakieś większe rozmiary zamówiłaś? Takie rampersy tez bym chciała.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:30   #2857
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszła dziś paczka z 5.10.15 ����
Ale jestem szczęśliwa �� Taka mała rzecz a ile radości ��Załącznik 6890481Załącznik 6890486

Bardzo ładne chyba wydałaś majątek

Alicja

Stary 2017-02-03, 13:31   #2858
Carolles
Zadomowienie

Nulka cieszymy sie że jesteś już z nami!

Nonie ale masz cudną córcie też słyszałam ze Texpol bardzo fajne te pieluszki.

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:33   #2859
Adriannaa88
Raczkowanie

Wszystko na wyprzedaży 😊 Rampers i body rozm 56 kolorowe komplety rozm 62 a bluzy i bluzki oraz spodnie rozm 68.

Stary 2017-02-03, 13:35   #2860
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko na wyprzedaży 😊 Rampers i body rozm 56 kolorowe komplety rozm 62 a bluzy i bluzki oraz spodnie rozm 68.

A, to małe rozmiary. Pewnie przez te bluzy i brązowe spodnie ubranka wydały mi się większe.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:37   #2861
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Mi teściowie czy rodzice kupią jakieś ubranka, ale na pewno nie takie rzeczy typu wózek, łóżeczko mama już zbiera kasę żeby dać na zakupy, ale tata mówi że jeszcze za wcześnie (jak to mama mówi człowiek starej daty, kupowałby wszystko po narodzinach) więc u nas tego problemu nie będzie. Teść obiecał dać na wózek
Może bedziemy u nich w weekend to zobaczymy co powiedzą mam nadzieję że tylko tak poszli zobaczyć jeśli będą chcieli zasponsorować coś dla dzidzi to nie ma problemu byle bym to jaz mężem wybierała. Poprostu wystraszyłam się jak uslyszałam że byli ogladać. Mojemu bratu jak sie mialo urodzić malenstwo to mama powiedziała że ona kupi wózek ( czytaj da pieniądze) oczywiscie w rozsądnej cenie zeby kredytu nie musiała brać.

I teraz też mówili ze tym razem dziadek bedzie musiał sypnąć kasą a jak się dowie że wnusia to nie bedzie miał wyjścia��. Sorki że tak tu na forum ale jakoś mi ułożyło jak sie wygadałam.

A mam pytanko kiedy rodzicą mowiliscie co będzie bo ja chciałam jeszcze poczekać na potwierdzenie 16lutego mam wizyte. I po tym powiedzieć

Nulka super że wszystko dobrze. A lekarz super że tak zareagował.

Edytowane przez darietta
Czas edycji: 2017-02-03 o 13:38
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 13:41   #2862
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
I teraz też mówili ze tym razem dziadek bedzie musiał sypnąć kasą a jak się dowie że wnusia to nie bedzie miał wyjścia��. Sorki że tak tu na forum ale jakoś mi ułożyło jak sie wygadałam.
nie denerwuj się

Adrianna - super zakupy

Niech mi tylko powiedzą, jakiej płci jest dziecko i nastąpi i u mnie zwolnienie blokady
Stary 2017-02-03, 13:46   #2863
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

A mam pytanko kiedy rodzicą mowiliscie co będzie bo ja chciałam jeszcze poczekać na potwierdzenie 16lutego mam wizyte. I po tym powiedzieć
od razu

Alicja

Stary 2017-02-03, 13:52   #2864
pestycyda
Zakorzenienie

Mnie tez czeka z tesciowa powazna rozmowa bo nie lubie jak sie mnie stawia przed faktem dokonanym a dzis to zrobila. Nie chodzi o dzieciaczka czy zakupy tylko po prostu o zycie. Ona byla jedyna kobieta zawsze w domu i jest przyzwyczajona ze tak jak ona mowi to tak sie robi. Teraz jest jej sie ciezko przestawic ze musi sie dostosowac do kogos chyba. Dobrze ze mieszkamy 200 km od niej...
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 14:37   #2865
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Morelle ja od jakiegoś czasu codziennie budzę się z katarem i na chusteczce zostaje krew :-/ ale ponoć to normalne w ciąży

Dziewczyny jak będziecie chciały piec ciasto, a nie macie za dużo czasu lub słabe zdolności kulinarne to polecam ciasto brownie snicers. Robilam je iles razy zawsze wychodzi, proste, szybkie i uwielbiane przez wszystkich, zawsze wzbudza zachwyt przepis na kotlet tv
Tak też mam, ale to był istny potok

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
A pytałaś lekarza o to krwawienie z nosa?

Moja gin mi nie pozwala brać rutinoscorbinu, dzwoniłam do niej teraz przez tę chorobę i mówiła że mam brać wit. C tylko nie rutinoscrobin, ale nie spytałam dlaczego
Zapomniałam

Cytat:
Nic mi nie mów ja od wczoraj jestem wściekła teść zadzwonił do męża i w teakcie rozmowy powiedział ze byli w sklepie oglądać wózki i łóżeczka. Teraz musze na szybko wszystko kupować bo boję się że coś kupią beze mnie. Jednym słowem odechciało mi się wszystkiego. To moje pierwsze dziecko i chce sama sobie pochodzić po sklepach i kupić to co mi sie podoba.[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 10:44 ----------
Dzieki za link. Ja myslałam że to jest pościel na kołderkę a to taka kołdra już z aplikacją hehe.
Bo to jest poszewka z aplikacją kołdra i poduszka były osobno - zwykle białe.

Cytat:
Tosty mogłabym jeść na śniadanie obiad i koację

Co ubierasz ładnego?

Dziewczyny ja z kolei polecam wam polską firmę TEXPOL - maja niedrogie wyroby bambusowe a bardzo dobrej jakości (i w śliczne wzory, znajdziecie je na pewno na Allegro ale maja tez swoją stronę) Przy córce nakupiłam tetrowych pieluszek w pepco i po kilku praniach były tragiczne - twarde, szorstkie, używałam ich tylko przy karmieniu do wytarcia piersi bo dla dziecka się nie nadawały :/
Teraz mam zamiar kupić tylko bambusowe, bo jakość jest nie do porównania w załączniku pokaże te pieluszki, przykładowa aukcja z Allegro i moja córa z jedną w zębach
Załącznik 6890156
Załącznik 6890161

Czerwone kombi

Cytat:
Moja mama też nigdy nic nie kupiła bez konsultacji ze mną. Jeśli była na zakupach i coś wpadnie jej w oko to robiła zdjecie i wysylala zeby zobaczyć. Albo jechalysmy razem jeszcze raz albo tak jak piszesz dali pieniadze i sama wybierałam.

Nie wiem jak to bedzie z tesciami ale boję się że nic nie skonsultuja ze mną. Bo już tesciowa zapowiedziała ze polata po sklepach. Na slub teściowa kupila nam koldre i posciele ktore teraz leżą nie używane i zawadzaja bo kupilismy duże łóżko i dużą posciel. A ta ma standardowe wymiary.
Moja kupuje jedynie ubranka i pościel. Wie jednak, że jak mi się nie spodoba to będzie musiała oddać.
Dziś przytargala z lumpeksu całą torbę ubrań. .. wyglądają jak nówki. Jednak część oddałam bo sąsiadka akurat ma miesięczną córkę.

Cytat:
Jestem już w domu (co prawda u mamy, mąż po mnie przyjedzie po pracy). Wypis dostałam, z zaleceń mam brać Urosept 3x2 tabletki i żuravit. Z posiewu nic nie wyszło, wychodzi na to, że mój organizm sobie symuluje 😊 Przynajmniej miałam możliwość zobaczyć oddział, położne bardzo miłe
Fajnie, że już jesteś w domu!

Cytat:
Ale jestem szczęśliwa 😁 Taka mała rzecz a ile radości 😁Załącznik 6890481Załącznik 6890486

Super!

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Mnie tez czeka z tesciowa powazna rozmowa bo nie lubie jak sie mnie stawia przed faktem dokonanym a dzis to zrobila. Nie chodzi o dzieciaczka czy zakupy tylko po prostu o zycie. Ona byla jedyna kobieta zawsze w domu i jest przyzwyczajona ze tak jak ona mowi to tak sie robi. Teraz jest jej sie ciezko przestawic ze musi sie dostosowac do kogos chyba. Dobrze ze mieszkamy 200 km od niej...
A co zrobiła?

Ja wracając od kosmetyczki poszłam na chwilę do pracy, a potem do hm... nic już nie kupuje!
Jeszcze mama mi kupiła książeczki do kąpieli, szczoteczkę z grzebykiem i pizame taką jak pościel.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2016-10-13 18.30.57.jpg (53,8 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2017-02-03-13-12-05.jpg (50,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2017-02-03-13-12-32.jpg (82,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2017-02-03-13-19-26.jpg (122,0 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2017-02-03 14.34.33.jpg (98,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2017-02-03 14.34.04.jpg (132,7 KB, 66 załadowań)
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 14:39   #2866
vadi
*sportaddict*

Super ta sukienka na Tobie, to H&M właśnie?
Stary 2017-02-03, 14:47   #2867
calineczka3
Zadomowienie

Nie wiecie jak często są w lidlu te akcje dziecięce?

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcie brzuszka, 16t2d Załącznik 6889626

ładny

Cytat:
Napisane przez Werka3333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny godz temu wrocilam z warsztatow bezpiecznego malucha i ogólnie warsztaty bardzo fajne ale było bardzo mało giftow i wystawców był facet od krwi pepowinowej, z maxi cosi i położna... :/ Z próbek tylko palmers żadnych smoczkow itp. I nagrody tez licho bo tylko dwa zestawy palmersa i 5 rzeczy typu rogal, prześcieradło, kocyk...

A co do rzeczy z motherhooda to ja jeszcze moge wam dziewczyny polecić spioszki, są super jakościowo i mają fajne "zakladki" na raczki zeby sie dziecko nie zadrapalo ☺ używałam ich do rozmiaru 86 od 56

Na czym polegają te konkursy na warsztatach?

Cytat:

To moze na spokojnie powiedz, ze chciałabyś sama wybrać łóżeczko i wózek i zeby żadne decyzje zakupowe nie były podejmowane bez twojej zgody. Chyba, ze obawiasz się, ze nie posłuchają i na siłę będą chcieli was uszczęśliwić. W takiej sytuacji możesz powiedzieć , ze masz już upatrzone łóżeczko i wózek (np od koleżanki i jesteś z nią umówiona na zakup w czerwcu).

Ja wiem, ze moja mama nic nie kupi bez konsultacji ze mną i wolałaby np dać pieniądze, a żebym ja sama sobie wybrała co chce, tak było z narożnikiem do salonu. Teściom tez nic takiego nie przyszło by do głowy.
Moim teściom nawet nie przyjdzie do głowy, że mogliby nam coś kupić
Z jednej strony cieszę się, że się nie wtrącają i traktują nas jako samodzielnych, a z drugiej dziewczyny to chyba fajnie, że Wasi się angażują i chcą pomóc też finansowo? Doceńcie czasem

Cytat:
Super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

Czerwone kombi

Moja kupuje jedynie ubranka i pościel. Wie jednak, że jak mi się nie spodoba to będzie musiała oddać.
Dziś przytargala z lumpeksu całą torbę ubrań. .. wyglądają jak nówki. Jednak część oddałam bo sąsiadka akurat ma miesięczną córkę.

Super!

A co zrobiła?

Ja wracając od kosmetyczki poszłam na chwilę do pracy, a potem do hm... nic już nie kupuje!
Jeszcze mama mi kupiła książeczki do kąpieli, szczoteczkę z grzebykiem i pizame taką jak pościel.
Sukienka mega! Skąd jest?
Dobrze się już czujesz?
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 14:55   #2868
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Super ta sukienka na Tobie, to H&M właśnie?
To jest kombinezon z Zary kupiłam we wrześniu, ale pojawia się czasami na %

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Nie wiecie jak często są w lidlu te akcje dziecięce?

ładny

Na czym polegają te konkursy na warsztatach?

Moim teściom nawet nie przyjdzie do głowy, że mogliby nam coś kupić
Z jednej strony cieszę się, że się nie wtrącają i traktują nas jako samodzielnych, a z drugiej dziewczyny to chyba fajnie, że Wasi się angażują i chcą pomóc też finansowo? Doceńcie czasem

Super, że wszystko ok

Sukienka mega! Skąd jest?
Dobrze się już czujesz?
Napisalam wyżej

Dziękuję, trochę mam spowolnione ruchy , ale ogólnie ok

Moja mama i teściowa finansowo nie pomogą bo nie mają jak. I tak mi jest głupio, że mama wydała juz tyle.
Nie mam też nic przeciwko rzeczom z lumpeksu, więc się cieszę że kupiła.
Mimo to ja i moja siostra już ją trochę hamujemy

Konkurs polega na tym, że dostaje się kupony, na których wypełnia się swoje dane/dziecka i wrzuca do "urny". Oni losują
Stary 2017-02-03, 14:56   #2869
Gosiutka
Rozeznanie

Dziewczyny, widzę, że szalejecie z zakupami ja miałam poczekać do badań połówkowych ale właśnie dzwoniła do mnie koleżanka zawiadomić o promocji - 30% na lamama.sklep.pl może którąś z Was zainteresuje

no i teraz mam chętkę na portki mini mini albo zakryj pampera

u mnie ostatnio wzmożony apetyt ;/
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 14:58   #2870
poprostu
Zakorzenienie

Cool Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Nonie dzięki za informacje

Nulka dobrze że jesteś już w domu też lykam Urosept

Morelle pięknie wyglądasz w sukience, a te ogrodniczki są przeurocze ja jeszcze liczę, że mi na nastepnym usg powie, że dziewczynka :-D
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 15:11   #2871
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Nonie dzięki za informacje

Nulka dobrze że jesteś już w domu też lykam Urosept

Morelle pięknie wyglądasz w sukience, a te ogrodniczki są przeurocze ja jeszcze liczę, że mi na nastepnym usg powie, że dziewczynka :-D
Trzymam kciuki za dziewczynkę!

Dziękuje, ale to kombinezon nie sukienka
Stary 2017-02-03, 15:33   #2872
Mała!
Zakorzenienie

Świetny morele! Laseczka z Ciebie

Ja mam brzuchol ze hej... wiec nie wiem.co dziś założę.

Od kilku dni chodzila za mna masala na ostro... poleciałam po produkty i za chwilke będzie gotowa ( to ostry sos indyjski, lekko.pomidorowy z indykiem i czosnkiem + ryż) wyszło mega ostro oby dzidziusiowi smakowało dzis juz nie mam wątpliwości czuje kopniaczki nawet jak.przykładam.rękę będe dzis synkowi i mężowi pokazywac pierwsze ruchy, po objadku właśnie

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 15:38   #2873
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
To jest kombinezon z Zary kupiłam we wrześniu, ale pojawia się czasami na %

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Napisalam wyżej

Dziękuję, trochę mam spowolnione ruchy , ale ogólnie ok

Moja mama i teściowa finansowo nie pomogą bo nie mają jak. I tak mi jest głupio, że mama wydała juz tyle.
Nie mam też nic przeciwko rzeczom z lumpeksu, więc się cieszę że kupiła.
Mimo to ja i moja siostra już ją trochę hamujemy

Konkurs polega na tym, że dostaje się kupony, na których wypełnia się swoje dane/dziecka i wrzuca do "urny". Oni losują
Wygląda jak sukienka
Masz może link?

Moi rodzice też tak mają - nie mają za dużo, ale podzieliliby się wszystkim. A w lumpeksach można podobno wyhaczyć świetne rzeczy dla niemowlaków.

Dziękuję
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 15:41   #2874
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Świetny morele! Laseczka z Ciebie

Ja mam brzuchol ze hej... wiec nie wiem.co dziś założę.

Od kilku dni chodzila za mna masala na ostro... poleciałam po produkty i za chwilke będzie gotowa ( to ostry sos indyjski, lekko.pomidorowy z indykiem i czosnkiem + ryż) wyszło mega ostro oby dzidziusiowi smakowało dzis juz nie mam wątpliwości czuje kopniaczki nawet jak.przykładam.rękę będe dzis synkowi i mężowi pokazywac pierwsze ruchy, po objadku właśnie

cudnie też bym chciała, lekarz powiedział, że koło 24 tygodnia powinnam czuć

Alicja

Stary 2017-02-03, 15:53   #2875
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zauważam różnice z dnia na dzień. Wczoraj w pracy miałam ostatni raz na sobie ulubione dżinsy, było mi w nich tak ciasno, ze bez rozpietego guzika bym nie wysiedziała. A jeszcze tydzień temu było wygodnie. I brzuch zrobił sie okrągły a tydz temu był prawie płaski jestem w 16t a Ty?

Ja nic jeszcze nie czuję albo nie umiem rozpoznać :-D w którym jestes tyg?

17 tc

Cytat:
Morelle ja od jakiegoś czasu codziennie budzę się z katarem i na chusteczce zostaje krew :-/ ale ponoć to normalne w ciąży

Dziewczyny jak będziecie chciały piec ciasto, a nie macie za dużo czasu lub słabe zdolności kulinarne to polecam ciasto brownie snicers. Robilam je iles razy zawsze wychodzi, proste, szybkie i uwielbiane przez wszystkich, zawsze wzbudza zachwyt przepis na kotlet tv

oo muszę zobaczyć te ciasto

Cytat:
O, dzięki za namiar

Ja z kolei wklejam link do bardzo szczegółowej listy wyprawkowej: http://www.mamalekarz.pl/wyprawka-dl...egolowa-lista/
Póki co chyba najlepsza jaką znalazłam, bo w większości jest przy ubrankach np 4 x body + 3 x pajace, a to od razu widać, ze za mało będzie.

no to prawda zdecydowanie za mało. U nas na początku czasem trzy pajace były grane jednej nocy chłopcy spektakularnie siusiaja jak się rozepnie pieluchę

Cytat:
Super że ok!!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 16:08   #2876
siilmariien
Wtajemniczenie

Zazdroszczę Wam kolejnych zakupów ciuszkowych!

Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała coś z Motherhood na ich stronie? Dostałyście jakieś gratisy? Pamiętam że jak kiedyś robiłam tam zakupy, to za każdym razem coś dołączyli: pieluszki, raz nawet komplet pościeli (kupowałam w ich sklepie na allegro). Teraz nic nie pisałyście o gratisach i zastanawiam się czy wciąż to praktykują Bo na stronie smyka są obecnie troszkę przecenione rzeczy motherhood, ale jeśli miałby wpaść gratis, zamówiłabym u nich a nie w smyku

Aaa no i właśnie jeśli nie widziałyście, to na stronie Smyka są teraz przeceny: do - 40% na kocyki i pościele i do - 60% na artykuły dla mam i dzieci i zabawki

Cytat:
Załącznik 6890156
Załącznik 6890161
Dzięki, fajnie wiedzieć Hehe jaka superowa córa

Cytat:
Ekstra, że nie trzymali Cię za długo! I że wszystko dobrze Miłego powrotu do domu!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 16:09   #2877
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Tosty mogłabym jeść na śniadanie obiad i koację

Co ubierasz ładnego?

Załącznik 6890156
Załącznik 6890161

Śliczna ta Twoja córa

Cytat:
Przyszła dziś paczka z 5.10.15
Ale jestem szczęśliwa Taka mała rzecz a ile radości Załącznik 6890481Załącznik 6890486

Super ciuszki aż zazdroszczę ze już wiecie co kupować
Cytat:

Zapomniałam

Czerwone kombi

Super!

A co zrobiła?

Morelle fajne kombi i dla ciuszki dla malutkiej w h&m są cudowne rzeczy dla dzieci.

Mam dostać od kuzyna ciuszki po córeczce. Popatrzę co tam jest i jak poznam płeć to będę kupować już nie mogę się doczekać
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 16:13   #2878
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała coś z Motherhood na ich stronie? Dostałyście jakieś gratisy? Pamiętam że jak kiedyś robiłam tam zakupy, to za każdym razem coś dołączyli: pieluszki, raz nawet komplet pościeli (kupowałam w ich sklepie na allegro). Teraz nic nie pisałyście o gratisach i zastanawiam się czy wciąż to praktykują Bo na stronie smyka są obecnie troszkę przecenione rzeczy motherhood, ale jeśli miałby wpaść gratis, zamówiłabym u nich a nie w smyku

zamawiałam z ich www poduszkę-kojec i dostałam tylko zniżkę na kolejne zakupy, także bez szału niestety.
Stary 2017-02-03, 16:22   #2879
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

zamawiałam z ich www poduszkę-kojec i dostałam tylko zniżkę na kolejne zakupy, także bez szału niestety.
Uuu to pewnie już tak nie robią, szkoda, to było bardzo miłe.
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 16:22   #2880
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Uuu to pewnie już tak nie robią, szkoda, to było bardzo miłe.
Też żałuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości