![]() |
#4981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
powodzenia piwusia, żeby wszystko poszło po Waszej myśli
![]()
#4982 | |||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak tylko dorwę aparat to pstryknę fotki, obiecuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Ech cierpliwość i modlitwa o spokój tylko tyle może Ciebie uratować. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Prawdopodobnie w dniu ślubu będę miała 2-3 dzień okres. Na mnie działa witamina C, bądź troszkę inna metoda i zawsze mi się przesuwa do przodu. ![]() Jutro będę "balowała" na 2 urodzinach mojego siostrzeńca-chrześniaka, właśnie skończyłam pakować prezent dla malucha. I wtedy pomyśle sobie, że inni mają w tym samym czasie swój wymarzony ślub. ![]() powodzenia i życzę udanej zabawy! ![]() Zapomniałam dodać, że jak nasz wątek przekroczy 5 000 postów to będzie stworzona jego II. część ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Raczkowanie
|
Marta my tez mamy urlop przed slubem wiec nasza podroz przed/poslubna juz za 1 tydzien!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Wtajemniczenie
|
a znając moje "szczęście " to pewnie będę miała okres na własny ślub
![]() ![]() ![]() ![]() Piwusia wszystkiego co najlepsze ![]()
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Taska kurczę mi się wydawało, że tak nie wypada jechać przed ślubem i głupia zgodziłam się przy spisywaniu umowy na przymiarki i odbiór sukni właśnie kiedy jest Jego urlop.
![]()
![]() |
#4986 |
Raczkowanie
|
GRATULUJE! ![]() dzasta110- moze jakies tabletki, cos do opoznienia okresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Wtajemniczenie
|
dopiero będę myśleć jak już będzie trochę bliżej, bo wyliczyć sobie nie mogę, gdyż mam strasznie nieregularny okres (od 28 do 36 dni)
![]() może akurat się uda, że nie będzie... a gdzie się dziewczyny wybieracie w podróż poślubną/przedślubną??
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-03-28 o 20:59 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tak robie, nie jestem w stanie wszystkiego zrobic i byc wszedzie. Wychodze z zalozenia, ze jesli ktos mnie lubi to zrozumie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Kobitki, od tego stresu przedślubnego, a dodatkowo od zastanawiania się, kiedy wypadnie pierwszy dzień okresu, ten okres może Wam przyjść dużo wcześniej, dużo później lub też w dniu ślubu (tego ostatniego oczywiście Wam z całego serca nie życzę)...
#4991 |
Raczkowanie
|
Ja już sie nie mogę doczekac aż zacznę przymierzac sukienki, juz nie moge wytrzymac. ale jeszcze pozostało moi 5 kg do zrzucenia. Mam nadzieje ze mi sie uda, jak narazie schudłam 3kg. ale dietka jest pelna wyrzeczen........:/ ale mysle ze warto sie teraz pomeczyc, zeby w tym najwazniejszym dniu wygladac wyjatkowo. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o "rodziców", którym mogłabym powierzyć to zadanie to jest to tylko moja mama. Została kwestia moich przymiarek na których nikt mnie nie zastąpi. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj byłam na przymiarkach w salonie i dwa typy z trzech jakie tu zaprezentowałam kilka postów wcześniej idelanie na mnie pasują !!! Jak strzał w dziesiatkę
![]() Nawet panie w salonie były w szoku, bo przyszłam z kartką i naskrobanymi nr modeli i jak się okazało ze wszystkich sukni jakie przymierzałam w tych dwu wyglądałam najładniej. Nr 1 - to faworytka bardzo wygodna, ale trochę za skromna Nr 2 - salon ma podpytać czy uda się górę gorsetu i rękawki zrobić tak jak w nr 1 - zdecydowanie bardziej strojna Jutro jadę do Blue City na dalsze przymiarki, jak wrócę to opiszę jak było .... matko jakie to dziwne uczucie zobaczyć siebie w kiecy śłubnej - moja reakcja była taka " o matko to ja już za mąż wychodzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym powiedziała, że to już najwyższy czas! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Raczkowanie
|
Czekoladka, nie Ty jedyna stara
![]() Marta- pokombinujcie, fajnie tak we dwojke sie gdzies wyrwac. ![]() Marze, zeby juz byla sobota... slowo daje... Pracowity tydzien za mna. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Wtajemniczenie
|
piwusia5 wszystkiego najlepszego i
![]() ![]() madlen_18 kuruj się i wracaj szybko do zdrowia Jeżeli chodzi o naszą noc poślubną to raczej nici z niej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, marzy mi się teraz słońce, plaża, ciepła woda jednym słońcem bezludna wyspa, mąż i ja! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
TYDZIEŃ!!
![]() Kuruję się. Byłam u Tż, piliśmy winko z teściową i dostałam worek lekarstw. Byłam też chwilę w naszym mieszkaniu, gonimy z remontem jak tylko się da. Rany....7 dni!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.