Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-03, 17:16   #2881
Adriannaa88
Raczkowanie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Morelle piękne ciuszki, a Ty wyglądasz wspaniale 😊
Świetny ten kombinezon 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-02-03, 17:19   #2882
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Świetny morele! Laseczka z Ciebie

Ja mam brzuchol ze hej... wiec nie wiem.co dziś założę.

Od kilku dni chodzila za mna masala na ostro... poleciałam po produkty i za chwilke będzie gotowa ( to ostry sos indyjski, lekko.pomidorowy z indykiem i czosnkiem + ryż) wyszło mega ostro oby dzidziusiowi smakowało dzis juz nie mam wątpliwości czuje kopniaczki nawet jak.przykładam.rękę będe dzis synkowi i mężowi pokazywac pierwsze ruchy, po objadku właśnie

Dziękuję

Brzmi smacznie!

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Wygląda jak sukienka
Masz może link?

Moi rodzice też tak mają - nie mają za dużo, ale podzieliliby się wszystkim. A w lumpeksach można podobno wyhaczyć świetne rzeczy dla niemowlaków.

Dziękuję
Nie mam linku, ale ref

8477/221

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Śliczna ta Twoja córa

Super ciuszki aż zazdroszczę ze już wiecie co kupować

Morelle fajne kombi i dla ciuszki dla malutkiej w h&m są cudowne rzeczy dla dzieci.

Mam dostać od kuzyna ciuszki po córeczce. Popatrzę co tam jest i jak poznam płeć to będę kupować już nie mogę się doczekać
Juz niedługo

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Adriannaa88 Pokaż wiadomość
Morelle piękne ciuszki, a Ty wyglądasz wspaniale 😊
Świetny ten kombinezon 😊

Dziękuję
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 17:44   #2883
aniaa_91
Raczkowanie

Kurcze kilka godzin mnie nie było a tu tyle do poczytania .
Dziewczyny ostatnio mi narobilyscie ochotę na pączki to dziś ja wam narobie ochotę. Pyszne 😉😙

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1486140273147.jpg (79,0 KB, 49 załadowań)
aniaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 18:05   #2884
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa_91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ostatnio mi narobilyscie ochotę na pączki to dziś ja wam narobie ochotę. Pyszne 😉😙

Ale piękne! Z czym?

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

My dzisiaj z mężusiem wychodzimy na miasto Jutro mamy 8 rocznicę związku. A z małym zostaje teściowka

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 18:07   #2885
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ale piękne! Z czym?

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

My dzisiaj z mężusiem wychodzimy na miasto Jutro mamy 8 rocznicę związku. A z małym zostaje teściowka
Jeden z Rafaello a drugi z krówka 😊

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ale piękne! Z czym?

Gratuluję 😊 także udanego wieczoru

Stary 2017-02-03, 18:25   #2886
Carolles
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co bez obrazy ale mnie zmuliło i w zyciu bym ich nie zjadła lubie pączki ale tradycyjne z lukrem. A tak ogólnie to w ogóle mnie muli na widok takich słodkości, ciastek, napoleonek itd. Jedyne co do mnie przemawia to lody

Morelle chodzi za mna ten kombi! Tak żałuję ze go nie kupiłam w pazdzierniku jak go zobaczyłam bo teraz go nie ma w ogole to pieknie wyglądasz

Dziewczyny boli mnie brzuch, stwardnial momentalnie. Położyłam sie jest trochę lepiej. Mam się martwić? Co to może być?

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 18:26   #2887
Werka3333
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiecie jak często są w lidlu te akcje dziecięce?

ładny

Na czym polegają te konkursy na warsztatach?

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Konkurs polega na tym, że dostaje się kupony, na których wypełnia się swoje dane/dziecka i wrzuca do "urny". Oni losują
Calineczka dokładnie tak jak napisala morelle przy rejestracji na warsztatach dostajesz karteczkę gdzie wpisujesz swoje imię i nazwisko i mail i rzucasz do jakiegoś pojemnika i na końcu jest losowanie nagród

Cytat:

Ale pysznie wyglądają 😍 jadłabym 😜

Werka3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 18:28   #2888
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Wiesz co bez obrazy ale mnie zmuliło i w zyciu bym ich nie zjadła lubie pączki ale tradycyjne z lukrem. A tak ogólnie to w ogóle mnie muli na widok takich słodkości, ciastek, napoleonek itd. Jedyne co do mnie przemawia to lody

Morelle chodzi za mna ten kombi! Tak żałuję ze go nie kupiłam w pazdzierniku jak go zobaczyłam bo teraz go nie ma w ogole to pieknie wyglądasz

Dziewczyny boli mnie brzuch, stwardnial momentalnie. Położyłam sie jest trochę lepiej. Mam się martwić? Co to może być?

Tez mnie muli na niektóre potrawy ale całe szczęście słodycze mogę jeść.

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

A brzuch .. hmm czasem też tak mam ale później samo z siebie przechodzi

Stary 2017-02-03, 18:31   #2889
Carolles
Zadomowienie

To masz szczęście bo ja zawsze słodycze mogłam bez ustanku jeść a w ciąży nawet nie patrzę na słodycze

Dziekuje za odpowiedz mam nadzieje ze przejdzie bo sama jestem

Stary 2017-02-03, 18:34   #2890
klaudiakala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adriannaa88 Pokaż wiadomość
Przyszła dziś paczka z 5.10.15 😊😊
Ale jestem szczęśliwa 😁 Taka mała rzecz a ile radości 😁Załącznik 6890481Załącznik 6890486

u la la zaszalałaś, ale super są te rzeczy

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
nie denerwuj się

Adrianna - super zakupy

Niech mi tylko powiedzą, jakiej płci jest dziecko i nastąpi i u mnie zwolnienie blokady
Vadi nie mogę

Ja po wyjściu z gabinetu zadzwoniłam do mamy :P

Carolles mi też czasem twardnieje to ponoć normalne
klaudiakala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 18:37   #2891
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
To masz szczęście bo ja zawsze słodycze mogłam bez ustanku jeść a w ciąży nawet nie patrzę na słodycze

Dziekuje za odpowiedz mam nadzieje ze przejdzie bo sama jestem

Wypij sobie miete to może szybciej cie puści

Stary 2017-02-03, 18:46   #2892
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak też mam, ale to był istny potok

Zapomniałam

Bo to jest poszewka z aplikacją kołdra i poduszka były osobno - zwykle białe.

Czerwone kombi

Moja kupuje jedynie ubranka i pościel. Wie jednak, że jak mi się nie spodoba to będzie musiała oddać.
Dziś przytargala z lumpeksu całą torbę ubrań. .. wyglądają jak nówki. Jednak część oddałam bo sąsiadka akurat ma miesięczną córkę.

Fajnie, że już jesteś w domu!

Super!

A co zrobiła?

Ja wracając od kosmetyczki poszłam na chwilę do pracy, a potem do hm... nic już nie kupuje!
Jeszcze mama mi kupiła książeczki do kąpieli, szczoteczkę z grzebykiem i pizame taką jak pościel.
Świetne zakupy ! A Ty wyglądasz jak milion dolarów😍

U nas płeć odrazu powiedzieliśmy rodzicom 😊

Ja dziś wróciłam do żywych... wyciągnęłam maszynę i uszylam pościel dla nas bo materiał czekał już pół roku 😊

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 19:22   #2893
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Ja dziś wróciłam do żywych... wyciągnęłam maszynę i uszylam pościel dla nas bo materiał czekał już pół roku 😊
Pochwal się!
A kojarzysz może internetowy sklep z materiałami gdzie można kupić dobrą jakościowo tetrę do uszycia letnich ubranek - w stylu jak na zdjęciach poniżej? (a może ten materiał na zdjęciach to nie tetra tylko coś innego?) Na allegro jedyna tetra na metry, która jest (bez wzorków), wydaje mi się bardzo cieniutka i średniej jakości.. (zdjęcia z instagram)
1486146066567.jpg1486146075051.jpg1486146085562.jpg
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 19:41   #2894
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Pochwal się!
A kojarzysz może internetowy sklep z materiałami gdzie można kupić dobrą jakościowo tetrę do uszycia letnich ubranek - w stylu jak na zdjęciach poniżej? (a może ten materiał na zdjęciach to nie tetra tylko coś innego?) Na allegro jedyna tetra na metry, która jest (bez wzorków), wydaje mi się bardzo cieniutka i średniej jakości.. (zdjęcia z instagram)
Załącznik 6891406Załącznik 6891411Załącznik 6891416
Oj niestety nie pomogę. Bawełnę poscielowa kupuję przez allegro. Ale tetry nigdy nie kupowałam😕a pościel uszylam nam taka😊1486147262456.jpg

Stary 2017-02-03, 20:04   #2895
nonie_
Zadomowienie

Cytat:
Pochwal się!
Załącznik 6891406Załącznik 6891411Załącznik 6891416

Kochana mnie się wydaje ze na tych zdjęciach jest bawełna muślinowa ale mogę się mylić bo nie jestem znawcą - ale kupiłam kiedyś sukienkę córce z takiego materiału i tak się to właśnie nazywało, taka jakby grubsza gufrowana bawełna

Córa dziękuje za komplementy

nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 20:20   #2896
poprostu
Zakorzenienie

Dzisiaj się dowiedziałam że bratowa odda mi wózek 3w1. Nie pamiętam jak on wygląda ale z opisu granatowy w białe groszki i już wiem że słabo. Jeszcze go zobaczę, z jednej strony fajnie bo ten co mi się spodobal kosztuje ponad 2tys ale z drugiej strony... :/
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 20:34   #2897
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Oj niestety nie pomogę. Bawełnę poscielowa kupuję przez allegro. Ale tetry nigdy nie kupowałam😕a pościel uszylam nam taka😊Załącznik 6891431

Super pościel!

Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość
Kochana mnie się wydaje ze na tych zdjęciach jest bawełna muślinowa ale mogę się mylić bo nie jestem znawcą - ale kupiłam kiedyś sukienkę córce z takiego materiału i tak się to właśnie nazywało, taka jakby grubsza gufrowana bawełna

Córa dziękuje za komplementy
Ojj dzięki ogromne!!! Popatrzyłam na zdjecia w necie i chyba rzeczywiście to bawełna muślinowa, bo bardzo podobna tkanina! Teraz tylko pozostaje poszperać po sklepach z materiałami, ciekawe czy gdzieś uda się dorwać w PL (na allegro nie ma ), będę próbowała

No i w ogóle wrzucajcie dziewczyny jak najczęściej swoje rękodzieło, bo jak oglądam Wasze ręczne robótki to coraz bardziej swierzbią mnie palce żeby wyciągnąć z szafy maszynę do szycia

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Dzisiaj się dowiedziałam że bratowa odda mi wózek 3w1. Nie pamiętam jak on wygląda ale z opisu granatowy w białe groszki i już wiem że słabo. Jeszcze go zobaczę, z jednej strony fajnie bo ten co mi się spodobal kosztuje ponad 2tys ale z drugiej strony... :/
Zobacz, może Ci się spodoba - a jak nie, to możesz powiedzieć, że potrzebujesz czegoś lżejszego/mniejszego/w innym stylu... Mam nadzieję że bratowa nie jest z tych, co obrażają się o takie rzeczy.
Stary 2017-02-03, 20:56   #2898
klaudiakala
Raczkowanie

Dziewczyny, czy którejś z Was spadła hemoglobina ? Mi spadła znacznie, łykam żelazo od tygodnia, dzisiaj zemdlałam nie wiem czy czekać aż się unormuje wszystko, bo wiadomo, że to musi potrwać czy iść do lekarza, nie chcę panikować...
klaudiakala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 21:04   #2899
lacomme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudiakala Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy którejś z Was spadła hemoglobina ? Mi spadła znacznie, łykam żelazo od tygodnia, dzisiaj zemdlałam nie wiem czy czekać aż się unormuje wszystko, bo wiadomo, że to musi potrwać czy iść do lekarza, nie chcę panikować...
ja mam obniżoną tylko nieznacznie i zalecenie picia pokrzywy i jedzenia czerwonego mięsa, no i zakaz picia dużej ilości zielonej herbaty bo podobno utrudnia wchłanianie żelaza
bardzo ci spadła?
lacomme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 21:10   #2900
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Super pościel!

Ojj dzięki ogromne!!! Popatrzyłam na zdjecia w necie i chyba rzeczywiście to bawełna muślinowa, bo bardzo podobna tkanina! Teraz tylko pozostaje poszperać po sklepach z materiałami, ciekawe czy gdzieś uda się dorwać w PL (na allegro nie ma ), będę próbowała

No i w ogóle wrzucajcie dziewczyny jak najczęściej swoje rękodzieło, bo jak oglądam Wasze ręczne robótki to coraz bardziej swierzbią mnie palce żeby wyciągnąć z szafy maszynę do szycia

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Zobacz, może Ci się spodoba - a jak nie, to możesz powiedzieć, że potrzebujesz czegoś lżejszego/mniejszego/w innym stylu... Mam nadzieję że bratowa nie jest z tych, co obrażają się o takie rzeczy.
No możliwe że trochę będzie kwas :-P zobaczymy :-P

Cytat:
Mi się obniżyła ale wciąż jest w normie. Jeżeli zemdlalas i jest poniżej normy powiedz lekarzowi. No i w diecie skup się na czymś co podniesie hemoglobine

Chciałabym coś kupić z minky jakaś kołderkę czy coś bo to jest takie milutkie w dotyku
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 21:23   #2901
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Mi spadła o 2 jednostki ale jeszcze mieści się w normie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 21:37   #2902
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Wydaje mi się, że dobrze skonsultować się z lekarzem dla własnego spokoju - choćby telefonicznie, jeśli masz taką możliwość.

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
No możliwe że trochę będzie kwas :-P zobaczymy :-P

Mi się obniżyła ale wciąż jest w normie. Jeżeli zemdlalas i jest poniżej normy powiedz lekarzowi. No i w diecie skup się na czymś co podniesie hemoglobine

Chciałabym coś kupić z minky jakaś kołderkę czy coś bo to jest takie milutkie w dotyku
Hymm to nieciekawie Mam nadzieję że jednak bratowa odpuści sobie fochy A może wózek okaże się spoko

Co do minky, to zerknij tutaj: http://www.makaszka.pl - jakościowo super, polecam
Stary 2017-02-03, 21:40   #2903
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję

Brzmi smacznie!

Nie mam linku, ale ref

8477/221

Juz niedługo

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Werka3333 Pokaż wiadomość
Calineczka dokładnie tak jak napisala morelle przy rejestracji na warsztatach dostajesz karteczkę gdzie wpisujesz swoje imię i nazwisko i mail i rzucasz do jakiegoś pojemnika i na końcu jest losowanie nagród

Ale pysznie wyglądają 😍 jadłabym 😜

Szkoda, w loteriach nie mam szczęścia

Cytat:
Jak bardzo Ci spadła to może skonsultuj?

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, że dobrze skonsultować się z lekarzem dla własnego spokoju - choćby telefonicznie, jeśli masz taką możliwość.

Hymm to nieciekawie Mam nadzieję że jednak bratowa odpuści sobie fochy A może wózek okaże się spoko

Co do minky, to zerknij tutaj: http://www.makaszka.pl - jakościowo super, polecam
Dziękuję też za link
Przeglądam stronę i mają podobne rzeczy co La Millou ale większy wybór kolorów i dużo tańsze
Masz, prałaś i ok?
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 21:56   #2904
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję też za link
Przeglądam stronę i mają podobne rzeczy co La Millou ale większy wybór kolorów i dużo tańsze
Masz, prałaś i ok?
Jakość po praniu jak na razie rewelacja Mam poduszkę "świnka-chudzinka" i zimową kołderkę przedszkolaka "kolorowe ptaszki". Kołderkę kupiłam jak córa miała gdzieś z 7 miesięcy i jest w użyciu non stop (córa ma teraz 3,5 roku) najpierw używana w ciepłe pory roku jako kocyk do siedzenia dla małej, a w zimne - do wózka, potem po dziś dzień jako kołderka do spania (oblekam w poszewkę żeby mniej się kurzyła). Piorę cały ten czas na delikatnym trybie (ręcznym) i stan jest idealny, zero zużycia. Świnka chudzinka od września mieszka w przedszkolu i umila córce czas leżakowania - raz w miesiącu dostaję ją z pościelą do prania i jak na razie również stan idealny
Stary 2017-02-03, 22:10   #2905
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Jakość po praniu jak na razie rewelacja Mam poduszkę "świnka-chudzinka" i zimową kołderkę przedszkolaka "kolorowe ptaszki". Kołderkę kupiłam jak córa miała gdzieś z 7 miesięcy i jest w użyciu non stop (córa ma teraz 3,5 roku) najpierw używana w ciepłe pory roku jako kocyk do siedzenia dla małej, a w zimne - do wózka, potem po dziś dzień jako kołderka do spania (oblekam w poszewkę żeby mniej się kurzyła). Piorę cały ten czas na delikatnym trybie (ręcznym) i stan jest idealny, zero zużycia. Świnka chudzinka od września mieszka w przedszkolu i umila córce czas leżakowania - raz w miesiącu dostaję ją z pościelą do prania i jak na razie również stan idealny
Dziękuję
Przejrzałam stronę, piękne mają rzeczy
Chyba wzorują się bardzo na la milou, bo nawet motylki pod głowę mają podobne
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 22:18   #2906
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:

Wyglądają pięknie, ale nie dała bym rady przyjmuję ze słodkiego niewielkie ilości gryz batonika kęs ciasta czy łyżeczka miodu mi wystarczy, czasmi mam ochotę zaszaleć ale wybrałabym zawsze klasycznego w różą lub dżemem... najlepiej kwaskowym

Cytat:
To nie dobrze, uważaj na siebie. Ja pierwsza miała super, a teraz jestem przed badaniami więc nie mam pojęcia jak moje wyniki mogły się zmienić :/

Dziwny dzień dzisiaj i dziwny wieczór wyszłam z przyjaciółkami na kolację, jakoś mam wrażenie, ze ciężko nam się rozmawiało :/

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-03, 23:19   #2907
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję
Przejrzałam stronę, piękne mają rzeczy
Chyba wzorują się bardzo na la milou, bo nawet motylki pod głowę mają podobne
Być może tak, choć tego typu rzeczy jest już od groma u różnych sprzedawców, dzisiaj patrzyłam czy są fajne kokony na olx i sporo jest ogłoszeń gdzie widać, że bardziej uzdolnione dziewczyny same szyją i sprzedają w konkurencyjnej cenie. Jakoś wydaje mi się, że Makaszka to jedna dziewczyna, która wszystko to produkuje, ale nie wiem czy mam rację W ogóle jak dzisiaj wieczorem szukałam tkanin w sklepach internetowych to natknęłam się na stronę, gdzie są podpowiedzi jak samemu uczyć właśnie taką poduszkę-motylek, kokon, mufki do wózka czy śpiworek do sanek http://metryicentymetry.pl/pl_PL/n/list
Stary 2017-02-03, 23:38   #2908
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien dobry!
Mam 6 rodzenstwa a ja 7 najmłodsza jestem
A dziaciaki sa w roznym wieku od 9 miesiecy do 19 lat

Wczoraj mój tż mówi że jak już urodzimy tzn my lipcowki żebyśmy wystroily nasze dzieciaki w te lidlowe ciuchy i zrobiły sobie kolaż na pamiątkę

Chilli czy dobrzr wnioskuję ze masz dziś urodziny?
ale fajnie tyle rodzeństwa u mnie najstarszy też 19 a najmłodsza 2 latka no i będzie mój tak się złożyło ,że mam.Dlatego dopiero teraz weszłam na wizaz bo goście poszli
Cytat:
Co piekłaś? Lubie piec wszystko byle nie torty
standardowo to co u mnie lubią najbardziej szarlotka, sernik i ten z przepisu od karolinusii malinowa chmurka z bezą tylko zamiast kruchego ciasta zrobiłam biszkopt no i 2 lasagne a teraz mam cały zlew naczyń

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów ja od wczoraj jestem wściekła teść zadzwonił do męża i w teakcie rozmowy powiedział ze byli w sklepie oglądać wózki i łóżeczka. Teraz musze na szybko wszystko kupować bo boję się że coś kupią beze mnie. Jednym słowem odechciało mi się wszystkiego. To moje pierwsze dziecko i chce sama sobie pochodzić po sklepach i kupić to co mi sie podoba.
Nie znoszę czegoś takiego jak ktoś lepiej wie co mi potrzeba ale może tylko tak się cieszą i poszli się zorientować w cenach itp.
Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Dziękuję każdej z Was za troskę i wsparcie ��
Jestem już w domu (co prawda u mamy, mąż po mnie przyjedzie po pracy). Wypis dostałam, z zaleceń mam brać Urosept 3x2 tabletki i żuravit. Z posiewu nic nie wyszło, wychodzi na to, że mój organizm sobie symuluje �� Przynajmniej miałam możliwość zobaczyć oddział, położne bardzo miłe
miło słyszeć ,że wróciłaś !

Cytat:
uważaj na siebie ja bym się skontaktowała jak zemdlałaś to nie żarty!

Nonie śliczna córunia!
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 07:25   #2909
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lacomme Pokaż wiadomość
ja mam obniżoną tylko nieznacznie i zalecenie picia pokrzywy i jedzenia czerwonego mięsa, no i zakaz picia dużej ilości zielonej herbaty bo podobno utrudnia wchłanianie żelaza
bardzo ci spadła?
U mnie też obniżona ale w granicach jeszcze. To normalne w ciąży. Ja jem tabletki zelazek. Dużo natki pietruszki barszczyk czerwony.

Stary 2017-02-04, 08:54   #2910
Carolles
Zadomowienie

Dzien dobry!
Dzisiejszy dzień zaczynam wymiotow

Chilli, spoznione wszystkiego najlepszego wiec!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości