Włosomaniaczki :D - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-29, 12:22   #3241
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Głowa do góry Skarbeńka wszystko się ułoży.
Dziękuj Kochana ...

na razie koniec o tym.... W ramach "dnia urody " i poprawinia humoru.... Nałożyłam sobie dzisiaj Polskiego Waxa i piję herbatę Pu-Erh...

i wiecie co? ten polski wax -coś szybciej schodzi niż zagraniczny....Ale to dobrze

zmykam prace lic. pisać bo coś się u Was zasiedzę na dobre

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 14:02   #3242
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
a już się tak rozbestwiłam, że jak śpie mniej niż 10 godzin na dobę to nieprzytomna jestem
Zazdroszczę Ja ostatnio jestem zmuszona mało sypiać a jak mi się trafi jakiś dzień wolny i mogę sobie pozwolić na dłuższe leniuchowanie, to jestem przytomna o 7 Typowe

Cytat:
Xyoko :No ja bym była ciekawa, co o mnie myślicie Jak któraś ma ochotę, to może trochę pofantazjować

Ja tu jestem chyba najkrócej, więc chciałabym się ustosunkować do Twojego avantera, bo nic w sumie o Tobie nie wiem, wiec to będą czyto moje subiektywne spostrzeżenia A więc uważam, że jesteś bardzo optymistycznie nastawioną do świata kobietą z dużą dawką pewności siebie. Wiesz jak się zaprezentować, by każde męskie oko na Tobie zawisło, seksapil nie jest Ci obcy Choć z wierzchu jesteś jak najbardziej 100% kobietą, czasem wychodzi z Ciebie mała dziewczynka, która pragnie troski, ciepła i czasem przytuliłaby się do swojego pluszowego misia z którym kiedyś nie potrafiła się rozstać

Ale wypociny ciekawe czy po analizie Twojej wizytówki trafiłam z czymkolwiek :P
Ale ładna analiza Trafiłaś z tym, że jestem optymistką Co do dużej dawki pewności siebie - na pewno nie Tzn. jest coraz lepiej i staram się to w sobie wypracowywać, ale przez kompleksy idzie powoli Staram się wyglądać najlepiej jak potrafię, ale z tymi męskimi oczami to niestety nie zawsze tak jest A z tą małą dziewczynką jak najbardziej Aaaa i z tym, że z wierzchu 100% kobieta to też chyba średnio, bo często bez dowodu mi piwa nie chcą nawet sprzedać i wmawiają mi, że nie mam na pewno więcej niż 17 lat (w tym roku kończę 23 ). Ale dziękuję za analizę

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A tak wogóle..Znowu coś głupiego powiedziałam... Ja juz mam psychozę, tak sie wczoraj starałam aby było miło i zaraz przed pójściem spać coś mnie zirytowało i powiedziała .... i narzeczony był zły (że ja jestem na niego złą) i znowu wyszło głupio....
Choć juz chyba dobrze, TŻ już nie obrażony... w poniedziałek powiedział że przyjedzie....

A ja jak ten Pelikan wszytko łapię i biorę do siebie....

To na pewno ta pogoda tak na mnie działa
Będzie dobrze, nie można się wszystkim przejmować
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 14:19   #3243
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Xyoko :No ja bym była ciekawa, co o mnie myślicie Jak któraś ma ochotę, to może trochę pofantazjować

Ja tu jestem chyba najkrócej, więc chciałabym się ustosunkować do Twojego avantera, bo nic w sumie o Tobie nie wiem, wiec to będą czyto moje subiektywne spostrzeżenia A więc uważam, że jesteś bardzo optymistycznie nastawioną do świata kobietą z dużą dawką pewności siebie. Wiesz jak się zaprezentować, by każde męskie oko na Tobie zawisło, seksapil nie jest Ci obcy Choć z wierzchu jesteś jak najbardziej 100% kobietą, czasem wychodzi z Ciebie mała dziewczynka, która pragnie troski, ciepła i czasem przytuliłaby się do swojego pluszowego misia z którym kiedyś nie potrafiła się rozstać

Ale wypociny ciekawe czy po analizie Twojej wizytówki trafiłam z czymkolwiek :P
to moze jeszcze napiszesz co o mnie myslisz

Cytat:
dobrze dziewczyna mowi, bo ja zamowilam ja juz dawno temu chociaz model z jasnego drewna z jasnym wlosiem.
i jak? jestes zadowolona?
ja nawet niewiedziałam, ze wkoncu zamówiłas

dziewczyny byłam w zielarskim i pan powiedział, ze nie moze nigdzie znalezc tej maty, chyba ze chodzio o to, nazywa się "Yerba Mate" to to? opakowanie wielkości 1kg cukru sypanej kosztowało 18.30
to to?
i powiedział ze przywiezie mi bebi
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 14:42   #3244
nicki86
Zadomowienie

Mirelkaaa o Tobie bym powiedziała, że masz rozrywkową naturę Lubisz nowości i szybko się się nudzisz Chcesz wyciągnąć od życia jak najwięcej i niczego nie żałować

Zaraz bede moim włoskom fundowała spa.. z sokiem czarnej rzodkwi na skóre i olejkiem rycynowym na końcówki moje takie końcówki suche to z 20 cm maja ale obetne jutro z 5.. nie wiecej, a reszte starać sie bede uratować
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 15:28   #3245
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mirelkaaa o Tobie bym powiedziała, że masz rozrywkową naturę Lubisz nowości i szybko się się nudzisz Chcesz wyciągnąć od życia jak najwięcej i niczego nie żałować

Zaraz bede moim włoskom fundowała spa.. z sokiem czarnej rzodkwi na skóre i olejkiem rycynowym na końcówki moje takie końcówki suche to z 20 cm maja ale obetne jutro z 5.. nie wiecej, a reszte starać sie bede uratować
zgadłas
Stary 2008-03-29, 16:06   #3246
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Będzie dobrze, nie można się wszystkim przejmować
Wiem że nie można się każdą pierdołą , sprzeczką i powiedzianym (albo i nie) słowem przejmować Masz racje. I chyba jestem nawet na to za.. dorosła?
Muszę nad sobą popracować!

Cytat:
Zaraz bede moim włoskom fundowała spa.. z sokiem czarnej rzodkwi na skóre i olejkiem rycynowym na końcówki
O jejku... Znowu coś nie znam... Sok z czarnej rzodkwi! Olejek Kokosowy! Olejki eteryczne: rozmarynowe etc.
A ja ich nie mam?

ja mam Wax Polski (już niedługo doleci z Allegro 2gie pudełko ) naftę z olejkiem rycynowym i z "domowych-naturalnych" sposobów to już wszystko!

Podejrzewam że ja to za leniwa jestem na olejki i mieszanki z żółtek!

Stary 2008-03-29, 16:37   #3247
Narek
Zakorzenienie

Nicki, a może coś o mnie powiesz?
Czytając Wasze wypowiedzi zastanawiam się, czy można mnie nazwać Włosomaniaczką- nie mam żadnego WAX'a, oleju kokosowego, olejków eterycznych, rzepy w okolicy brak(albo ja szukać nie umiem )

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 16:55   #3248
nicki86
Zadomowienie

Narek włosomaniaczką się jest w duszy a specyfiki to jedna wycieczka do sklepu, apteki na targ Ja dzisiaj uzupełniłam w aptece zapasy olejku rycynowgo i nafty, a także witaminek bo miałam na wyczerpaniu już no i pokrzywki dokupiłam aaaa rzepe to kupisz w prawie każdym sklepie z warzywami bynajmniej ja widziałam, ale jak sie zainteresowałam bo wczesniej nie zwracałam uwagi na cos wygladajacego jak buraki

A Twój awatarek hmm myśle, że jesteś dość złozoną osobowością z wrażliwą duszyczką.. żyjesz muzyką.. może nawet tworzysz sztukę? Jesteś z reguły opanowana.. ale do czasu

jej ja już się czuje jak jakieś medium i jako medium zmieniłam avaterek, ale na bardziej rzeczywisty niz uprzednio
Stary 2008-03-29, 16:58   #3249
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Czytając Wasze wypowiedzi zastanawiam się, czy można mnie nazwać Włosomaniaczką- nie mam żadnego WAX'a, oleju kokosowego, olejków eterycznych, rzepy w okolicy brak(albo ja szukać nie umiem )
A niektóre to już nie maniaczki, a czarownice!

Wyłączacie dziś światło o 20? Symboliczna "godzina dla ziemi" - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...8,5067755.html

Ciekawie by było, gdyby wszyscy w mieście światła pogasili.. Niecodziennie.
Ja gaszę
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 16:59   #3250
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek włosomaniaczką się jest w duszy a specyfiki to jedna wycieczka do sklepu, apteki na targ Ja dzisiaj uzupełniłam w aptece zapasy olejku rycynowgo i nafty, a także witaminek bo miałam na wyczerpaniu już no i pokrzywki dokupiłam aaaa rzepe to kupisz w prawie każdym sklepie z warzywami bynajmniej ja widziałam, ale jak sie zainteresowałam bo wczesniej nie zwracałam uwagi na cos wygladajacego jak buraki
No tak, ale porównując to, co ja robię dla włosów z Waszymi działaniami, to jest mniej więcej jak 1 do 100
No właśnie szukam tej rzepki po wszystkich warzywniakach, a tu jak na złość nie ma Muszę uśmiechnąć się do jakiegoś miłego Pana, żeby mi zamówił kilka...

Cytat:
Napisane przez nicki86
A Twój awatarek hmm myśle, że jesteś dość złozoną osobowością z wrażliwą duszyczką.. żyjesz muzyką.. może nawet tworzysz sztukę? Jesteś z reguły opanowana.. ale do czasu

jej ja już się czuje jak jakieś medium
Muzyki nie tworzę Ale jest ważną częścią w moim życiu Dobrze określiłaś moje opanowanie

Ja bym się cieszyła z takiej fuchy

Eyna, chciałabym być taką czarownicą Lubię babrać się tymi wszystkimi kosmetykami, ale, niestety, większości nie mam(nie mogę kupować przez Internet, poza tym ostatnio cienko u mnie z kasą).
Postaram się zgasić światło(postaram, bo jeszcze mam innych domowników w domu ). Ale tak się zastanawiam, czy to tylko światło czy też np. telewizor, komputer?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-29, 17:05   #3251
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Narek, Chodzi o ograniczenie do minimum zużycie prądu, jednak dla mnie ma to tylko wyraz symboliczny, bo ta godzina nie sprawi, że wszystkie elektrownie nagle zmniejszą produkcję.

Chciałabym zobaczyć Kraków nocą bez świateł..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 17:09   #3252
nicki86
Zadomowienie

Ja też zgaszę komputer też a co

...a bycie czarownicą masz racje to dość drogi interes chyba, że mieszka się gdzieś na wsi gdzie pełno ziół rośnie w około i warzywka... ale oleju kokosowego nie stworzysz sama
Ja też uwielbiam sie babrać i nie mogę się powstrzymac jak sie o czymś naczytam.. a czasem trzeba sie pohamować, bo nie wszytko na raz

Narek nie koniecznie mi o tworzenie muzyki chodziło.. ale ogolenie, moze malujesz, moze fotografujesz.. jakoś tak mi na myśl przyszło... hmm to stworzonko na awantarku takie twórcze się wydaje
Stary 2008-03-29, 17:15   #3253
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Nicki86 - Ja też wyczytuję o różnych miksturach i coraz to nowe ziółka, warzywka, olejki magiczne kupuję A trudno w mieście zbierać roślinki przy autostradzie, bo prędzej choroby można się po tym spodziewać niż magicznego działania

Hmm.. A po moim zdjęciu dałoby się coś powiedzieć?
Stary 2008-03-29, 17:28   #3254
nicki86
Zadomowienie

Ja mieszkam w niedużym mieście wiec w tym roku wybiore sie do babci na wieś i bede zbierać ziółka i pokrzywkę albo gdzies do lasu sie wybiore tez mam niedaleko

Powiedziałabym że jesteś stanowczą, konsekwentną perfekcjonalistka Wszytko musi być tak jak to sobie wymyślisz... kojarzyłoabym Cię z jakimiś naukami ścisłymi
A swoja droga sliczny odcień cery
Stary 2008-03-29, 17:29   #3255
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek nie koniecznie mi o tworzenie muzyki chodziło.. ale ogolenie, moze malujesz, moze fotografujesz.. jakoś tak mi na myśl przyszło... hmm to stworzonko na awantarku takie twórcze się wydaje
Hm, czasami robię zdjęcia, ale bez ochów i achów

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Hmm.. A po moim zdjęciu dałoby się coś powiedzieć?
Że jesteś bardzo ładna To wcale nie była wazelina

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-29, 17:34   #3256
Jolie2601
Zakorzenienie

Nicki to i ja poproszę o analizę. Zobaczymy co mój av mówi o mnie

A co do czarownic- ja uwielbiam sobie bełtać- nie tylko miksy nawłosowe, więc chyba to okreslenie do mnie pasuje. Zdarza mi się też mieszać takie rzeczy, że się dymi, syczy, buzuje, strzela etc. niczym rasowa czarownica nad kociołkiem
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-29, 17:38   #3257
nicki86
Zadomowienie

Jolie i tu nawet by się moja analiza pokryła z Twoim samosądem, bo wydajesz mi sie bardzo tajemnicza, towarzyska ale równocześnie zamknieta w sobie i mająca swoje tajemnice, których nikt nie zna Hmm myśle, że jesteś samodzielna, twarda... a w środku miękka i wrażliwa
Stary 2008-03-29, 17:40   #3258
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Powiedziałabym że jesteś stanowczą, konsekwentną perfekcjonalistka Wszytko musi być tak jak to sobie wymyślisz... kojarzyłoabym Cię z jakimiś naukami ścisłymi
Perfekcjonistką nie jestem, ale reszta się zgadza Matematyka i Fizyka to to, co zawsze najlepiej "wchodziło mi do głowy" i czym się interesuję.

Jasnowidz

Cytat:
Że jesteś bardzo ładna To wcale nie była wazelina
Ee...
W każdym razie dzięki
Stary 2008-03-29, 17:45   #3259
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

jej ja już się czuje jak jakieś medium i jako medium zmieniłam avaterek, ale na bardziej rzeczywisty niz uprzednio
ja tez nie mam rzxepy;/
a ile to kosztuje?

i gdzies po cichu mam nadzieje ze Jolie mi odpowie czy o tą mate chodzi, bo ona ją pija

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 17:49   #3260
nicki86
Zadomowienie

Mirelkaa tak to o ta chodzi to jej pełna nazwa
a rzepka... hmmm ja dzisiaj za dwie sztuki zaplaciłam koło 2 zł

Eyna jasnowidzem nie jestem ale wiele da się wyczytac z samej twarzy tudzież z nóg i obrazków przez nas samych wybranych
Stary 2008-03-29, 17:52   #3261
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mirelkaa tak to o ta chodzi to jej pełna nazwa
a rzepka... hmmm ja dzisiaj za dwie sztuki zaplaciłam koło 2 zł

Eyna jasnowidzem nie jestem ale wiele da się wyczytac z samej twarzy tudzież z nóg i obrazków przez nas samych wybranych
to to jest warzywo?
Stary 2008-03-29, 17:57   #3262
nicki86
Zadomowienie

Tak rozmawiamy teraz o świezych warzywkach Choć rzepkę daje się też do szamponów Ja dzisiaj tą rzepkę kupiłam wsadziłam do sokowirówki i zrobilam soczek, który wtarłam w skóre głowy i to ma poprawiać krążenie w skórze itp. i chyba działa bo czułam takie yyy dziwne mrowienie i jeszcze siedze z tym na głowie i z olejkiem rycynowym i naftą:P bo mój kochany brat poszedł się kąpać i pocałowałam klamkę od drzwi łazienki..
Stary 2008-03-29, 18:27   #3263
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak rozmawiamy teraz o świezych warzywkach Choć rzepkę daje się też do szamponów Ja dzisiaj tą rzepkę kupiłam wsadziłam do sokowirówki i zrobilam soczek, który wtarłam w skóre głowy i to ma poprawiać krążenie w skórze itp. i chyba działa bo czułam takie yyy dziwne mrowienie i jeszcze siedze z tym na głowie i z olejkiem rycynowym i naftą:P bo mój kochany brat poszedł się kąpać i pocałowałam klamkę od drzwi łazienki..
a ja nie mam sokowirówki;/
Stary 2008-03-29, 18:53   #3264
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
i jak? jestes zadowolona?
ja nawet niewiedziałam, ze wkoncu zamówiłas
dziewczyny byłam w zielarskim i pan powiedział, ze nie moze nigdzie znalezc tej maty, chyba ze chodzio o to, nazywa się "Yerba Mate" to to? opakowanie wielkości 1kg cukru sypanej kosztowało 18.30
to to?
i powiedział ze przywiezie mi bebi
tak, mówiąc mate miałam na myśli yerba mate. Moja rodzicielka dzisiaj nabyła cytrynową (tą co i Marzena)- smak wybitny
Cytat:
Jolie i tu nawet by się moja analiza pokryła z Twoim samosądem, bo wydajesz mi sie bardzo tajemnicza, towarzyska ale równocześnie zamknieta w sobie i mająca swoje tajemnice, których nikt nie zna Hmm myśle, że jesteś samodzielna, twarda... a w środku miękka i wrażliwa
Dobre, sporo w tym prawdy dzieki za analizę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-29, 21:10   #3265
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
tak, mówiąc mate miałam na myśli yerba mate. Moja rodzicielka dzisiaj nabyła cytrynową (tą co i Marzena)- smak wybitny

Dobre, sporo w tym prawdy dzieki za analizę
aaa to problem rozwiązany
czyli ją kupie, a ty ile płaciłas za swoją?

EDIT:kolorowych

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-03-29 o 22:13
Stary 2008-03-29, 22:23   #3266
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to problem rozwiązany
czyli ją kupie, a ty ile płaciłas za swoją?

EDIT:kolorowych
Bladego pojęcia nie mam Mama robiła herbaciane zakupy. Jutro jej zapytam bo teraz już śpi co tez i ja zaraz uczynię. Kolorowych
[odsypiania ciąg dalszy]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-29, 22:26   #3267
virka
Zakorzenienie

Witam
Wszystkie się zaraz będą żegnać, a ja się witam
Nie było czasu wcześniej zajrzeć, więc choć na chwilę zaglądam do Was, bo jakżeby inaczej być mogło...

Szybkie nadrabianie :

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Pamiętam o Was
Cytat:
My też myślimy o Tobie Dawaj czasem znać, jak w pracy
To samo miałam napisać

Cytat:
Dziękuję za rozwianie wszystkich wątpliwości teraz już wiem, co i jak
Nie ma za co, polecam się na przyszłość

Cytat:
Ciągu dalszego niestety nie było
Cóż za ogromna strata...

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Ha , mówiłam Ci, że jak Marzenka już coś powie, to powie
Pyszotka

I w tym samym poście się żegnam i zmykam

Tom sobie pokonwersowała...

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-03-29 o 23:01
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-30, 07:11   #3268
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
to nie dopowiesz an moje pytanie które zadałam wczesniej
Nie bardzo wiem o co chodzi, ale jestem pewna, że skoro masz stały dostep do okna na świat (czyt. internetu) z łatwością znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania Jak by nie patrzeć umiejętność szukania i analizowania informacji bardzo przydaje się w życiu

Cytat:
My też myślimy o Tobie Dawaj czasem znać, jak w pracy

xyoko, virko Na razie czuje się tak bardzo obco, ale to pewnie normalne Mam ciekawe zadania do wykonania i można powiedzieć, że codziennie dowiaduje się czegoś nowego

Cytat:
a już się tak rozbestwiłam, że jak śpie mniej niż 10 godzin na dobę to nieprzytomna jestem
A ja odwrotnie, jak śpie powyżej 10 godzin to dopiero nieprzytomna chodzę

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
:

Zaglądaj do nas z pracy to ta przyjemniejsza częśc używania kompa
No tak tylko nie mam jeszcze dostępu do internetu

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
zmykam prace lic. pisać bo coś się u Was zasiedzę na dobre
Łączę się w bólu

Marzenko donosze uprzejmie, że przedwczoraj zwinęłam dwa ostatnie opakowania twarożku domowego Byłam wczoraj i jeszcze nie ma nowej dostawy

Poza tym pogoda wydaje się być bajeczna - i niech tylko któraś spróbuje nie wybrać się na spacer...

Miłego dnia Gwiazdeczki
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-30, 10:50   #3269
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ha , mówiłam Ci, że jak Marzenka już coś powie, to powie
Pyszotka
Moja droga, a czy ja kiedykolwiek w to wątpiłam
Cytat:

xyoko, virko Na razie czuje się tak bardzo obco, ale to pewnie normalne Mam ciekawe zadania do wykonania i można powiedzieć, że codziennie dowiaduje się czegoś nowego
No widzisz może ta praca będzie jednak ciekawsza niż w studio. Z czasem poczujesz się częścią składu i wszystko będzie sexy

A tak w ogóle to dzień dobry, witam w to piękne, słoneczne, niedzielne przedpołudnie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-30, 11:05   #3270
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tyż , ja tyż

Cytat:
Łączę się w bólu
(...)

Poza tym pogoda wydaje się być bajeczna - i niech tylko któraś spróbuje nie wybrać się na spacer...
Dzięki

A wiecie co dziś w ten piękny , słoneczny i w miarę ciepły (czyt. idealny na spacer) dzień będzie robiła Sweet_Jelly????
Nooo... pracę licencjacką pisała

Ostatnio zaobserwowałam że utyłam ..z 3 kg.. 1raz utyłam od liceum...Czas na odchudzanko i ...większą ilość ruchu..a ja muszę w domu siedzieć brrr

Już herbatkę Pu-Erh kupiłam i piję...Moją kapuściankę Kochaną

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości